Faʻafefea ona fausiaina se manaia potu potu mamanu i Khrushchev?

Pin
Send
Share
Send

Manatu fesoasoani

A numera o tulafono e mulimuli ai pe a teuteuina se potu:

  • O le faʻaaogaina o ata malamalama susulu o le a vaʻaia lautele le avanoa, faia le potu lapoʻa ma maualuga. O se tali tutusa o le a mauaina e se pupula faʻaloila faʻalo, faʻata luga ma teuteuina elemeni ma se lamolemole uiga.
  • Mo le faʻateleina o le potu malolo, o se malulu pastel lanu lanu e talafeagai. O se paolo faʻafouina o le lanumoana, lanumoana, lanumeamata poʻo le piniki o le a faʻaopopoina le ea i le siosiomaga. O faʻavalea i le mamanu o le foloa i foliga o se faigofie laminate, pogisa kapeta poʻo kapeta o le a fesoasoani e faʻalauteleina le avanoa.
  • E mafai ona teuteuina le fale tele, faʻapea foi ma le fausiaina o le malamalama o se potu lautele i totonu, ona o le saʻo filifilia ata pepa faʻapipiʻi ma se vaaiga vaʻaiga poʻo masani pepa puipui ma ata faʻataʻitaʻi i le tulaga o laina faalava poʻo luga.
  • Ina ia aua nei foliga vaʻai tele le potu, o le potu malolo i le Khrushchev e tatau ona faʻaavanoaina naʻo meafale talafeagai lapoʻa.
  • E sili le filifili faʻagata faʻatonuga o se sitaili fofo. Mo se faʻataʻitaʻiga, mama Scandinavian mamanu, laconic minimalism poʻo futuristic hi-tech e lelei.

I le ata, le ata o le potu malolo i le Khrushchev i le maualuga-tech ituaiga.

Filifiliga avanoa

O se tamai potu malolo i le Khrushchev fale nofo o se siaki e aunoa ma le toefausiaina. O le faʻatulagaina o meaafale i totonu o sea potu e tatau ona faʻatinoina i se auala e le faʻalavelave ai mea totino i gaioiga saoloto ma aua le poloka le auala. Mo se savali-i totonu o fale, o se tali sili ona lelei o le filifiliga o se sili atu taofiofia sitaili auala ma le faʻapipiʻiina o suiga meaafale elemeni.

I totonu o se potu sikuea, e fautuaina ai e le au mamanu le fuafuaina muamua i le mea e tu ai meaafale ma mea teuteu. E sili atu pe a fai o mea uma e tuʻuina i le tutusa mamao mai le tasi ma le isi. I totonu o se potu malolo i foliga o se sikuea, e leai se manaʻoga e filifili se nofoaga faʻapitoa mo se meaafale seti, talu ai o lona tulaga o le a le afaina ai se auala e afaina ai le faʻaititia o le hall. O le aoga sili o lenei faʻatulagaina o le sefeina o avanoa avanoa i le ogatotonu o le potu.

Ina ia aua neʻi faʻaletonu le potu faatafafa ma faʻalauteleina le avanoa, e le o se mea lelei le faʻatulagaina o meaafale e lata i le tasi puipui atoa. O totonu o le a foliga vaʻaia sili atu paleni pe a tuʻufaʻatasia ma vaevae faʻasolosolo i le puipui teuteuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i luga o le vaalele e valiina ma o le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina i luga o ni ata faʻapipiʻiina. O se mafanafana lanu samasama palette o le a fesoasoani faʻalauteleina le faatafafa umi potu umi.

I le potu e tasi potu Khrushchev, o le faʻatulagaina o se potu potu e talafeagai foi. I lenei tulaga, o le talepeina o pati uma ma le tuʻufaʻatasia o le potu ma le auala savali poʻo le umukuka o loʻo faia. Mo i latou e le taliaina le katinale metotia o le suia o se potu, oe mafai na o ni vaega faʻaleaogaina vaeluaina pe suia faitotoʻa i faʻataʻamilosaga.

I le ata o loʻo iai se potu malolo liua i Khrushchev, tuʻufaʻatasia ma le umukuka.

Faʻafanuaina o le hall

Ona o le manuia zonal delineation o le potu malolo i Khrushchev, le mamanu o se potu ma se tauagafau nofoaga avea galue, mafanafana ma matagofie aulelei.

Sone malolo

O lenei vaega e aofia ai elemeni i le tulaga o se sofa mafanafana ma nofoa faʻaletino, o se tamai kofe poʻo le laulau kofe ma se TV. E mafai ona e faʻailoaina ma faʻataʻamilomilo tuaoi o nofoaga faʻafiafia e faʻaoga ai mea e faʻaumaina poʻo faʻamatalaga teuteuga.

I le ata o loʻo i ai se nofoaga faʻafiafia i totonu o se fale mautotogi i Khrushchev, faʻamalamalamaina ma mamanu efuefu pepa puipui.

Kapeneta i le potu malolo o le Khrushchev

O se nofoaga galue ma se kesi, laulau komepiuta, nofoa poʻo nofoa faʻapitoa e masani ona faʻaauupegaina i tafatafa o le faʻamalama. O se fofo o le ergonomic o le filifili lea o se tulimanu mamanu ma teuina faiga i le tulaga o tautau fata ma drawers. O le faʻamalama matala i le potu malolo ma le ofisa teuteuina ma pupuni pupuni ma o le eria galulue o loʻo faʻaauupegaina ma faʻaopoopo moli moli. E talafeagai le faʻapipiʻiina o se vaevaega, pupuni poʻo le fata o se elemeni elemeni.

Nofoaga moe i le potu malolo o le Khrushchev

E sili atu le tuʻuina o se nofoaga ma se moega ese mai le faitotoʻa ma vavaeʻese lenei vaega ma se pupuni, pupuni, se fata poʻo se laupapa vaʻavaʻa vaeluaina. O le isi filifiliga lelei mo le faʻasologaina o eleele o le faʻaaogaina o fola eseese poʻo le fausiaina o se tulaga. O le faʻapipiʻiina o sliding system o le a fesoasoani e vavaeʻese le mea e moe ai.

Nofoaga a tamaiti i le Khrushchev hall

E talafeagai le faʻaaogaina e leʻo vaʻaia tele faʻailoga, mo se faʻataʻitaʻiga, moli, lanu poʻo meaafale meaafale. I totonu o le tasi potu potu i Khrushchev, o le eria a tamaiti mafai ona tuʻua e se pupuni, pupuni pe vaevaeina e se sliding vaeluaina. O le mea lea, o le a mafai ai ona fausiaina se avanoa lelei mo tagata uma ma le tamaititi ma matua.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu i totonu o le Khrushchev, vaevaeina i le hall ma le fanau.

Taumafataga o le taumafataga

I totonu o le potu malolo i Khrushchev, o se 'aiga' ai ma se laulau ma nofoa e tu latalata i le faʻamalama pe ave i fafo i le poletito faʻapipiʻi. Ina ia mafai ona faʻamalamalamaina le 'aiga' aʻai, e mafai ona e filifilia moli, faʻatusatusaina faʻaiʻuina poʻo le faʻalo e tele tulaga.

O se manaia, aoga ma faʻaonapo nei fofo mo se tamai potu o se pa counter e suia atoatoa se laulau 'ai ma sefe avanoa i le fale tele.

Potu o potu malolo

O se lanu lanu e iai ona lava uiga matagofie ma faʻamanino e mafai ona matua aʻafia ai le vaʻaia o le vaʻai.

Potu potu malolo i Khrushchev

Mo nisi, o se ata i lanu efuefu e foliga foliga le manaia, le faalauaiteleina ma e oʻo foi i le faanoanoa. Ae ui i lea, o sea fua faatatau achromatic e sili ona talafeagai mo le fausiaina o se laconic totonu i totonu o se tamai fale i Khrushchev. O mea pupuni teuteu e pei o ie pupuni, aluga poʻo atavali e foliga aoga i luga o le lanu efuefu.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo i totonu o le Khrushchev, faia i lanu efuefu ma le faʻaopopoina o le paʻepaʻe ma le beige.

Potu potu malolo i Khrushchev

Fetuutuunai, aoga, malamalama malamalama laʻau leo ​​o le a fealofani fetaui lelei i totonu o se tamaʻi avanoa, i tu ma aga masani ma sitaili faʻaonaponei. E sili atu le faʻaoga o le kofe, terracotta ma sukalati paleti e fai ma faʻamau.

Leo beige i totonu o le potu malolo totonu

O se tulaga masani lanu lanu faiga e faia totonu o le fale faʻafiafiaina matua manaia ma toʻafilemu. O leo beige e saofaga i le malologa o le neula, faʻasolo i totonu e malolo ma faʻatumu le siosiomaga i le mafanafana.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le matagofie ma paʻepaʻe o se potu malolo faʻaonapo nei i se fale mautotogi i Khrushchev.

Paʻepaʻe i le potu tele

O le sili filifiliga filifiliga mo le fuafuaina o se tamai potu malolo i Khrushchev. Paʻu paʻepaʻe faʻatagaina oe e vaʻai faʻalauteleina le potu, faʻaopopo fou ma faʻaopoopo susulu i totonu. Soʻo se leo e talafeagai mo se tuʻufaʻatasia lelei ma lenei lanu. E talafeagai le faʻavaivaia o le potu paʻepaʻe ma faʻaali i lanumeamata, samasama, piniki poʻo isi lanu lanu.

Maea ma mea

Faʻamaeʻaina o tali mo le potu malolo i le fale o Khrushchev.

Fogafale

O se toʻafilemu ma le mafanafana mamanu o se potu malolo i se Khrushchev mafai ona ausia e ala i le fola i le tulaga o poloka laupapa, laminate po o kapeta. O se laupapa faʻatuatuaina e faia i laupapa masani e le gata e teuteu ai totonu o le fale, ae o le a tautua foi mo se taimi umi.

I le ata o loʻo i ai se laupapa poloka potu malamalama i luga o le foloa i totonu o le potu malolo i Khrushchev.

Pa

Ausia vaʻaia tuʻufaʻatasia o avanoa, ma faʻamalamalamaina totonu o le a faʻatagaina ai le monochromatic mamanu o puipui. Mo lenei, mafai ona faʻaaogaina vali vali poʻo vali masani.

Wallpaper o le masani teuteuina metotia. O le pito i luga o puipui i le hall e faapipiiina i luga ma le tele o ituaiga pepa, po nei le lalagaina, mafai ona fufuluina tapoleni, fau tioata poʻo vai pepa puipui.

Faʻatasi ai ma le fesoasoani a puipui puipui, e mafai ona faʻatinoina le faʻatulagaina o le potu, faʻapea foi ma le mauaina o se vaʻaiga suiga i lona faʻavasegaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faia se potu vaapiapi ma umiumi i Khrushchev sili atu ma lautele, tasi le vaʻaiga vaʻalele, teuteuina i brickwork, laupapa laupapa poʻo ata pepa puipui, o le a fesoasoani.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo i totonu o le Khrushchev fale ma puipui faʻapipiʻi i luga ma faigofie ma mamanu piniki pepa puipui.

Taualuga

I totonu o le hall, o le faʻaaogaina o le palama, valivali, faʻapipiʻiina o se tapoleni tapunia pe faʻaloaloaina e lauiloa. Mo se tamai potu i totonu o le Khrushchev ma le maualalo faʻalo, o se faigata tele-tulaga fausaga e le talafeagai. Sili o mea uma, o se ufiufi i le tulaga o se pupula ata tifaga e atagia mai ai le malamalama ma vaʻaia faʻalautele le avanoa o le a foliga sili ona lelei i luga o le faʻalo i le potu malolo.

O le taualuga vaalele tatau ona faʻapipiʻiina ma moli malamalama faataamilo i le liʻo poʻo se uiga vevesi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i totonu o le fale Khrushchev ma lona lua faʻalo e faʻalo ai le faʻalo.

Filifiliga meaafale ma nofoaga

O se sofa saʻo tuusaʻo o se faigofie geometric foliga ma se laconic ie ie lavalava e talafeagai mo totonu o le potu malolo i Khrushchev. O se gaugau tulimanu faʻataʻitaʻiga ma se faʻaopoopo potu lelei faʻaaoga lelei le moni avanoa. O sea faʻaputuga mamanu e le faʻaaluina tele avanoa ma maua ai se talafeagai nofoaga mo le teuina o ie moega ma mea.

I totonu o le hall, o le atoa puipui mai le foloa i le faʻalo e mafai ona faʻaauupegaina i fata, fata poʻo se pusatu. O lenei oloa e sili ona aoga ma aofia ai le tele numera o mea ma isi aitema manaʻomia. Tatala tautau fata o le a foliga faigofie, o le a le tele uta le potu ma o le a faʻatagaina oe e tuʻuina eseese teuteuga teuteuina, tusi ma isi aitema.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se filifiliga mo le faʻavasegaina o se tamaʻi potu malolo i totonu ole Khrushchev-type apartment.

Mo se elongated avanoa, filifili se laina faʻavasegaina o meaafale. O le sofa e tu latalata i le puipui umi e tasi, ma le vaalele tutusa e faʻatumuina i le faʻaaogaina o kapeneta ma le TV.

I totonu o se tamaʻi potu, e mafai ona e faʻaaogaina le avanoa i tafatafa o le faʻamalama. I lenei tulaga, e talafeagai e faʻaauupegaina le avanoa i autafa o le faʻamalama tatalaina ma se maualalo curbstone ma se TV masini. Ina ia mafai ona faʻaavanoaina atili le potu, nofoa solofanua tatau ona tuu latalata i le faʻamalama poʻo se mea e moe e tatau ona tuʻu ai.

Pupuni, teuteuga ma ie

O le tulafono masani i le fausiaina o le fale tele i le Khrushchev o le leai atoa o le matagofie teuteuina ma faigata pupuni. E talafeagai le teuteuina o le faʻamalama i totonu o le potu ma tulle malamalama ma moli malamalama, Roma poʻo Iapani pupuni.

Lavalava mea e faia i le veloveta ma velor o le a vaʻaia faia totonu o le potu malolo mamafa, o lea e fautuaina ai e filifili elemene mai sili ea ea, e pei o satin, siliki, cotton po o satin.

I le ata o loʻo i ai le hall i totonu o le fale Khrushchev ma se faʻamalama faʻamamaluina ma tulle ma ata ma pupuni enaena malamalama.

O se foloa foloa o le a ofi fetaui lelei i le tulimanu o le potu malolo; ni nai atavali laiti poʻo se tasi tele tapoleni mafai ona tautau i luga o le puipui.

O se afi taʻinaafi poʻo se koneteina tuʻufaʻatasia i totonu o se puipui, kapeneta po o pusa o drawers o le a avea ma se teuteuga moni o totonu. O le totonu-container o le a avatua i le atemosifia se lagona faʻapitoa ma sefe aoga sikuea mita i le hall i Khrushchev.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se teuteuga ogaumu pepelo i totonu o le potu malolo i le fale o Khrushchev.

Moli foliga

I totonu o le potu malolo ma le faʻailoaina faatafafa foliga, o le a talafeagai le faʻapipiʻiina o moli tutusa e lua nai lo le tasi moli tutotonu. Mo se tamaʻi potu tele, o se ata mafolafola faʻataʻitaʻi ma susulu lamepa TAITAIINA e talafeagai.

O se potu i Khrushchev o loʻo faʻaauupegaina i moli susulu, lamepa lamepa ma lamepa lapoʻa o fola ua suia i puipui puipui.

Ina ia mafai ona avatu le malamalama i le potu, e fautuaina ia filifili lamepa ma tioata poʻo faʻata paolo.

Kapeneta, fata, fata, pule faʻapipiʻi ma poloka laupapa e mafai ona faʻapipiʻiina i moli uila poʻo matauila fausia-i totonu. E sili atu le teuteuina o le eria ma le TV ma malu ma le malamalama moli.

Faʻataʻitaʻiga o mamanu i sitaili eseese

Scandinavian style e iloga i le maoaʻe o le mafanafana, mafanafana, lalelei ma le laconicism. O le mamanu faʻaaogaina moli malamalama, mea laupapa, natura lavalava, ma le i ai o talatala, le faʻagaioiga teuteuina e faʻamalosia foi. Mo se scandi totonu, eseese teuteuina taua i le tulaga o se kapeta siaki ma aluga, ola potted laʻau po o se aulelei faia-lima e sili ona talafeagai.

Faʻafaigofie teuteuina, faʻalanu lanu paʻepaʻe ma malamalama itumalo lalelei o le autu uiga o Farani Provence. O lenei sitaili manatu mea masani, tele o malamalama ma vaʻaia avanoa. O le potu e faʻatumuina i meaafale laʻau mama ma le paʻi tuai ma teuteuina i ie lino poʻo vavae. O nai tamaʻi knick-knacks o loʻo faʻaopopoina e faʻauma ai le ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu malolo faʻatafafa i totonu o se fale masani o Khrushchev.

I totonu o le potu malolo-faiga potu malolo, o le a talafeagai e faʻatulagaina faigofie meaafale meafale ma faigofie geometric foliga. O le paʻu sofa ma nofoa faʻatasi i le tuʻufaʻatasia ma le laulau kofe faia i laupapa poʻo le uamea e fetaui lelei mo le fale tele. O le potu e mafai ona teuteuina i ni tulaga ese teuteuga elemeni, pepa faʻailoga, faʻatagata poʻo ni mea taua.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata i totonu o le Provence style i le potu malolo i totonu o le Khrushchev-type apartment.

Faletusi o ata

O le ata o le potu malolo i Khrushchev e le ova ona ova ona o le le manaʻomia meaafale ma leai se aoga auiliiliga teuteuina; e faigofie ona liua i se aoga ma lelei nofoaga e malolo ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nikita Khrushchev on Face the Nation in 1957 (Mae 2024).