Maualuga-tekonolosi potu malolo foliga ata (46 ata)

Pin
Send
Share
Send

Maualuga-tekonolosi foliga foliga

O le faʻatonuga ei ai ona iloga foliga taua:

  • Mea e faʻaaoga i le lumanaʻi - o fesoʻotaʻiga faʻafuainumera e tuʻufaʻatasia lelei ma mea faʻaonapo nei.
  • Tele o avanoa tatala ae laʻititi teuteu.
  • Le masani ai ae aoga mea i totonu.

Lanu fusi o alaleo

Ole a le Hi-tech shade e sili ona faʻaaogaina? O le talaʻaga e masani lava ona le mautonu, o leo masani e uli, efuefu ma paʻepaʻe ma malulu tusi. E faʻaaoga soʻo i le Brown, ma o le tele o taimi o le paolo e faigata ona iloa mai le uliuli. O faamatalaga malamalama eseʻesega e faʻavaivaia le ea.

Potu maualuga-tech uliuli ma papaʻe potu malolo

O le monochrome mamanu o totonu e faʻamamafaina lona faigata, minimalism ma aofia ai ma tekonolosi maualuga: leai se mea sili atu, naʻo le uliuli ma paʻepaʻe.

I le ata, o se potu malolo tekinolosi ma aisa paʻepaʻe papaʻe ma eseesega auiliiliga: o se pupula vaeluaina ma teuteuga luga o le foloa.

O le uliuli ma paʻepaʻe tulaga i le le masani lelei foliga faʻaaloalo, ma i le tuʻufaʻatasia ma ona po nei meaafale, le fou tekonolosi ma moli, o se maualuga-tekonolosi potu liliu i totonu o se fale matagofie.

Potu malolo maualuga-tech potu malolo totonu

O le isi lanu autu mo se lumanaʻi totonu o le efuefu. E sili atu le toʻafilemu nai lo le palakalafa monochrome, e le gata i lea, e manatu lautele ma e le alu i fafo o sitaili, e taua mo le maualuga-tech style.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu malolo faʻaonapo nei e faʻaaoga ai le efuefu mafanafana i luga o le puipui faʻamau ma le efuefu malulu i luga o le foloa ma faʻataʻitaʻiga o maamora.

Potu papaʻe

O le faleʻapaʻepaʻe paʻepaʻe o se filifiliga lelei tele mo i latou e fiafia e faʻafiafiaina isi. O le ata i lanu papaʻe e tuʻufaʻatasia ma le pupula e faʻaali mai ai le malamalama ma faʻaalu ai le ea i le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo maoaʻe faʻatekonolosi maoaʻe, e pei o le vaaiga mai se ata tifaga.

Fale i totonu ma susulu faʻaaliga

O le tele-lanu meafale seti faʻasaga i le le faʻaituʻau talaʻaga o le potu malolo maua ai le malosi ma le mafanafana i le ea, faʻamaluluina le malulu lanu fuafuaga o le hi-tekonolosi sitaili.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai le potu malolo ma papaʻe, "faʻavaivaia" ma malamalama pupula maualuga-tekonolosi: mumu ma samasama auiliiliga i le tulaga o alofilima, o le sofa lanu viole ma moli lilac.

Mea ma maeʻa

Pe a toe faʻafouina se fale mautotogi i le maualuga-tekonolosi sitaili, faʻaonapo nei mea e faʻaaogaina - uʻamea (chrome, uʻamea), agamalu tioata, maualuga-lelei palasitika. E le se agaifanua le faʻasao ile faʻamaeʻaina, e faigofie ona vaʻai i ata.

Mo puipui, o se lamolemole teuteuina vali, vali poʻo pepa puipui ma se metallized luga ua filifilia. I tekinolosi maualuga, o le tuʻufaʻatasia o ituaiga eseese ie e faʻamalosia, o lea o puipui puipui puipui mafai ona avea ma sili ona le mafaufauina. Apalai:

  • lauulu curly;
  • piliki;
  • tile keramika ilaila;
  • mosaic faʻata;
  • pepa-faʻapipiʻi ma ata faʻavae.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se vaega e moe ai ma se TV, lea e maeʻa ai puipui i le pogisa teuteu teuteu ma se uʻamea pupula.

Mo le faʻamaeʻaina o le foloa, o maa, kapeti poʻo laminate ma se minimalistic mamanu e filifilia, ae o se lamolemole ma anagata lava-faʻavasegaina fola e sili ona lauiloa. O le taualuga mafai ona teuteuina i le tele-tiered fausaga ma backlighting pe faʻatonuina ma se faʻalo i luga o le faʻalo, ae ma se iʻila gofie.

Meafale potu malolo

Nofoa mamanu, sofa ma nofoa e le masani ai faʻasolosolo foliga pe, faʻafeagai, angular, masani ona seti le lagona mo le atoa futuristic maualuga-tekonolosi tulaga. Mo le gaosiga o ia meaafale, anagata palasitika ma uʻamea o loʻo faʻaaogaina, ma mo le tapiliina - taugata ie aunoa ma ni mamanu.

O se potu tekinolosi maualuga ua faʻatulagaina ma sili ona manaʻomia mea: o le meaafale kulupu mo le nofoaga faʻafiafiaina e faʻamalosia e se laulau kofe maualalo, o le TV e tautau i luga o le puipui, ma i lalo ifo o le laconic kapeneta mo le teuina o mea.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se potu malolo lelei i totonu o le potu e fai ai meaafale e le masani ai ae faʻamafanafana.

O le pa lapoʻa pa laupapa e le talafeagai e pei o se teuina faiga: mo mea e tatau ona filifilia stylized tapuni kapoti o le a le maitauina ofi i totonu o le fale e aunoa ma le tosina mai o mafaufau. Fata tatau ona i ai se le masani ai aso nei tisaini ma teuina a itiiti ifo o tamaʻi mea i luga o fata. O le sofa mafai ona avea modular, o lona uiga, e mafai ona aofia ai ni tele faʻagaioia iunite.

Moli moli

Talu ai o le malamalama e faia se tasi o a latou matafaioi taua i le faʻatulagaina o se potu malolo tekinolosi, o lea e faʻaaoga ai masini eletise i vaega eseese o le potu. Fautuaina e le au mamanu le lafoa o se lapoʻa masani tuʻufaʻavaʻa, suia i ma minoi nofoaga poʻo lamepa o se le masani ai foliga. I tafatafa o le faʻataʻatiaga o le faʻalo, e masani ona faʻapipiʻiina le moli Uila, e suia ai le lanu e fuafua i manaʻoga o tagata e ana le fale. I le ogatotonu ma le maualalo tulaga, lamepa moli, moli moli, faʻapea foi meaafale ma foloa moli o loʻo faʻaaogaina malosi.

O se fale faʻafiafia ma se fuifui pupula o luga e faʻaali manino mai ai le malamalama ma faʻamalamalamaina, lea e tatau ona amanaʻia pe a fuafuaina moli.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo lautele ma LED fasi, moli susulu ma faʻalo moli i le tulaga o sikuea ae le o se moli uila.

Pupuni ma teuteuga

O le maualuga-tekinolosi lavalava mamanu ua faʻaitiitia, o le mafuaʻaga e te seasea maua ai tele pupuni ma gaugau ma teuteuga i totonu o potu malolo. O le tele o taimi, o faʻamalama matala e tatalaina atoa, lea e sili ona taua i totonu o se potu ma pupuni pupuni. Ae afai e tatau ai, ia puipuia oe lava mai le prying mata, pupuni laconic tuusao, faasee pupuni ma tauaso e masani ona tautau.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo ma faʻamalama atoa ma se vaeluaina, lea e fausia ai se tamai magalafu. O le fata o loʻo tatala uma fata mo tusi ma tapunia vaega, ma o se kapeta vaivai e maua ai le mafanafana.

Maualuga-tekonolosi e teuteuina ia lava: laʻitiiti faʻasolosolo foliga mea tatou te masani ai i le vaʻaia o puipui saʻo; meafale tulimanu i mea o loʻo faʻatali mai ni laina lamolemole. Foafoa avanoa avanoa toeititi leai se avanoa mo teuteuga, o le mea lea, o ni mea laiti lelei, naʻo mea e ofi i le maualuga-tech hi-tech o loʻo faʻaaogaina: ipu ma faʻatagata i le sitaili o le fausiaina, o ata ma isi atavali. E oʻo lava i ulo mo mea teu fale e tatau ona i ai se mamanu e le masani ai.

Ata i totonu

A faʻatulagaina se potu malolo, o paipa ma uaea uma o loʻo nanaina ma le faʻaeteete i tua atu o atigipusa laupapa ma faʻaloʻo faʻalo, o lea la o le hi-tech e foliga mai e sili ona manaia ma manaia. O le eletise, i leisi itu, o loʻo faʻaalia e faʻailoa mai ai le autu vaega o le lumanaʻi totonu. O le taʻina afi, o loʻo i ai se laconic faʻaonapo nei mamanu, o se faʻapitoa teuteuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo ma paʻepaʻe o loʻo i ai se nofoa susulu ma se magalafu, e ofi faʻalelei i totonu o le nofoaga ma elemeni o foliga masani o le geometric.

Mo le toe fausiaina o le hi-tech i totonu o se tamaʻi potu malolo, e tatau ona e faʻaaogaina le sili atu ona malamalama e mafai ai, mafaufau i luga o moli moli, ma teuteu foʻi le potu i tioata ma faʻata elemene. O le potu tele ma se faga faʻamalama foliga foliga lautele lava, aua e maua ai le tele o malamalama, faʻapea foi ma se potu malolo tuʻufaʻatasia ma se umukuka po o le poletito. I le mamanuina o se potu feololo-maualuga feololo, o le sili fesoasoani o le faigofie: o le laʻititi o ie ma teuteuga e faʻaaogaina, o le lapoʻa o le a foliga mai ai le fale tele.

Faletusi o ata

O se potu malolo tekinolosi o se filifiliga lelei mo i latou oe tausisi pea i taimi ma talisapaia avanoa ofo mai e le maualuga-tech tausaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Molly Rose Interview, ATA Pilot World War II - Air Transport Auxiliary Spitfire Ladies (Mae 2024).