Faʻafefea ona teuteu totonu totonu i se ituaiga sitaili?

Pin
Send
Share
Send

Uiga foliga o le masani

O totonu o se fale mautotogi i se sitaili masani e le mafai ona fenumiai ma seisi, faʻafetai i le seti o uiga tulaga ese na o ia lava:

  • Tele O le tele o taimi, potu tetele e teuteuina i se ituaiga sitaili - latou te foliga sili ona fealofani. Afai o loʻo e fuafuaina e teuteuina se tamai potu, faʻaaoga mea lilo o vaʻaiga vaʻaia - malamalama paolo, faʻata.
  • Mea masani. O totonu masani e tutusa ma le taugata, o lona uiga o le faʻaaogaina o taugofie palasitika poʻo faʻataʻitaʻiga e le taliaina. Faʻaaoga laupapa masani, maʻa, sima.
  • Symmetry O le faʻataʻatiaga o loʻo fausia faataamilo i le ogatotonu elemeni, ma taʻitasi afa faʻataʻata le tasi i le tasi. O le ogatotonu o se magalafu, ofu teu ofu, laulau, sofa, moega.
  • Lanu malamalama O le ata o le fale mautotogi i le masani lomiga faia i le toʻafilemu, pastel lanu. O le tuusaunoa o mea masani laupapa meaafale.
  • Laina saʻo. Muamua lava, e faʻasino i meaafale - e laconic, symmetrical, ma manino foliga. Ae luga e teuteuina i vaneina ma isi teuteuga elemeni.
  • Stucco suia. Le manaʻomia, ae masani ona faʻaaogaina i teuteuga ma e manatu o se taua elemeni o se masani sitaili fale.
  • Ituaiga ie. O ie teuteu masani e mafai ona faʻaalia i le tasi upu - tamaoaiga. Ave le fiafia i ie lelei, ie pupuni, teuteuga i foliga o ufi ma tisa.

O le a le lanu e tatau ona e filifilia?

Ua uma ona tatou taʻua o totonu o totonu o le malamalama. Ae ui i lea, e le gata o leo leo e faʻaogaina i le ata. Fua fua e avea o se tua: paʻepaʻe, beige, nifo elefane, efuefu. I totonu o le fale, o se mafanafana paleta e masani ona faʻaaogaina - e sili atu le faʻaopoopoina o le paolo o le natura laʻau.

Ae o le leo, o le sitaili masani e faʻaalia e tamaloloa, leo mafiafia - burgundy, olive, sukalati, loloto lanumoana po o le pāuli. Latou te sologa lelei ma lanu malamalama ma auro poʻo apamemea teuteuina elemeni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se potumoe masani

O le a faia i totonu o le a foliga mai e ogatasi pe a fai o le tuʻufaʻatasia o le faʻafanua o meaafale ma ie e saʻo. Moli meaafale manaʻomia pastel (peach, pistachio, cappuccino) upholstery. O aitema pouliuli mea e sili ona foliga lelei i le pogisa poʻo le pupuni ie faʻapipiʻi, ma ie lava ia e tasi.

O a mea e tatau ona faʻaaogaina mo le toefaafouga ma teuteuga?

I se ituaiga sitaili, o le sili atu masani ma taugata o le faamaeʻaina mea, o le sili atu ona lelei. Faʻamoemoeina i le aoga o le potu, laupapa, maʻa, sima, keramika, sima, ma ie masani e faʻaaogaina.

O le fola masani o le fale mautotogi o loʻo i ai i le faiga masani - paʻu masani. I aso nei mea moni, ua suia e le laminate, o se inisinia laupapa. Maamora, maamora, tile e fola fetaui lelei mo nofoaga susu.

O le ata o puipui o le fale mautotogi i le itu masani o loʻo faʻatinoina e faʻaogaina ai pepa puipui masani, ie, vali teuteu, vali vali. O le tele o taimi, e faʻaaogaina e le au mamanu le ufiufi o le monochromatic, ae o isi taimi e faʻavaivaia i le teuteuina o foliga poʻo le le faʻalavelave. Teuteuina i le patipati e talafeagai - mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i lalo o le puipui o loʻo i laupapa laupapa, ma o le vaega i luga e ufiufi i pepa puipui.

I le ata, le ata o le potu malolo i se masani sitaili

E lua ituaiga o faʻalo taualuga: masani papaʻe poʻo atisi ata vali. O le filifiliga muamua o le sili ona lautele, talafeagai mo laiti ma maualalo potu. O le lona lua e taugata ma tulaga ese, ae e fausia ai se atemosifia faʻapitoa o fale mautotogi ma foliga mai i totonu e foliga sili atu ona manaia. Pe sefe pe a fai na e mauaina ile faʻatauga o se fale mautotogi. Mo maualalo faʻalo, ua suia i cornices.

O le a le mea e mafaufau ai pe a filifilia ni meafale?

Meaafale i totonu o se masani sitaili i totonu e faia le taua tele nai lo le teuteuina. E faʻamoemoe ia te ia le faʻafiafiaina o le a i totonu. E tatau ona filifili i le filifiliga i le tulaga o le poloketi mamanu ina ia tuʻufaʻatasia auiliiliga ma le tasi ma le isi.

I le ata o loʻo iai le mahogany kitchen set

O le manaʻoga o le naturalness faʻapipiʻi foi i totonu mea - faʻalogo i faʻataʻitaʻiga faia i laupapa lelei, ufiufi faia i paʻu po o taugata ie masani. Afai e te fiafia i mea anamua, vaʻai mo afifi tutusa, nofoa faʻaletino, ma nofoa i faleoloa taugofie. Pe oka mai se fale gaosimea faʻaonapo nei.

Filifilia moli malamalama

Afai e te vaʻai i uluaʻi ata o le ituaiga masani i totonu, o le a e vaʻaia ni uiga taua se lua e tatau: moli lapopoʻa ma faʻamalama tetele. I mea faʻaonapo nei, e leai se mea ua suia. E lelei pe a fai o le potu poʻo le fale e matala tele faʻamalama - o le tele o le ao e ofi atu i totonu ia latou. Ae afai e le o le tulaga lea, tausi le tele-level moli faʻapitoa. E matua tele lava lamepa i le faiga masani!

I le ata, o se fesuiaiga o se susulu leo ​​i le hall

O le lapoʻa moli moli i le ogatotonu o le autu ma obligatory elemeni o malamalama. Crystal, ma moligaʻo-molī ma isi lapoʻa, matagofie faʻataʻitaʻiga o le a faia.

E manaʻomia le tuʻuina o molola foloa ma faʻatautau faʻapipiʻi faʻatasi - ose tasi lea o faʻavae taua o le faia i totonu o fale. I itu uma o se sofa, moega, TV, lavalava, magalafu, ma isi.

Mo le lagona, faʻaaoga moligaʻo i tuugalamepa tioata maualuga i lau ata potu malolo.

Motugaafa: O le moli uila e tatau ona faʻatusatusa i le potu, o le laʻititi o le potu, o le laʻititi o le pendant lamp. I totonu o se tamaʻi fale mautotogi, sui moli fola i sconces poʻo lamepa lamepa.

O a teuteuga ma mea e talafeagai?

I masani, pei o isi lava sitaili, oe le mafai ona faia e aunoa ma teuteuga. O manaʻoga mo latou e tutusa ma isi aitema: laʻitiiti, matagofie.

I le ata, le ata o le potumoe i se masani sitaili

Latou te faʻaaogaina o mea teuteu:

  • atavali i taga taugofie;
  • tuugalamepa;
  • porcelain poʻo apamemea faʻatusa;
  • tuugalamepa;
  • vane faatagata;
  • faʻata i faʻata aso anamua;
  • kapeti faaputuga masani;
  • silika poʻo alalaupapa velo.

Vaega o faʻaonapo nei ituaiga tala i totonu

Totonu i lenei sitaili mafai ona faʻaonapo nei. O le itu e taua o le neoclassicism ma e iai ona lava uiga:

  • Laina saʻo.
  • Symmetry
  • Meafale masani masani.
  • Faʻaputuga, koluma, paila.
  • Stucco suia.

I le ata o loʻo i ai le fale faʻafiafia ma se magalafu e tusa ai ma tulaga masani neoclassical

E pei ona e maitauina, o uiga faʻaonapo nei e le eseese mai le tu ma aga masani. Ae o lenei mamanu foliga foliga fou ona o meafale fou ma teuteuga, pupula lanu, maeʻa faigata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faiga masani tuai, o meaafale teuteuina e masani ona piʻo, i le fou - laina manino. I le tuai o loʻo i ai le tele o teuteuga - vaneina i meaafale, stucco teuteuina, valivali, i le fou tasi mea uma e faigofie ma sili atu puʻupuʻu. Neoclassicism faʻaaogaina le tele o elemeni masani e mafai - mai le toe faʻaleleia e oʻo atu i meafale.

Totonu o potu

O potu uma o le fale mautotogi e teuteuina i se sitaili masani: potu malolo, umukuka, potu 'ai, potumoe, e oʻo lava i se poletito.

Umukuka

O le umukuka masalo na o le pau lea o le potu e sili ai le taua o galuega nai lo le matagofie. Ae o le masani mamanu faigofie tuʻufaʻatasia nei manatu. O le autu o le umukuka iunite - sili ona faia i laʻau masani. O tekonolosi faʻaonapo nei e tatau ona nana i tua o foliga ina ia le faʻaleagaina le atoa ata.

I totonu o le potu 'ai-umukuka, o se laulau ma nofoa e faʻatulagaina i le ogatotonu, ma o se lapoʻa moli e tautau i ona luga. Faitau auiliiliga o mamanu umukuka i la matou tusitusiga.

Potu malolo

Lelei muamua faʻamaumauga o le potu o le lautele, maualuga faʻalo, masani foliga. O potu laiti e teuteuina foʻi i se sitaili masani, e ui lava o le a tele isi galuega.

Talu ai o le tele o le aso o soʻo se aiga pasi i totonu o le potu malolo, o totonu e tatau ona faʻaleogalua pe a mafai. O le faʻalo, puipui, sofa, nofoa faʻapitoa, kapoti e faʻamamaina. E masani ona latou tuʻuina se afi i totonu o le hall; i totonu o se taulaga i le taulaga, ae le o se poloka, faʻapipiʻi moligaʻo i totonu. O a isi mea e tatau ona amanaʻia pe a teuteuina se potu malolo, faitau la matou tala.

Faletaele ma faleuila

Ona o le laʻititi o nei potu, o le a le faigofie ai ona faʻatinoina se masani mamanu ia latou. Faʻaoga maamora poʻo ni maʻa masani poʻo ni keramika i ou teuteuga e sefe ai lau paketi.

O le fale taele lava ia, pei o isi uma paipa, e tatau ona faʻataʻamilomilo. O se elemeni manaʻomia o totonu o se faʻata i totonu o se fausaga gilded. O isi mea lilo o le faʻamaeʻaina o le faletaele i seisi tusitusiga.

Fale savali ma auala

O le ata o le potu savali-i totonu e leai se eseʻesega mai isi - lanu pastel, taugata teuteuga, naturalness. Meaafale talafeagai mo vasega masani - nofoa faʻamama, faʻata faʻataʻataina, avanoa o pusa o mea toso. Faitau uma laʻasaga o le faʻavasegaina o le auala savali i la tatou tusitusiga.

Tala masani i totonu o le potu a tamaiti

I le tepa muamua, atonu e foliga mai o lenei sitaili e le talafeagai mo se tamaititi. Ae o lenei e mautinoa e le o le tulaga: o se teine ​​i sea ituaiga siʻosiʻomaga o le a lagona e pei o se purinisese, ma o se tama - sili atu o se aloalii.

Paleta e fiafia tele i ai mo puipui, meaafale, ie: susu, beige, efuefu, paʻepaʻe, kulimi, paʻu, mint. Aloese mai le pogisa laupapa, papaʻe o meaafale e sili ona talafeagai - mo se faʻataʻitaʻiga, o se moega ma se papaʻe uʻamea faia ulu uʻamea o le a avea ma totonugalemu o le potu o se teine.

I le ata o loʻo i ai se potu mo se teine ​​i paʻepaʻe ma piniki paolo

Kapeneta i faiga masani

O le tulaga i le nofoaga o galuega e tatau ona fesoasoani i le faʻaaogaina o tagata faigaluega, o lenei e faʻafaigofieina e:

  • teuteu puipui malamalama;
  • meaafale laʻau masani;
  • ie lanumeamata;
  • laulau galue lelei.

Mo le ofisa, ave le Igilisi Peretania faʻatonuga o se faʻavae.

I le ata o loʻo i ai se malamalama avanoa avanoa

Balkon i sitaili masani

E le tatau ona faʻamamaina le poletito i lapisi tuai, e sili atu le fai o se malologa iinei. Mo lenei mea o le ae manaʻomia:

  • valivali puipui i se paolo paʻu;
  • faataoto fale pogisa i luga o le foloa;
  • tuʻu ni nofoa lelei se lua poʻo ni nofoa;
  • teuteu le avanoa i fugalaʻau ma fugalaʻau fou.

I le ata, o se loggia ma teuteuga

Faletusi o ata

O le usitaʻi i tala masani e lauiloa i taimi uma, aua o se faʻailoga o le tofo lelei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: مكالمة مثيرة بصوتي (Iuli 2024).