Fale mamanu 37 sq. m. - faʻatulagaina, faʻailogaina o nofoaga, faʻataʻitaʻiga ma ata o le lipea

Pin
Send
Share
Send

Potu taʻiala mamanu

O e ana fale mautotogi e masani ona fofo le faʻafitauli o le leai o se avanoa. I a latou poloketi, e faʻaaogaina ai e tagata atamamai tomai se auupega atoa o mea faigaluega e sefe ai avanoa. Oe mafai ona toe faia nei metotia oe lava.

  • I le mamanuina o puipui ma faʻalo, e fautuaina e lafoai laʻasaga faigata fausaga: o le laʻititi auiliiliga i le teuteuga, o le saoloto le ea foliga mai. Wallpaper ma se teuteuga poʻo se mamanu nutimomoia le avanoa - e sili atu le faʻaaoga faigofie tapoleni po o vali. O se pupula faʻaloaloa i luga faʻalo e siʻi aʻe i luga, aua e atagia mai le malamalama, ma o se fogisa pogisa foliga mautu ma faʻaopoopoina voluma.
  • Tele-level moli o le tali sili lea mo se tamai fale o 37 sq. O le a faʻamamafaina le mafanafana ma le loloto o le potu. I se tamaʻi eria, o le fausia-i moli moli, moli feaveaʻi, puipui sconces o loʻo faʻaaogaina malosi. Ae o moli tetele o fola i luga o vae o le a manaʻomia faʻaopoopo avanoa.
  • E aoga le talanoa eseese e uiga i ie mo faamalama: i le tasi itu, o le mama o le ie ma le faigofie o le ata o pupuni (aofia ai faasee), o le tele o le malamalama e ulufale i le potu. Toʻatele lafoai pupuni ma tulle i le fiafia i le minimalism: faʻamalama, leai ni teuteuina, faʻanenefu le faʻatapulaʻaina ma le faʻasolosolo faʻasolosolo agaʻi atu i le auala, ma le potu e foliga mai e telē atu. Ae afai o lenei filifiliga e le taliaina, ua fautuaina e faʻaaoga pupuni e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga, ma tautau le o loʻo taofia i lalo o le taualuga lava. Lenei o le a faia le potu foliga foliga maualuga.
  • O le tele o teuteuga i totonu o se tamaʻi fale mautotogi e mafai ona faia se tala tausua mataga, ma suia ai totonu totonu i se mea le mama. E aoga le tuʻuina atu o le fiafia i fata tapunia, tuʻua se laʻititi avanoa mo au mea e te fiafia iai. Tetele atavali ma vaaiga, faʻata, ma se pogisa faʻaloʻo puipui o le a faʻaopopo loloto o le a galue e vaʻaia lautele le potu.

Faatulagaina o potu 37 sq.

O lenei ata e sili ona lelei mo se tamaʻi potu e tasi le potu mo le tasi tagata matua pe mo se ulugaliʻi talavou e aunoa ma se fanau. I se faʻaopopoga, 37 sq. mita e faigofie ona faʻaauupegaina se potu potu potu ateatea. E sili atu ona faigata le vaevaeina o mita e fausia ai ni potu eseese se lua: i lenei tulaga, o le umukuka e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le potu malolo, pe tuʻuina i ni tamaʻi potu e tolu. Ae e oʻo lava i lenei tulaga, e mafai lava ona faʻaauupegaina fale lelei. I luga o fuafuaga i luga, oe mafai faʻamasani ia oe lava i le ono mafai filifiliga filifiliga ma toefausiaina.

I totonu o se potu mautotogi mo le tagata e toʻatasi, e talafeagai le auala "studio" - e sefe le avanoa ona o le potu e ui ai ma le leai o se auala. Mo se aiga toatele, o se faʻataʻatiaga ma potu e sosoʻo ma potu eseʻese e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se potu mautotogi faʻaonapo nei, teuteuina i pastel lanu.

Afai i totonu o le tasi potu potu o 37 sq. o le malologa avanoa faʻafetaui ma le umukuka i tulaga o le eria, o le potu faia le matafaioi o se potumoe, ma se sofa mo le mauaina o malo e mafai ona i ai i le umukuka.

O loʻo faʻaalia i le ata le potu e tasi le potu e iai le umukuka ma le potu 'ai, e faʻaavanoaina mo faʻatasiga tuʻufaʻatasia. O le faʻamalieina o totonu o le pupulu susulu ma backlit headset.

E le tele se avanoa e totoe mo se potumoe poʻo se vasega pepe, o le tele o tagata e ona le mananaʻo e faʻateleina le umukuka, ae vaevaeina le potu i ni mea aoga sone.

Filifiliga faʻafanua

Soʻo se tasi e manaʻo i le faʻamafanafanaga, o lona uiga laʻasaga galue e tatau ona vavaeʻese. E moni lenei mea i potu potu, e leai ni vaevaega atoa, ma potu Euro-duplex, e tuʻufaʻatasia ai le umukuka ma le potu.

O se filifiliga aoga o le zoning ma meaafale: o le fata na te vaeluaina lelei le potu i ni vaega se lua, o le faʻatinoina o le aoga o le teuina o mea, ma le pa counter, faʻatasi ai ma le tufatufaina, avea o se 'aiga' ai.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu avanoa ma se pa fata ma se moega i totonu o se nofoaga.

Ina ia aloese mai pa avanoa, tioata poʻo faʻata vaeluaina, teuteu pupuni, faʻapea foi ma eseese fola tulaga e mafai ona faʻaaogaina i totonu. O nisi fale mautotogi e 37 sq. i ai ni mea faʻapitoa e le talafeagai i le taimi muamua na e vaʻai ai, ae mafai foi ona latou fesoasoani i le fausiaina o se avanoa lelei, aemaise pe a valiina i se lanu eseʻese.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se potu potu o le 37 sq., Vaʻai vaelua e faʻaaoga ai ituaiga eseese o foloa.

E mafai foi ona e vaevaeina se potu ma pupuni, o le sili lea o tala faʻatatau o tupe.

Fuafuaina o vaega aoga

Afai e te faʻalatalata atu i le faʻaaogaina o le nofo ai ma le aoga uma, o le fale mautotogi e 37 sq. oe mafai ona faʻaauupegaina tele potu mafanafana ma matagofie.

Umukuka

Tusa lava pe o le a le lautele o le umukuka e foliga mai i le taimi muamua tepa, o le olaga nei e manaʻomia ai le tele o mea faigaluega i le vaega kuka, ma e le faigofie tele ona ofi mea uma e te manaʻomia i totonu o se tamaʻi fale mautotogi. O le filifiliga pito sili ona lelei, pe a pele uma centimita, o le tuʻuina lea o se umukuka faia-faʻapitoa. O polofesa o le a fesoasoani e foʻia le tele o faʻafitauli i le taimi e tasi: e faʻavasega fesoʻotaʻiga, lago, mea faigaluega i totonu. E mafai ona e tutoʻatasi filifiliina gaugauina meaafale: laulau, nofoa, faʻapea foʻi ma pusa umukuka maualuga e oʻo i le faʻalo.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka sikuea ae faʻataʻavaleina multifunctional ma le laulau-fale, se mea fufulu ipu ma se lua taʻele.

Potu malolo

Le fuafuaina o se potu malolo i totonu o se potu o 37 sq. oe mafai ona faʻaaoga lanu malamalama pe faʻaopoopo i ai lanu lanu: faʻafetai i le le faaituʻau talaaga, latou o le a le se i le tulaga O paolo taofiofi o le a atili ai ona mausali ma faʻaaloalo le potu. O le mea autu i le hall o le sofa. Tuʻu i le ogatotonu o le potu, o le a vaevaeina le eria mo malologa ma kuka, ma le tulimanu fausaga o le a sefe mita taua ma ofi nisi malo.

Potumoe

O isi taimi o le nofoaga e moe ai o le potu lava e tasi e potopoto ai malo poʻo le mea o i ai le komepiuta. Oe mafai ona nana le tumaʻoti ma galuega vaega i ni puleʻaga - ina ia latou o le a le faʻaalia. Afai o le fale mautotogi e 37 sq. o se potu eseʻese e tuʻuina atu mo le potumoe, e le ese i lona lautele lautele.

A o le ana le sini o le siʻitia luga o le faʻalo ma ausia se lagona o le vateatea, tagata faufautua fautuaina le filifilia o meaafale maualalo ae le o le aveina ese ma teuteu. Afai o le teuina o se mea e faʻamuamua, e mafai ona e faʻaaogaina le taualuga avanoa ma le moega podium, faʻaititia avanoa avanoa ma fausiaina se mafanafana nofoa nofoaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu moe ma se potu e teu ai mea lelei ma se masini e faʻaaoga ai ata.

Faletaele ma faleuila

O se faletaele i totonu o le fale e 37 sq. eseʻese i laiti laʻasaga, aemaise pe a fai o le fale taele ma faleese e 'eseʻese. O le canon white lanu i le iʻuga e mafai ona foliga mai e le malie, ae e matua faʻalauteleina le avanoa, aemaise lava pe a faʻaaogaina iila pupula e faʻaalia ai le malamalama.

O oloa lanu i totonu o le laei o se tamaʻi faletaele e taliaina foi: o tioata tioata ma pupula, lea e maua ai le loloto o le potu, foliga faʻapitoa lava. Ina ia sefe le avanoa ma avatu le malamalama i le ea, e mafai ona e faʻaaogaina meaafale faʻataʻitaʻi e faʻafetaui ai puipui, faʻata faʻata, mea teuteu malamalama.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se faletaele e tele mea e faʻaaoga e fai ai pusa tu, se faʻata ma se masini fufulu.

Tamaiti

I soo se tausaga, e manaʻomia e tamaiti le tuulafoaʻi mo sina taimi: i le taimi o laiti - mo le moe lelei, i le aʻoga tausaga - mo taʻaloga tutoʻatasi, ma i le aʻoga ma le talavou - e fausia ai ma faʻamalosia ai le tagata lava ia tapulaʻa. E mafai ona e tuʻu eseʻese le moega pepe i se pupuni poʻo se pupuni, ma e manaʻomia mo se tamaititi matua ia i ai sona lava eria poʻo se potu. O le fale mautotogi e 37 sq. e le lava le avanoa mo le vasega pepe, ae o le loft moega o le a avea o se sili lelei auala ese mai le tulaga.

Suesue

E i ai le avanoa e tuʻuina atu ai ni nai mita mo se isi ofisa - oe tatau ona faʻaaogaina. A leai, e mafai ona e vaʻai i filifiliga i le faʻavasegaina o se tulimanu e galue ai i le potu e teu ai mea, luga o le poletito, i tafatafa o faʻamalama, poʻo totonu foi o le pusatu.

Faʻafefea ona faʻatulaga 37 sikuea?

O le taua vaega i totonu o le ata o loʻo faia e le gata i teuteuga, ae faʻapea foi i meaafale. O le autu mataupu faavae o le faʻatumu le avanoa avanoa, vaʻaia faʻamalamalamaina le headset. Fafo-lanu lanu teuina luma, faʻautauta totoga ma tioata faʻaofi faʻaopopoina le ea tusa lava pe o le kapoti e faʻaalu tele le avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se sofa gaugau, tuu i le va o tuʻufaʻatasiga e lua.

Le isi auala e aloese ai mai le vaʻaia tele o se 37 sq. - Fausiaina o se le vaʻaia faitotoʻa, lea e valiina i le lanu o puipui ma talepe faʻasaga i latou talaʻaga. Laʻititi faʻatautau faʻamoe o le a maua ai le manatu e latou te toeititi lava leai se avanoa. O le tutusa aafiaga mafai ona maua i manifinifi-legged meaafale ma malamalama nofoa poʻo laulau. O le faʻaseʻeina o faitotoʻa o le a sefe ai foʻi avanoa: o se tali sili lea ona lelei mo potu tuʻufaʻatasia poʻo totonu o afeafe i le auala savali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le pupula o le malamalama i totonu o le umukuka: o foliga pupula, o meaafale palasitika manino ma lanu paʻepaʻe.

Faʻataʻitaʻiga i sitaili eseese

Mafaufau i sitaili sili ona lauiloa mo le 37 sq. mita. E le mafai ona alu sese pe a e filifilia se sitaili faʻaonaponei mo lou totonu, aua o le aulelei ma faʻatinoga e o faʻatasi i ii. Moli lanu ma lanu lanu e faʻafeiloaʻia i totonu; e faigofie ona ofi i totonu o mea faigaluega a le fale, uluaʻi teuteuina ma meafale aoga.

O le masani masani ma matagofie auiliiliga i le tulaga o stucco teuteuina, vaneina meaafale (sofa, nofoa faʻaletonu, fatafata o drawers) ma taugata ie e le taitai ona avea tuai. I sea ituaiga siʻosiʻomaga, e faigata ona faʻamasino potu vaiti: naʻo le toe faʻaleleia ma le taugata o totonu e mataʻina.

O le sitaili Scandinavian o le a apili i tagata fiafia i le mafanafana minimalism: malamalama lanu ma laina manino faʻatagaina le faʻalavelave i totonu, ae alu lelei ma malulu aluga, mafanafana kapeta ma mea masani.

I le ata o loʻo i ai se tamai umukuka faʻaonapo nei ma ona pupula foliga, moli ma se lava-faʻafoliga fola, lea e saofaga i se vaʻaia vaʻaiga i le eria.

O le itu maualuga e taʻalo i le feteʻenaʻi: o le fale e 37 sq. mita, fuafuaina i se talatala pisinisi sitaili, e iloga i le faʻatamalaia faʻatamala. Piliki, uʻamea ma fafie e matagofie faʻapaleniina e le ilaila, mautu puipui ma sitaili faʻaaoga.

Connoisseurs o le itumalo faʻamafanafanaga o le a fiafia i le Provence style: e tuʻufaʻatasia le matagofie o mea tuai meaafale, teuteuga teu fugalaʻau ma lanu o le pastel. Elemene o Provence tafe atu i laiti ma feololo-tele potu aemaise lava fealofani.

Faletusi o ata

Fai mai le au mamanu, e le o le vaega o le fale mautotogi e talanoa e uiga i le tofo o se tagata, ae o ona meafale, o lea matou te mautinoa o le 37 sq. mita o loʻo iai avanoa uma e faʻaauupegaina ai fale mautotogi ma lelei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 40 Square Meter Apartment Design in Rome, 3D (Mae 2024).