Pepa puipui i totonu o le alatele + 75 ata

Pin
Send
Share
Send

Fale ulufale - o le potu e laʻititi, e leai se tasi e masani ona faʻatali iinei, o lea ua mamanuina e tusa ai ma le toe mataupu faavae. Ae o le manatu e faigofie le filifilia o pepa puipui mo le alasavali.

Muamua, o lenei potu o le muamua e faʻafeiloaʻi malo, ma le lona lua, o le mamanu o pepa puipui ma isi faʻaiuga mo le auala e tatau ona tumau i le tutusa sitaili ma lagolagoina le tasi ma le isi. O le filifiliga muamua e sau i lou mafaufau o le a le aoga.

Ituaiga, le lelei ma mea lelei

A filifilia ni pepa puipui, manatua mea faʻapitoa o le potu. O le alatele e sili atu ona faigofie i le faʻaputuputuina o le palapala ma le pefu, o laualuga o meaafale ma puipui e aafia i le mamafa masini. O le maeʻa manaʻomia o se maeʻa maeʻa.

E tusa ai ma le tikeri o le susu tetee, pepa puipui ua vaevaeina i:

  • Talia naʻo le tausi malu i se ie vaivai. Ata o le tasi galu i luga o le igoa.
  • Susu susu, o le a tatalia susu faamamaina ma se susu susu. Lua galu.
  • O i latou e mulumuluina faʻaaoga fufulu vailaʻau. Tolu galu, o le sili ona finafinau - ma le faʻailoga fufulu.

    

O le ata teena pepa ma pepa ie puipui i le ala savali, latou te le tatalia uma manaʻoga. Afai e faʻaaogaina, na o nai fasi teuteuga laʻititi.

Lauiloa e:

  1. Ole vinyl e le lalagaina anagata. O le uiga e nana ai puipui o le puipui, e le paʻe, ma e faigata ona gagau pe faʻamuina i le afi.
  2. Silk-screen lolomiga. O le pito i luga e aofia ai filo silika, o le faavae o le pepa. Faigofie e tausi, umi le umi.
  3. Mo e fiafia i fofo e le taua, o pepa puipui vai e talafeagai. A maeʻa le faʻaoga, latou te tuʻuina atu le aʻafiaga o se puipui e leʻi togafitia, e manaia i le paʻi atu i ai.
  4. Glass alava e aoga, anagata, pisia i le tele o taimi. Talia le faʻamamaina o masini.
  5. O mea e le lalagaina e faʻaaogaina e fausia ai faʻafoliga o mea masani.
  6. Mo i latou e le o taofiofia i tupe, leai ni faʻataʻitaʻiga e avanoa, ae o le moni ofe, paʻu poʻo laupama. Latou fausiaina se siosiomaga faauo totonu, tuʻufaʻatasia ma isi ituaiga.

    

O le a le lanu e filifili ai

O alalaupapa e seasea lelei ona faʻatulagaina, e masani ona laʻitiiti, vaiti, maualalo, pogisa. O loʻo latou taumafai e aveʻese uma faʻaletonu i le taimi e tasi ma moli malamalama. Ae o paolo papaʻe e le tumau pea mo se taimi umi, o le potu e le umi ae foliga lelei. Afai e le mafai ona mulumuluina le ufiufi, e le aoga. O le lagona o le saolotoga i se avanoa ma pa pogisa ua leiloa foi.

Malamalama ae mafanafana paolo, eseesega teuteuga, dosed variegated elemeni o le a avea ma auro uiga mo se vaapiapi auala. O pogisa o le a nanaina pefu mafai, o malamalama o le a faʻamamaina le lagona o le crypt.

Faatasi ai ma se filifilia lelei lanu lanu o meaafale ma puipui, o le "sese" auala o le a avea lautele ma maualuga. Pastel lanu o le a faʻatumuina le avanoa i le mafanafana ma le ea.

Laugatasi

O se filifiliga faigofie o le faapipiʻi luga o le potu ma le atamai pepa puipui. O lanu efuefu-enaena e fetaui toetoe lava i soʻo se mea, i lenei tulaga o le malamalama baseboard o le a fausiaina le tele.

O le monotony ma le fiu o totonu malamalama o le a faʻavaivaia ma susulu teuteuina: nofoaga o mea faʻaaoga, kapeneta faitotoʻa o se le masani ai foliga, o se faʻata tele. O le a latou faia oe galo e uiga i le pa solo puipui.

O se puipui lanu puipui puipui o le pito sili ona lelei, aemaise lava i le efuefu. Soʻo se lanu e tu matilatila i luga o le efuefu efuefu, o se ata faʻaaliga i luga o le autu o talaʻaga aiga pe o se taumafanafana malaga o loʻo faʻatulagaina i luga o puipui.

    

O se potu malamalama, o loʻo i ai le avanoa laitiiti, e faʻatumuina i foliga pupula, teuteuina i faʻata tetele. I pupuni pogisa, o le teuteuina o le kiona-paʻepaʻe e tu mai fafo malamalama lelei. Tile e faʻafetaui le pepa puipui i luga o le foloa o le a faʻamamafaina ai le lalelei ma le aristocracy.

Vertical stripe ma faʻataʻitaʻiga

Mo se vaapiapi, vaapiapi auala, valivali pepa puipui o se mafuaʻaga o le pao. O le fasi pepa o le a faʻamanatu atu ia te oe le masani Peretania totonu, o le faiga tuai o taimi o Khrushchev. Vertical stripe o le a siʻi aʻe i luga le faʻalo. O le teuteuina o le puipui i ni fasimea susulu lautele ma le paʻepaʻe o le a faʻatumuina ai le maopoopo ma le leo ma le ea.

O laina vaapiapi faʻasolosolo o le a e manatuaina ai le fegalegaleaʻiga ma se pa peke, avatu se vavalalata, se lagona o le saogalemu. O le tulimanu fiu e teuteuina i lanu eseese. Faʻatasi ma se nofoaga malie, e leai se sili atu teuteuga e manaʻomia.

    

Tagata fiafia i le lalelei ma le afa o le a teuteuina le alatele ma se le vaʻavaʻaia o fesuiaiga o laina. Saʻo filifilia mea faʻaaoga o le a faʻamaeʻaina ai le ata o le potu i se sitaili masani. O faʻasologa o moli malamalama e pei o le leo o le a faʻamanatu ai ia te oe le Provence, o pogisa paʻu o le a faʻaopopo ai le faʻaaloalo. O le fesuiaiga o pogisa matte ma iila pupula o le a faʻaopopo ai le leo i totonu.

O pepa puipui e mafai ona tu i luga, mo se faʻataʻitaʻiga, laʻau poʻo mea teuteu.

Faʻataʻiga faalava ma sasa

O le faʻalava laina e faʻalauteleina le potu, ae faʻaititia le maualuga. E le pei o laina tuʻusaʻo, o laina faʻapipiʻi e le faʻaosoina ai se lagona masani.

O le faʻamau faʻasolitulafono ua faʻaalia e le gata i le lanu. Ma le mea lea, vaʻaiga vaʻaiga, manaia lolomiga ua faʻatulagaina.

O puipui tutusa ma pupuu e faia i faʻalava tuʻusaʻo, o lenei metotia vaʻaia faʻaloloaina latou.

    

O pepa puipui tusitusi i le auala savali e masani ona faʻaaogaina i taimi uma, ae ia e faʻaeteete ia latou. O se metotia masani o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina ma se fasi pepa o le pito i lalo o le pa, o se ituaiga faʻafoliga o panels.

Ata tetele

O teuteuga, monograms, rosette o ni uiga iloga o le ituaiga masani. A faʻapipiʻi i totonu, teuteuga o laupapa, laupapa laupapa faʻalauteleina le lagona o le taugata ma le matagofie. O se teuteuga tele fugalaʻau o se elemeni o le oriental sitaili, ata o laʻau o loʻo faʻaaogaina i le Provence poʻo le atunuʻu sitaili.

Tuuina atu le sitaili o le potu ma le laititi tusi, pepa puipui ma se faaleoga mamanu ua tuu na o luga o le tasi puipui.

Tele-fua geometric mea teuteu - o se faʻavaʻa mo se pogisa ulufale faitotoʻa. O se tamai potu o le a avea ma sili atu laʻititi pe a fai o se tele ata tumu uma pa.

    

Malamalama tua ma mamanu pogisa

O le faʻataʻitaʻiga i luga o le pepa faʻapipiʻi maualuga tulaga pe faʻalauteleina le aotelega lagona. E aoga le faʻapipiʻi luga o mea e mafai ai ona faʻaleagaina ma palapala ile moli pepa puipui faʻatasi ai ma se faʻatusatusaga faʻaeseese, ose ata e le masani ai. Rhythmic toe fai lolomi luga o le paʻepaʻe ma a susu poʻo nifo o nifo o le a le faʻalavelave mai totonu faitotoʻa ma isi mamanu elemeni.

O le mea autu a filifilia se faʻataʻitaʻiga mo pepa puipui e le o le soʻona vaʻaia ma ona tagata, saturation. Afai e talafeagai e faʻateleina le faʻatapulaʻaina o le malamalama ma le ea, filifili laina lele manifinifi i luga o se malamalama malamalama. O ia pa e foliga opeopea, aua le faʻapipiʻiina se tamaʻi potu. E oʻo lava i se lapoʻa lolomi i totonu o se tamaʻi faapaologa foliga lalelei, e le fausiaina se lagona o lanu eseʻese, e le faʻaitaita.

    

Pepa puipui

O le ata o le ata pepa puipui mo totonu o le auala o se saienisi. Faigofie i se fale tele, lea toeititi lava soʻo se filifiliga e talafeagai. E tatau ona e mafaufau e uiga i puipui i Khrushchev. O le ata puipui e faʻalauteleina le avanoa, pe a faʻapea o vaevaega i le va o le itu o le puipui o le a latou maua ai ma o loʻo matauina le faʻataʻitaʻiga.

A o e filifili e teuteu le auala savali i ata pepa puipui, e tatau ona e manatuaina ni nai tulafono:

  1. Tetele teuteuga ma 3D aafiaga o le a matua faʻaititia le avanoa.
  2. Ina ia aua nei avea le mamanu faʻatosina luga o le vaʻai ma le mafaufau, o pupula lanu i luga o puipui e tuʻufaʻatasia ma pastel lanu.
  3. Filifilia o pogisa ata o le a vaapiapi le auala.
  4. O se tamaʻi fale mautotogi o le a le faʻatagaina tamaʻi ata ma fugalaʻau, mo ia ituaiga ata e te manaʻomia le tele o malamalama.
  5. Afai e te manaʻo e faʻalautele le ala savali, faʻata e tautau i luma o le ata pepa puipui.

O ata o ata e teuteuina uma puipui, o se tasi o laualuga poʻo se vaega o le itu i luga, faʻasolosolo, faʻamoemoeina i le aitia aitia, o le mauaina o avanoa avanoa. O magaala o le taulaga, natura, e pupuni ai itu moni o le potu, ua avea ma taupulepulega.

A faʻailoa le vaaiga i luga o le pepa puipui, ona faʻapipiʻiina faʻafesagai ia ma le faitotoʻa i luma. I luga o le itu luga, o le loloto loloto ata e gagau ai le avanoa. O se elemeni pupula e tasi e faʻatatau uma i ai le mafaufau, avea ma se siʻoga.

Afai o le potu e leai ni tele avanoa avanoa, ae e te manaʻo e tuʻu le pepa puipui ata, latou te faʻaaogaina se tasi o togafiti.

  • faatasi ai ma le latou fesoasoani latou faia ai se modular ata;
  • faia se ituaiga o faʻamalama sese;
  • faʻaaogaina i faitotoʻa, totonu, meaafale faitotoʻa;
  • teuteu le taualuga.

Lanu susulu

O le tuʻufaʻatasia o mea susulu ma le manaia, latou te faʻatulagaina le fale ma malo i se lagona fiafia, faʻafiafia. O le lanu mumu poʻo le tipolo lemu, o le fale o le a ola ai luga o le alatele, faia ia mafanafana ma mafanafana. E oʻo lava i tali ogaoga mo le vaega o auala e taliaina, talu ai e leai seisi e nofo ii mo se taimi umi.

Malamalama, faigata lolomitusi faʻasolosolo faʻatosina mafaufau mai le vevesi o le siʻosiʻomaga: tele faitotoʻa i se vaapiapi auala, mea i fafo atu o nofoaga, tele-sitaili fasi o meaafale. O leo faʻasusu e faʻaititia ai le avanoa ae ia sili atu le mafanafana. O le tasi fasi susulu o pepa puipui i le faʻaiuga o le auala umi o le a aumaia ai le puipui latalata, faʻamamafaina le mafaufau.

    

Picturesque pupula fugalaau foliga matagofie, lagolagoina e se tuʻufaʻatasia ma le tutusa pupuni i luga o le faitotoʻa, kapeta po o tile, pupuni. O se sitaili faʻaonapo nei ma atavali leai se mea o le a foliga fou pe a faʻafetaui le talaʻaga ma mea aoga i le lanu. Afai o tagata e ona le tetee i le faʻaaliga, ma e lava paʻepaʻe i totonu o le potu, latou faʻatulagaina se lanu "pa" iinei, lea o le a faʻafouina totonu ma faʻamalosia.

O se gaioiga tusi e manaʻomia ai le itiiti ifo o teuteuga. I se faʻaopopoga i pepa puipui, leai se isi mea e manaʻomia i totonu o totonu.

Tulafono tuufaatasi

O le vaʻai i totonu e filifili i le filifiliga saʻo o pepa puipui i tulaga o ofu tetee, ae le gata. O le lanu ma le tino o mea taua e taua. Latou amata i taimi uma mai le faataʻitaʻiga o le potu. Ina ia ausia se mautinoa vaʻaiga o le auala tele eria, e faʻapipiʻi ma mea o le lua pe tolu ituaiga, tuʻufaʻatasia o malamalama ma leo pogisa, faigofie monochromatic ma faʻataʻitaʻiga mamanu na fausia. A filifilia ni paolo e fausia ai tuʻufaʻatasiga, e taʻitaʻia e le nofoaga ma le aofai o lamepa.

I totonu o le auala savali ma ni mamanu le masani ai: tamaʻi potu, pule faʻamau, faʻaputuga faʻaofuofu, latou te faamamafaina i pupula lanu, sitaili lalelei.

Mataupu faavae tuufaatasi

  1. O ata pupuni e faʻaaogaina i totonu naʻo mea e faʻaaoga i totonu; e le talafeagai le teuteuina o vaega tetele ma pupula susulu.
  2. E faʻavaivaia lanu faʻasusu, ma faʻaopopo se paleta vaivai.
  3. O mea puipui i le puipui e le tatau ona feteʻenaʻi ma le lanu o meaafale, le ituaiga o potu.
  4. Aua le tuʻufaʻatasia wallpaper o eseese tau o vasega, mafiafia.
  5. A o faia ni tuʻufaʻatasiga, latou te taumafai e suʻea se masani elemeni o se mamanu poʻo se teuga, o se faʻavae masani.

Metotia tuʻufaʻatasia

Vertical

I fausaga o onapo nei, o faʻasologa o pepa puipui e tutusa lelei foliga ma le lautele, ae eseʻese lanu, faʻalauteleina le itu, faʻalautele le auala i mea e manaʻomia.

Faalava

Fesoasoani e puipui le pito i lalo o puipui mai faʻafitauli leaga. O le pito i luga ua fuafuaina e amanaʻia le sitaili. Faʻatasi ai ma lenei metotia, o le tele numera o eseʻese paolo e le faʻaaogaina, e vaʻaia ova i luga. O le tuʻufaʻatasiga masani o 2-3 lanu.

Teuteu teuteu

Latou te tuʻuina atu ni sone, teuteuina i faʻavaʻa e pei o ni laupapa.

Tuufaatasiga o metotia

Lenei o le lele o mafaufauga e le gata. O le mea taua o le manatuaina e uiga i foliga o le potu, o mea lava latou.

Faʻapefea ona faʻapipiʻi saʻo

  1. O le pepa puipui e filifilia e le mafiafia, o le le atoatoa i puipui e ufiufiina i pelega fesoasoani.
  2. Ina ia usitaʻia laina tūsaʻo ma laina faalava, o faʻailoga e muaʻi faʻaogaina.
  3. O le tapoleni autu e tuʻu i luga o le puipui muamua.
  4. Ina ia faʻamamafa nisi vaega, faʻapipiʻi le soʻoga, faʻaaoga le puipui puipui, teuteuina, faʻaoga aitia o tagata mamanu ma laupapa ma tuaoi.
  5. I soʻoga o ituaiga e lua o pepa puipui, ia mautinoa o le kelu e le tuua ni faʻailoga i luga o vaega na faapipii muamua.

    

Filifiliga faʻamoemoeina i le foliga ma le eria o le potu

I fale amata mai i taimi o Soviet, lea o le eria o le potu i le faitotoʻa laʻau e sili ona manaʻomia, ao le i toe faʻafouina, e tatau ona mafaufau i mea uma nuances, ma o le iʻuga, o le avanoa e maua ai le malosi ia i latou e o ese ma musuia latou e faia feau i le fale pe a taunuʻu mai.

Faʻapipiʻiina o ata i totonu o se auala vaiti

I totonu o potu e laiti ai le mea e faʻaaoga ai, o faʻaletonu o se "alavai" umi e faʻasaʻoina ma se ata mafaufau lelei. Manatu taua e manatua:

  1. Aua le faʻaogaina le uliuli, lanumoana lanumoana, enaena e leaga, ma latou o le auala o le a atili ai ona vaiti.
  2. Malamalama pupuni e sili, ae o totonu e le tatau ona fesoʻotaʻi ma totonu o le taʻavale.
  3. Lanu susulu i le feololo.
  4. O le avanoa e faʻaaoga ai le tuʻufaʻatasiga e foliga mai e sili atu le lautele.
  5. Faʻaoga le le faʻaituau, valivali pepa puipui e fai ai le potu e ese mai isi.
  6. Ufiufi ma pastel lanu ma pogisa uaua o le a nana ai mafai pisia ma scuffs.
  7. O se ata lapoʻa e le faʻaogaina.

    

Faʻaputuga pepa puipui i se tamaʻi faapaologa

Soʻo se pepa puipui e filifilia iinei, naʻo latou te le vaʻaia faʻaititia le potu. Afai, i se faʻaopopoga i se vaega laʻititi, o le potu e iloga i lalo o pa, latou teuteuina i luga faʻasolo pepa puipui. Aua le faʻalauteleina le avanoa i le teuteuina o puipui i piliki ma maʻa. Afai o tagata e ona e fiafia i mea masani, latou te faʻaaogaina a latou faʻataʻitaʻiga, faʻatau ie, ie, ie. I le taimi lava e tasi, o pupuni mama e filifilia ina ia le avea avega i totonu.

Mo se tamaʻi auala savali, e talafeagai:

  1. O se potu i lanu mafanafana o le a vaʻaia vaʻaia, malulu malulu o le a faʻalauteleina ai.
  2. O se lapoʻa mamanu faʻaititia le potu, o se laʻititi mamanu o le a fesoasoani tulei ese puipui.
  3. O le pito i luga o puipui e tatau ona matte, aunoa ma ni mapusaga, faigata teuteuga.

Faʻaputuga pepa puipui i totonu o se alatele lautele

I totonu o se potu vateatea o se fale tumaoti, pogisa ma pupula lanu, eseesega e taliaina. Afai e te tu faʻasaga i se malamalama malamalama, lona uiga o le lagona o le vateatea mafai ona suia e se lapoʻa faʻaalia lomia. E naʻo lou manaʻomia e suʻea se paleni i le va o le tele o le hall ma le vaʻaiga foliga o loʻo e taumafai iai.

Wallpaper ma le aʻafiaga o laupapa, brickwork, cork e sili ona talafeagai ile tele potu. O le mafai o sea ufiufi e nana le sili atu sikuea mita o le a aoga. I avanoa avanoa, sitaili e pei o avant-garde ma aso nei maua saolotoga mo le na fuafuaina le ata. O ata ma ata a le aiga o loʻo tautau i luga ole avanoa ole puipui.

    

Faaiuga

O le maitauina o tulafono masani peʻa filifilia, faʻapipiʻi pepa puipui, galulue faʻatasi ma latou tuʻufaʻatasia o latou totonugalemu. O se potu e faʻafeiloaʻi le fale ma malo o le a faʻaosofia ai le malologa i totonu o puipui o le fale, taumafai mo fealofani fealofani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Iai se feteenaiga ile Minisita o Fesootaiga ma le NETVO; poloketi initaneti ale FAST u0026isiTala 250920 (Mae 2024).