10 manatu mo le faʻavasegaina o moli i se tulaga maualuga

Pin
Send
Share
Send

Faʻailogaina ma moli

O le tele o le lautele o le potu, o le sili atu moli filifiliga e mafai ona e faʻaaogaina pe a faʻatulagaina. E mafai ona e vaevaeina le avanoa i ni vavae eseʻese ma taulaʻi i luga o faʻamatalaga o le lotoa-faiga totonu faʻaaoga ai ituaiga o moli moli.

  • O le elemene tutotonu o le faʻamalama moli e faʻatumuina le potu i le malamalama. O lona mamanu mafai ona austere ma unremarkable pe faʻamatalaina ma le fefe. O moli i le ogatotonu e le lava, aua e leai se susulu tatau ma e le mafai ona faʻamamafaina uma le lalelei o teuteuga o puipui, meaafale ma teuteuga.
  • Loft-style teuteu malamalama e le gata e faʻataʻitaʻi ma faʻamalamalamaina mea taʻitasi, ae o loʻo avea foi ma mea teuteu teʻi. O molī fola lapoʻa, lamepa lamepa lapisi ua fai ma masani ona o latou foliga matagofie ma le mafai ona faʻaopoopo le mafanafana ma le mafanafana i le ea.
  • O moli e le faaituʻau e pei o moli malamalama, moli susulu ma moli auala e maua ai le malamalama e faʻamalamalama ai tulimanu o potu ma mea teuteu totonu i totonu. Suiga o le itu o le malamalama tatalaina avanoa mo agavaʻa ma faʻataʻitaʻiga.
  • Ufiufi moli uila ua nanaina e nana i lalo ifo o le pito i lalo o meaafale, fata poʻo luga o le faʻalo, e faʻatosina mai ai manatu i vaega ua faʻamalamalamaina ma faʻamalamalamaina lo latou mapusaga ma lanu.

O moli uila mataʻina

O se malamalama tutotonu tutotonu faʻaopoopoina a faʻapitoa teuteuina i se potu ma maualuga faʻalo. O moli susulu faʻalelei i pauli uʻamea paolo e le gata na faʻatumuina ai le potu malolo poʻo le potumoe ma le susulu malu malamalama, ae faʻaleleia atili ai foi lona ea.

O le luminaire ma se laconic mamanu ma le laʻititi o elemene teuteuina fetaui lelei. Ina ia faʻamaluluina le saua o le faiga alamanuia, e mafai ona e taʻalo i le eseʻesega o meaafale ma moli ma tuʻu se moli matagofie e teuteuina i le tioata i totonu o le potu.

Ina ia faʻamalamalamaina se fale mautotogi, e mafai ona e faʻaaogaina se moli uila. O lona mamanu tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia fafie, asoa ma Edison lamepa ma filifili uʻamea, e pei ona faʻaalia i le ata oi lalo.

O le tioata moli e faʻatusatusa i le ea o le potu. Lenei taʻaloga o faʻatusatusaga faʻaopoopoina expressiveness i totonu.

Moli tetele

O se moli uʻamea e faʻamalamalamaina le pupula o se fale maualuga. E mafai ona faʻatusalia se lamepa foloa e faʻatutu i se foloa e pei o se sulu iila e fausia ai se siosiomaga mafanafana. O moli sologa lelei o loʻo faʻapipiʻi atu ile puipui poʻo le faʻalo e sefe ai le avanoa pe a faʻatulaga lou fale.


O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o moli malamalama e faʻamalamalamaina ai se potu i luga o le fale. O lenei moli moli e faigofie ona minoi. O le agavaʻa e fesuiaʻi le itu o le faʻatonuga o le malamalama ma se aulelei foliga vaaia o loʻo i totonu foi o ona lelei.

Moli Edison

Faigofie ma minimalism atoatoa faʻaalia le agaga o le saolotoga tupuga i le loft. Moli Edison, e aofia ai le matauila tioata ma se liʻo faataamilo i totonu, faatosina ma lo latou matagofie.

O le eseese o ituaiga ma malamalama mesmerizing faia ia talafeagai mo le faaaogaina e aunoa ma se moli uila. I luminaires ma malamalama poʻo matala pupuni paolo, Edison moli o le a talafeagai foi.

Tautau

Faletaele ma faleese taele

Lenei ituaiga o malamalama mafuaʻaga e masani ona faʻaaogaina i loft-style potu.

  • Luminaires o loʻo faʻamalolo le tumau e mafai ona faʻaaogaina o se tasi poʻo se kulupu.
  • O le faʻamalolo lē tumau e talafeagai i le potu malolo i luga aʻe o le nofoaga e nonofo ai poʻo le umukuka e faʻamalamalamaina le laulau 'ai.
  • O se vaega o pendant moli tu i luga maualuga eseese faʻaopoopoina expressiveness ma expressiveness i totonu.
  • O moli uila e tele e tuʻu faataamilo ile ogatotonu e mafai ona fai ma sui o le moli tutotonu ile fale tele poo le potumoe.
  • O faʻamalologa le tumau i se laina e fetaui lelei mo le faʻamalamalamaina o le pa fata poʻo luga o le fale faigaluega o le umukuka iunite, peʻa leai ni pito i luga kapoti i totonu.
  • Afai e tuʻu faʻatasi ni moli asoa o loʻo maualuga i luga ole itu, e sili atu pe a le tutusa a latou mamanu. E mafai ona tuʻufaʻatasia i le malamalama ma le ata, ae ui i lea, o eseʻesega o auiliiliga o auiliiliga e maua ai le moli o se lalelei faʻapitoa.

O asoa o pendants ma foliga eseese e talafeagai lelei mo moli laulau 'ai. Faʻafetai i le laugatasia o mamanu, o ia moli uila ua vaʻaia atoa.

Apogaleveleve uila

Oe mafai ona faʻaopopo originality i se loft-faiga totonu ma le fesoasoani o le masani ai moli. E fesoasoani le Spider Chandelier e faʻafetauia lenei galuega.

  • E i ai i le moli moli se tutotonu faʻavae ma "vae" e faʻalautele mai ai i itu eseese.
  • E mafai ona avea ma ni uaea vaivai uumi e faapipii i le faʻalo poʻo ni uʻamea.
  • O le moli uila e mafai ona faʻaopoopoina i paolo faigofie, pe mafai foi ona toʻesea uma.
  • O lapisi poʻo faʻamalama oval e fetaui lelei mo ia lamepa.
  • Tele taimi, o se moli uila e maua i le uliuli.
  • E mafai ona avea ma totonugalemu elemeni i le fausiaina o le fale tele poʻo se moli mo se 'aiga' aʻai i le umukuka.
  • Lanu eseese e mautinoa lava teuteuina le vasega pepe.
  • O le moli uila e foliga matagofie ma fai si faʻapalepale i le taimi e tasi.
  • Ona o lona mataʻina tele, o le "Apogaleveleve" moli e foliga fealofani i totonu o potu vateatea.
  • I totonu o tamaʻi potu, o moli tetele e faʻapipiʻi ai le siʻosiʻomaga.

Luminaires i luga o se pou

Faitotoa i luga ole ie maualuga, pupuni ma pepa puipui

O le faʻamalama moli i luga o le toʻoto o se win-win fofo mo totonu alamanuia-faiga totonu. O lo latou puʻupuʻu mafai ai ona faʻaaogaina i le umukuka, i totonu o le potu, e faʻamalamalamaga ai le auala tele poʻo le avanoa e latalata i le faasitepu.

O moli moli e mafai ona faigofie ona tuʻufaʻatasia ma isi ituaiga o moli. Moli uila e mafai ai ona suia le itu o le malamalama, ma tatala ai le tele o avanoa mo le faʻamalamalamaina o totonu o auiliiliga.

Moli foloa

O le agavaʻa e faʻamalu le moli o le foloa, suia totonu, e tatau ai ona faʻapipiʻi ia moli pe a faʻatulagaina se potu e fai ai loft. Afai e te manaʻo e lagona le mafanafana pe a mafai, filifili le aoga faʻataʻitaʻiga ma se fata.

O le moli uʻamea fola o le a maua talosaga i le potumoe latalata i le moega, ma o le a manaʻomia i totonu o le hall latalata i le tafaoga nofoaga. O se masini susulu o le a avea ma se faʻaaliga faʻaalia, ma o le a tasi le tasi o le a fealofani ofi totonu o le siosiomaga o totonu o alamanuia totonu.

Moli i filifili

Soʻo se falefaigaluega poʻo fale gaosi oloa faigata ona mafaufauina aunoa ma se tele filifili. O lenei elemeni o loʻo faʻaaogaina malosi i le fausiaina o moli moli. Filifili mafai ona avea o se faʻamalologa lē tumau mo se moli uila ma se vaega o le moli uila.

Filifili fesoʻotaʻiga mafai ona lapoʻa pe laʻititi. O le mamanu mafai ona faʻaopopoina i paʻu, uʻamea ma isi uʻamea elemeni. Moli filifili, vali uli, o le a teuteuina se potu loft-faiga.

Lamepa e faia i paipa

O uʻamea poʻo ni palasitika paipa e mafai ona avea ma vaega o le mamanuina o moligao-sulu lamepa. Totoga faʻaopopo le ea i faʻataʻitaʻiga. O le tuʻufaʻatasiga o uʻamea o loʻo afua mai i fale aʻoaʻoga ma falegaosimea, faʻatasi ai ma le mafanafana o moli e faʻatumuina ai le siosiomaga ma le mafanafana i le fale, foliga matagofie mai lava.

Afai e te faʻalatalata i le ata o le potu, e mafai ona e faia se lamepa oe lava. Uma elemene manaʻomia mo ia mafai ona maua i totonu o faleoloa masini. O le DIY chandelier, lamepa fola poʻo le moli lamepa na faia i paipa vai o le a avea ma sili ona fiafia i ai totonu auiliiliga ma faʻafiafiaina malo.


O loʻo faʻaalia mai i le ata se faʻataʻitaʻiga lelei o le sulu i luga o le fale. O se moli uila mataʻutia e faʻatumuina e puipui puipui, ae o le taofia e faʻamamaina luga o le laulau.

Faletusi o ata

Pe a filifilia moli moli, tasi e tatau ona taumafai e faʻamamafa le lautele o le potu ma sone ai. O moli tuʻufaʻatasi o le a fesoasoani e faʻatonutonu nei galuega ma o le a avea ma elemene faʻaalia o totonu i totonu o le lotoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Easy Crochet Crop Top - How to crochet a Ribbed Singlet with Tie Straps! (Mae 2024).