Totonu o se tamai potu 29 sq m mo se aiga ma se tamaititi

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le au mamanu Daniil ma Anna Schepanovich mai Cubiq Studio sa i ai ni galuega se lua: ia fausia se nofoaga moe mo le toatolu tagata ma tuʻu se kesi lelei mo le la tama teine. O tagata faʻapitoa ua ausia nei sini e ala i le faʻaaogaina o senitimita uma e pei o le ergonomically mafai. O le iʻuga o se potu potu manaia ma aoga i totonu, lea o le a lisiina atu i le lumanaʻi.

Faatulagaga

O le au mamanu na tuʻufuaina le fale i ni sone: o se tamaʻi potu ulufale e tuʻu eseʻese e se vaeluaina, i tua atu o le umukuka, ma i totonu o se nofoaga o loʻo iai se nofoaga moe. O se lautele lautele lautele poletito e faʻaaogaina o se nofo avanoa.

Nofoaga umukuka

O le umukuka, e pei o le vaega o totoe o le potu, e valiina i se paolo lanumoana-paolo: i vaega le malamalama o puipui, e maua ai le potu se vaʻaiga loloto ma e alu lelei ma papaʻe faʻaaliga. O le backsplash e faia i maa: o samasama faʻamatalaga i le teuteuga lagona le susulu lanu i aluga i luga o nofoa, lea e faʻaola ai le nofoaga. O le puipui puipui o le masani-faia headset aveina avanoa i luga o le taualuga: o le mamanu faʻatagaina oe e ofi tele ipu ma meaai.

O le 'aiga' ai o loʻo tu i le faitotoʻa o le eria, ae e foliga manaia tele. O meaafale mo ia na faʻatau i le IKEA. Pa vali - Little Greene, apron tile - Vallelunga.

Potu malolo-potumoe ma le eria galuega

Talu ai o le faʻaleleia o le paketi sa faʻatapulaʻaina, naʻo se vaega o meaafale na faia e okaina ai: teuina o fale ma se nofoaga galue. O meaafale fausia-i totonu e umi ma e faʻaalu uma avanoa na tuʻuina iai. O le maualuga o faʻalo (2.8 m) na mafai ai ona faʻapipiʻi se potu i le pito i luga o le fale mo se tamaititi i le nofoaga faʻapitoa, ma lalo ifo e faʻatulaga ai se mea e moe ai mo tagata matutua ma se tamaʻi tusi. Sa tuu le laulau suʻesuʻe i tafatafa o le faʻamalama.

O puipui na teuteuina i laupapa Pixel tile e faʻataʻitaʻi ai i le faia o piliki, ma le aoga ma le umi o le Fine Floor quartz vinyl e fai ma fola. Meaafale ma moli - IKEA.

Faletaele

O le faletaele, teuteuina i lanu efuefu-lanumeamata, e tu matilatila i le lanu. I le ulufale atu i le faletaele, o le vaʻaiga e faalagolago i luga o se eseʻese pepa lautele o loʻo ufiufi ai le fua o le asi. O le faleuila ua faapipiiina taofia - luga o se tauagafau eria, ia ituaiga foliga aemaise lava faatulagaina, ma latou faʻafaigofieina foi le fufuluina. O le tapu ma faʻamamoe masini o loʻo tu i totonu o se maʻa ma e tuʻufaʻatasia e le laulau pito i luga.

Vives tile na faʻaaogaina mo le foloa. Faipaipa - RAVAK ma Laufen.

Faapaologa

I le itu taumatau o le faitotoʻa o loʻo i ai se ofu mo ofu i fafo ma mea tetele. O matau e talafeagai mo le teuina mo se taimi le tumau o peleue ma avea ma le vaʻaia pe a maeʻa ona fufulu lavalava i se tapunia ofu.

O le vaega eleelea ua faʻafoliga ma Peronda porcelain stoneware, lea e faigofie ona tausia. Uma moli e faʻaaogaina i totonu o le fale e faʻatau mai ia Arlight.

Fale poletito

Ina ua maeʻa le faʻamafanafanaina, o le lautele loggia ua liua i se isi tulimanu mo malologa ma le le faalauaiteleina.

O se nofoa gaugau puʻupuʻu mai IKEA o loʻo faʻaaogaina, i le isi tulimanu e faʻatutuina ai se ofu loloto ma lautele. Fola faʻapipiʻi ma Dual Gres poselane maa.

Faʻafetai i le aoga o le au mamanu, o le tamai potu ua avea mafanafana ma ergonomic. Ole tele o aitia e faʻaalia e mafai ona faʻaaoga lelei pe a faʻatulagaina fale laʻititi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Laptop kaise chalaye - Laptop me keyboard kaise connect kare (Iuli 2024).