Faʻafefea ona teuteuina le Provence style potu malolo totonu? - auiliili auiliili taiala

Pin
Send
Share
Send

Features o Provence

O tagata e ana fale mautotogi ma fale o le atunuʻu, ua lelava i le taugata o le taugata, filifili Provence mo lona mafanafana ma le faigofie, ae le aunoa ma le matagofie. O lenei aafiaga e maua e ala i le tele o foliga iloga:

  • Teuteuga i totonu i lanu mutia, e matua taua lava mo tamai potu malolo.
  • Se tele o teuteuga fugalaʻau, teu fugalaʻau.
  • Le i ai o anamua ma talaʻaga.
  • O le latalata i le itu i saute natura, lea e atagia mai i le faʻaaogaina o mea masani ma fugalaʻau fale fale.

Potu o le potu malolo

O le Provence-style hall o se potu mafanafana ma malamalama e maua ai le filemu ma le mafanafana. Pastel shade e vaivai: o meafale i paolo beige e matua lagolagoina lelei mafuaʻaga mafuaʻaga faʻafetai i le faʻaofiina o malamalama lanumeamata, pistachio ma lanumoana. O le mamanu o le potu malolo faʻaaogaina muted lanu: Provence i catchy lanu taofia ai le sitaili o lona matagofie.

O le faʻavae o le lanu lanu e masani ona paʻepaʻe, e alu faʻalelei ma se fua ua suia. Paʻepaʻe aveʻese lelei le tele o mamanu ma teuteu, avea o se sili lelei talaʻaga mo latou. Pe a toe fausia Provence i totonu o se tamai potu malolo, paʻepaʻe e sili ona talafeagai: o le sitaili taliaina le tele o le malamalama ma le ea, ma paolo o nifo nifo fesoasoani e ausia ai lenei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mafanafana o le potu malolo masani a Provence i totonu o le piniki ma moli o le olive ma le mint.

I fale i le itu i saute, o le mea e masani ona asia e le la, o le lavender shade e taʻutaʻua foi: o lona faʻaaogaina o se tasi lea o auala e faʻaalu ai le potu malolo faʻa-Provence e sili atu le malulu. I totonu o aso nei, o lavender sprigs o faʻailoga iloga ia o le ituaiga Farani: o loʻo faʻaalia i luga o aluga ma atavali.

O lanu pupula pupula na nonoina mai le natura (lanumoana, turquoise, samasama) e faʻaopopoina ma tamaʻi ma aua le solia le aotelega ata o le toʻafilemu.

Ituaiga ie

O ie e faia sona sao taua ile potu faʻaola e pei o le Provence. E le mafai ona vaai faalemafaufau i se tasi totonu ma le itumalo Farani faʻaituau e aunoa ma pupuni ma aluga: o latou e maua ai le ea o le mafanafana. O ie i luga o faʻamalama i le sitaili o Provence o pupuni ia ma lambrequins, pupuni ma matau ma naʻo tauaso a Roma.

Afai e tuʻufaʻatasia le potu tele ma le umukuka poʻo le faia o se meaʻai o le potu 'ai, ona laulau lea e teuteuina i mea teuteuina, solosolo ma nofoa nofoa o le a maua ai se lagona o le mafanafana i le fale.

I le ata o loʻo i ai pupuni matagofie ma ruffles ma meafale faʻapipiʻiina ma fugalaʻau teuteuina.

I le potu Provence-style, o ie masani e masani ona faʻaaoga - chintz, ie ma le cotton. O ie afu malulu o maaleale lanu, aluga ma mea e moe ai ma mea masani e mafua ai ona lauiloa. Ae a teuteuina totonu, e tatau ona faʻatumauina le paleni ma aua le soʻona tele le tulaga: pe a fai o le ie o le sofa o loʻo i ai se teuga galue, o aluga e tatau ona monochromatic, ma le isi itu.

Maea ma mea

E teuteuina se potu malolo i le Provence style, e aoga le faʻaaogaina o mea masani ma tala faʻatusa latalata ia latou.

Fogafale Fola laupapa o se auala lelei e faʻailoa atu ai le mafanafana ma le siosiomaga o se olaga i tua. O tagata gaosi po nei ua latou aʻoaʻoina faʻataʻitaʻi e faʻataʻitaʻi i laʻau ua leva: o lenei mea e maua ai totonu totonu.

Inisinia laupapa, kapeti, faʻapea foi ma lona faʻataʻitaʻiga i le tulaga o maualuga-lelei laminate foliga sili. Afai e tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le umukuka, o le terracotta tile o le a avea ma aoga filifiliga mo le faʻamaeʻaina o le foloa i le vaega kuka.

Pa. O le teuteu puipui sili ona talafeagai i Provence o le sima. O le tele o faʻaletonu ma mauli, o le tele o meaola e vaʻaia i totonu o se atunuʻu Farani, ma le brickwork e aliali mai e faʻaopoopoina atili ai le Provencal style.

O le isi lauiloa teuteu auala o pepa puipui. Ina ia aua neʻi soona vaʻaia le potu malolo i fugalaʻau fugalaʻau, tasi puipui e teuteuina i pepa puipui, fausia ai se ituaiga o faʻaleoga. Faʻapea foi, sikuea sikuea laupapa, teuteu piliki poʻo maʻa e faʻaaogaina mo puipui puipui: o isi vaega o luga e mafai ona faigofie ona valiina.

Taualuga. I le avea ai o se tulafono, o faʻalo i le ituaiga Farani e ufiufi i papaʻe vali. I fale o le atunuʻu, e masani ona matala pupuni e puipui le laʻau i pisia o laʻau. I falemautotogi o le taulaga, o faʻamatagofieina faʻamalama ma le malamalama mamafa e faʻapipiʻiina e faʻataʻitaʻi le faʻalo o le atunuʻu.

Faitotoa E masani lava, o faitotoʻa lau laʻititi e le tu ese mai le malamalama lautele totonu: ia toe faia le rustic sitaili, latou e vali paʻepaʻe pe kulimi, o nisi taimi teuteuina i lima vali, decoupage poʻo lima matua.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se magalafu i totonu o se atunuʻu fale. O puipui e teuteuina i maa ma teuteu teuteuina, ma o le faʻalo pupuni e faʻaopoopoina i totonu o le Provence style totonu.

I Farani atunuu, o le alofa tunoa ma le elemene elemeni e fetaui lelei ma fealofani. O le mea lea, o laupapa ogalaau ma laupapa e talafeagai foi i lenei faiga. Pau lava le tulaga o le fafie e tatau ona mama pe faʻafuaseʻi ona faʻasusu.

I le ata, o se tulimanu modular sofa o le lagi lanu faʻasaga i le pito i tua o ogalaau pa.

Meafale potu malolo

O meaafale i totonu o le potu malolo i le Provence style e faʻamatalaina e le faigofie ma le matagofie i le taimi e tasi. E saoloto mai teuteuga le manaʻomia ma matua faʻataunuʻuina ana gaioiga, ae i le taimi e tasi e mafai ona i ai ni foliga faʻapipiʻi, vaneina elemeni, uʻamea ma auro faʻaofi.

O le sofa fugalaʻau ua avea ma sili ona iloagofie auiliiliga i Provence. E leai seisi sitaili mafai faʻamaualuga le tele o fugalaʻau mamanu. Upholstery o lima i nofoa masani ma pa e masani foʻi ona lauiloa.

O le laupapa laupapa i totonu o le potu malolo i moli malamalama, e ui lava i lona tetele, e iloga i le lalelei faʻaaogaina, vaneina ma mafai ona faʻamalamalamaina e tioata faitotoʻa. Ae o le tele o taimi, o kapoti tuai poʻo mea teu anamu tuai e faʻaaoga e teu ai mea ma ipu.

Pe a fausiaina se potu malolo i se moni Provencal sitaili, e taua tele le faʻaalia o le agaga o taimi: o le olaga o ni augatupulaga tatau ona maua i totonu o meaafale ma teuteuga.

Pe a filifilia laulau, nofoa faʻataʻavale ma le pusa fata, e ave le faʻamuamua i mea masani: laupapa, lalaga, faʻapea foʻi ma auiliiliga faʻamaonia, e fetaui lelei ma le patina ma le paʻi mai anamua. I totonu o potu malolo faʻaonapo nei, o meaafale ua leva na fuafuaina ma le faʻamoemoe, ae tiaʻi chips ma scuffs - o aitema e tele lona tamaoaiga e faʻafeiloaʻi i Provence.

E faigata ona vaai faalemafaufau i se potu malolo i se atunuu i fafo fale aunoa ma se ogaumu. E le gata e maua ai le mafanafana, ae o le elemeni tutotonu o le potu, faʻatulagaina le aiga loto.

I le ata o loʻo i ai se atunuʻu fale ma se afi mago fausia i totonu o le puipui ma tatala fata ma drawers.

Ata o le potu malolo ma se afinofoaga

O se magalafu o se teuteuga moni o le Provence-style hall, ae afai e leai se fale mafanafana, e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le potu se faitotoʻa teuteuina poʻo se magalafu eletise. E i ai se nofoaga mo ia e oʻo lava i totonu o se tamai potu malolo: faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiina o se agavaʻa faiga o le a lagolagoina atoatoa Provence. Mo sili atu faatauanau, o le foloa i tafatafa o le magalafu o loʻo faataotoina i keramika maa.

Moli

Moli i totonu o Provencal totonu o se taua vaega, talu ai o le potu malolo i lenei sitaili e tumu i le ea i le ao ma oso atu i le mafanafana afiafi i le afiafi. Aneti curved chandeliers, foloa moli i vae, ma puipui sconces ma elemene o faatufugaga forging e talafeagai mo le fausiaina tele-tulaga moli.

Lamepa ma moligaʻo ma pito, e talafeagai ai le faʻamamaina o moli, faʻapea foʻi tuugalamepa. E le aoga le faʻaaogaina o moli uila - o se auala faʻaonapo nei e mafai ona faʻaleagaina ai le matagofie o le atunuʻu Farani.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moli muamua ma se moli tuʻi faʻataʻamilo i luga o se vae curly.

Provence style decor

O teuteuina o se mea a aunoa ma lea e le mafai ona mafaufauina o se moni Farani atunuʻu, aua o ia na te avatua le lagona o se nofoia avanoa. O atavali e taua tele i le potu malolo a Provencal, ae maise lava i laufanua o le suauʻu poʻo le vali vai - latou te fesoasoani e faʻanenefu tuaoi i le va o le fale ma le natura. Fugalaʻau faʻataunuʻuina le tutusa gaioiga - rosa i matagofie matagofie vas, herbs i bouquets poʻo omea pot, ma o le mea moni lavender.

Tagata filifilia o Provence filifilia ni manu felelei matagofie mo teuteuga o le potu malolo, lea e mafai ona avea o ni fugalaʻau. Faʻatusa porcelain, pusaoti, lanu tioata teuteuina, uati tuai ma ata tuai e fausia ai se faʻapitoa agamalu lagona. O faʻata e teuteuina i ata matagofie e vaneina.

Ata i totonu o le fale

Atonu e foliga mai o Provence e faigata ona toe fausia i totonu o se taulaga fale, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Khrushchev, ae le o le tulaga lea. E oʻo lava i se tamaʻi potu e mafai ona faʻatumuina i le agaga o le toʻafilemu, faʻamafanafanaina ma le toʻafilemu e ala i le faʻaaogaina o meaafale aso anamua, lolomiina o fugalaʻau ma teuga masani i totonu o se potu malolo malamalama.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu faʻaonapo nei ma le paʻi a Provence, e faʻaali mai lava ia i totonu o le ituaiga papamaa ma meaafale matagofie. O le faga faʻamalama e teuteuina i pupuni fugalaʻau e ogatasi ma le puipui faʻaaliga.

Panoramic windows o le a le gata na lolovaia le potu i le malamalama, ae o le a maua ai foi le lagona o le malamalama ma le lautele, lea e taua i le Provencal style. Ina ia faʻalautele le vaʻai vaʻai, oe manaʻomia le faʻaogaina o pupuni malamalama mo tua atu. O le taofiofi lanu polokalame o le a fesoasoani e fausiaina ai le lagona o se siʻosiʻomaga siosiomaga o le Farani nuu i tua.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo tele, teuteuina i mea faʻaaoga "ma le talafaʻasolopito": o mea eseese o meaafale, faʻatasi ai ma ie lalelei i luga o fata tatala.

Manatu i totonu o se atunuʻu fale

E sili atu ona faigofie le lagolagoina o se autu i tua e ala i le teuteuina o se potu malolo i se atunuʻu fale. O le fola laupapa, o le tele o moli, utupoto ma le magalafu o le a fesoasoani e toe fausia le Provencal style: na o le totoe o le faʻaopoopoina matagofie meaafale ma teuteuina le potu ma ie ma se le faʻatosinaina mamanu. I se faʻaopopoga, e sili atu ona faigofie le mauaina o fugalaʻau i fafo atu o le taulaga mo le tusiaina o fatuga e mafai ona e toe faʻaola ai totonu totonu. O le faasitepu i totonu o le fale e masani ona laupapa: o loʻo i ai ni poloka poʻo ni uʻamea faʻamamaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo matagofie e iai le taʻinaafi ma le TV.

O nisi taimi e feagai ai tagata e ana le potu malolo ma le fesili pe faʻafefea ona faʻatulaga masini eletise e faigata ona ofi i totonu o le siʻosiʻomaga o le itumalo faiga. E fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o meafaigaluega e tuʻu i totonu ma tautau le TV i luga o le puipui e ala i le tuʻuina i totonu o se ata vaneina.

Faletusi o ata

Provence o se sitaili lea, pe a teuteuina se potu malolo, e taua le tausisi i se laina lelei i le va o le alofa tunoa Farani ma le mafanafana rust. O lenei o se malu malu mo i latou oe ua lelava i le talatala o le loft ma le laconicism o le minimalism, ae le o sauni e ola i le faigata vasega. Faʻafetai i le mafanafana ma le faʻapitoa atemosifia faia e Provence, o le potu malolo i lenei sitaili lafoina i se filemu malolo mai le masani pisi ma pisi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sāmoan Proverbs # 2: Muāgagana u0026 Alagāupu (Mae 2024).