Fale mautotogi 14 sq. m. - o se tali puʻupuʻu i se faiga faʻaonapo nei

Pin
Send
Share
Send

O le faʻatulagaina o le potu potu e 14 sq. m

I le itu taumatau, latalata i le faitotoʻa i luma, o loʻo iai se potu ulufale e faʻatumuina i se seevae fata ma se tamaʻi fata ofu. E iai foi le faitotoʻa i luma e alu i le fale taele. O le vaega o le umukuka i le potu na tu saʻo i autafa o le auala savali, i le taumatau. O loʻo i ai se tapu, se ogaumu eletise e lua-burner, faʻapea foi ma se pusaaisa ma se ogaumu ogaumu.

O se tamai faletaele i se fale o 14 sq. na faʻalauteleina e le au mamanu le faʻaopopoina i ai o se vaega o le auala muamua. O le puipui i le va o le auala faʻataʻavale ma le potu na aveʻesea aʻo faʻalavelave i le tuʻuina o mea faigaluega i le umukuka. Sa iai le faitotoʻa i lenei puipui, ae leai se avanoa e tatala ai i le potu fou. Ina ia mafai, pe a manaʻomia, mafai ona vavae ese le ulufale mai le eria o le nofo ai i le mamanu o se fale o 14 sq. ua saunia se pupuni-vaeluaina. E faʻataunuʻuina ai le aoga ma le teuteuina o matafaioi, e maua ai e oe le mafanafana i totonu ma le mafanafana.

Valivali tali

O le ata e faʻaaogaina ai le lanu lanu e mafai ai ona fausia se siosiomaga matagofie ma matagofie. O se paolo sinasina na filifilia e avea ma pito i tua, o puipui na valiina ma ia. O leo mafanafana o laufanua laupapa e fefiloi matagofie ma le maʻaleʻale efuefu, faʻatasi ma lanu lanu o aluga ma potu lauolaola. Paʻepaʻe fesoasoani e faʻafouina totonu o potu potu ma faʻaopopo le ea ma le avanoa i ai.

Faʻamaeʻaina

Talu ai o puipui o le fale na toe fausia, na faia ai le tonu e faia mai piliki masani ma valivali. Brickwork i le ata o le fale foliga foliga sili teuteuina, valivali faʻatagaina oe e avatu ia sili atu "fale" foliga, o se faʻaopoopoga ponesi o le leai o se manaʻoga mo faʻaopopoga faʻamaeʻaina gaioiga. O se tasi o aupa puipui na laina i piliki fai. O le vaega o puipui o le potu na valiina, ma o le tasi e latalata i ai le moega na ufiufi i pepa puipui - latou te fausiaina le leo ma tuʻuina i totonu se lagona malu.

Taualuga i le potu potu tisaini 14 sq. e leʻo masani ai: o le teuteuina o le peleni e faʻapipiʻi iai, e fai si matua "matua" ma e peiseai e "lae". E faʻalogoina le piliki o puipui, faʻafetaui foliga o le potu. Teuteuga palasitika na faʻamalosia i luga o le atoa itu. O le ulufale atu ma le potu malolo o le potu e vavaeʻese e se teuteuga laupapa faʻamaa ma se mamanu vaneina luga. O le mamanu na faia faʻaaogaina leisa.

Meafale

Talu ai o le aofaʻi o le potu potu e laʻititi lava, o mea masani meaafale e le ofi iinei - e faʻaalu ai le tele o avanoa. Sa tatau ona ou fuafuaina, "tusitusiga" i muaʻi filifilia nofoaga. O nisi aitema tuʻufaʻatasia le tele o gaioiga i le taimi e tasi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau 'ai ma nofoa i ona tafatafa i le po e mafai ona liua e avea ma se isi moega - o se nofoa lelei. Ua liliu le laulau - o loʻo iai se mea malulu i luga - ma tuʻu ifo i lalo ile tulaga o nofoa. O le faiga o se suiga na fautuaina i le tisaini e ala i malaga i se nofoa faʻataʻavaleina nofoaʻe.

Fale mautotogi 14 sq. maua ai se aofaʻiga lava o potu faʻasoa mo mea a le fale. Muamua lava, o se ofu teu ofu lenei ma sliding faitotoʻa o loʻo tu i totonu o le potu lava ia. O lona lautele e tusa ma le tasi ma le afa mita, ma lona maualuga e lua ma le afa. I se faʻaopopoga, o le sofa i le potu malolo o loʻo i ai se drawer e faigofie ai ona teuina ie moega, ma o le avanoa i lalo o nofoa o loʻo nofoia e atigipusa ma se ata matagofie - i totonu o ia mea e mafai ai ona e tuʻuina ni mea a le fale.

Moli

O le lautele moli o le potu e faʻaavanoaina e moli uila, faʻatumuina e se moli uila i le ogatotonu o le potu. I se faʻaopopoga, o le umukuka eria faʻaopoopo faʻamalamalamaina o le eria galue, ma latalata i le tulimanu sofa se moli puipui i luga o le puipui o le a fausia ai se mafanafana lagona afiafi. O le mea lea, e tele ata o le faʻamalamalamaina o le nofoaga malolo e mafai, faʻalagolago i le taimi o le aso ma le lagona o tagata mautotogi fale.

Tusiata ata: Ekaterina Kondratyuk

Atunuʻu: Lusia, Krasnodar

Nofoaga: 14 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Funtoosh HD u0026 Eng Srt - Hindi Full Movie - Paresh Rawal - Gulshan Grover - Superhit Hindi Movie (Iuli 2024).