Modern design o le hall hall +100 ata

Pin
Send
Share
Send

O loʻo vaʻavaʻai totoʻa atu i foliga vaaia o le auala savali. E leai seisi e pasia lenei sone; o le faʻavae mo le faʻamasinoina o le tofo, mama, ma le soifua manuia o tagata e anaina. Tusa lava pe faʻapefea ona foliga mai le potu malolo ma le umukuka, o lenei potu e setiina le lagona ae e te leʻi alu i fafo ma faʻafeiloaʻi ia te oe pe a maeʻa se aso pisi. O le sese auala i le mamanu o le faʻamau vaega o le fale mafai ona faʻaleagaina le atoa ata o totonu ma faʻapalapala taumafaiga e fausia se lagona lelei.

O le autu faiga i le fuafuaina o se faʻaonapo nei auala savali

O tufuga o totonu o le alatele o loʻo i ai nei, mafaufau i le faʻafaigofieina ma le mafanafana e avea ma mea sili taua o le potu. I le sailiga o le lalelei, e le tatau i se tasi ona faagaloina le mafuaʻaga o nofoaga ma fanua. O le hall o loʻo feagai ma le tele o avega; o se tulafono, auala i isi potu malolo pasi ane ai. Muamua lava, latou aumaia le timu ma le kiona iinei, aemaise lava mo se fale tumaoti. O tagata e ulufale mai e aumaia saʻo totonu le palapala mai le auala, e aunoa ma le tuʻua i le tele o savali o le foloa. Nofoaga avanoa mo le teuina o vaitau vaitau ma seevae o loʻo faʻaauupegaina foi iinei, latou te o i mulivae mulivae. O avega mamafa, uila, taʻaloga e faʻaaogaina i totonu o lenei potu. O le mea lea, o le mamanu ua fausiaina ma mataupu silisili nei i le mafaufau:

  • susu mea tetee tetee o loʻo faʻaaogaina i le teuteuga, aemaise lava mo fola ufiufi;
  • meaafale, fola e filifilia mai ia i latou e le o gofie i masini faʻafitauli;
  • o le faʻamamaina gaioiga e le mamafa, e le tele se taimi e alu ai;
  • totonu matagofie - faʻalelei-faʻauo, mea masani poʻo faʻataʻitaʻi o loʻo faʻaaogaina i totonu;
  • o le alasavali e teuteuina i le tuʻufaʻatasia o le ata ma le isi vaega o fale.

O le autu aupega i totonu, e aofia ai le hall, o le teʻena o itu eseese, o faʻalo e tele laʻasaga. Nai lo le matagofie elemene - laconic fofo, malamalama lanu. Faʻalautele avanoa - glossy luga, o le tele o faʻata.

    

Fofo tonu o lanu

O le ata faʻaonapo nei o le auala savali faʻatonutonuina le faʻaaogaina o malamalama lanu. I totonu o se avanoa va apiapi, e talafeagai le paʻepaʻe, lea e faʻavaivaia i se pupula pupuni o le faitotoʻa i luma poʻo se fasi meaafale. O elemene e faia i laʻau masani, e eseʻesega tuʻufaʻatasia ma le ualava poʻo le panels o le a faʻamamaina ai le lagona o le fia ola ma le malulu o lenei lanu. White meaafale foliga foliga lelei faʻasaga i le talaʻaga o le beige, lea e aoga pea i lenei tausaga efuefu, vanilla. Oe le tatau ona fefefe i le malamalama lanu; faʻapitoa tausiga oloa faigofie aveʻesea palapala e aunoa ma le afaina ai le ufiufi.

Tagata fiafia i feteʻenaʻiga feteʻenaʻi fofo faʻaaogaina tuʻufaʻatasi o paʻepaʻe ma uliuli, fausia ni faʻamatalaga mai le lanu viole, lanumoana, faʻaopopo le la ma le mumu ma moli.

    

Filifiliga o mea e fai

E ui lava i le tamaoaiga oa o coatings, e faigata ona filifili se mea e faʻamalieina uma manaʻoga. O se lelei fofo o se tuʻufaʻatasia o ni filifiliga ma eseesega ituaiga, o le a fesoasoani e aloese ai mai le faʻaleagaina, o le a avea o ni mea teuteuina mo le tasi ma le isi. O le pito i luga o le puipui ua teuteuina i le sili atu matagofie aulelei, ma le pito i lalo ma le foloa e faʻapipiʻiina i se mea aoga.

   

Pa

Talu ai o puipui i le faapaologa e sili ona aafia i le faaleagaina, e sili atu le aloese mai maaleale mea i le teuteuga. Valivali o se tasi o sili ona taugofie auala.

O teuteu teuteu o se mea faʻaonapo nei latou te fausiaina ai se fesoasoani, teuteu ai luga ma uluaʻi lolomiga.

Wallpaper e tatau ona faʻaaogaina i le pito i luga, tuʻufaʻatasia ma anagata PVC panels, fafie, keramika maa.

Palasitika po o laupapa laupapa e matagofie ma anagata mea. Latou te nanaina ni faaletonu ma ni faaletonu, uaea eletise. Latou te le fefefe i le masani ona fufuluina ma matiuʻu o fagafao. Mo hallway, filifili se maeʻa ma se mea teuteu, o le aʻafiaga o maʻa, laupapa. Pau lava le mea e te manaʻomia le soona faia i totonu o se avanoa avanoa. Pa pogisa ma le faʻataʻitaʻiga o le pa piliki, e le talafeagai ii. O le maeʻa lua o loʻo tuʻufaʻatasia ma suia.

O se mea teuteu foliga faʻaaoga o maa keramika. E iloga ile maualuga ole malosi male teteʻe ile susū, ole faʻaputuga ole laualuga ole a faʻaopopo le malamalama. Ae e tatau ona e faʻaeteete pe a tuʻufaʻatasia ma isi mea.

Fogafale

Faʻamoemoe i le tofo ma paketi, o le foloa fola o loʻo i ai le tele o fola filifiliga. O le mea sili ona taua o le mea e teteʻe i le mamafa uiga o se faʻapitoa potu.

O mea talafeagai o le a:

  • maa keramika poʻo ni maa faʻavae;
  • paina maa;
  • vaai tipiina o maa masani;
  • laupapa, faʻasolosolo linoleum poʻo marmoleum (natura).

Uma ituaiga o maʻa ma maa e matua anagata, aoga, ae taugata. Mo i latou e fiafia e o ona seevae i le fale, o le a foliga le fiafia. O ofu faʻaila pupula e maseesee foʻi, e le saogalemu. O le mea lea, o se tuʻufaʻatasia o maʻa poʻo tile ma laminate, linoleum, kapeti e manatu o se fetuʻunaʻiga filifiliga. O le vaega e lata i le faitotoʻa, e faʻaputuputu ai le susū o le auala ma palapala, o loʻo faʻataʻatia i maa ma poselane ma maa. Le isi, o se maualuga-vasega laminate poʻo linoleum e tuʻuina, lea o le a tatalia le osofaʻia o mulivae, vae o mamafa meafale.

Laminate vasega 31 e umi, faigofie ona faʻapipiʻi. I le i ai o ni vaega i faʻaputuga oloa, latou te faʻaleleia nofoaga, toe faʻafoʻi mea na faʻaleagaina i lo latou amataga matagofie.

O ituaiga o linoleum o aso nei e maua ai le mitiia o le tagata, i ai se eseʻese ituaiga o laualuga, filifili e oʻo lava i se faʻailoga, e oʻo lava i le matte poʻo le iila. I se natura tuʻufaʻatasiga, o loʻo i ai se saogalemu koroka, jute, resins, o le ituaiga e teteʻe atu i le fale vailaʻau, susu. O ituaiga eseese o ata e aoina mai lanu lanu. Faʻamau i luga o se tulaga muamua.

Fale laupapa, kapeti foliga matagofie, tumau, ae o le tau i le sq. m e fai si maualuga. Ina ia tausia se foliga foliga foliga lelei o le ufiufi, oe o le a manaʻomia faifai pea tausiga ma le faʻaeteete.

Tagata faufautua kapeta e fautuaina e faʻaaoga na o filo e gaosia o filifiliga, ae le o le faitotoʻa. O le lanu e filifilia e le o faʻailogaina, ma mea teuteu, o lavalava poʻo ni mamanu laiti.

Taualuga

E tatau ona e mafaufau e uiga i le faʻamaeʻaina o le faʻalo, aua o le a fausia ai atoa, nana mea sese:

  1. Mo le faʻalo, e tatau ona e filifilia moli malamalama. Tuʻufaʻatasia i latou ma se puipui malamalama ma fola faʻatusatusa, o le maualuga o le potu e vaʻaia faʻatuputeleina.
  2. Afai o le potu e le faʻatusatusa i lona maualuga, o le faʻafeagai aafiaga e maua mai i le teuteuina o le faʻalo i lanu uliuli.
  3. O teuteuga agavaʻa e matuaʻi aʻafia ai le ata. O le faʻapipiʻiina o le ata poʻo le faʻasologa o tile e faʻalauteleina ai le avanoa pe faʻalaʻitiiti

Ole faʻapaʻepaʻeina ole pito sili ona taugofie, ae leʻo le sili. O le valivali e maua ai le tele avanoa e filifili ai paolo. O le le taugata ma vave auala maeʻa, o le faʻapipiʻiina o tile PVC e iloga. O le le lelei o flammability, brittleness, vave palapala.

O se auala taʻutaʻua o le faʻamaeʻaina o le faʻalo e taʻua o le vali teuteu. I le taimi o le toe faaleleia, eseese masini e faʻaaogaina e fausia ai mamanu ma foliga. O loʻo tuʻuina mai ni tuʻufaʻatasiga ma mea ua faʻatumuina e faʻatumuina, lea, a maeʻa ona faʻamago, e maua ai se mapusaga.

O le pepa puipui e faʻapea foi o se iʻuga taugofie. O le tele o lanu, ie e faia mai mea eseese. Faatasi ai ma le fesoasoani a pepa puipui, o le a mafai foi ona nana le pona i le faatulagaga.

O loʻo avanoa le Plasterboard, faʻauʻuina i le tele o uiga lelei, mafai ai ona faʻatinoina aitia tisaini manaia. Faatasi ai ma le lelei o le mea o le siosiomaga faauo, susu tetee. E mama, e le mumu, nana paʻu luga, e le tau faapipiina, e mafai ona valivali i le tele o taimi. Multilevel fausaga e fausia mai ai, faʻatulagaina ma le tele o moli.

O 'aʻapa faʻasolo e tuʻu ai avanoa mo mafaufauga ma aitia a le tisaini, e ui lava e le taugofie. O sea faʻalo e i ai se eseʻese mamanu, lanu filifiliga, faʻataʻitaʻi soʻo se natura, mea teuteu. O loʻo faʻaaogaina iinei le lolomiina vevela, o le faʻalo i luga o le faʻalo e teuteuina i ata eseese, e aofia ai ma le puʻeina o ata.

Moli

Faʻatasi ma se laʻititi tauagafau o le potu ma faʻataʻavalevale e aunoa ma faʻamalama i lanu pogisa, e tele le uaʻi atu i metotia moli. O le faʻaonapo nei sitaili o fausaga o loʻo aofia ai le faʻaaogaina o ituaiga moli nei:

  • i se tulaga lautele, latou te faʻaaogaina pe a ulufale i le fale mautotogi;
  • malamalama i le lotoifale o vaega autu - ofu teu, faʻata;
  • teuteuga e faʻaaogaina e faʻamamafa ai totonu elemeni, e faʻalautele ai le potu.

Moli lautele mai le taualuga moli e manaʻomia, ae o le lapoʻa moli moli e naʻo le talafeagai i se lautele avanoa. I totonu o se tamai potu, aua le faʻatulagaina maualalo le sconce ina neʻi paʻi faʻafuaseʻi i ai.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le malamalama, ua vaevaeina le fale tele i sone, malamalama susulu tuu iina. Tuʻu le avanoa i le faitotoʻa, i le faitotoʻa o le potu malolo.

Tele moli malamalama o loʻo tuʻu i luga o faʻataʻamilomilo pe faʻamauina fale, e fesoasoani e faʻamalamalamaina tutusa le avanoa. O se nofoaga o le a feagai ma moli atoa o se tamai auala savali. O le taʻiala o le malamalama mai le tele o faʻavae i luga o le tasi taʻiala ua suia, ausia le manaʻoga tulimanu ma tikeri o le malamalama o vaega eseese.

Moli moli i le foloa e aoga i le po pe a iai ni faʻaletonu, sitepu, podiums.

I totonu o se potu e aunoa ma se faʻamalama, latou te faʻatulagaina moli i tua o se faʻamalama tioata faʻamalama, lea o le a fausia ai le aʻafiaga o le malamalama masani.

I totonu o le auala savali umi, o mea e faʻavae ai mea e tutusa lelei i le umi atoa ma taimi tutusa. O se potu e maualuga lona faʻalo ua faʻapipiʻiina i puipui filifiliga. O ave e faʻatatau i le faʻalo e faʻaletonu tuaoi ma faʻalauteleina le potu. Luminaires ma otometi o le a fesoasoani ia oe sefe i pili.

Matagofie, aoga ma aoga pe a filifilia meaafale

O le laulau masani laʻei ma lavalava o se mea o le taimi ua tuanaʻi. Ua suia e meafale meaafale faʻaonapo nei ua fuafuaina e sefe ai avanoa, e teuteuina ai foʻi se potu vaiti. Minimalist modular kit e taʻutaʻua, e tuʻufaʻatasia, fausia-i ni fausaga ma faʻata faʻata e faʻateleina le vaʻai.

    

Teuina o meaafale

O le vaega autu o le potu o potu vateatea, vaapiapi pe faʻasolosolo, ma faʻamalieina faʻatumuina, o eseese itu. E le faʻalavelaveina e ulugaliʻi le auala, aua le soona faʻatele le avanoa. O le faʻamamaina o kapoti tautau i totonu, faʻafaigofieina le faʻamamaina. Afai e leai ni fua mita, o le pusa tuʻu faʻafuaseʻi ua liua i totonu o se potu atoa lavalava, lea o mea a le aiga atoa, i aso uma ma faʻavaitaimi, tuu ai.

Laupapa faigofie avanoa, lea e teu ai seevae ma mea a le aiga i ato lalelei, uamea, ato palasitika. E avea le laulau faʻamaʻa vaneina i le taimi e tasi ma mea teuteu ma se nofoaga e teu ai ki, mea teuteu, ma isi mea laiti.

Afai e i ai se sitepu i le fogafale lona lua, o le aoga avanoa i lalo o ia e faʻaaogaina foi, faʻatulaga fata ma kapoti mo tagata o le fale o tausaga eseese. E tofu ma le fale teu oloa e tutusa ma lona tuputupu aʻe.

    

Meaafale vaivai

O le hall faʻaonapo nei e iloga i nofoaga malu malulu mo le suia o seevae. Afai e faʻatagaina e le eria, e faʻapipiʻi iina le sofa. A vaiti le nofoaga, o se feaveaʻi ottoman poʻo nofoa o le a faia i le taimi e tasi le matafaioi o se nofoa ma teuina mo seevae ma taʻaloga masini. O le nofoa e tutoʻatasi pe o loʻo tiʻetiʻe i se tasi iunite ma se faʻatautau.

    

Tautau

I se tamaʻi avanoa, o lenei fasi meaafale e faigofie. O le tele o le tiered hook design e faʻatagaina oe e faʻamamago ofu i fafo. O le foloa-tu tuʻufaʻatasiga, valiina pe chrome-plated, ma faʻataʻamilomilo lima i luga o se fale mautu faavae mafai ona faigofie ona gaioi pe a manaʻomia. I totonu o se potu vateatea, e lua filifiliga o le a faʻaaoga e aoga: o se tatala tautau mo malo ma o latou susu susu, faʻatasi ai ma se tapunia teuina kapoti.

    

Teuteuga

I se faʻaopopoga i aitema na lisiina, o ituaiga uma o faʻamalu tulaga, o loʻo taofia ai ki, atavali o loʻo i ai teuteuga galuega e faʻaaogaina i le hall.

O faufautua a le au faufautua e le tatau ona faʻaaogaina mea i totonu naʻo mea teuteu, e tatau ona aoga.

Afai e teuteuina le alasavali i se fola fola, tuʻu ofe ma faʻamalu e tuu iina. O le kapeta i le faitotoʻa o le a avea ma malamalama pupula, ave le susu ma palapala, puipuia ai i latou mai le salalau solo i le fale mautotogi. O se faʻata i totonu o se ata matagofie o le a faʻalauteleina ai le avanoa, mafai ai ona e suʻesuʻeina oe lava ae e te leʻi alu atoa. O le seevae fata o le a suia le seevae kapeneta, o le vaega pito i luga o le a avea o se totini lima laulau, o se tulaga mo ato, ma o se ese ki ki o loʻo i ai foi iinei. Ato i luga o fata, luga o le foloa o le a fesoasoani e faʻatulaga le teuina o tamaʻi mea, mea faʻaaoga.

O se potu lautele avanoa ulufale ua faia se nofoaga mo le faʻaalia o atavali atavali, o le faʻasologa o ata, o uluaʻi uati o le a le sili atu.

    

Features ma filifiliga mo le le-tulaga masani alafua

Avanoa lautele ma masani foliga o se tuusaunoa, ae le o se tulafono. E tele taimi e manaʻomia ai ona faʻapipiʻi le auala vaapiapi o le Khrushchev panel house, e faigata e oʻo i le toʻalua ona liliu. Latou puleaina e tuʻu lavalava, seevae, mea faʻaaoga iina. E oʻo lava i se tamaʻi vaega ma le le masani ai foliga potu, e mafai lava ona fausia se ata faʻaonapo nei o le ata.

    

Faapaologa o le Lotoa

O lenei fomu e mafai ona avea ma masani. O se agaifanua le faʻaavanoaina o le potu e faʻaaoga ai meaafale tulimanu. E mafai ona e faʻalauteleina le potu i le faʻavasegaina o faʻataʻamilosaga i le va o potu. O le sikuea potu e vaʻaia vaʻaia, faʻaaogaina o se foloa faʻapipiʻi e tutusa ma potu, e aunoa ma ni suia, suiga. Afai o le mafuaʻaga o moli e naʻo le tasi, ia avea ma moli uila ma faigofie paolo. O faʻamatalaga i totonu e teuina ile agaga laititi.

    

Faapaologa laiti

Ina ia aua neʻi liliuina se tamaʻi auala i totonu o se teu vaapiapi o fugalaʻau i tapu, faʻatagata ma atavali, e sili atu le aua le mafaufau e uiga i na mea faʻaaoga. O Stucco teuteuina, mamafa fata e le talafeagai iinei. Laupapa vaapiapi na fausiaina i mea malamalama, o le tele o faʻata, o se aofaʻi tele o malamalama malamalama e talafeagai.

O le laufanua o loʻo i luga ole puipui ile 3D, o faʻata faʻata o ofu o le a faʻateleina ai le avanoa.

    

Faapaologa tele

A lapoʻa le potu, e tatau ona lafoa ma le faʻaaoga lelei le mea lelei, aua neʻi leiloa le amio saʻo o totonu, aua le soʻona soona pupuna i meaafale ma teuteuga. O sone o le potu e teuina i le sitaili lava e tasi. Afai e tele naua avanoa, latou te mulimuli i le aga masani ai talu ai nei - latou tuʻufaʻatasia le ala savali ma le umukuka ma potu malolo.

Lenei, latou te faʻaaogaina susulu ma pogisa lanu e aunoa ma le fefe, faʻapipiʻi fola faʻata i tetele tetele, sofa, faʻaauupegaina se nofoaga moe mo se mataʻina tele o se fagafao.

    

Hallway ma faʻamalama

O le faʻamalama o le alasavali o se seasea ma i le taimi lava e tasi manuia tulaga ese. O le filifiliga e sili atu ona taatele i le faʻavasegaina o se fale tumaoti. Uma puipui ma faʻamalama o le a manaʻomia le taulaʻi vaʻaia. E masani ona manaʻomia le "siva" mai ia pei o se ogaumu, o elemene e fetuunai i le tele ma foliga o le faʻamalama matala.

O pupuni e le taliaina, o tioata e lanu, opaque. Afai o le sitaili manaʻomia, o faʻamalama e teuteuina i le malamalama Roma, faasee pupuni. Teuteuga ma meaafale avea ma se talaʻaga talafeagai. Malamalama pupuni ma kapeta faʻapalepaleina le aʻafiaga o lanu atagia.

O faʻamalama e faʻaogaina e tu ai mea totino; e le tatau ona tuʻu fata mo tamaʻi mea iinei. Lafoa meafale poʻo se sofa e tuʻu saʻo i le avanoa. O penitala ma penitala tapuni e tu feagai ma le faʻamalama.

    

Faaiuga

E faigata ona faʻamalieina le manaʻoga manaʻoga ma tofo, sili ona fiafia i ai tagata uma o le fale. O le lotogatasi ma le mafanafana i le alatele o le a setiina ai le leo mo le tulaga lautele o le fale, faia ia sili atu le mafanafana o olaga o tagata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 100 COOL Home decoration ideas. Modern living room design! (Iuli 2024).