10 faʻailoga o le le toe faʻaleleia o fale

Pin
Send
Share
Send

Soʻoga vaʻaia

O se maai fesuiaiga i le va o mea eseese (tile, panels, kapeteta) e le taliaina: o toomaga e tatau ona ofi lelei. A faʻapipiʻi pepa puipui, e aoga le uaʻi atu i le mea na latou faʻapipiʻi ai - o le mamao ile va ole paʻu poʻo le "soʻosoʻo" faʻaititia ai le tau o le toe faʻaleleia. E tutusa lava le taua o faʻataʻitaʻiga i luga o le puipui pepa puipui.

Tile le lelei faʻapipiʻi

Afai, pe a oofu i se faletaele poʻo se umukuka, o se ata ma se tile faʻavae e leʻi faia, ona i ai lea o le avanoa o le mauaina o se le faʻamalieina iʻuga. O le atoa tile i le tasi itu o le puipui ma se fasi vaega i luga o le isi faaleagaina le aotelega foliga o le potu. Afai e le mafai ona faʻataʻatia ni maʻa malo i luga o le vaega atoa, e tatau ona tipi i itu uma e lua.

Tatala fesootaiga

O se lipeaina lelei faia aofia ai tapunia uaea, maualalo taimi nei fesoʻotaʻiga ma paipa, pe a fai o le sitaili o totonu e le faʻatonutonu i se isi auala. O tagata faʻafesoʻotaʻi o se falealuga tau alamanuia mafai ona sefe tupe e ala i le tuʻuina o paipa i luma ma taulaʻi ia latou, ae i isi tulaga, fesoʻotaʻiga manaʻomia natia faapipiiina. E taua i faʻalavelave tutupu faʻafuaseʻi latou tumau avanoa.

Le talafeagai nofoaga o outlet

O le faʻatulagaina o fesuiaʻiga ma lago e tatau ona iloiloina i le taimi o le fuafuaina vaega o totonu. Afai e manaʻomia laina faʻaopoopo e faʻaaoga moli uila ma mea faigaluega, o lona uiga la o lenei mea o se mea sese ma o se faʻailoga o le le lelei ona toe faʻaleleia.

Tatala faʻamau

Uma tapunia mo skirting laupapa, faitotoʻega laupapa ma laupapa faʻapipiʻi fausaga e tatau ona le vaaia. Afai latou te tumau pea i le manino vaʻaia, o meaafale foliga le maeʻa ma le vevesi.

Luga e le tutusa

Afai o le uiga e le tatau ona avea ma filifilia sitaili o totonu (shabby chic, Provence), ona le faʻapipiʻiina o puipui e mafai ona faʻaleagaina le atoa atemosifia. E maitauina lenei mea peʻa fai o puipui e le fetaui lelei mo le valiina. O le tulafono lava e tasi e faʻatatau i le faʻalo ma le foloa.

Sese faʻamalama faʻamalama

Afai, o se faʻaiuga o le faʻapipiʻiina o faʻamalama fou, ua amata ona feula mai le auala, ona le lelei lea o le galuega a tagata faigaluega. O le mafuaʻaga atonu o soʻoga faʻatulagaina, le talafeagai faʻapipiʻi faʻavaa po o faʻamalama sill, faʻasusu i le potopotoga seam. Ma le isi, o le solia o tekonolosi taufaʻafefe foliga mai o suia.

Le lava o susu

A faʻafouina se faletaele i nofoaga susu (latalata i faletaele ma faletaele), e tatau ona faʻaaogaina le susu. O le le faʻalogo i lenei auiliiliga e mafai ona faʻafefeina i le tafe atu o le vai i tuaoi o loʻo i lalo.

Fata laupapa

Faatasi ai ma le fesoasoani a le peleni laupapa, oe mafai ona fausia lavelave lae teuteuina mamanu, ma afai i le taimi muamua latou foliga mai e aoga ma matagofie, ona ova taimi ua matua suia atoa le ata. E tele tulimanu e le puipuia le faʻamagoina o fata i drywall: a mavae ni nai masina, o le a aliali mai chips i luga e faigata ona faʻaleleia, ma e le mafai ona aveʻese le fale na fausia ae leai ni tau faʻaopoopo.

O laina piʻo

O se iʻuga leaga ua manatu i ai o le lipeaina, a maeʻa ona vaʻaia puipui pupuni e le vaʻai. O le faʻatulagaina o puipui e manatu o se maeʻa maeʻa, o na galuega e tatau ona faia muamua. E taua tele lenei mea peʻa e faʻamoemoe e faʻatau meaafale na fausia i totonu.

Ina ia aloese mai mea sese, e fautuaina e mulimuli uma faʻaleleia tekonolosi pe a fai o le totonu o le toe faʻafouina tutoʻatasi, ma ia filifilia ni tagata faigaluega faʻamaonia pe a fai e fausiaina se 'au.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Crochet Mens Cabled Sweater - Dapper Dad Pullover (Mae 2024).