Fale le mautonu: faʻatulagaina, aitia o le faʻavasegaina, sitaili, mamanu o faasitepu

Pin
Send
Share
Send

Lisi o fale

O le poloketi o se fale fogafalelua manatu o se manino vaeluaina o avanoa i se lautele ma se tumaoti eria. E tusa ai ma le polokalame, i le fogafale pito i lalo o loʻo i ai le auala savali, o se umukuka, o se potu 'ai, o se potu malolo ma o nisi taimi o se ofisa.

O le tulaga lua o loʻo nofoia e se potu tuʻufua ma potu a tamaiti, o se faletaele ma se ofu. E tusa ai ma le fuafuaga faʻapitoa, o sea fale mautotogi e iloga i le i ai o static elemeni, lea tumau le suia i le taimi o toefausiaina. E le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le faitotoʻa i luma, fesoʻotaʻiga ma faasitepu.

Fale laiti

I totonu o se tamaʻi fale, e taua tele le mafaufau i le faʻatulagaina o vaega eseese o meaafale, pei o kapeneta, sofa, laulau, moega, ma isi. I totonu o totonu, ergonomic mini-design poʻo ni faʻataʻitaʻiga ma faʻaopoopo galuega o le a talafeagai, i le tulaga o le suia sofa, o se gaugau nofoa, o se lisi-i fafo laulau ma isi.

O le faʻatautauina o kapoti, fata poʻo nofoa pito i lalo o le a avea ma se nofoaga sili ona lelei e teu ai. Faʻatasi ai ma se numera faʻatapulaʻaina o potu, e mafai ona faʻaaogaina le faʻasologa o vaega ma vaega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o se tamaʻi fale fogafalelua ma se sitepu faʻasolo uʻamea.

Tele ma lautele

O se potu tele maua ai se avanoa e iloa ai le sili ofoofogia ma manaia tisaini miti miti e fausia ai se muamua ma tagata i totonu. Faʻalelei, matagofie, aoga ma lelei le ata e mafai ona fausiaina i laʻasaga taʻitasi. Lautele lua-tulaga tolu-potu poʻo le sili fale mautotogi ei ai se faʻamalama i luga o fola e lua, lea e oʻo i ai le aofaʻi maualuga o moli ma se matagofie vaʻaiga matala.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potu lautele e lua fola maualuga.

Lisi o potu teu potu

I totonu o le potu potu potu i luga o le tulaga lua o loʻo i ai le mea e moe ai ma se moega, o se nofoaga e nofo ai ma se sofa poʻo ni isi taimi e fai ai ofu. O le foloa muamua e masani ona nofoia e se tuʻufaʻatasia umukuka-potu malolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le fesuisuiaʻi o le faʻataʻatiaga o se potu potu potu lua.

O le tulaga lua, talu ai le leai o se malamalama masani fesuiaʻiga, manaʻomia faʻaopoopo maualuga-lelei moli. Ina ia faʻateleina vaʻaia le maualuga o se taualuga maualalo, o le faʻapipiʻiina o moli moli poʻo faʻataʻitaʻiga faʻasino i luga e talafeagai.

O loʻo faʻaalia i le ata se potu potu lua-potu ma le fogafalelua, ua saunia mo se mea e moe ai.

Le lelei ma le leaga

Pei o isi fale mautotogi, o le duplex potu malolo ei ai ona lava lelei ma le lelei.

leleiMinus

I le tulaga o le mafanafana ma faigofie, duplex fale mautotogi e tutusa i fale tumaoti.

O fale mo fale fogafalelua e taugata.

A teuteuina se potu faapena, e mafai ona faʻaalia se aofaʻi tele o aitia o aitia.

O le apefai atonu e le maua i le sili ona talafeagai nofoaga, lea e fesoasoani i le faʻalavelaveina o le faʻagaioiga.

O le faʻaluaina vaega faʻaalia ai le faʻasoaga o vaega eseese o galuega.

Faʻaauau le toefausiaina ma lipea, mafai ona aumaia le nofoaga i le faʻaletonu.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina ia nofoaga?

O se avanoa lua-tulaga manaʻomia lava moli. Mo le faʻatulagaina o le moli lona lua, e mafai ona faʻapipiʻi pupuni pupuni. Lelei sili ona lelei punavai o le a avea ma totonugalamepa pupula moli, i totonu o pa puipui sconces, laulau lamepa po o fola lamepa. Spotlight poʻo le LED fasi e talafeagai e pei o faʻaopoopo moli.

O ia potu faʻatulagaina tele potu maualuluga, o loʻo teuteuina i ni ato faʻatosina poʻo ni fale faʻamamaina o le tele o ituaiga faʻavasega.

Mo se potu mautotogi, e mafai ona e filifilia meaafale i se tasi sitaili ma foliga tutusa, o lea e fausiaina ai se tuʻufaʻatasia totonu lotogatasi. O se manaia foliga vaʻaia e iloga i le tele o meaafale e ofi i totonu o soʻo se sikuea ma fausia ai se eclectic mamanu.

I le ata o loʻo i ai se faʻalo faʻamaluluina ma faʻamalamalamaga i totonu o le maualuga-tech duplex fale.

O le lanu lanu o le puipui ma le foloa faʻamaeʻaina tatau ona i ai se masani mafuaʻaga. E le fautuaina e filifili ni leo tetele e vave ona lelava. I totonu o se potu tele, e mafai ona faʻaaoga le ofu i ni ata tetele ma ni ata. O pupuni mafiafia o le a fesoasoani e teuteuina le faʻamalama matala i le potumoe, mo le toega o potu, pupuni mama, Roma poʻo roller blinds o le a talafeagai.

Ata o totonu i sitaili eseese

O se filifiliga o totonu tisaini filifiliga i lauiloa sitaili.

2-level loft style apartments

O le elemene autu o le loft style o le brickwork. E le gata i lea, o pepa puipui mo le valiina poʻo le sima e faʻaaogaina mo teuteuga puipui. O teuteuga i foliga o laupapa poʻo pou uʻamea i luga o le taualuga poʻo matala fesoʻotaʻiga, e pei o paipa poʻo uaea, e matua lauiloa.

O le foloa e teuteuina i laupapa poloka poʻo laminate. O meaafale e faʻapipiʻiina ma lapopoʻa pepa lautele poʻo ni ata puʻe, ata ma avant-garde atavali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu lua potu potu potu ua fausiaina i se fale maualuga.

O le lanu lanu aofia aofia ai le le faʻalelei paʻu o efuefu, enaena pe uliuli. I totonu o le lotoifale, malamalama susulu mafai ona maua i upholstery, ie poʻo mea teuteu. Faʻafetai i le faʻafilemuina ma le leai o se totogi faʻatulagaina o meaafale, o le potu foliga sili atu ola ma lautele. E mafai e se falealuga ona tuʻufaʻatasia mea i soʻo se ituaiga sitaili, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma nofoa tuai, nofoa o le chrome, se sofa ma ni ufiufi paʻu poʻo ni ie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu potu potu lua e iai le faʻasitepu e faʻataʻamilo ai i le fogafalelua.

Provence style fale mautotogi manatu

O le autu talaʻaga i le Provence style o pastel, efuefu papaʻe, kulimi, piniki poʻo lanu moana. O le ofu e faʻaaoga ai mea masani i le tulaga o le paepae paʻepaʻe, laupapa i luga, ie ma ie vavae ma isi. O meaafale o se mama mama fausiaina, teuteuina i elemesina uamea elemeni.

Faiga Scandinavian

Malamalama, e le soʻona tele i mea e le manaʻomia teuteuina ma meaafale, o le Scandinavian style e iloga i le maualuga o mea faigaluega ma le aoga. O se uiga iloga o le scandi totonu o se foloa faia i laupapa laupapa o le toeititi lava soʻo se paolo.

O meaafale e i ai mama laina ma se sili ona faʻaonapo nei mamanu, pe faʻapea foi ma le le masani ai ma Retro ituaiga. O laʻau ola e faʻaopopoina faʻamafanafanaga faʻapitoa i le siosiomaga, e mafua ai le fausiaina o se microclimate lelei i totonu o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole fale mautotogi lua i le faiga a Scandinavian.

Minimalism

Ona o lona matagofie matagofie, lalelei ma le laconicism, minimalism o se sili ona lauiloa totonu mamanu faiga. O lenei mamanu e iloga i le i ai o fausia-i meaafale ma masini, manino foliga geometric i le tulaga o sikuea, faatafafa poʻo liʻo.

O le potu e laititi le teuteuga e faʻaaoga ai moli malamalama e tuʻufaʻatasia ma le maualuga-lelei faʻasolosolo ma moli masani.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o fale tetele, faia i le faiga o minimalism.

Faiga masani

Matagofie ma i le taimi lava e tasi austere classics presupposes se ituaiga taofiofia o lanu ma taugata, faʻalelei mea teuteu teuteuina. O laina lamolemole ma foliga e le masani ai o loʻo iai i mea faʻaaoga ma meaafale totoga. O vaneina ma faʻataʻitaʻiga matagofie e faʻamatagofieina ai foliga ma faʻataʻitaʻiga o sitepu. O meaafale e faʻatumuina e fola lamepa ma moli uila ma tioata poʻo faʻata auiliiliga.

I le ata o loʻo i ai se sitepu faʻatasi ai ma ni fola pupuni i totonu o totonu o se fale fogafalelua i se faiga masani.

Filifiliga o filifiliga

O se duplex fale ma se potu i luga o le fale e sili atu ona aoga avanoa. Faʻafetai i lenei faʻaopopo faʻaaoga avanoa, e foliga mai e fausia ai se mafanafana tulimanu mo le le faalauaiteleina. E masani lava, o fale o loʻo tu i le fogafale i luga po o le falealuga e mafai ona faʻaauupegaina i le nofoa faʻatatau, o se fanua tumaoti.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai teuteuga totonu o se fale fogafalelua ma se potualuga.

O lenei fale e teuteuina i le fesoasoani a se teuteuga manaia ma muamua i foliga o faʻatagata, atavali, poʻo le faʻaauupegaina i se magalafu sese. O se sitepu faʻafiafiaina e fiafia i ai e mafai ona avea ma autu taua i le ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se fale tatala i totonu o se fale mautotogi e lua.

Faʻataʻitaʻiga o faasitepu i le fogafalelua

Faʻafetai i le tele o metotia faʻatinoina, o se lele o faasitepu e mafai ona tuuina atu i totonu totonu tulaga ese ma le tulaga muamua. O se faasitepu faasitepu e manatu i ai e talitonuina, anagata ma sili atu le mafanafana, lea e mafai ona faaatoaina le toeititi lava o soo se sitaili. O ia ituaiga ata e faʻaaluina le tele o avanoa avanoa, o lea e sili atu ona fetaui mo se potu lautele.

Faʻapitoa ergonomic, puʻupuʻu ma faʻaonapo nei i foliga vaaia, o se vaapiapi faʻasolosolo lele o faasitepu, lea e aofia ai le faʻamau o sitepu i le pa puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le fale fogafalelua, teuteuina i se lele faʻasitepu.

Cantilever vaʻaia o faʻasitepu e aunoa ma ni pupuni e sili ona matagofie ma matagofie, fausiaina le lagona o opeopea i le ea. Lenei mamanu mafai ona sili atu mataʻutia mo se tamaititi. O se tulaga faʻafiafiaina sili ona matagofie e faʻaali mai ai le siʻosiʻomaga o se maota matagofie anamua ma faʻafoliga mai ai le sitaili ma le matagofie. O sea oloa o le a avea ma aoga faʻaopoopo i ona po nei, malo, hi-tekinolosi ma isi tulaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻasitepu solo laupapa i totonu o le fale e lua tulaga i le Art Nouveau style.

Ata o potu tulaga lua

I totonu o le potu fogafale lua-potu, e mafai ona vaevaeina sone i auala o le pa ma le foloa, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o pupuni eseese ma le pulelaa. E manaʻomia le fealofani o vaega ma tafe fetaui mai le tasi ma le isi.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o le potu potu potu lua ma le potumoe i le fogafalelua.

Ina ia tuʻu eseʻese le supa, latou te mafaufau i vavae e puipuia ai mai le pisapisao ma manogi. O le a foliga faigofie ma sili atu le ea o ata e manino ma faʻasolosolo.

Faletusi o ata

O le lua-level fale mautotogi o se matua talafeagai filifiliga mo tagata e le o tulaga faʻapitoa vaʻai i fale. I sea avanoa, e mafai ona fausia se susulu, manatua pea ma taʻitasi tisaini.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Knowing You Classic 96 Symphonic Version (Mae 2024).