Hood mo le umukuka: ituaiga, tisaini aitia ma ata i totonu o totonu

Pin
Send
Share
Send

O a ituaiga o iai?

E mafai ona faʻavasegaina pulou o umukuka e tusa ma tapulaʻa eseese.

Ea toe gaosia:

  • Tafe. E fesoʻotaʻi tuʻusaʻo i le ea ma lafoaʻi le 'ea i totonu o se auala faʻapitoa. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai foi ona mitimiti i le ea fou, faʻafuaseʻi i totonu o le potu. O le le lelei o sea pulou o le i ai o se paipa e tatau ona nanaina pe ufiufi.
  • Faasalalauina. E susu i le ea eleelea, faʻamama i malala malulu, ma toe faʻafoʻi i totonu o le umukuka. A faʻatusatusa i le tafe tasi, e le sili atu le aoga ma sili atu faigata. O faamama e tatau ona suia i taimi uma ma fufulu. Ae ui i lea, e le manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le ea faʻavae, o lea e leai se faʻafitauli ma le auala.

Faʻatonutonu auala:

  • Masini. O le faigofie pito i luga pulou ma se masani ki ki. E tele na maua ile vaega ole paketi.
  • Slider. Nai lo o faʻamau - sliders. Latou te faʻatonutonuina le paoa, moli i tua, faʻatonuga o le tafe o le ea. Faʻatuatuaina, e maua i le tele o ata.
  • Lagona. O le faʻaonapo nei metotia o le faʻatonutonu e masani ona faʻatumuina e se remote control panel, o le mea lea e manatu ai o le sili ona talafeagai. O le isi faʻaopopoga o le ono faigofie o le faʻamamaina ona o le lamolemole luga. E sili atu le taugata nai lo masini ma sliders.

Mea:

  • Palasitika. Taugofie, faigofie ona mama, ae le anagata.
  • Enameled Latou tau sili atu nai lo palasitika, ae ola umi. Latou foliga foliga matagofie, faigofie e tausi.
  • Uamea O le sila uamea e mama, anagata. E tasi lava lona toe faʻafitauli - o loʻo tumau pea lolomiga i luga.
  • Tioata Faigofie, faigofie ona tausi, anagata. Ave le fiafia i le papaʻe tioata agamalu pe a fai e te le manaʻo e fufulu e le aunoa le tioata matte tioata mai stains ma smudges.

Faʻavasegaina e ala i le mamanu

O pupuni umukuka e vaevaeina i ni ituaiga se tolu:

  • Faʻaleaganuʻu. O se kuka kuka masani e taugofie ma faigofie nai lo isi. Nei o masani faʻataʻitaʻiga tautau i luga o le puipui luga o le hob. E i ai uma faʻasolosolo ma tafe tasi. Minus - e manaʻomia se isi nofoaga, e nana ai e tatau ona fausia se atigipusa.
  • Tanu i totonu O le filifiliga sili ona le mafaamatalaina, o loʻo faʻapipiʻi ile headset hinged module i luga aʻe o le ogaumu. O le tele o taimi, o ia pulou e telescopic - o lona uiga, e i ai a latou toso-i fafo vaega, ona o lea e faʻaopoopoina le eria faʻaopoopo. O Hoods e fausiaina e le gata i luga o le ogaumu, ae faʻapea foi i le laulau i tua atu o le ogaumu - i taimi o kuka, e seʻe ese ai ma tatalaina pea, ma a le manaʻomia, e lafi lava i le laulau.

Ata o se fausia-i faiga

  • Dome E manatu o le sili ona aoga i le malologa, aua e puʻeina le tele aofaʻi o manogi. I isi tulaga, e le gata o le pito i luga, ae faʻapena foi pupuni itu e puipuia le palapala mai le sola ese.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se paʻepaʻe faʻaonapo nei i totonu o le umukuka ma foliga enaena

Eseese i ona foliga

E i ai 6 autu filifiliga mo umukuka hoods:

  • Mafolafola. E tai foliga tutusa ma se tasi ua tuʻuina i totonu, ae o se tutoʻatasi elemeni. Faʻafetai i le geometry mafolafola, o le a sefe avanoa i le umukuka.
  • Dome Ua uma ona matou taʻua i le vaega mulimuli. O le tino foliga foliga tautau i luga o le kuka eria ma mitiia uma palapala.
  • M-foliga mai Faʻatasi ma se vaega i le va o le paipa ma le faʻamamaina lava ia - e talafeagai le teuina o mea manogi, kuka mea faʻaaoga, teuteu ai luga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fesuiaʻiga o se ata e le mafaamatalaina

  • Faʻaletonu Masalo, e i ai le sili ona mata-puʻeina tisaini - o loʻo tu i se tulimanu faʻatatau i le hob. O le aoga sili o le tali o le sefeina o avanoa ma le faigofie o le latalata atu i le ogaumu.
  • Motu Tele taimi e pei ai o se paipa tautau mai le faʻalo i le foliga o se ogāumu poʻo tutusa. Faʻapipiʻi i soʻo se mea e te manaʻo ai.
  • Tulimanu Lelei pe a fai o le hob o loʻo i se tulimanu. Tele taimi, e mafai ona faʻaaogaina luga e teu ai.

Taʻiala mo mea e nonofo ai

Ina ia faʻateleina le aoga o le pulou, e tatau ona e filifilia muamua, ma lona lua, ia faʻapipiʻi saʻo. E tusa lava poʻo le a le foliga, filifili le lautele o le ipu pe sili atu. Ole faamaoniga lea ole ea mama. O le loloto, i se isi itu, e tatau ona laʻititi laitiiti - a leai o le a e tuʻi pea lou ulu i ai.

E toatele tagata e talitonu o le pulou e tatau ona tu saʻo i luga aʻe o le talieleele - o lona uiga i le maualuga e 60 cm. Ae o lenei talitonuga e le moni. O le maualuga o le nofoaga ese mai le ituaiga o ipu:

  • 65-75 i luga o le eletise;
  • 75-85 i luga ole kesi.

O se tuusaunoa o le oblique foliga. E tuʻu 45-55 cm i luga aʻe o le ogaumu uila ma 55-65 cm i luga aʻe o le kesi tasi.

O le faʻaititia o le mamao e fesoasoani e faʻamama atili ai le ea, ae ona o le laʻititi o le avanoa e i ai le maualuga aʻafiaga o le faʻaleagaina o le tino ona o le soʻona vevela.

I le ata, o le toe faia o le manino laina geometric i masini ma meaafale

Faʻafefea ona nanaina se kapoti kuka?

Afai na e faʻatauina se faʻaoga le talafeagai pe suia totonu pe a uma ona faʻapipiʻi le pulou, e mafai ona e nanaina i le pusa. O le aoga o le metotia o le ai ai avanoa i luga atu o ia mo le teuina o umukuka mea faigaluega.

O se le masani ai ae aoga filifiliga o se faʻata ata. Faʻafetai i le vaʻai vaʻaiga, mea uma le manaʻomia moni liu suavai i le vanimonimo.

I le ata, nanaina le pulou i totonu o le atigipusa

Peitaʻi, o le tele lava o taimi e manaʻomia le tapunia e le o le faʻamavaega lava ia, ae o le paipa mai ai. E 4 auala autu e fai ai lenei:

  • Lafi i le faʻalo. Faʻalauteleina pe faʻamutaina le faʻalo i luga o le taualuga e faʻatagaina ai oe ona nana atoa le le malamalama i fesootaiga. Ae o le a tatau ona tuʻuina i se tulaga maualalo, aua o paipa masani o loʻo i ai le lautele o le 10-15 cm.
  • Suʻi i totonu o se atigipusa. O teuteuina pusa e faia i le chipsboard, MDF, fafie, uʻamea, laupapa faʻapipiʻi. Lenei o le galuega ma le maualalo tulaga o faigata, o lea e mafai ai ona e faia oe lava. O le le faʻamanuiaina o lenei metotia o le le lava o faʻaopopo galuega.
  • Aveese le kapeneta i le laina pito i luga. O se faʻaopopoga lua laina o puipui puipui mafai ai e le gata ona faʻateleina le nofoaga e teu ai, ae faʻapena foi ona nana le galu alu i le ea.
  • Teuteu i le lanu o puipui. O le metotia e talafeagai faʻapitoa mo monochromatic maeʻa. A e valivali le paipa lapotopoto e faʻafetaui le puipui i tua atu o le fale, o le a na ona solo.

Afai e te le ma i le mea moni o loʻo i ai se paipa i totonu ma e fetaui ma le sitaili o le umukuka (loft, po nei, hi-tech), tuʻu e pei ona i ai. Pe taulaʻi i ai e ala i le valivaliina i soʻo se lanu susulu.

I le ata, o le faʻaaogaina o se mea taufaasese ma se ata faʻata

Manatu i totonu e mamanuina

O le pulou i totonu o le umukuka o le a avea ma soʻoga faʻaopoopo i le ata, pe a e filifilia le faʻataʻitaʻiga saʻo.

I totonu o se atunuʻu poʻo le Provence style kitchen, o se hood-dome lapoʻa ma se atavane vaneina o le a avea ma autu autu. Ina ia sili atu ona vaʻaia, filifili se faʻatusatusaina lanu filifiliga.

O le pulou ufiufi ma le auro maeʻa tuʻufaʻatasia lelei ma totonu o totonu. O se isi aitia mo se masani faiga o soʻo se pupuni nana i tua o laupapa itu lalo o le facades.

I le ata o loʻo i ai se umukuka lautele ma uʻamea mea faigaluega

A teuteuina se umukuka faʻaonapo nei i le Art Nouveau style, faʻalogo i faʻasolo tioata filifiliga, poʻo faʻaonapo nei motu motu.

O le maualuga-tekonolosi faʻatonuga e talafeagai foi mo se tagata mamanu lilifa agamalu tioata pulou poʻo se uʻamea ufiufi ufiufi.

O le ata faʻaalia totonu totonu i le sitaili o minimalism

Faʻamoemoeina i le siʻosiʻomaga, uʻamea poʻo uliuli pulou e faʻatau i le afeafe maualuga. Dome, cylindrical, rectangular e talafeagai i foliga.

I le ata, o se fesuiaiga o le le masani tulaga umukuka mamanu i totonu o le fale

Faʻataʻitaʻiga mo tamaʻi umukuka

O le galuega taua i totonu o se umukuka puʻupu o le sefeina o avanoa. O le hood tatau foi ona faʻamalieina lenei faʻailoga. O le sili laconic faʻataʻitaʻiga e fausia-i totonu pe mafolafola. Ma le isi, afai o loʻo faʻasalalauina, e te le tau tuʻuina se paipa tele.

Mo uma latou agavaʻa, fausia-i totonu poʻo lalo-kapeneta faʻataʻitaʻiga e le o le sili ona taugata. O loʻo i ai isi tekonolosi faʻaoleole ae tutusa le aoga.

O le faʻalo i luga o le taualuga na te foʻia ai le faʻafitauli o le sefeina o avanoa i totonu o kapoti. Afai e te tuʻuina le pulou i totonu o se faʻalavelave poʻo se faʻamau faʻamau, e mafai ona le amanaʻiaina - naʻo se teuteuga teuteu o le a vaʻaia mai fafo.

I totonu o se fale tumaoti, e mafai ona tuʻu i totonu o le puipui masini faʻavili. Toeititi toetoe a le vaʻaia, o se sili lelei galuega o ana gaioiga.

A tuai ona fai ni suiga i le poloketi poʻo le maeʻa, o le faʻapipiʻiina o le ata ua fausia i totonu o le countertop fesoasoani mai. O le pulou o loʻo tu i le nofoaga lata mai o le vaega kuka ma lelei faʻatosinaina i le ea eleelea. Ma e sili atu ona faigofie ona latalata i ai mo le faʻamamaina mai gaʻo poʻo le suia o faʻamama.

I le ata, le teuina o masini i totonu o se tamai umukuka

Faletusi o ata

A filifilia se faʻavaivai mo lou fale mautotogi, faʻalogo maitau e le gata i lona foliga ma le tele, ae faʻapea foi i le leo tulaga ma faʻatinoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: how hood movies be (Mae 2024).