Fale mamanu i Provence faiga i le itulagi Moscow

Pin
Send
Share
Send

E tusa ai ma se poloketi masani, o pa na fausia i totonu o le tausaga mai laupapa faʻamaonia, lea na filifilia e le au tusi ata o fale autu. Ina ua maeʻa le taumalulu, lea na tatalia e le fale e tusa ai ma le faʻafanua tekonolosi o le fausiaina, na amataina le teuteuina o totonu.

Faiga

O le ata o le fale i le Provence style e eseʻese mai le tasi faʻasino: o le tau o le itulagi o Moscow, le mea o loʻo i ai le fale, ma le tau o le Farani itumalo eseʻese, ma le paʻepaʻe o lanu o le itu i saute faigata ona talafeagai i le ogatotonu laina, lea ua leai se malamalama malamalamaaga.

O tagata e ana na malilie ma le au mamanu, ma tuʻuina atu i luma mo le faʻaaogaina o oa mauoa i totonu. O lanu lava latou e aumaia mai le natura, ae le faʻalanuina i le paʻepaʻe, latou te tuʻufaʻatasia e le papaʻe talaʻaga o puipui ma laupapa masani i se malamalama leo.

Meafale

Ia teuteuina Provence i totonu o se atunuʻu fale, muamua lava, meaafale o lenei sitaili e manaʻomia. Ae e le mafai ona e faʻaaogaina na o oe - ae leai se matou Farani. O le mea lea, o nisi o meaafale o le masani "masani". O nisi o aitema na faʻatau, o nisi na tatau ona okaina.

Teuteuga

O le autu autu i le teuteuga o se togalaʻau tumu i fugalaʻau, lea e nonofo ai songbirds. O le togalaʻau na fuga i luga o le puipui i le ulu o le moega i le potumoe a matua, latalata i le pito i tua o le sofa bed i le potu a le la tama teine. Irises mo ulugaliʻi ma rosa mo le teine ​​na valiina e Anna Shott, o se tusiata atamamai. Na fesuiaʻi e le au mamanu ana vali vai i mea, faʻasaoina lona tino.

Provence i totonu o se atunuʻu fale e le mafaufauina e aunoa ma le gaosia o elemeni uʻamea. E lava na o latou ii - o le faʻamamaina o le polotito ma le faʻata, o le ulu ulu o le moega ma le sofa, o le pito i luga o faitotoʻa - o nei mea uma ua teuteuina i le matagofie faʻaosofiaina lace faia e tusa ma ata tusia. Faʻatasi, o nei elemeni uma foliga mai e fesiitaʻi tagata o le fale i le taumafanafana togalaau.

O manulele mo le mamanuina o le fale i le Provence style na faia tutoatasi foi: nai lo le faatauina saunia-faia pepa faʻasalalau, le poloketi fuafuaina na faia latou te okaina. Na latou faʻatauina ni ata ma ni ata o manulele mai se lauiloa, o ia foi o se tusiata, na faia se lolomiga i luga o ni pepa faapitoa mo vali vai ma tuu i lalo o le tioata i ni au aulelei.

Moli

I le mamanuina o se fale i le Provence style, e faigata ona fai naʻo moli moli, e ui lava o loʻo lava ia mea iinei: moli tutotonu, moli sone, moli foloa, moli i luga o laulau - e avanoa mea uma.

Ae ui i lea, i le taumafanafana Provence, toetoe lava o le autu moli "masini" o soʻo se totonu o le la susulu atu i pupuni. O lana ata, pa'ū luga o meaafale, foloa, puipui, olaola potu, faʻatumuina i latou i le mafanafana ma gaioiga.

I lenei poloketi, na faʻaopopoina foʻi e le au mamanu le la i le moli moli o le fale, ae maise lava ona o loʻo tu i se nofoaga sili ona la. O laupapa pupula laupapa e faʻamamafaina ai le lagona o le aoauli o le taumafanafana i totonu o se togalaau olaola.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Француженки на ТАКОЕ не способныДомашний пилинг с аспирином и глиной (Okitopa 2024).