Potu-potu malolo 16 sq m - taʻiala taʻiala

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaga 16 sq m

A filifilia se fofo o faʻataʻitaʻiga mo le umukuka-potu malolo o le 16 sikuea mita, muamua o mea uma, o le ituaiga olaga o tagata uma o le aiga e amanaʻia. Ae e leʻi amataina le tuʻufaʻatasiga, e tatau ona tusia se ata o se potu, e latou te faʻailogaina ai le mea o le a faʻatutu ai le masini faʻavevela ma isi inisinia. Latou te mafaufau ma le faʻaeteete foʻi i le faʻatulagaina o meaafale meaafale, ina ia sefe ai mita aoga ma faʻasaoina foliga matagofie o totonu. E i ai le tele o sili ona manuia ituaiga o fuafuaga.

Potu umi-potu umukuka-potu malolo 16 sikuea

O le potu tafafaʻo i le umukuka-potu malolo o le 16 sikuea mita e lelei atoatoa mo le faʻatulagaina o nofoaga. I lenei tulaga, pe a vaeluaina le potu, o se nofoaga mo kuka ua faʻaauupegaina latalata i le faʻamalama e faʻaleleia ai le ea.

I totonu o se potu faʻaumiumi ma ni puipui tutusa se lua e umi atu nai lo le isi itu, e faʻaaoga ai metotia eseese e faʻaaoga ai le potu. O le potu faʻafofoaʻo-umukuka potu malolo e le o faʻailoa mai ai le faʻapipiʻiina o meaafale lapopoʻa, o lea la o totonu e faʻatumuina i ata tuʻufaʻatasia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaga o le umukuka-potu malolo ma le lautele o le 16 sikuea mita i le faʻatusa o le sikuea.

Oe mafai foi ona faia le potu faʻatusatusa faʻaaogaina moli. E sili atu le teuteuina o le faʻalo i moli malamalama ua fausia i totonu ma faʻatumuina le teuteuga ma moli maualuga foloa. O le mea lea, o le a faʻasalalauina lamolemole o le malamalama o le a faia ma o se sikuea sikurini-potu malolo o le a mauaina le vaʻaia faʻamafanafanaga.

I le ata o loʻo i ai le sikuea-potu malolo potu malolo o le 16 sikuea mita ma le 'aʻai.

Faʻataʻitaʻiga o le sikuea umukuka-potu malolo

E le pei o se avanoa faʻatafafā, o se potu sikuea faʻatagaina oe e sefe tele avanoa i le ogatotonu. O meaafale e tuʻu faʻalelei i tafatafa o puipui, ma o se opeopea o mea e faʻaaogaina e faʻatulagaina i le ogatotonu, lea, pe a tatau ai, e talafeagai e nofo ai ma se laulau 'ai.

O le umukuka-potu malolo o le 16 sikuea mita ma le sikuea faʻatulagaina e iloga e fefiloi, le saʻo ma ergonomically vaevaeina eria. O le sofa e masani ona faʻapipiʻi faʻafeagai ma le vaega galue, ma i autafa o loʻo iai se 'aiga' aʻai, se motu ma isi elemeni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata faʻaonapo nei o le umukuka-potu malolo o le 16 m2 i le tulaga o le sikuea ma se 'aiga' ai i le ogatotonu.

O le saʻo faʻatulagaina o le sili aoga o se sikuea-foliga potu. I totonu o sea potu, e le lagonaina le paleni, o lea e leai se tau faʻaopoopo e faʻasaʻo ai le leai o se avanoa.

Mo le faʻatulagaina o le sikuea umukuka-potu malolo o 16 mita, meaafale o soʻo se tele e talafeagai. E mafai ona e filifilia se faʻatulagaina tutusa o mea; mo lenei, o le faʻasino nofoaga o le potu e fuafuaina mai ai le faʻavasega faʻavasegaina o elemeni o loʻo faʻatinoina.

I le ata o loʻo i ai le sikuea 16-mita umukuka-potu malolo ma le tulimanu seti ma se puʻe sofa.

Potu-potu malolo 16 m2 ma loggia

O se faʻataʻatiaga ma se poletito e mafai ona i ai uma i totonu o aso nei fale mautotogi ma i se tuai fale. I le tuʻufaʻatasia o le umukuka-potu malolo ma se loggia, o le mea moni avanoa faʻateleina tele, o le potu e sili atu le vateatea, susulu ma matagofie.

E mafai ona faʻatulagaina se isi vaega o le poletito e pei o se tamaʻi nofoa ma se sofa ma le TV, pe e te faʻatulagaina se vaega e 'aʻai ma faʻamamafa lenei vaega i moli susulu ma le felanulanuaʻi. O le tatalaina e faia i le tulaga o se faitotoʻa, semi-faitotoʻa poʻo faʻaauupegaina ma le pa fata.

I le ata o loʻo i ai se malamalama totonu o se umukuka-potu malolo o 16 sikuea, tuʻufaʻatasia ma se loggia.

Filifiliga faʻafanua

I totonu o le umukuka-potu malolo o le 16 sq m, lea e le o iai le tele o le eria, e le fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o vaega tetele ma voluma o loʻo nanaina ai le aoga avanoa.

O le auala e sili ona lauiloa ole faʻailoaina o lanu. O le vaega o le umukuka e faia i le tasi lanu lanu, ma le potu malolo i le isi. Latou te filifilia uma vavalalata ma matua eseʻese lanu.

Mo le faʻamamaina o se potu, o mea eseese uma e maeʻa lelei. O puipui i le tasi itu e mafai ona valivali ma faʻapipiʻiina, aʻo luga o leisi itu e mafai ona e faʻaogaina le pepa puipui ma le laupapa laminate.

Moli moli poʻo se tulaga maualuga i le tulaga o le tulaga o le a fesoasoani foi e tusia le tuaoi i le va o sone.

O le a talafeagai e sone se tamai umukuka-potu malolo o 16 sq. M ma tioata teuteuina vaega, fata faʻavae poʻo ni faʻataʻitaʻiga i le tulaga o uamea grates teuteuina ma laʻau i tautau ulo. O le feaveaʻi mata o le a avea ma tutusa tali lelei.

I le ata o loʻo i ai le umukuka-potu malolo o le 16 sikuea mita ma le faʻasologa e ala i le faʻavasega ma fola.

I totonu o le umukuka-potu malolo, oe mafai ona faʻatinoina zonal vaevaega e ala i le faʻaaogaina o meaafale. Mo lenei, o le faʻatuina o se motu umukuka seti, o se fata poʻo se sofa, ma lona tua liliu agai i le kuka sone, e talafeagai. O le pa counter o le a fetaui lelei foi i totonu o le mamanu, lea, ona o lona agavaʻa, e le gata i le sone o le potu, ae o loʻo avea foi ma se 'aiga' ai.

Faʻafefea ona tuʻu le sofa?

Mo se tamaʻi potu-umukuka-potu malolo ma le lautele o le 16 sq m, o le tulimanu poʻo le sofa saʻo masani o le a talafeagai, lea e sili atu ona tuʻu i autafa o le tasi puipui umi ina ia le faʻaletonu le potu.

Ina ia sefe avanoa, ma ia ausia se matagofie meaafale tuʻufaʻatasia o le a faʻatagaina le faʻatuina o se sofa toe i le faʻamalama matala.

I le ata o loʻo i ai se sofa tulimanu tu latalata i le faʻamalama i le umukuka-potu malolo ma le vaega o 16 sikuea mita.

O se tali manaia o le nofoaga o le sofa i le ogatotonu o le potu i le faʻatasiga o lua mea aoga. O lenei faʻatulagaina meaafale faʻatulagaina lua vavaeʻeseʻesega i le avanoa.

Vaega o faʻatulagaga

O le teuina o le umukuka ma le potu malolo faʻalagolago atoatoa i mea e manaʻomia e tagata uma o le aiga. O se laina tuʻufaʻatasiga poʻo ni foliga faʻa L e faʻaaogaina lelei i le ata, e faʻaaoga lelei ai le tulimanu i totonu o le potu. O tisaini ma kapoti tulimanu, kapoti ma fata o filifiliga sili ia ona aoga. Ona o lenei faʻataʻitaʻiga, e tele avanoa avanoa i le potu malolo mo le faʻapipiʻiina o se tulimanu vaivai ma se laulau kofe.

O le isi auala e sefe ai le sikuea o ata i le potu e talia ai tagata, o le faʻaauupegaina o le umukuka i meaafale e faʻaaoga i fafo, o mea faigaluega e mafai ona toe aveʻese mai ma luga o galuega, ma suia le mea masani a le square square hob i se mea vaapiapi

I totonu o le potu malolo umukuka, e mafai ona e fuafuaina le faʻatulagaina o se U-foliga fausaga poʻo se umukuka seti ma se compact motu. Lenei module o le a sone le potu ma avea o se 'aiga' ai, nofoaga galue ma teuina polokalama mo ipu ma isi aitema.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻavasegaina o le umukuka-potu malolo o le 16 sikuea mita ma se laina faʻatulagaina ma se nofoaga e nonofo ai i le ogatotonu o le potu.

Mo le faʻatulagaina o le vaega o le umukuka, o se tamaʻi seti ma mea faigaluega o loʻo fausia i totonu e tuʻufaʻatasia ma le fata pa e lelei atoatoa, ma mo se potu malolo - o se lautele lautele sofa, laulau kofe, faʻamafanafana poʻo le TV pa.

O se 'aiga' ai ma se laulau ma nofoa e masani lava ona tuʻuina i luga o le tuaoi i le va o vaega e lua. Mo se aiga tele, e mafai ona e filifilia se laulau laititi ma le ono mafai ona suia.

Manatu o ona po nei

O le sitaili faʻatonuga e fuafua ai le tele ma le aoga o le potu. O se tamaʻi potu potu mautotogi mafai ona teuteuina i le sitaili o minimalism, maualuga-tech ma loft, filifili se faʻaonapo nei poʻo le siosiomaga-mamanu. O totonu o le umukuka-potu malolo i le atunuʻu poʻo totonu o se atunuʻu fale o le a faʻalelei atoatoa se laufanua laufanua, Provence poʻo le Alpine chalet. E manaʻomia le faia uma o sone i le avanoa tuʻufaʻatasi i se faiga e tasi e fausia ai se tuʻufaʻatasiga lelei.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se ata mananaia o le umukuka-potu malolo o le 16 sq m i se faiga maualuga.

A aunoa ma teuteuga ma mea faʻaaoga, o meaafale o le umukuka ma le potu malolo foliga mai e leʻi maeʻa, ona o nai mea laiti o mea mulimuli ia e paʻi i totonu o le potu. E lava lea e teuteuina ai le falefaigaluega i mea umukuka, ogaumu, o solo ma solo ma mea manogi e le masani ai. Fugalaʻau fou poʻo tu ma laʻau teuteuina o le a foliga sili i le potu malolo.

Glossy, mirror elemene ma meaafale ma malamalama tioata fofoga o le a faʻaopopo faʻaopopo malamalama i le potu.

A faʻapea o itu uma e lua e i ai se faʻamalama, o le eseesega mamanu o le a avea ma se muamua fofo. O le umukuka e mafai ona faʻaopopoina i pupuni faigata, ma pupuni poʻo pupuni e mafai ona faʻatautau i le vaega faʻaaloalogia.

I le ata o loʻo i ai se malamalama umukuka-potu malolo o 16 sikuea ma se faʻata tele ma se paʻepaʻe paʻepaʻe ma se pupula foliga.

Faletusi o ata

O le umukuka-potu malolo o 16 sikuea ma le mafaufau loloto faʻafouina ma agavaʻa tisaini o le a faʻamalieina ai manaʻoga o tagata uma o le aiga ma atagia ai faʻaonapo nei faiga i totonu, faʻapea foi ma saunia se mafanafana avanoa mo se manaia nofo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Small House Design 70 (Iuli 2024).