Brown i totonu o le faletaele

Pin
Send
Share
Send

O a ni tulaga lelei o le fale taele enaena?

  • Brown faʻamalosia le malologa, maua ai se lagona o le mafanafana ma le filemu.
  • Brown, pei o isi paolo o laʻau masani, e maua ai totonu o le "taugata" foliga.
  • E le mafai ona e fiu i lanu enaena, e leʻo tutoʻatasi i latou aʻafiaga i le neula. O sea faletaele o le a le fiu.

O le faletaele faletaele ei ai ona drawbacks:

  • O le matua pogisa o tile o le fale e faʻanoanoa ai le potu
  • O le sili atu o pogisa enaena paʻu (pogisa sukalati, mocha) vaʻaia faʻaititia le avanoa.

O le tuʻufaʻatasia ma isi lanu i totonu o faletaele e lanu enaena.

Lanu paʻepaʻe. Brown ma papaʻe o se masani tuʻufaʻatasia o susu ma sukalati uliuli. E foliga aulelei, mamalu.Faletaele i le enaena ma le faʻaopopoina o le paʻepaʻe e foliga mai e matua "suamalie" ma faʻamamaina. O lenei tuʻufaʻatasiga o le a ofi uma faʻapitoa mamanu ma faasao-faiga.

Kofe ma susu.Potu taele faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o sea paolo o le a avea mafanafana, mafanafana, o le a maua ai se malolo, malamalama lagona.

Malamalama beige O le tuʻufaʻatasia o le enaena ma le beige i leo eseese o le a faʻafilemuina ma malolo, ae o totonu o le a avea ma taofiofia ma tauagafau.

Sukalati oona Pogisa, e tau le iloa atu ni faʻailoga poʻo ni faʻasologa. E sologa lelei ma beige, olive, peach, susu susu. Ole mea mulimuli e sili ona fiafia iai. faletaele i lanu enaenafaia i nei lanu e lua o le a foliga sili ona manaia.

Wood. O paolo uma o laʻau e faʻaaogaina i totonu totonu o toetoe lava o sitaili uma, ma e sili ona talafeagai i le eco ma le Scandinavian sitaili o loʻo lauiloa nei.

Wenge. O se lanu sili ona manaia e tuʻufaʻatasia le enaena enaena ma moli mama o se lanu mumu. E fetaui lelei ma le beige, light brown, milky shade.

Pa

O le sili ona lauiloa mea mo teuteuina puipui i faletaele o tile keramika. Mo le lesitalaina faletaele enaena oe mafai ona filifilia uma maila enaena tile ma tile "pei o se maʻa", "pei o se laʻau".

O laupapa e pei o laupapa e vaʻaia lelei i le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga, i luga o se taulaga i luga o le taulaga, ma e oʻo lava i totonu o totonu. O totonu o se potu ma se faʻaiuga e maua ai se mafanafana faʻapitoa.

Palu keramika, faʻataʻitaʻi i maʻa masani, foliga sili ona tamalii ma fausiaina se "malulu", taofiofi siosiomaga i totonu o le faletaele, lea e fetaui lelei foi ma eco ma ethno style.

Faletaele i lanu enaena E foliga sili ona manaia pe a fai o se tile faigofie e fesuiaʻi ma se lanu eseʻese, teuteu poʻo le mosaic.

Taualuga

O faʻaloʻo faʻalo ua faʻamaonia i latou i totonu o faletaele. Faʻataʻoto ia latou e mafai ona i ai, e aofia ai le faʻataʻitaʻia o le tino o le laʻau. Ae i soo se tulaga, e sili atu le filifilia o se paolo malamalama ina ia le potu foliga mai maualalo.

Fogafale

O le foloa e mafai ona avea ma se le faʻaituʻau faʻavae mo tisaini faʻataʻitaʻiga, i lea tulaga na faia ai monochromatic. Ae e mafai ona e faʻaliliuina i se tulaga tutoatasi meafaitino, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻataʻatia i totonu o le siaki siaki ma lanu enaena ma paʻe paʻepaʻe, pe ala i le aoina o se laʻasaga faigata mai tile o lanu eseese o enaena. O le foloa faʻataʻitaʻi fafie poʻo maʻa e foliga manaia foi.

Meafale

O mea papaʻe o se fofo masani mo fale taele. Afai e te faia le foloa ma le faletaele faʻaofuina se loloto enaena lanu, o meaafale o le a foliga faigata ma matagofie.

O le isi filifiliga o meaafale laupapa, ma le faʻamaeʻaina o le faletaele i ni laupapa e pei o ni laupapa.

O tioata poʻo ni meaafale faʻata foʻi, fata, kapoti e fetaui lelei mo tile e faʻataʻitaʻi ai maa masani.

E sologa lelei ma maʻa ma uamea faʻapipiʻiina i le chrome, e matua talafeagai lava i se faiga faʻaonaponei poʻo se minimalist.

Potu taele e le faʻatauaina ni tapulaʻa i mea faʻaaoga: e mafai ona toetoe lava o soʻo se lanu. O se solo lanumoana, o se ofu talaloa piniki, lanumeamata i totonu o se fugalaʻau paʻepaʻe, o se moli moli - e faʻamoemoe uma lava i lou tofo ma mafaufauga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Construction of a Samoan Fale Tele (Mae 2024).