Nofoaga umukuka ma se pito i luga pogisa: foliga, meafaʻaoga, tuʻufaʻatasia, 75 ata

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le umukuka ma se countertop pogisa

O le lanu lanu e taua tele i totonu o le umukuka, mo se faʻataʻitaʻiga, o lanu malamalama e mama ma faʻaopoopo atili ai avanoa. O se umukuka monochromatic foliga foliga le manaia, o lea e i ai pea lua isi pupuni faʻaopoopo e ogatasi i tafatafa o le autu leo, lea e faʻaopoopoina le autu lanu i le faʻatusatusaga. O se tasi o nei faʻaleoga e mafai ona avea ma galuega pogisa o latou eseʻese mea.

Le lelei o le umukuka ma le pogisa luga luga:

  1. I luga o faʻapaʻu pogisa, naifi ma faʻailoga e tau le iloa.
  2. O le pogisa luga galuega fausia ai se eseʻesega mai le malamalama-lanu umukuka meaafale. Foliga foliga lalelei faʻasaga i talaʻaga o beige, paʻepaʻe ma pastel headset.
  3. O le 'eseʻese o mea e faʻalauteleina ai le filifiliga (o se lanu pogisa e mafai ona faʻavaivaia ma faʻasologa, blotches, crumbs ma gradients).

O loʻo faʻaalia mai ile ata se seti fua ma se lanu uliuli-vaʻai luga. Ata tifaga ufiufi luga MDF panels faʻatagaina oe e filifili soʻo se mamanu.

O mea le lelei o lena:

  1. papaʻe papaʻe e vaʻaia i luga o le pogisa fata;
  2. afai o se pupula luga, ona faʻailoa mai lea o alofilima;
  3. pe a filifilia se pogisa headset ma pogisa countertop, o se tamai umukuka tamoʻe le tulaga lamatia o le foliga lemu ma e oo lava i le faanoanoa.

O lisi le lelei e mafai ona aloese pe a fai e te tausisi i le mama o le galuega ma mulimulitaʻi i tulafono, pei o le:

  • Soloese uma stains i le taimi e tasi.
  • Faʻaaoga laupapa tipi ma ipu vevela.
  • Aua le faʻaogaina vailaʻau faʻamama o loʻo i ai vailaʻau oʻona ma vailaʻau oʻona.
  • Ina ia aua le saofaga i le faʻaputuputuina o le pefu, aua le faʻaaogaina mea e faʻamama ai mea faʻapipiʻi ma se mea faʻaopoopo.

Eseese o mea: mai laupapa i le acrylic

E tatau ona faʻafetaia e le countertop umukuka manaʻoga o le umukuka siʻosiʻomaga, o le mea lea e tatau ai ona i ai se foliga foliga lelei, aua le faʻaeteete i le vevela ogaoga, teteʻi atu i le faʻateʻia ma ono afaina ai masini, ma ia saogalemu siosiomaga mo le soifua maloloina.

  • O le pogisa falefaigaluega laupapa e manaia i le paʻi i ai ma faʻafetaui uma tu masani ma faʻaonapo nei sitaili. E faʻafaigofieina e Wood le toe faʻaleleia (olo, valivali, varnishing), siosiomaga agalelei ma mafanafana. O le galulue luga mafai ona faia o se atoa vasega poʻo aofia ai o eseese lamela. E tatau ona manatuaina o le laʻau e le mafai ona soona vevela ma faʻatumuina i le susu, o le mea lea e aoga ai le faʻaopoopoina o le puipuia o le laʻau i fasi uʻamea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se umukuka paʻepaʻe masani ma se laupapa laupapa. O se countertop pei o lenei manaʻomia faʻaopoopo tausiga, ae o ona foliga mai e aoga.

  • Laminated pogisa luga o se MDF poʻo le chipsboard vaega ufiufi i palasitika. A filifilia se mea galue luga, e tatau ona e faʻalogo i le faʻavae, talu ai o le MDF laupapa e sili atu mautu nai lo le chipboard, faʻapea foi ma le mautu o faʻamaʻi. O le ufiufi palasitika mafai matte poʻo faʻaila, ma pe leai se mamanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga pe faʻafefea ona tuʻufaʻatasia ma le fealofani se mea pupula ile faʻataʻitaʻiga masani.

  • O le umukuka ma le MDF countertop e le afaina, vevela ma susu susu. O sea galue luga o le a teteʻe i le tafia ma le maosiosi, ae e tatau lava ona puipuia mai le susu i sooga ma le malosi o le masini masini. Lenei o se paketi filifiliga mo se countertop e mafai ona fesuiaʻi ma se faʻataʻitaʻiga i luga o le ufiufi (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma uiga o se tipi i totonu o se laʻau).

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se masini faʻaonapo nei ma le MDF vaega pito i luga, e ui lava i le tamaoaiga, foliga foliga lelei.

  • O se umukuka ma se maʻa faʻanatura worktop foliga mamalu i soʻo se sitaili. Ole mea sili lea e iai le maualuga ole taua. O le sili foi taugata ituaiga o mea, aumaia ai se siosiomaga o taugata. O le maʻa e faʻaalia i se lautele lautele o lanu uliuli. Galuega maamora ma maamora sili ona lelei. Ma le isi, o se galuega pogisa luga o luga o le galuega e mamafa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu laupapa ma se laulau lanumeamata lanu meamata, na toe faʻafesoʻotaʻi ma le ata o le talieleele.

  • O le umukuka laulau e faia i maʻa faʻapitoa e matua taugofie, umi ma e aulelei ona foliga. E faia i minerale chips, o le mea lea e mamafa ai laʻititi atu nai lo le countertop faia i maʻa masani.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se galuega e fai i maʻa fatu (chips a minerale), e foliga matagofie ma e le maualalo ifo i ona uiga taua i maʻa masani.

  • O le acrylic laulau o loʻo i ai se mautu fausaga, o lea o le susū ma vevela tetee. A aliali mai maosiosia, e mafai ona fufulugofie ma faʻamamaina. E le fefe le Acrylic i fegalegaleaiga ma le kemisi, e le manaʻomia se tausiga faapitoa ma e le fefe foi i le ta. I luga o le acrylic, e mafai ona e faʻataʻitaʻia se maʻa ma faʻatulaga eseese pupuni e aunoa ma se vaʻaiga vaʻaia i taimi o soʻoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻafefiloi lelei o le countertop acrylic ma se ilaila mosaic tile. Lenei tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo le fausiaina o se aso nei maualuga-tech umukuka poʻo minimalism.

Filifiliga lanu mo se headset ma se galuega pogisa luga

O se countertop pogisa o le a foliga lelei ma soʻo se headset facade, ae o loʻo i ai pea le sili ona manuia lanu tuʻufaʻatasiga.

O se umukuka malamalama ma se mea faigaluega pogisa o le fetaui lelei uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se umukuka paʻepaʻe ma se countertop pogisa, o le paleni i le va o kapoti ma le symmetry o laina o le a faʻamamafaina.

O le countertop pouliuli o le a faʻavaivaia le le mautonu beige, kulimi ma milky lanu o le umukuka facade, faʻaopopo atili loloto ma le fiafia i le totonu mamanu.

O se umukuka mama efuefu ma se pogisa fata faʻataʻitaʻi foliga fealofani pei o nei lanu faʻatasi tasi.

O se pogisa luga e talafeagai foi mo lanu umukuka facades, mo se faʻataʻitaʻiga, o se lanumeamata ma burgundy seti foliga matagofie faʻatasi ai ma se uliuli countertop.

O se umukuka pogisa ma le laupapa laulau faʻafuaseʻi ma se umukuka ma le pogisa enaena countertop foliga matagofie ma le faʻanoanoa pe a fai o le potu e lava moli ma e tele malamalama malamalama elemene elemeni.

Filifilia o se talieleele e faʻafetaui le lanu o le laualuga galuega

A filifilia se mea mo teuteuina o se galuega vaega, oe manaʻomia le fausiaina luga aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, tile, tioata, piliki, maʻa, palasitika panele e talafeagai. O le talieleele i le lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se seti, ma se countertop, pe avea ma se faʻatusatusaga leo i le umukuka.

O le a pupula pupuni o le a foliga lelei ma matte facades ma vice versa.

Afai o le apron o se susulu faʻaaliga, ona mafai lea ona lagolagoina e seisi teuteu elemeni, mo se faʻataʻitaʻiga, pupuni poʻo se kapeta.

O se manumalo-manumalo filifiliga o le faia o se talieleele i lalo o le malamalama o puipui, faʻalo poʻo le foloa, ina ia oe mafai ona faia le aʻafiaga o le faʻamaoni o le ufiufi.

Afai o le talieleele e faia i le tutusa mea e pei o le galuega luga, lea o lenei lua e le manaʻomia e faʻaopoopoina i se isi lava mea.

Faiga fofo

O le lanu pogisa e tuʻu ese le malamalama i totonu; e faʻaaogaina e le au mamanu lenei metotia pe a fausia se umukuka masani. O le malualii suite i pastel ma malamalama paolo e faʻamalosia e se pouliuli countertop.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o totonu o le fale ma se maʻa faʻatufugofie, e faʻavasega ai le potu 'ai ma le umukuka i le faʻavasegaina o meaafale.

O sitaili faʻaonapo nei e masani ona faʻaaogaina luga ma matte luga i mea eseese.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se ata faʻaonapo nei o le umukuka mamanu, lea e vaevaeina ai potu galue ma 'aiga e faʻaaoga ai lanu eseese. O le black countertop ma le seti lava e tasi e faʻavaivaia i se paʻepaʻe papaʻe.

O le faiga a le Atunuʻu ma le Provence e iloga i le latou aʻoaʻoga masani, e fai ai le umukuka i laupapa, ma o le galuega e faia i maa, laupapa maʻa poʻo maa olo.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka e pei o se atunuʻu, e tuʻufaʻatasia ai se laupapa faʻataʻitaʻi ma meaafale laupapa faigata.

Features o le filifiliga o le foliga o le headset

A filifilia le faʻatulagaga o meaafale umukuka, oe manaʻomia le amanaʻia o le tele o le potu, le numera o tagata o le aiga ma le mafuaʻaga o le umukuka (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma se nofoaga mo le sauniaina o meaai ma 'ai ia + faʻaopoopo malologa nofoaga).

  • O le linear kitchen e talafeagai mo potu vaiti ma lautele. O le laulau 'ai e mafai ona gaugau pe tu, tu faʻafesagai ma le headset.

  • O se tulimanu poʻo L-foliga umukuka e talafeagai i tamaʻi potu e faʻatumu ai se tapu poʻo se ogaumu i se tulimanu nofoaga, ma se tulimanu kapeneta ma penitala tulaga mafai ona taofia 2 taimi sili atu ipu ona o lona ergonomics. O le tulimanu e mafai ona faia i le tau o le pa counter, lea e mafai ona faʻalauteleina ma se itu laulau.

  • U-foliga umukuka e talafeagai mo sikuea ma sikuea potu ma faʻamalama i le pito i luga o le mataitusi "P". O le avanoa atoa o loʻo aʻafia ii, ma le faʻamalama sill mafai ona avea ma se galuega luga.

  • O se umukuka motu e talafeagai mo se potu vateatea i totonu o se atunuʻu fale, lea o se tasi o nofoaga faigaluega o loʻo tu i le ogatotonu o le umukuka, ese mai le headset. Lenei mafai ona avea ma tipiina laulau, 'aʻai nofoaga ma crockery teuina nofoaga.

Ma, e taua le filifilia o se mea aoga mo le lumanaʻi countertop, ina ia foliga ogatasi ma le mamanu o le umukuka, fetaui i le tino ma e le alu ese mai le lautele manatu. O le maketi faʻaonapo nei e ofaina se lautele lautele filifiliga, ma tagata mamanu aumai eseʻese manatu i le mea moni ma ofi se pogisa luga luga i soʻo se sitaili.

Faletusi o ata

O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai ni faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o filifiliga eseese i le umukuka ma le laulau pogisa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Part 2 ng ISANG ARAW LANG AT MAKAKAPAG ENGLISH KANA (Iuli 2024).