O pupuni efuefu i totonu o le fale: ituaiga, ie, sitaili, tuʻufaʻatasiga, tisaini ma teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Filifiliga foliga

E i ai le numera o mea taua e aʻafia ai le filifiliga o lanu ma le ata o pupuni.

  • Potu totonu potu O mea, teuteuga ma metotia o le faʻapipiʻiina o pupuni o le a eseese e fuafua lava i le itu faʻapitoa.
  • Potu o le potu I potu vateatea, e faʻatagaina le faʻaaogaina o 'ie pupuni e tele faʻavae. I totonu o se tamaʻi potu, o pupuni efuefu o se tipi faigofie o le a foliga mai e sili atu ona fealofani.
  • Moli. O le loloto o le lanu e faʻamoemoe i le moli o le potu; i totonu o se potu pogisa, tuʻu faʻatasi pupuni ma isi paolo o le a oʻo mai e laveaʻi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe ma pupuni pupuni, faʻamau i matau i luga o le puipui, lea e fausia ai se foliga e le masani ai.

Ituaiga o pupuni

Lola

O faasee tauaso o se oloa faʻavae i luga o se uila uila ma se manua ie i ona luga. O le mea na siitia ma tuʻuina i lalo faʻaaogaina se filifili poʻo se uaea. O faasee tauaso e puupuu ma gaugofie.

I le ata o loʻo i ai tauaso faʻaseʻe tauaso, o le faʻavae e aofia ai mea mamafa. Ua suʻi latou i le pito i lalo i le umi atoa.

Roma

O se Roma tauaso vaʻai foliga pei o se faʻaseʻe tauaso, ae ma se sili atu faigata faiga. E fai ma sui o le ie vaevaeina i vaega ma suʻi faʻatasi. I le umi atoa, i va tutusa, va faʻapipiʻi toʻoto e faʻaofiina, faʻafetai i lea tapoleni tumau mafolafola ma gaugau i totonu o se mama vaega. O le siʻiina masini o filifili ma maea.

Umi masani

Ole ie uumi masani e mafai ona eseese pauna ma lanu. Fetaui lelei mo potumoe, potu malolo ma potu 'ai lautele, ma o le a foliga lelei foi i soʻo se totonu.

Puʻupuʻu

O pupuni efuefu efuefu e masani ona faʻaaogaina i umukuka ma fale taele e iai faʻamalama.

Faʻasologa

O pupuni uʻamea e foliga manaia tele i totonu, latou te faʻatagaina le aofaʻi maualuga o moli ma faʻatinoina se sili atu teuteuga gaioiga. O loʻo faʻaaogaina foi mo avanoa i nofoaga. O mea e mafai ona i ai, filo ie, lopa, filifili.

O pupuni efuefu ma lambrequin

O pupuni masani na faʻatumuina e faʻalava pupuni i luga. Latou te foliga tino tele i totonu.

Pupuni i luga o mata mata

Eyelets o se ituaiga o faʻamau. O mama e faʻaofiina i le pito i luga o pupuni i le mamao lava e tasi i le umi atoa ma tuʻuina i luga o le silinder. Faʻafetai i lenei metotia o le faʻamau, o le gaugau o le a avea e le aunoa.

Ie pupuni

Tulle o se malamalama, malamalama mea, i le tuʻufaʻatasia ma le le faʻaituau pepa puipui o le a foliga fealofani i soʻo se totonu.

Falani

Farani pupuni e fai ma sui o le siʻiina cascade tuufaatasiga. Latou te fetusiaʻi i masani masani, Procece ma shabby chic.

Filifiliga o ie

Lino ma le vavae

Uma natura ie maua mai laʻau. Latou te vaʻaia lelei e le gata i le siʻosiʻomaga, ae faʻapea foi i isi itu. O oloa e faia i le cotton poʻo le ie e le manaʻomia ni mea faigata tipi ma faʻaopoopo teuteu teuteuga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le tuʻufaʻatasiga o pupuni o ie lino tauaso ma Roma.

Velor ma veloveta

E eseʻese le veli ma le velevete i le tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o lagona. O le vela o loʻo iai le cotton ma fulufulu mamoe, ae o le veloveta e faia mai le cotton, fulufulu mamoe ma le silika.

Veli

O le Voile o se ie matte, maaleale ma malamalama e le mamafa ai totonu totonu. Le lanu efuefu sinasina lanu e talafeagai mo soʻo se sitaili totonu.

Organza

Organza o se faigata, manino mea e susulu i le malamalama. I totonu o le fale, o le lanu o organza pupuni foliga pei o siliva poʻo metallic.

Mat

Lavalava ma se lalagaina faʻapitoa o filo, faia mai ie lino poʻo vavae. E masani ona faʻaaogaina ile siʻosiʻomaga.

Ie ie pupuni

Pupuni e aofia ai le lautele o vaega o ie e eseese i le tuʻufaʻatasiga ma le tele. Lona uiga masani, o se mafiafia mea e puipuia mai susulu o le la ma prying mata. O pupuni efuefu e mafai ona manino pe i ai ma lolomiina mamanu o eseʻese faigata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uliuli o se mea mafiafia tele e masani ona faʻaaoga i totonu o fale. Jacquard e iloga i lona anagata ma masani ai faʻatusa. Satin o se maaleale, iridescent mea masani ona faʻaaogaina i potumoe.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Efuefu ma lanumoana

O se maaleale tuʻufaʻatasiga o le a ofi totonu o soʻo se potu.

Lanumoana lanumoana

Se filifiliga pogisa. O totonu o le potu o le a avea ma sili atu ona ogaoga ma lototele.

Lanumoana piniki

Pupuni i se efuefu-piniki tuufaatasiga o le a faia totonu o le taʻaloga. Lenei tuʻufaʻatasiga mafai ona maua i soʻo se potu i totonu o le fale.

Vaʻai faʻataʻitaʻiga o pupuni i le piniki.

Lanumeamata lanumeamata

Grey ma lanumeamata pupuni e fesoʻotaʻi ma le natura. O lanu e malu ma manaia i le mata.

Efuefu enaena

O lenei tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo se potumoe masani ma se potu mautotogi faʻatasi ai ma atunuʻu.

Grey beige

Beige ma efuefu e latalata i tonality, o lenei tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo se totonugalemu i malu lanu.

Efuefu mumu

O le eseesega pupula o le mumu ma le efuefu o le a ofi i le faiga faaonapo nei o le fale. O totonu o le a faʻamalosia e mea teuteu i mumu.

Lanu sinasina lilac

Grey i le tuʻufaʻatasia ma le lilac poʻo le lavender e talafeagai mo le Provence style totonu.

Lanumoana lanu viole

Mauoa tuʻufaʻatasiga o paolo. O le iʻuga o se potu i totonu e masani ona faʻatauaina e tagata.

Paʻepaʻe-sinasina

I le faʻaaogaina efuefu ma paʻepaʻe i pupuni, o le ea o le potu o le a faʻatumuina i le mafanafana ma le mafanafana.

Efuefu efuefu

O le lanu tuʻufaʻatasia e fausia ai se siosiomaga tama. O le lanu efuefu o le a lafo uʻamea luga o le uliuli tua.

Lanumoana lanumoana

O pupuni i le tuʻufaʻatasia o le efuefu ma le turquoise o le a fausia ai se malamalama, faʻaonapo nei totonu.

Efuefu samasama

Afai e te tuʻufaʻatasia pupuni efuefu ma samasama, o le potu o le a faʻatumuina i le mafanafana mafanafana ma le la susulu.

Siaki pe faʻafefea ona faʻaaoga se sofa samasama i lau ata.

Lanumoana moli

O le tuʻufaʻatasia o le malu lanu efuefu ma moli moli o le a maua ai se taumafanafana siosiomaga i le fale.

Tisaini ma teuteuga

Mamanu

O pupuni efuefu sinasina e talafeagai mo totonu o soʻo se potu. O pupuni efuefu efuefu pupula o le a vaʻaia le potu, ma o le malamalama malamalama efuefu pupuni o le a avatua le potu tele avanoa.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo faia i totonu o le tasi lanu paleta ma se susulu lanu viole faʻamau.

Faʻalua pupuni o le a avea ma sili fofo mo se umukuka-potu malolo, e te maua se mafanafana siosiomaga. Ma le isi, pe a manaʻomia, o le a latou aveʻesea le sili atu malamalama.

O pupuni efuefu ma manua poʻo se pa o le a foliga fealofani i soʻo se itu tulaga.

O pupuni ma se ata faʻataʻitaʻi e talafeagai mo se potu i se faiga faʻaonapo nei, e mafai ona latou teuteuina potu o tamaiti, potu malolo, umukuka.

O loʻo faʻaalia i le ata se potu o tamaiti i se faiga faʻaonapo nei. Malamalama samasama samasama faʻaleagaina le taofiofia efuefu.

O le ata e tatau ona fetaui ma le sitaili filifilia. E i ai ni 'eseʻese metotia o le faʻaogaina, i le faʻaopopoina i le masani lolomiina mamanu, pupuni ma faʻailoga ua lauiloa nei. O le auala metotia faʻatagaina oe mafai ona faia matua se ata.

Teuteuga

O tagata o loʻo pipiʻi i le puipui ma taofi le paʻu o le ie. O foliga ma mea e mafai ona matua eseʻese. O se 'apamemea poʻo se auro umiaina e talafeagai mo se malulu totonu, uʻamea e tuʻufaʻatasia ma malulu vali.

O togafiti o ni maneta se lua o loʻo taofia faʻatasi e se mea faapipii. Magnets mafai ona eseese o lapopoʻa ma foliga, teuteuina i maʻa poʻo isi totoga.

O matau e mafai ona tutusa mea e pei o pupuni, pe mafai foi ona ogatasi ma mea teuteu o se lanu eseʻese.

Ata o se potumoe i se faiga faʻaonapo nei. O pupuni efuefu e teuteuina i twine garters.

Tassels ma fringes, o se tulafono, teuteu pupuni tele e faia i ie mafiafia.

O pupuni efuefu i totonu totonu

Masani

Mo totonu i totonu o se ituaiga sitaili, oloa e faia i mafiafia efuefu ie e talafeagai. O se faʻaopopoga mafai tulle, lea e ogatasi ma le lanu o le atoa totonu.

Aso nei

Minimalism ma hi-tech ua tuʻufaʻatasia e le manatu lautele o avanoa avanoa. Leai ni auiliiliga le manaʻomia, naʻo mea sili ona manaʻomia ma aoga. O le hi-tech style e iloga i le anoanoaʻi o mea faʻaonapo nei.

Provence

O le Provence style potu e iloga i lona malamalama ma le tulaga ese o teuteuga o elemeni, e tele na faia i le paʻepaʻe laupapa. Lanu o le Pastel, e masani ona faʻaaogaina i le Provence style, e foliga feololo ma soʻo se lauulu sinasina.

Maualuga

Loft o se tulaga faʻaonapo nei, e faʻaalia e sina mea itiiti pe leai foi.

Atunuʻu

Atunuʻu ituaiga teuteuina le mafanafana o se atunuʻu fale, e faʻaaoga tele lava mea masani. O meaafale laupapa ma meaafale i totonu e palu faʻafefiloi ma le efuefu.

Scandinavian

O le Scandinavian style e faia i moli malamalama. O potu vateatea malamalama o le a teuteuina i pupuni lanu efuefu matagofie o tipi saʻo.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo tuʻufaʻatasia ma se potu 'ai i le efuefu i lanu eseese.

Pupuni i totonu o potu

Potu malolo

O le filifiliga o le sitaili ma mea o pupuni faʻamoemoeina i le sitaili o le potu malolo. O pupuni efuefu e mafai ona faʻamamaina mea pupula teuteuina pe, i se isi itu, faʻamamafa se ata e tasi.

I le ata, e le faʻatusatusa le efuefu efuefu ma le pupula pupula pa puipui.

Potumoe

O le potumoe o le potu autu i le fale, e tatau ona faʻalelei ma toʻafilemu. Tulle o le a faʻaopopo pupuni mafiafia e puipuia mai le la i faaiuga o vaiaso.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe potopoto i se faiga vaʻa. O pupuni a Roma e teuteuina i lipine lanumoana.

Umukuka

I totonu o se umukuka lautele, e mafai ona e faʻaaogaina pupuni umi e malamalama ai; mo potu potopoto, Roma poʻo le efuefu faʻaseʻe pupuni o le a sili ona lelei filifiliga filifiliga.

Tamaiti

O potu a tamaiti e tatau ona faʻatumuina i susulu lanu ma le malosi lelei. O pupuni efuefu i le tuʻufaʻatasia ma se eseʻese lanu o le a faʻalelei ai le potu.

Faletusi o ata

Faatasi ai ma le foliga faigofie i le taimi muamua tepa, o le efuefu e matua tulaga ese lava. Faatasi ai ma lana fesoasoani, oe mafai ona fausia se tulaga ese totonu. O pupuni efuefu o le a faʻaopoopoina ma le faʻaeteete le ata atoa o le potu pe avea ma autu taulaʻiga o le mafaufau.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: McAuley High School Malaga 2015 (Mae 2024).