O le a se mea e mafai ona e faia mai le toega pepa puipui i ou lava lima?

Pin
Send
Share
Send

O le a le mea e mafai ona fai mai le toega pepa puipui?

E masani ona totoe ni toega o pepa puipui pe a manaʻomia, e faʻapipiʻi se mea pe ave i le atunuʻu. O le tele o taimi, o taʻavale e taʻoto i luga o fata i luga poʻo totonu o pusatu, e faʻaalu ai avanoa. Ae e mafai ona e faia totonu e fofoa ma le masani ai ma ou lava lima mai le mea na totoe ina ua maeʻa le toe faʻaleleia.

O teuteuga mai mea totoe e masani ona talafeagai, ma e tuʻufaʻatasia foʻi ma le ata atoa o se fale poʻo se fale mautotogi. Ina ia musuia ma amata, mafaufau i ni aitia fou:

  • DIY galuega taulima, mai moli uila i le patchwork.
  • Teuteuga o meaafale
  • Ata ma panuni.
  • Teuteu o le puipui ma le faʻalo.
  • Tuʻufaʻatasia o vaega mai ituaiga eseese o toega ma ie.

Faʻafefea ona ou tuʻufaʻatasia toega?

A tumau tamaʻi taʻavale pe a maeʻa faʻafouga, e le lava e faʻapipiʻi ai le potu atoa. Ae ui i lea, aua le le fiafia i luma o le taimi, i le umukuka e mafai ona faigofie ona tuʻufaʻatasia toega o pepa puipui.

Mo se matagofie tuufaatasiga, 2-3 ituaiga e masani ona faʻaaogaina. O le puipui autu, o le muamua lea e feiloaʻi vaʻai i le faitotoʻa, e faʻapipiʻi ma toega. Ole auala lea e taulaʻi ai tagata atamamai i le tasi puipui. I le faʻaaogaina o le metotia puipui puipui, latou teuteuina ma faʻafouina le potu e aunoa ma le faʻaaluina o le tele o taimi ma tupe faʻaopoopo.

O le teuteuina o le taualuga o se auala faigata, ae ui i lea, o le tuʻufaʻatasia o toega ma tile o le faʻalo o le a faʻamanatuina ma fausiaina ai le faʻalo i luga o le faʻalo. O le metotia e talafeagai mo masani potu potu, lea e talafeagai ai panels. O totonu e foliga mai e paia, ae tatau ona e taumamao mai le faʻaaogaina o pepa a tamaiti. E fautuaina e le au mamanu le paʻu papaʻu poʻo le teu fugalaʻau.

O le pule o le potu filifili e faʻaaoga le metotia luga o le faʻalo poʻo luga o le puipui taʻitasi. Afai o le filifiliga o luga o le taualuga, ona avea lea o le tali o le a faʻamamaina ai se moli moli matagofie. Afai e i ai puipui, ona mafai lea ona e filifilia se faʻata matagofie e ala i le fausiaina o se faʻavaʻa.

Manatu manaia mo atavali ma panels

E mafai ona e faia se ata i ou oe lava lima mai le a. Lenei o le a manaʻomia toega o pepa puipui ma se faʻavaʻa. E mafai ona e faʻatumu totonu totonu i mea fai mea i totonu o le itula. O le pepa puipui e tatau ona tipiina ina ia ofi ai le faʻavaʻa ma tuʻu ai i totonu. E sili atu le faia o 4-5 atavali i le taimi e tasi, tuʻu i luga o se kapoti pe tautau i luga o le puipui.

E mafai ona e sau ma fatuga atoa e fai ma teuteuga. Mo lenei, faʻaaogaina poto masani faʻaaogaina:

  • lopa;
  • lopa;
  • soʻose;
  • rhinestones.

Afai e tele ituaiga o toega pepa puipui i le potu teu oloa i le taimi e tasi, tagata fautua fautuaina e faʻaaoga ia latou o se mosaic. O taʻavale e tatau ona tipiina i sikuea tutusa pe sili atu laʻasaga foliga ma faʻapipiʻi i le puipui nai lo masani lola. Oe mafai ona sefe i luga o le faʻatauina o le misia mea, faʻapea foi ma faia le mamanu o le potu le masani ai.

E foliga talafeagai le mosaic ile potu taʻalo poʻo le potumoe a tamaiti.

DIY galuega taulima

Fasi o pepa puipui mea totoe e mafai ona faʻaaoga i taimi uma e fai ma mea e teuteuina ai meaafale poʻo galuega taulima. O le teuteuga o le a talafeagai mo lua mafuaʻaga:

  1. O le ata o le vaʻaia poʻo le elemeni o le a faia i le tutusa sitaili o le potu.
  2. O mea faʻaopopo ua maeʻa ona ave.

Jalousie

E le faigata le faia o pupuni i ou oe lima mai toega o pepa puipui. Mo galuega, oe o le a manaʻomia se masani seti - seleulu ma se pepa puipui naifi. O le faʻaaogaina o le le lalagaina poʻo ofe pepa puipui e talafeagai o se mea.

O le ata o loʻo faʻaali mai fale pupuni i foliga o se ili mai toega o ata ata.

O le filifiliga sili ona faigofie o le fatuina lea o se ili. Faʻalua itu itu e faʻaogaina e fai ma faʻapipiʻi i se faʻamalama palasitika. Pau lava le toe faʻafitauli o lenei mamanu o loʻo vave ona latou paʻu. E i ai le leaga le aʻafiaga o le la i le tusiaina o ata ma mea lava ia. O le olaga tautua o le 1.5-2 tausaga.

O le lelei o le talafeagai totonu teuteuina, e i ai le avanoa o le tuʻufaʻatasia. Oe mafai ona suia ia pupuni mai toega i tausaga uma. O totonu o le a foliga fou.

Paolo

Faia o se moli moli mo se moli o se le masani ai ma talafeagai fofo mamanu. Vinyl ma le lalagaina lola e fautuaina. O mea e mafai ona tatalia le maualuga o le vevela.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moli uila na faia mai toega o pepa puipui ie ma rosa i luga o se kapoti laupapa.

Faʻafanua mo ata ma faʻata

Faʻaalia e amataina i le laititi; mo musumusuga, oe mafai ona teuteuina ata faʻafanua po o faʻata ma toega. Mea - soʻo se pepa puipui pe a maeʻa toefaʻaleleia. O le tuʻufaʻatasia i se mosaic e faʻamalosia, o lenei metotia o le a faʻatagaina ai oe e faia se masani masani collage luga o le puipui.

Garland

O se agaifanua le faia o se palega i ou lava lima mai i se pepa malo umi. Afai o loʻo i ai ni fasi pepa puipui o loʻo totoe, oe mafai ma e oʻo lava i le faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia e tipiina i latou i ni fasi laiti, ma kelu faʻatasi e faʻaaoga ai le filifili auala. O teuteuga o le a foliga talafeagai i totonu ma o le a sefe i le New Year's faʻatau.

Vas ma ulo

Vasesi teuina ma ulo e fai lava si taugata. E le faigata ona faia oe lava mai toega o pepa puipui manifinifi. E naʻo lou manaʻomia e faʻaaoga uma fatufatuga ma taleni, o le ulo teuteuina o le a avea ma sili lelei meaalofa ma o le a ofi i totonu o totonu.

Ato ma atigipusa

O le ola hack aofia ai le tuʻufaʻatasia o mea e lua i le taimi e tasi:

  • O toega o pepa puipui.
  • Fasi ie.

O le faʻateʻaina o atigipusa ma ato i lenei auala o le a fesoasoani e faʻafou ai totonu ma maua ai se foliga fou i mea tuai.

Faʻamau i luga o le puipui

Patchwork lauiloa i totonu o tagata mamanu o se patchwork metotia. Mo lenei metotia, 3-4 ituaiga o toega pepa puipui o loʻo faʻaaogaina i le tasi pe 2 mea o eseese fale. O le faʻaaogaina o le metotia o le a faʻatagaina ai oe e faʻafouina le potu ma faia ia fatufatu. Mo le faigata o le lolomiga, e sili atu le faʻaogaina o le geometric mataupu faʻavae, o le filifiliga faigofie o le tipiina o toega i tamaʻi sikuea ma tuʻufaʻatasia luga o le puipui.

I le ata o loʻo i ai se potu moe masani-sitaili ma se faʻaali puipui mai vaega eseese o pepa puipui.

Teuteuga o meaafale

O se auala fou e faʻateʻa ai toega pe a maeʻa le toe faʻaleleia o le teuteuina o meafale tuai.

Kapoti

Oe mafai ona suia le ofu tuai e faʻaaoga ai toega o pepa puipui pepa puipui. Teuteuga mafai ona i fafo ma totonu meaafale. O lenei metotia o le a faʻatagaina ai oe e toe faʻafoʻi atu se foliga le atoatoa i se taimi tuai o meaafale.

Laulau

Faʻaonapo nei tisaini faʻatagaina oe e faʻaaoga uma au fatufatu manaʻoga ma fatufatuaʻi. Afai e i ai se tamaʻi laulau kofe i totonu o le fale, ona mafai lea ona e faia se sitaili teuteuga meafale mai ai. I le tuʻuina o pepa puipui i lalo o le tioata ma se lolomiina o teuila, e mafai ai ona e tuʻuina atu i le laulau se foliga faʻaonapo nei ma se ata.

Sitepu sitepu

Lelei teuteuga o le a faʻatumuina le gaogao i le va o sitepu. O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina e tagata tisaini e faʻafiafia atili ai i faʻasitepu. E mafai ona e faʻaaogaina pepa faigofie uma e lua o pepa ma le suavai.

Faitotoa

O teuteuga o le faitotoʻa na toe ita i tua i le vaitaimi o le 70. Ina ia mafai ona nana ni tamaʻi pona poʻo ni taʻetaʻei, e fautuaina lava le faʻaaogaina o ata e le lalagaina ma le ie. O le mamanu o le potu o le a sefe ma o le metotia o le a faʻaopopo ai se tala vine.

Headboard

E mafai ona e teuteuina le ulu ulu mo tamaiti uma ma tagata matutua moega. Lenei o le a manaʻomia ai le afa lola, fao, o se laupapa faʻavae. Mo se vasega pepe - e fautuaina e faʻaoga se pa lolomitusi poʻo manu. Mo se tagata matua - floristry poʻo le geometry.

O le teuteuga e tutusa ma le mamanu o le potu ma fausia ai se mafanafana siosiomaga.

Filifiliga teuteu puipui

Mautu lanu e le o se sili ona lelei le manatu mo puipui teuteu. A e maise pe a fai o se toe faʻafouga i le potu o tamaiti mo se teine. Ina ia mafai e totonu ma foliga o le potu e foliga feololo, e fautuaina e faʻaaoga le patchwork technique e tagata atamamai. O le tuʻufaʻatasia o ni lolomiga i le tasi itu i le taimi e tasi o le a faia ai le aʻafiaga o le puipui o le faʻatonutonuga.

Mo talavou, o le toe faʻafouina o se potu e masani ona tiga. I lenei vaitaimi, tagata uma manaʻo e maua se avanoa foafoaga o le a faʻailogaina le totonu tulaga. I lenei tulaga, fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o le metotia o le tuʻufaʻatasia o ni ie i le taimi e tasi.

Faletusi o ata

O toega o pepa puipui e mafai ona tuʻua i le pusa tu mo le isi faʻafouga, ae e sili atu le suia o le potu, faia ia le masani ai ma fatufatuaʻi. O aitia fou mo galuega taulima ma teuteuga o le a le gata ina teuteuina ai le fale, ae faʻafouina ai foʻi totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: E Paia Lyrics - Adeaze (Iuli 2024).