Umukuka 2 i le 3 mita: faʻataʻitaʻiga o le fausiaina i totonu

Pin
Send
Share
Send

I taulaga faʻaonapo nei ma taulaga, o loʻo iai pea le numera tele o tagata e taʻua o Khrushchevs. Na fausia o ni fale le tumau, ma o ia fale mautotogi e le mafai ona taʻua o le sili atu le toʻafimalie. O se faʻaaliga iloga o le vaʻaia o mea umukuka - le sili atu i le 5-6 sq. mita. Ae e oʻo lava i le umukuka mamanu e 2 i le 3 sikuea mita. oe mafai ona faʻatulagaina ina ia foliga sili lautele, o le a faigofie e faigaluega iina.

Vaega o fuafuaga, mamanu

I totonu o se umukuka laititi, e tatau ona faʻaaoga centimita uma i le maualuga, ona lava lea o le avanoa e ofi ai e le gata i le fale faigaluega, ae faʻapea foi ma se taumafataga puʻupuʻu, nofoaga e teu ai.
E tele filifiliga faʻatulagaina:

  • L-foliga - o le sili ona lauiloa, o le headset e tu i tafatafa o puipui e lua. E tuu le pusaaisa i le faitotoʻa, ae le latalata i le ogaumu. I le tulimanu faʻafeagai - o se tamaʻi laulau ma nofoa faʻatutuina se nofoaga mo 'aiga. O le headset lava ia e faia i tulimanu faʻataʻamilomilo - o lea e i ai sina laʻititi avanoa avanoa;
  • laina faʻasolo pe saʻo - o se tamaʻi seti o loʻo tuʻu i autafa o se puipui uumi. Ia ofi uma mea e te manaʻomia, kapoti, fata e faia i luga o le faʻalo. O le pusaaisa e masani ona le ofi i totonu, o lea e ave ai i fafo i le auala. O le 'aiga' aʻai o loʻo tu faʻafeagai - o le ai ai se sofa tulimanu, se laulau;
  • U-foliga - seasea faʻaaogaina, o le headset o loʻo tu i puipui e tolu. E sili atu le faʻalauteleina e okaina - a leai o le a i ai sina avanoa mo feʻaveaʻiga saoloto. O le faʻamalama sill avea ma faʻaauau o le countertop - o le ai ai se faʻaopopo luga galuega. O le 'aiga' aʻai o le a tu i tua o le gaugau pa counter.

Pepa keramika malamalama, e mafai ona fufuluina pepa puipui e talafeagai mo teuteu puipui, palasitika poʻo tioata panels mo se apron umukuka. O le nofoaga o 'ai o loʻo faʻamalamalamaina i ata pepa puipui pe na ona valiina i se isi lanu. O faʻalo i "Khrushchevs" e le maualuga, o le mea lea feteʻenaʻi, faʻamalolo, tele-tulaga e le talafeagai. Pepa faʻalo e faʻamau i palasitika ma se mea faigofie, ufiufi i le vali acrylic e fetaui lelei. Fola foloa faʻataʻata faʻataʻamilomiloina o le a vaʻaia faʻalauteleina teʻi le avanoa. O le linoleum mafiafia ma sina tamaʻi laʻititi, e leʻo vaʻaia le laminate e le susu.

    

Faʻatulagaina o avanoa

Faʻatulagaina agavaʻa o avanoa o le sili ona taua faʻailoga o se ergonomic umukuka. Vavaeʻese 'eseʻesega mo kuka ma' ai e tatau ona faʻatulagaina iinei, e faigofie le tuʻuina o mea faigaluega i fale ma mea e faʻaaoga ai meaʻai. Mo L-foliga, U-foliga faʻataʻatiaga, oe manaʻomia le faia le sili o tulimanu uma. E tele mea e mafai ona toe aveʻese mai luga ole laʻau ole a fausia ai ni vaega faʻaopopo mo galuega, meaʻai; mātau, tautau fata, faʻatagaina e faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi mea o fale.

    

Sone galue

I lenei nofoaga, e taua le mataituina o le "tulafono o le tafatolu galulue" - o se tapu, pusaaisa, ogaumu e tatau ona tu i le umi o le lima mai le tasi ma le isi - e uiga i le 90-150 cm. E le mafai i taimi uma - i totonu o se umukuka vaiti e le masani ona tuʻu le pusaaisa, e masani ona tuʻu i le tulimanu i le hall E lava laupepa o galuega iinei, ae e le tatau ona lapisi - o mea uma e masani ona faʻaaogaina e tuu "i le lima", o le isi o gaugau i le umukuka sofa, i luga o fata, i itu tulimanu vaega.

Mo le maualuga talafeagai, drawings vaapiapi mo laiti aitema tuu i lalo o le galuega luga, ma naifi, uʻamea manogi fagu e faapipii i se maneta laupapa.

    

Taumafataga o le taumafataga

O le nofoaga e ave ai meaʻai e aofia ai le laulau, e faʻataʻamilomiloina ina ia sefe ai avanoa, nai nofoa poʻo se sofa umukuka. Afai o le laulau ma nofoa e faia i tioata, o le a latou le malamalama, lea o le a maua ai le malamalama totonu ma airness. O le 'aiga' ai e teuteuina i le 3D sticker o loʻo faʻaalia ai le faʻamalama lona lua, laufanua, ola pea, saucers teuteuina, ma se tamai laupapa vaneina. O isi taimi o se lapoa faʻata e tu i le laulau laulau i le 'aiga' aʻai, lea faʻalauteleina tele le avanoa.

O le 'aʻai o nisi taimi e tu i tua o le pa counter - gaugau pe faʻapiʻi mau. Ae o lenei filifiliga e le taliaina pe a fai o le aiga e iai fanau laiti, tagata matutua - e faigata tele mo latou ona aʻea luga o nofoa maualuluga.

Faatulagaina o meaafale, masini

O le headset e filifilia i le avanoa i le mea e mafai ai, ae le tele. Penitala mataupu e le tatau ona poloka poloka poloka auala i le faʻamalama, pei o se pusaaisa, tautau kapoti. O vaega lautele o le tulimanu o le a teu ai ipu, ie laulau, masini e seasea faʻaaogaina. E sili atu le filifilia o meaafale mama, tele laupapa ma tioata faʻaofi - o le a faʻaititia le faʻaletonu luga o le potu, ae o le a foliga lelei i soʻo se totonu.

O le metotia e manaʻomia laititi, vaiti, fausia-i totonu - o se mea e tuʻuina i lalo o le tapu pe oʻo foi i le avanoa o le "Khrushchev" pusaʻaisa. O se pusaaisa faʻasolosolo atoa e "natia" i lalo o le tasi potu. E tatau ona ofi i lalo o le tapu le masini taele ipu poʻo le masini tamea.

Soʻo se pusaaisa galue e le tatau ona tuʻu latalata i mea vevela - ogaumu, faʻamalama faʻavevela. O sea pitonuu e mafai ona faʻateʻaina.

    

Faatonuga Stylistic

E tele tisaini fofo mo le sitaili o le umukuka, o nisi nei o:

  • minimalism o se mautu, laconic typeface ma leai se mea sili atu. O lanu e faigofie, tele lava malamalama, teuteu, e toeititi leai se eseesega. E i ai le lamepa malamalama i luga o le foloa, o puipui e ufiufiina i le faigofie teuteuina vali, i luga o le taualuga o loʻo i ai se moli mafolafola. O pupuni e matala pe a mafai - leai ni pupuni mafiafia;
  • hi-tech - o le anoanoaʻi o moli, uʻamea. Tekinolosi chrome susulu o loʻo iai i le tele, o le headset e malulu "avanoa" lanu, o le 'aʻai nofoaga e faia i tinted tioata. I luga o le taualuga - o se moli ma se maea umi ma se paolo uʻamea, luga o le foloa - laminate po o ni maa;
  • vasega masani - laina faigofie, taofiofia foliga tutusa, mea masani. E i ai le poloka i luga o le foloa, taugata sili ona lelei pepa puipui i luga o puipui, meaafale laupapa ma pepelo auiliiliga. O le teuteuga e aofia ai tamaʻi atavali i ata vaneina;
  • atunuu - ituaiga ituaiga i le teuteuga, talatala ie lino teuteuina i fugalaʻau motif, laulau ie ma embroidery. O le foloa e laupapa, o puipui e faʻatulagaina i le patipati e tuʻufaʻatasi ma pepa puipui e mafai ona fufuluina, i luga o le taualuga o loʻo i ai le moli ma le moli uila. I luga o fata o loʻo faia ai ni 'ele' eleʻele masani;
  • po nei - o se masani ilaila seti, nisi fale masini ua fausia-i totonu. Fola keramika fola faʻataʻoto faʻataʻamiloina, palasitika apron umukuka, matte paʻo faʻalo, matua laititi teuteuina, geometric mamanu luga o pupuni e faʻatagaina;
  • po nei - lamolemole, laina tutusa o le headset, leai se maʻai tulimanu, tele fata faʻalelei. O mea, lanu e masani ona masani ai, e i ai sina laʻititi o teuteuga matagofie i luga o fata ma faʻamalama.

    

Filifiliga o lanu

O lanu mo se tamaʻi umukuka e filifilia o se malamalama pe a mafai - o lenei mea o le a faʻalauteleina sina avanoa, faʻatumuina i le malamalama. O le faʻamalama iinei e le lapoʻa tele, ae o le ao e masani ona lava. A faʻasaga i le itu i matu, e teuteuina le umukuka i lagona mafanafana, saute - malulu pe le faʻaituʻau.

Tuufaatasiga lanu talafeagai:

  • kiona-paʻepaʻe ma efuefu;
  • apricot ma enaena-beige;
  • amethyst ma le apu;
  • papaʻe-lanumeamata ma le malamalama samasama;
  • sesega piniki ma le lanumoana;
  • marsh with blue softflower lanumoana;
  • griderlevy ma ao puaoa;
  • sinapi ma le rimoni mama;
  • asu paʻepaʻe ma maple;
  • efuefu mumu ma sana;
  • lemoni ma lilac;
  • malamalama lilac ma kulimi;
  • ie ma khaki.

O faʻatusatusaga faʻamatalaga o loʻo iai i nai aofaʻiga - a aunoa ma latou, e foliga mai e fiu totonu. Nei pupula susulu, vali laupapa vavaeina, ata lanu i luga o puipui, lolomiina pupuni, o se ufiufi luga o le tulimanu sofa, mamanu i luga o ie laulau, o se matagofie apron umukuka.

    

Moli

Moli e tele lava i luga, i le lotoifale mo sone taʻitasi, teuteuga. O le moli i luga atu o loʻo faʻatusalia e se moli taualuga, o le falefaigaluega e faʻamalamalamaina pupula e pei ona mafai ai - sili atu ma se molī e mafai ona fetuʻunaʻi ile maualuga pe faʻasolosolo foʻi i se nofoa faʻapitoa i le nofoaga e manaʻomia. E i ai se moli tuʻu eseʻese mo le pulou. O le 'aiga i tafatafa o le puipui ua faʻamalamalamaina faʻaaogaina sconces, moliuila Taʻitaʻi, o le pupula e mafai ona faʻaopopo pe faʻaititia. Moli teuteu ma moli Uila i tafatafa o le faʻalo, foloa, totonu o kapoti, i le pito i lalo ma le pito i luga, o le headset o le a teuteuina le avanoa, laititi faʻalauteleina ia.

Afai o se tasi o le aoga eria o loʻo tu i le faʻamalama, oe mafai ona sili sefe i moli i le ao.

    

Afai o se umukuka ma se poletito

O le tuʻufaʻatasia o se umukuka ma se poletito o le a faʻaopopoina atu i le 2-3 sikuea mita o le avanoa faʻaaogaina i ai. O le puipui o loʻo vaeluaina nei potu e lua o se vaega poʻo le aveʻesea atoa, o le polotito ua faʻapipiʻiina. I le tulaga o le vaeluaina, o se 'aiga' nofoaga ua faʻatulagaina, o se faʻaopopo vaʻalele galuega - o le muamua faʻamalama sill liliu i se laulau. O se pusaʻaisa o le a faigofie ona tu i luga o le poletito, faafeagai ia - se kapoti, se pa, se ituaiga potu mo le teuina o lola.

I seisi faʻamatalaga, o se tulimanu vaivai poʻo se sofa masani e aumai i fafo, faʻamoemoe i le vaega o le muamua poletito. O se tamai togalaau togalaau e tu i tafatafa o le faʻamalama, pe a fai e leai se avanoa. O le auala i fafo o le poletito e teuteuina i se faitotoʻa, faitotoʻe tioata faitotoʻa, ma pupuni pupuni. O le pa fata o le a faʻafaigofie ona tu i luga o le tuaoi o le umukuka ma le poletito po o tafatafa o le faʻamalama - fuafua i le mea e filifili ai e faia le nofoaga mo 'ai.

O tauaso, pupuni, pupuni talafeagai o le a puipuia ai le potu mai le soona vevela i se aso vevela, nana ai tagata o nonofo mai le paʻi i mata.

Vala o le faʻatulagaina, mamanu o le umukuka 2 i le 2 mita

O le sikuea avanoa o le a ofi i se tuʻufaʻatasia umukuka faia-umukuka. E sili atu le teʻena o le 'aiga' aʻai pe faʻatulagaina i tua o le lafu laulau laulau. O le "Khrushchev" pusaʻaisa i lalo o le windowsill o loʻo faʻaaogaina o se faʻaopoopo potu teu - ua faʻafoliga o se faʻaauau o le headset. O se pusaaisa masani e filifilia puupuu pe atoa, lea e tuu i le auala. O le faʻatulagaga e sili ona lelei laina pe L-foligaina ma se matua lauitiiti tele ulu.

Faʻapogisaina le itu pito i lalo o le headset, ma le malamalama i luga o le pito i luga, o le a faʻalauteleina teisi le avanoa.

    

Faaiuga

O totonu o le umukuka, fuaina e le sili atu i le fa i le lima sikuea mita, e mafai ona avea ma mafanafana, le foliga foliga vaapiapi. Faia ma le agavaʻa faʻaleleia, saʻo filifilia meaafale, o lanu talafeagai o le a faʻatagaina oe e fausia se tamai umukuka o au miti. Afai e tulaʻi mai faʻafitauli ma le tutoatasi faʻaleleia o lenei potu, latou liliu atu i tagata tomai faapitoa tisaini.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Bagisu want Semei Kakungulus descendants evicted from stolen land (Mae 2024).