Loft-style faletaele: filifiliga o le maeʻa, lanu, meaafale, palama ma teuteu

Pin
Send
Share
Send

Features o totonu mamanu i loft faiga

Tele vaega taua:

  • O lenei mamanu faʻaalia ai le maeʻa maeʻa pei o brickwork poʻo sima luga.
  • I totonu o le faletaele, o puipui ma fafo atu uaea ma tatala fesootaiga i luga o le taualuga e talafeagai, o se ogatasi vaega o le atoa tuufaatasiga.
  • Loft o lona uiga o se potu ma lapoʻa pupuni pupuni teuteuina i pupuni poʻo uʻamea faʻamau, lea ua avea ma se isi i masani masani pupuni.
  • E tatau foʻi ona faʻaaoga meaafale tuai, uʻamea faʻasusu, uʻamea lafoina uʻamea faʻamafanafana molī, molī e pei o moli moli, molimatagi ma isi.
  • O le faʻavasega maualuga e faʻaalia i le i ai o ni tele o potu, e leai se mea e faʻapipiʻi ai pa ma e faʻapipiʻi ai le ea e le maua i fale masani.

Filifiliga o faletaele meaafale

Faʻapitoa lava fatufatuga i lenei sitaili o tioata tapunia, fata poʻo vaeluaina ma se uʻamea faʻavae, lea faʻaeeina le ea i le ea ma le vanimonimo. O le saʻo geometry ma laina manino e faʻamalosia i meaafale meafale.

Ina ia teuteuina se avanoa maualuga, e mafai ona e filifilia uma elemeni faʻaonapo nei ma faʻaavanoaina le potu i ni meafale tuai, matua le masani lelei ma mea o loʻo faʻaipoipoina i fua o le alofa i aso uma ma se ata matagofie ma manaia.

Ata o se faletaele loft-faiga ma se anamua kapeneta ma se laupapa countertop, teuteuina i se paepae pepelo paʻepaʻe.

O se siʻosiʻomaga o le a faʻatumuina lelei laulau pisinisi poʻo lavalava, lea e mafai ona faigofie ai ona suia le le aoga iunite mo le tapu, faʻapea foʻi ma aneti laupapa, faʻaaliga ma nofoa. O ia elemeni o meaafale, e ui lava i a latou foliga talatala, faʻafetai i le malu paolo, mafanafana moli ma mafanafana teuteuina, mauaina a moni aulelei foliga.

I totonu o le fale, e mafai foʻi ona e mauaina ni ofu faʻaletonu eseese ma ni faitotoʻa teuteuina i ni tioata matagofie e pisia i totonu poʻo ni elemeni o le chrome e faʻamamafa lelei ai se manatu e le masani ai totonu. Mo le mamanu o le loft fafine i totonu o le faletaele, oe mafai ona faʻapipiʻi se laulau laʻei ma drawers pe ma se atigipusa mo le teuina o mea teuteu ma isi mea manaʻomia talafeagai.

O se mea sili ona tulaga ese meaafale i totonu o le faletaele o le faʻata. O le alamanuia mamanu o se faletaele ma se semicircular lapo faʻata, o se lapisi tapoleni tautau i luga o se fusipaʻu poʻo se laconic oloa o se sikuea, faatafafa poʻo se isi foliga o le a foliga sili ona manaia.

I le ata o loʻo i ai faʻata i uʻamea mumu faʻavaa, teuteuina ma moli i totonu o le faletaele i se tulaga alamanuia.

Le filifiliga o paipa mo le loft style

Lelei filifilia palama elemene mafai ona avea ma autu faʻamatalaga o le atoa faletaele meaafale.

  • Magoto O se leo totonu e manaʻomia faapitoa le uaʻi. I le gaosiga o tapu, o mea e pei o uamea, tioata, fafie poʻo maʻa e faʻaaogaina. Mo le nofoaga o le masini, uma tulaga faʻavae faʻavae ma e le masani ai faʻamafanafanaga poʻo tu e filifilia. E mafai ona faia fasimoli i le tulaga o le laulau, faʻavae i luga, faʻapipiʻiina i luga, faʻamauina le tumau ma uaea matala, pe eseʻese foi i le faʻatinoina, e pei o se pesini faigofie poʻo se lapisi uʻamea.
  • Taele. Mo se sitaili alamanuia, oe mafai ona pikiina i luga se sili manaia uʻamea, enameled faletaele ma togiina vae, o se koneteina koneteina, o se manino fausaga, o se muamua faʻataʻitaʻiga ma fiberglass inserts ma isi filifiliga.
  • Mea palu Pe a filifilia paluga, o foliga vaaia o isi totonu auiliiliga o loʻo avea foi i le amanaʻiaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faletaele ma faʻamaʻaina maa faʻanatura maa, e sili atu le faʻaogaina o vavae apamemea poʻo apamemea. Ole faʻaogaina ole paluga ole chrome-plated poʻo le nickel-plated mixers e sili ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma se sima e le faʻamauina luga poʻo se piliki.

I totonu o le fale, ua fuafuaina i se ituaiga alamanuia, e mafai ona e faapipiiina uma ultra-faʻaonapo nei, taugata ma aoga paipa faʻapipiʻiina, faʻapea foi ma masini vine i le tulaga o apamemea tapu, faletaele ma uʻamea lanu. Mo paipa ma isi matala fesoʻotaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina se lanu uliuli, apamemea lanu pe tuʻu i latou i le latou tulaga faʻavae ma sina tamaʻi ele.

Ata o se fale taele alamanuia mamanu ma se freestanding mumu taele.

Moli moli

Mo se faletaele i se taulaga auala, o le faapipiiina o moli susulu ma le malamalama susulu malamalama e talafeagai. O se foliga e le masani ai ma fai si faʻasauā tisaini mafai ona ausia i le faʻaaogaina o pendant lamepa i luga o uaea poʻo uaea. E le gata i lea, o lenei sitaili e le faʻateʻaina ai le faʻaaogaina o moli masani, e pei o le moli uila poʻo le sconces.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se filifiliga moli ma se moli uliuli o loʻo tu i luga aʻe o le faʻata i totonu ole fale taele e pei o falefaigaluega.

O se tasi o faʻamalamalamaga muamua o moli o le faʻaaogaina lea o se nofoaafi, o le ai uʻamea ma moli o loʻo taofi i luga o uaea poʻo faʻamau faʻapitoa. O le nofoaga e sili ona faʻamanuiaina e tuʻuina ai se fausaga o le vaega lea i luga atu o le tanoa.

E mafai ona e faʻaeeina le avanoa i le ea faʻapitoa ona o le susulu o le moli poʻo le moli uila, o se mea e sili atu ona lelei i moli mamafa. Mo se loft faʻaonapo nei, o le faʻaaogaina o malamalama natia e sili ona talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le malamalama i lalo o le faletaele, kapeneta poʻo totonu faʻata.

Filifiliga o mea faʻaaoga ma teuteuga

O lenei sitaili e iloga mai i se aofaʻi laʻititi o teuteuga, ae e ui lava i lea, e maua ai lava le avanoa e faʻataʻitaʻi ai ma le ata.

E masani ona faʻatumuina le potu i faʻata tioata mafai ona aoina, faʻamamaina o ie solo, faʻasalalau, atavali mai taimi eseʻese poʻo laʻau, ma teuteuga i foliga o kapeti e le masani ai, o isi ituaiga masini poʻo kia e talafeagai lelei i totonu. Tautau ma matau mo solo ma taʻele mafai mafai ona faia i le lafo uʻamea, 'apamemea pe i ai soʻo se foliga matagofie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale taele i se faiga alamanuia ma le tapu taele teuteuina i se pupuni e faia i ie ie.

O puipui i totonu o le faletaele o loʻo teuteuina i ata tetele, o ata e le masani ai, o ata faʻaaliga poʻo le tautau fata ma teuteuga eseese. E mafai ona e faʻaopopoina se lanu faʻapitoa i le siʻosiʻomaga i le fesoasoani o fagu teuteuina poʻo fagu e iai fao, nati, faʻamau, filo lanu, faʻamaʻa poʻo ofe laʻau.

O le faʻaaogaina o faʻailoga ala ma peleni laisene e foliga mai e ese le manaia i totonu o le faletaele, faʻatasi ai ma le teuina o fugalaʻau i luga o le puipui poʻo le iai o pakete uʻamea ma totonu o laʻau, lea e maua ai le mafanafana o le siʻosiʻomaga i se paolo malu.

Potu o faletaele

O le palette autu o loft design o loʻo faʻatusalia e papaʻe, uliuli, efuefu ma enaena pupuni. O nisi taimi terracotta, moli, lanumumu mumu, apamemea tone poʻo le uliuli siliva e filifilia o se faʻaleoga. I totonu o se potu taele lautele, e faʻamamafaina ai ni elemeni, latou te filifilia malamalama lanumeamata, lanumoana poʻo lanu samasama.

O se faʻaopopoga faʻaopoopo lelei i le vaega o pisinisi o moli paʻepaʻe malamalama, lea e faʻaeeina le avanoa i le mama aʻiaʻi ma le lautele. O le auala sili e mamanuina ai se sitaili loft o le efuefu, lea e tuʻufaʻatasia austere sima ma maʻa lanu.

Faʻaopopo faʻanumera tusitusiga i le alamanuia mamanu, faʻatagaina se enaena samasama, lea, i le tuʻufaʻatasia ma papaʻe, o le a avatua i le tulaga se matagofie ma faʻaali faʻamatalaina faʻaali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faletaele i le faiga o le falealuga i se fale o le atunuʻu, e faia i le enaena.

Faʻafefea foliga mai o totonu teuteuga?

O lenei sitaili e iloga i faʻamaeʻaina, i le tulaga o sima luga, natura masonry ma mumu, efuefu poʻo paepae piliki, uʻamea stainless, pupuni laupapa faʻapipiʻi, faʻalo ma faʻafesoʻotaʻi, faʻaalia faʻaalia ma fausiaina se atemosifia o le maeʻa faʻaleleia.

Ae le i amataina galuega, aua neʻi galo e vaʻai pe faʻafefea ona filifili le lanu o le grout mo tile.

E faʻafeiloaʻi e le maota maualuga se ie talatala ma se ofu e i ai mea sese, ona o le tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasiga ma mea mananaia ma mea fai ata, e fesoasoani i le fausiaina o se ata matagofie i totonu.

I le ata o loʻo i ai se faʻalo e faʻapipiʻiina laupapa laupapa i totonu o le faletaele i totonu o le taulaga.

Ina ia faʻaeeina le ea i le mafanafana, naturalness ma taofia ai o le atoa industrialization, laupapa o le a fesoasoani. E oʻo lava i le faʻaaogaina o tamaʻi mea laupapa, e iʻu lava ina suia le ata o le faletaele atoa, ae faʻapipiʻi foʻi le malulu o foliga sima poʻo le tile.

Faʻapitoa taulaʻi i lenei sitaili tatau maʻa, piliki ma sima, o se talafeagai sili ona aoga, tamaoaiga mea, iloga e lona mama tulaga faʻatulagaina ma e le masani ai uiga, lea e tutusa lelei ma le siosiomaga siosiomaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale taele ma le faʻamalama o le loft-style, ma puipui e iai le piliki faʻatasi ma le faʻamaeʻaina o maʻa.

E le itiiti ifo le lauiloa o le teuteuina o puipui, i foliga o pepa puipui mo le valiina, valiina vali, faʻaopoopoina o luga o faʻaletonu ma taʻetaʻei, o maa na faia i papaʻe, efuefu piliki poʻo le poselain stoneware ma faʻataʻitaʻiga o anamua uamea elea, lea e maua ai totonu o se sauā moni.

Siaki ifo faletaele tile manatu.

I totonu o le faletaele, o le taualuga sili ona taatele o le paʻepaʻe, lea e maua ai le potu tele avanoa. O laupapa laupapa o le a fesoasoani e faʻaopopo le le maeʻa o sea vaʻaiga vaʻalele ma fausia ai le ea o le tumutumu avanoa. E mafai ona e teuteuina le foloa i le laminate, laupapa laupapa, poloka poloka, pe faʻatulaga se sima sasaʻa vaʻalele.

Fuafua manatu mo se tuʻufaʻatasi faletaele i le loft faiga

O le tuʻufaʻatasiga potu faʻasuaele faʻatasi ma le faleuila o se tali masani lea, faʻaalia ai le le masani ai ma le maoaʻe faʻatasi ai ma mea faigata, faʻamaʻaina o paipa, paipa elea ma faʻamatalaga o falefaigaluega.

I le ata o loʻo i ai se faletaele ma se faʻalo sima i se tu taulaga, tu i luga o le fogafalealuga o le atunuʻu.

Talu ai o le alamanuia sitaili, ona o le i ai o maʻa, piliki ma isi luga lemafaʻasaoina, e fai sina malulu, o le faʻamafanafanaina tatau tatau ona mafaufau lelei i totonu o le faletaele.

Loft-style fale taele potu faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga

O le potu taele foliga vaʻaia sili ona fealofani ma le laʻititi aofaʻi o laʻau teuteuina auiliiliga. O se taʻele tatalaina e aunoa ma se fata poʻo se tulimanu faʻataʻoto fale faʻamama faleʻoloa ma se malamalama poʻo le faʻamalama faitotoʻa tioata o lo o i ai se lava faatulagaina foliga, lea e saofaga i moni teuina i aoga avanoa i se tamai avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu taele, faia i totonu o se fale faigaluega.

I le ofuina o lenei potu, e talafeagai le faʻaaogaina o maa, maamora poʻo maʻa faʻapitoa, e fausia ai se tuʻufaʻatasiga lelei ma piliki. O se hog tile poʻo se mosaic e lelei foi.

Faletusi o ata

O se faletaele loft-style o loʻo iai sona foliga manaia ma faʻalelei ona foliga, faʻafetai ile laualuga o laufanua, fausaga alamanuia ma sili atu, fausiaina ai se matua ma e le masani ai le ata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Suppressors Influence on POI and Precision: HW100 T FAC.22 and AT44.177 (Iuli 2024).