Fuafuaina o le potu e lua potu 44 sq. m: faʻataʻitaʻiga o le toefausiaina

Pin
Send
Share
Send

O tamaʻi fale e mafai ona faʻalelei ma mananaia. Pe a fuafuaina se toe faʻafouga, oe le tatau ona fefefe i le tele o filifiliga ma faʻatapulaʻa oe lava i "teuteuga" suiga. Afai e tatau ai, toe fai le faʻataʻatiaga. Ua suia ina ia mafai ai ona faʻalauteleina le avanoa pe faʻaliliu ai le fale mo faʻamoemoe faʻapolofesa. O le fale e 44 sq. e mafai ona avea ma ni potu se lua poʻo le tasi potu. E tele i latou i "fale fou" ma tuai fale mautotogi fale tele. O i latou o le tutusa ituaiga ma unremarkable. E masani ona iai le manaʻo o tagata mautotogi e suia se mea pe suia atoa le fale mautotogi e leʻo iloaina. E tele a latou filifiliga mo le toe faʻafouina ma tisaini fofo. E tele ituaiga sitaili mamanu mo soʻo se tofo ma paketi - mai functionalism ma minimalism i avant-garde aga, ituaiga ituaiga ma matagofie.

Vaega o le faʻavasegaina o fale mautotogi

O potu e lua potu e 44 sq. m le matafaioi o le auala savali o loʻo faia e se tamai auala. O le potu ulufale e fesoʻotaʻi i faitotoʻa i totonu i le potu malolo, faletaele, umukuka ma potumoe. O faleuila ma fale taele e mafai ona tuʻufaʻatasia pe vavaeʻese. Tele o fale nofomau fausia i le 2000s ma 2010s i ai potu teu ofu. I se faʻaopopoga i le mea e nonofo ai, o nei fale mautotogi ei ai se loggia poʻo se polotito (sili atu 3 sq. M). E tusa o le 40% o loʻo nofoia le potu tele - o le potu malolo (19-20 sq. O le umukuka e toeititi 2 taimi laititi. Afai e faʻatasi le faletaele ma le faleuila, ona tusa lea ma le 6 sikuea mita le lautele ole potu. Ose fale mautotogi e aunoa ma le faʻateleina o le faʻamafanafanaga. mafai ona ausia e ala i le faʻalauteleina eria e pei o le potu malolo ma umukuka.O le avanoa i tafatafa o le alasavali mafai ona sefe e ala i le suia o faitotoʻa ma feaveaʻi.

    

Filifiliga toefaaleleia

O le tali masani o le faʻateleina o le avanoa mo potu, umukuka poʻo fale taele i le tau o le alatele. E talafeagai pe a fai e le lava le avanoa i le potu malolo, potumoe poʻo le faletaele mo meaafale poʻo masini. O se tamaʻi fale ma se vaega o le 44 "sikuea" mafai ona liua i se potu potu. O le a foliga aulelei ma faʻaonapo nei; o le leo o le potu atoa o le a vaʻaia vaʻaia, o le microcirculation o le ea o le a faʻaleleia atili. Afai e te aveʻesea ni vaega, ona potu o le a tu matilatila o ni vavaeʻesega vaega, taʻitasi o le a aofia ai a latou lava vaega aoga. O le faʻatulagaina o le potu i le va o le umukuka ma le potu malolo e mafai ona faʻatinoina e vaega eseese o totonu, e pei o se meafale seti, se laulau, se umukuka poʻo se pa e faʻatutu ai pa E fautuaina e tuʻu se tasi o potu e vavaeʻese mai le avanoa taʻatele. E faʻatatau lenei i aiga e iai se tamaititi. O le auala e alu ese ai mai le fale mautotogi o le ai ai i le potu malolo poʻo le umukuka.

E manaʻomia le sailia o le fesoasoani a se faʻapitoa e filifili ai le sili ona lelei toefausiaina filifiliga, i le amanaʻia o le mafuaʻaga o loʻo i ai vaega.

    

Filifiliga faiga

Fuafuaina o le potu e lua potu 44 sq. m mafai tuʻufaʻatasia ni fofo stali. Afai o le mafanafana ma le faʻatonuga o i le muamua nofoaga, ona tatau lea ona e filifilia se filifiliga filifiliga minimalist. Teuteuina i lenei sitaili o le a sefe tele avanoa. Mo tagata fiafia i foliga matagofie, e fautuaina e faʻataʻitaʻi se ata susulu ma foliga manaia. O ia faʻatonuga pei o le hi-tech ma pop art e pito sili ona taugofie i tulaga o faʻatinoga ma tau. Oe o le a manaʻomia mea teuteuina ma se le masani ai foliga ma lanu tuʻufaʻatasiga: faʻatagata, foliga faʻatusa, ma isi mea faʻaonapo nei, o le "masani" i tulaga faʻaonapo nei, faʻapea foi ma le minimalism, e faʻailoa mai e masani ona foliga ma laina saʻo. E tatau ona tausisi pea le Stylistics - e le mafai ona tuʻufaʻatasia ni mea e le talafeagai. Ina ia faia le filifiliga saʻo, e tatau ona e filifili i le paketi ma au oe lava manaʻoga. Afai e iai se tamaititi a le aiga, e tatau la ona mafaufau pe faʻafefea ona taliaina ma manaia le siʻosiʻomaga mo tamaiti.

Isi sitaili i totonu:

  • avant-garde;
  • tekinolosi;
  • fausiaina;
  • afeafe;
  • fusion

    

Le lanu lanu o le fale

Lanu e tatau ona fausiaina ai se uiga lelei, faʻaleleia le geometry ma le vaʻai malamalama. I tamaʻi potu mautotogi, e ave le faʻamuamua i lanu lanu. O meaafale laupapa o le a ofi i totonu o soʻo se taimi lata mai totonu. E faia e le gata i lona lanu masani, e faʻatagaina ai ona faʻaaogaina mo lanu tuʻufaʻatasia. E sili le teuteuina o potu malolo i lanu mafanafana, ma mea faʻapitoa ile malulu. O se tulimanu tele-lanu ma ata o loʻo faʻatuina mo tamaiti. Mo potu tetele, eseʻesega ma taʻaloga o lanu e taua, o latou feʻaveaʻiga. E leai ni faʻapitoa faʻatapulaʻaina, acid lanu o lanu uma ma mumu e talafeagai i totonu o le potu malolo totonu. Peitai, e mafai ona latou afaina ai le lagona ma le soifua manuia. Variants o eseese poʻo le tutusa lanu o potu uma foliga manaia. O le autu autu i le filifilia o se lanu o le tausisia o le mamanu sitaili.

    

Filifiliga filifiliga mo potu ma sone

Faʻalauiloaina faʻaalia ai le ono faia o ia sone:

  • galue;
  • potu malolo;
  • nofoaga faʻafiafia.

O le vaega o le umukuka e mafai ona vavaeʻese mai le potu malolo e se fata, meaafale poʻo se tamaʻi pa. O le laulau faʻatatau e avea foi o se 'aiga' ai. E le gata ina sefe le avanoa i le umukuka, ae ia faʻaaoga atili le avanoa. O le vaeluaina puipui e mafai ona teuteuina i fugalaʻau. E fautuaina le faʻatau o se meaafale meaafale tele mo le vaega autu o le fale mautotogi. E mafai ona ia faʻasoa avanoa. Ina ia mafai ona sefe avanoa, ua fautuaina e faʻatau se sofa e liua i se moega. O se taga fatupi taga e aoga mo se tafaoga nofoaga. E mafai e se tagata matua ona nofo lelei i luga. Afai o le tagata mautotogi e tele ona lavalava poʻo seevae, lona uiga e tatau ona faia se vavaeʻese vaega mo lavalava. O le nofoaga galue o loʻo tu i le pito sili ona pisa. E manaʻomia le latalata i le faʻamalama pe a mafai. O lona autu elemeni o se puʻupuʻu ma aoga desktop.

    

Potu malolo

O le potu malolo e tatau ona iloga mai le tele o potu. O le tali sili ona lelei ole faia lea o se faʻatusatusaina lanu lanu. O malulu ma mafanafana paolo o puipui, meaafale ma kapeta e tuʻufaʻatasia. Oe mafai faʻamalamalamaina le 'aiga' aʻai i le potu malolo lava. O se laulau ma se malamalama manino luga ma uamea nofoa e talafeagai mo lona teuteuga. Bright wallpaper o le a fesoasoani e vaʻaia faʻateleina le leo. O ata tetele e foliga lelei. Mo le faʻapipiʻiina o pepa puipui, e fautuaina ai le filifili naʻo le tasi o le fa o tulaga i luga. Malamalama o le a atili leaga pe a e faapipii luga o lua puipui. Malamalama manifinifi pupuni e talafeagai mo teuteu faamalama. Mo le teuina o lavalava, e mafai ona e faʻaaogaina se ofu tuʻu ma faʻata tetele i luga o faitotoʻa. A filifilia se lamepa, oe tatau ona uai atu i lona mana. O se moli uila e fetaui lelei i totonu o totonu, ae o isi tulaga, e tatau ona ave le faʻamuamua i masini lapoʻa lapoʻa.

O le potu malolo o le "ogatotonu" o le potu atoa, o lea e tatau ai ona e fuafuaina le avanoa i ona tafatafa.

    

Umukuka

Fesuiaʻi le avanoa umukuka i "Khrushchev" ma "Brezhnevka" e faigata. O umukuka e faʻatafafa ma sikuea. O le laʻititi o nei potu tele overloads le eria ma elemeni eseese. Ina ia mafai ona faʻateleina le avanoa, o vaega i totonu e aveʻese mai umukuka. Mo se tamai umukuka, o se puipui o se masani faʻatulagaina faia i fafie e talafeagai. O luma o umukuka e masani ona i ai ni leo malulu, pei lava o le umukuka lava ia. O le tuʻufaʻatasia o se tasi o le spectral lanu ma paʻepaʻe foliga matagofie. E sili le faʻamaeʻaina o le foloa i tile. Vaʻai lelei malamalama, ae le monotaga. O se tasi o tali sili ona manaia o se ata i le ogatotonu o le potu, fausia e ni elemeni elemeni. Laminate mafai ona faʻaaogaina ae le o maa. O le foloa o nisi taimi e faʻamaʻaina. O le faʻamalama o le umukuka o loʻo tautau ma le manifinifi tulle tulle ina ia le faʻaleagaina le malamalama.

Potumoe

O pupula masani susulu e talafeagai i le fuafuaina o potu malolo. Lanu viole, piniki ma le malamalama lanumeamata lanu e talafeagai. Oe manaʻomia le vaʻaia o le avanoa o le potu i totonu. E le mafai ona faʻatumuina i mea le talafeagai manaʻomia. Faʻapitoa mafaufau e tatau ona totogia i le filifiliga o ie. Silk o le a foliga sili atu nai lo se isi lava mea. Aloʻese mai le faʻatumuina o lou potumoe i le tele o meaafale. E tatau ona puupuu ae avanoa. Laʻititi mea e pikiina i moli malamalama. Fautuaina faufautua e fau se eseesega e ala i se tasi o puipui. Sili e faʻafesagai ma le moega. E mafai ona e tuʻuina se faʻailoga siosiomaga luga o le taualuga. Talu ai o le potumoe o se malologa potu, o le siosiomaga e tatau ona faia fausia lelei i lenei. E leai se uiga o le malamalama susulu poʻo le faʻaaogaina o le tele o punaoa malamalama.

    

Faletaele

Afai e te aveʻese le auala savali mo se faʻaopoopoga o le faletaele, ona mafai lea ona tuʻuina se masini fufuluina poʻo se tapu taele lapoʻa i totonu. Faʻaititia le faletaele o le a faʻalauteleina isi potu. I lenei tulaga, ua fuafuaina e suia le tapu taele ma se fale taele. O maa tetele i le mauoa fefiloi lanu e talafeagai mo teuteuga. E mafai ona e vaʻaia faʻalauteleina le potu faʻaaoga laina faʻasolo i luga o puipui. O se faʻata e aunoa ma se faʻavaʻa o le a sefe ai tupe ma vaʻaia faʻalautele le avanoa. Tala o maa e talafeagai mo fola. E le se aganuʻu le tuʻuina o ni masini faʻaopoopo e aunoa ma se aoga aoga i totonu o le faletaele tuʻufaʻatasi. E mafai ona e faia se vaeluaga i le va o le faleuila ma le fale taele. E fautuaina e faʻatumu le potu i elemeni e le afaina i le susu, ina ia le aliali mai i luga ia latou. Afai e tele laʻau i totonu o le faletaele, ona tatau lea ona faʻaoga i ai le ufiufi e le susu.

Ki autu i le fuafuaina o le faletaele:

  • lanu moaga;
  • lanu paʻepaʻe;
  • lanu enaena;
  • lanu efuefu;
  • lanu meamata.

Fofo mo ulugaliʻi

O se potu potu potu o se lelei fofo mo talavou ulugaliʻi. I se tasi avanoa, e mafai ona e tuʻufaʻatasia se potu tele ma se umukuka poʻo se potumoe, poʻo potu uma e tolu. E fautuaina le tuʻua o se isi potu e nonofo ai tamaiti i le lumanaʻi. O le faʻamuamua mo se ulugaliʻi i totonu o le lua potu potu o le avanoa. Leai se mea e teuteuina ai potu i mea e le manaʻomia. E leai se manaʻoga e tuʻua le ala savali pe faʻalautele le umukuka. O le fale mautotogi tatau ona i ai se tulimanu ma se vavalalata vaʻaiga: moli malamalama, malolo lanu, talafeagai teuteuga. E le mafai ona e le amanaʻia le vaega galue. E tatau ona faʻaauupegaina tagata talavou i se nofoaga lelei e leai se mea e faʻalavelave ia latou galuega i le komipiuta. E aoga le tausiga o se aofaʻi lava o nofoa faʻapitoa ma sofa mo le mauaina o uo poʻo aiga. E fautuaina e tuʻu le avanoa mo toe teuteuga ma isi suiga ile faʻatulagaina.

            

Totonu mo se aiga ma se tamaititi

O le nofo ai i se fale mautotogi mo tamaiti fausia ai se manaʻoga mo faʻaopoopo mea faigaluega. E tatau ona 'aloʻese mai maʻai tulimanu totonu, e tuʻuʻese ai le ono pa'ū mamafa mea. E manaʻomia le lava o le avanoa i le fale mautotogi mo se moega pepe ma se uila afi. I tausaga muamua ina ua mavae le fanau mai o se tamaititi, e tatau ona vaʻaia lelei le faʻamamaina lelei. Afai o le fale mautotogi ua fuafuaina o se potu, o mea e le faʻaogaina leo e faʻaaogaina e faʻaititia ai le tulaga pisapisao. E sili atu le faia o le fola i le umukuka "mafanafana" - ma se faʻamafanafanaga faʻavae e aofia ai paipa vai poʻo se faʻavevela uaea. E le tatau ona sefe le taimi i luga o le ata o le potu o loʻo nofo ai le tamaititi. Tulimanu mo tamaiti e faia faʻaaogaina ai soʻo se lanu ma paolo. Ata o le Fairy-tale tagata ma manu feʻai o le a teuteuina le nofoaga mo tamaiti malologa. O se fale mautotogi tatau ona i ai le lava numera o fugalaʻau e faʻaleleia atili ai le ea lelei.

            

Faaiuga

O le suia o le fuafuaga o se fale mautotogi o se faigata ae faʻamalieina gaioiga. O le toe faʻaleleia e tele se taimi e alu ai. O manulauti autu o le suia o le faʻavasegaina o se fale mautotogi o le faʻateleina lea o le aoga vaega ma faʻatinoina, faʻatulagaina le avanoa ma vaevaega i sone, faʻaleleia tulaga mo polofesa gaioiga ma faʻafiafiaga. O le toefausiaina o le Euro-duplex e le gata iina. E tele fofo mamanu mai minimalism ma functionalism i le tuʻuina atu i le fale mautotogi foliga taugata ma taugata. Toefaʻaleleia e mafai ona tuʻufaʻatasia e aunoa ma ni faʻafitauli ma tuai ai. Muamua, o se poloketi ua tusia i luga. Oe o le a manaʻomia se faʻapitoa manatu i ai mai se faʻalapotopotoga ma SRO faʻamaonia. Ina ia maua se fesoasoani ile toefausiaina ole fale, oe manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o se tagata faʻapitoa i le matata o le fausaga ata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le photo le Marwadi song Dhemssa in EMR collage VEEDHI GIRLS DHEMSSA (Mae 2024).