Fata i luga aʻe o le moega: mamanu, lanu, ituaiga, meafaitino, nofoaga filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

Nuances mamanu masani:

  • E taua tele le mafaufau i luga o le nofoaga o faʻapipiʻi ina ia aua neʻi lavea lou ulu i luga o le fata. O oloa e iai ni tulimanu lamolemole e sili atu le saogalemu.
  • Mo le tuʻuina o tusi poʻo isi mea mamafa i luga o se faʻataʻutau faʻatautau, e tatau ona e filifilia ni oloa laupapa mautu ma se uʻamea
  • I totonu o se tamaʻi potu i totonu o le Khrushchev, e tatau ona e faʻaaogaina le eria i se tulaga talafeagai e mafai ai, o lea e sili ai le sui o laulau i tafatafa o le moega ma fata faʻataʻaliʻumi e faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi e ala i le fauina o fata.
  • Afai o le moega e tu ma le ulu i luga o se puipui vaapiapi, oe mafai vaʻaia faʻalautele le avanoa ona o le faʻaumiumi faʻatautau faʻavae.
  • Ae faimai foi Feng Shui, e talitonu o fata o lo o tautau i luga o le ulu e saofaga i le faifai pea feteʻenaʻi, omiga ma faʻalavelave ai i le moe lelei. O le mea lea, o lenei filosofia e le fautuaina ituaiga tuʻuina atu. I se faʻaopopoga, tatala faʻalauteleina fausaga tipi le avanoa ma afaina leaga le ea i totonu o le potu. Mo lenei, ua fautuaina e filifili tapunia faʻataʻitaʻiga.

Fata ituaiga

E tele ituaiga o nei oloa.

Tanu i totonu

Ona o le mea moni o le fausia-i faʻataʻitaʻiga o fafo vaega o le pa, latou fefiloi faapitoa fealofani i totonu o le avanoa i totonu.

Faʻafa

O latou o le sili ona masani ai, agavaʻa ma sili ona faʻatuatuaina filifiliga, lea o loʻo tautau i luga o le pa e faʻaaoga ai faʻamau pe o loʻo faʻamau foi i le faʻalo ma ni uaea faʻapitoa, maea, filifili ma isi mea.

I le ata, fata puipui e aunoa ma ni faʻamau, o loʻo tu i luga aʻe o le moega i totonu o le potumoe.

Tatala

O ia mamanu e filifilia e teuteuina se potu, a o latou taulaʻi atu ia latou mataupu. Tatala fata mafai ona i ai eseese lautele ma loloto, latou foliga malamalama lava ma e le faʻaputuputuina le avanoa, lea e sili ona taua mo tamaʻi potu.

Ata o se potu talavou teineititi ma fata tatala i luga o le moega.

Tapunia

O ia fata faʻatagaina oe e faʻasao mea matagofie o le siʻosiʻomaga ma tausi le potu malulu-leai se mea. Tapunia faʻataʻitaʻiga puipuia atoatoa mea ma puipuia le faʻaputuputuina o le pefu i latou. O nei oloa e mafai ona i ai ma faitotoʻa, ie pupuni poʻo le i ai o se pupula mamanu.

Tuufaatasi

Latou te tuʻufaʻatasia le tele o mea i le taimi e tasi i le tulaga o laʻau ma tioata, uʻamea ma palasitika, poʻo i le taimi e tasi tuʻufaʻatasia matala ma tapunia facades. O le tuʻufaʻatasia o mamanu e sili ona manaia foliga vaaia, e faʻaopopo ai le tulaga masani i totonu.

Meafaitino

O mea nei e masani ona faʻaaogaina i le gaosiaina o nei meaafale meafale:

  • Tioata E gaosia mai tioata masani poʻo tioata, lea e mafai ona faʻamaʻaisa, manino pe lanu. O fata-tioata fata e iloga i se faapitoa vaʻaia mamanu.
  • Laupapa O ia oloa i taimi uma e foliga sili ona matagofie, taugata ma, ona o lo latou natura, faʻatumu le avanoa ma le mafanafana mafanafana.
  • Palasitika. Latou te 'eseʻese i se faʻaonapo nei ma maualuga-tekonolosi vaʻaiga, i ai le lautele lanu fusi o alaleo ma e manatu e matua le taua i le faʻagaioiga.
  • Fiberboard / chipboard. Latou te malosi masini, maua aulelei tele ma aulelei foliga vaaia ma, faʻafetai i le lelei atoatoa gaosi tekonolosi, mafai toe gaosia le tino o le tele o ituaiga o mea.
  • Mai laupapa laupapa. Latou mafai ona fai ma sui o se sili atu talafeagai fausaga o soʻo se foliga, lea e mafai ona faigofie ona potopoto ma ou lava lima.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potumoe ma fata i luga aʻe o le moega, faia i laupapa masani.

E le gata i lea, o mea e masani ona tuʻufaʻatasia e faʻaaogaina i le gaosiga o fata, ina ia mafai ai ona e tuʻuina atu i le oloa se foliga moni mai le amataga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai fata palasitika felanulanuaʻi, tuu i luga aʻe o le moega i totonu o le vasega pepe mo tama.

Nofoaga

Filifiliga sili ona lelei e nonofo ai:

  • I totonu o se faʻailoga. Lenei malologa maua ai se sili aoga ma aoga faʻatulagaina o fata. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaopopo le faʻailoga i se faʻata, eseʻese moli, uluaʻi lamepa poʻo sconces.
  • I le ulu o le moega. E masani lava, o fata i le ulu o le moega e faʻapipiʻi i se avanoa talafeagai pe fausia saʻo i totonu o le ulu ulu, e faʻatagaina ai oe e teu se uati faʻamalama, mea totino, tusi ma isi mea manaʻomia i ou lima. Tele taimi, o nei faʻataʻitaʻiga e i ai se lalelei, laconic mamanu ma i ai se malu toʻafimalie.
  • Itu O lenei faʻatulagaga e sili ona talafeagai pe a fai o le faʻavae i luga atu o le ulu ulu mafua ai le le mautonu ma le fefe i le paʻu i le taimi o le moe. O fata i autafa o le nofoa e foliga mai e le itiiti le manaia ma e mafai ona tuʻuina i se faʻasologa faʻasolosolo poʻo le tutusa.
  • I le tulimanu. Fata tulimanu ma faʻamau i luga o lua tuaoi puipui o se le masani ai fofo e faʻatagaina ai oe e toe faʻaleleia le aoga avanoa ma matua suia le siʻosiʻomaga.

O fata e tatau ona iloga e le gata i se ata matagofie, ae ia i ai foi se agavaʻa nofoaga. O le mea lea, e foliga mai e maua ai avanoa faigofie i mea, faʻapea foi ma le faʻataʻitaʻiga o fata i se teuteuina maeʻa auiliili o le atoa totonu.

Tisaini ma teuteuga

O fata mo tusi o loʻo tu i luga aʻe o le moega, lea e mafai ona matala, pupula, eseʻese i le laconic design poʻo le amataga na faʻatinoina. Faʻafetai i le tele mafaufauga mafaufauga, oloa mafai ona faia i foliga o se laʻau, apefai poʻo le meli meli. Latou te faʻatautau foʻi mea e fai ai atavali poʻo ni ata puʻe, lea e faʻatulagaina i laupapa eseese ma se fala. O ia teuteuga e mafai ona faʻaeeina le avanoa i se faʻapitoa faʻalelei ma sitaili.

Ata o se potumoe ma teu tusi i luga ae o le moega, faʻatumuina ma moli uila.

O fata e foliga mai e matua lava, e faʻapipiʻiina e moli, tamaʻi diode moli poʻo isi ituaiga moli, faʻapea foʻi ma tulimanu faʻataʻitaʻi e eseʻese mai avega eseese ma e sili ona lelei teuteuga.

Lanu

O le lanu o nei oloa e tele lava ina faʻatusatusa i le tint solution o le moega ma le teuteuina o puipui. Fata mafai ona faʻatusatusaina pe, faʻafeagai, tuʻufaʻatasia ma le siosiomaga mamanu. Lanu susulu o le a mafai ai ona faʻamalamalamaina le fausaga e faʻasaga i le lautele i tua atu i tua, ma teuteuina i le faʻaeteete lanu o le a fausia ai le lagona o le teuteu tuʻuina i luga o se fata o loʻo opeopea i le ea.

I le ata o loʻo i ai paʻepaʻe faʻapipiʻi faʻamau i luga aʻe o le moega i totonu o le potu moe mo se teine ​​talavou.

O le fofo masani o loʻo faʻatusalia e papaʻe faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le teuteuina o soʻo se avanoa i totonu. Latou te le vaʻai faʻaputuputu luga o le potu ma saofaga i se mama ma lautele atu siosiomaga. Fata i lanu uliuli, sukalati-enaena tone poʻo wenge paolo mamanu foliga sili ona lelei, maua ai le potu se faʻapitoa kalafi ma susulu. Ina ia fausia ni faʻaaliga manaia, latou te filifilia ni oloa lanu i lanu moana, samasama, mumu, lanumeamata ma isi lanu felanulanuaʻi.

Manatu mo le potumoe

O totonu o le potumoe mo tagata matutua e iloga i le faʻaeteete ma le faʻaeteete i le fuafuaina ma le vaʻaia uma o vaega laiti. O le vaega i luga o le moega e sili ona lauiloa, iinei o fata e masani ona avea o se teuteuga aitema, lea e faʻatumuina i le tele o faʻavaʻa o ata, mea faʻamanatu, tusi, moligaʻo aulelei, vaʻa matagofie poʻo isi mea manogi manaia.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe ma le moega faʻalua, faʻaauupegaina ma fata faʻataʻamilo.

Fata e mafai ona le gata o se matagofie aitia elemeni o potumoe mamanu, ae faʻapea foi ona fai ma sui o se matua lautele lautele fausaga e mafai ai ona suia se laulau i tafatafa o le moega. O mea e faʻaaoga moega ile moega, e maua mai ai le faʻavasegaina o mea i ni vaega eseʻese, e manatu i ai ose tali e aoga ma manaia.

Ata i totonu o le potu a tamaiti

I le ata o lenei potu, muamua o mea uma, uaʻi totoʻa atu i le saogalemu ma le aoga o le fausaga. Mo tamaiti, o pupula ma sili atu ona felanulanuaʻi faʻataʻitaʻiga e masani ona filifilia, ma mo pepe fou, o fata e foliga e pei o se ao, se fale poʻo ni mataitusi. O ia oloa e tuʻu i luga, i le itu poʻo le tulimanu, uma i se faʻasologa faʻasologa ma i maualuga eseese.

I le ata o loʻo i ai le potu a talavou, teuteuina i papaʻe uʻumi faʻatautau faʻataʻavale luga o le moega.

Mo le vasega pepe, fata tu i totonu o se faʻailoga e matuaʻi manaʻomia foi. E faʻafaigofie mo se teine ​​ona faʻatulaga ni pepe meataʻalo, mea taalo lapisi ma isi mea laiti aulelei iinei, ma mo se tama e faʻatulaga se faʻaputuga o taʻavale, vaʻalele poʻo ni fale fauina eseese. I totonu o le potu aʻoga a le tamaititi aoga, o nei oloa e atoatoa lelei mo le teuina o au tusi e te fiafia iai, faʻavaʻa o ata poʻo isi mea talafeagai ma manaʻomia.

I le ata o loʻo iai fata laupapa i se faʻamau o loʻo tu i luga aʻe o le moega i totonu o le potu mo ni tamaiti se toalua.

Mo talavou, latou te manaʻomia ni sili atu vateatea faʻataʻitaʻiga poʻo ni mamanu o loʻo i ai se uluaʻi ma aulelei tisaini, mo se faʻataʻitaʻiga, i foliga o se iʻa, se afi sola ese po o se kitara.

Faʻataʻitaʻiga i sitaili eseese

I totonu o aso nei totonu, e talafeagai le faʻaogaina o fata laconic geometric e faia i le tele o mea. Tapuni faʻataʻitaʻiga ma matte, malamalama poʻo faʻataʻitaʻi pupula, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o ata i tua o le a avea ma se faʻaopopoga sili ona lelei.

Mo se ata masani, latou te manaʻomia ni laʻau masani e mafai ona tu i totonu o se maʻa poʻo le tautau i luga o le puipui i luga o puipui matagofie. Filifili toʻafilemu ma sili atu le faʻapaleni pupuni e filifilia e tusa ai ma le lanu fuafuaga.

I le ata, o loʻo i ai fata i se paolo malamalama i autafa o le moega i totonu o le potumoe i le afeafe i le ituaiga o minimalism.

O le sitaili Scandinavian e iloga i fata matala faʻataʻamilo i luga aʻe o le moega, lea e teuteuina ma ola laau tot black, uliuli ma papaʻe pepa faʻasalalau poʻo ni ata, faʻaopopoina i le siosiomaga o se faʻapitoa faʻamafanafanaina ma faʻaipoipoga.

Provence poʻo le atunuʻu, tele lava teuteuina i laupapa laupapa, teuteuina i openwork teuteu po o panels, ma mo minimalism, latou filifilia le sili ona faigofie ma sili ona tele filifiliga monochromatic faia i laupapa, palasitika poʻo tioata tioata. O faʻataʻitaʻiga e fai ile laupapa poʻo le uʻamea, faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga anamua ma le faʻatulagaina o tausaga matua, o le a ofi faʻatasi i totonu o se taulaga maualuga

Faletusi o ata

O fata i luga aʻe o le moega o se mea faʻaonapo nei mea faigaluega e mafai ona tuʻuina i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa ma faʻamalosia lelei le teuteuga o le potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Najbolji bosanski vicevi (Iuli 2024).