Tulle i le umukuka: ituaiga, filifiliga o ie, lanu, mamanu, mamanu, tuʻufaʻatasia ma pupuni

Pin
Send
Share
Send

O le a le sili ie e filifili ai?

O tagata gaosi faʻaonapo nei e ofoina atu mea mo le tofo ma paketi. Mai le itu o le vaʻaia o le aoga, o mea o ie e tatau ona matua faʻamamaina ma aua le faʻaleagaina i le taimi o le fufuluina. Ae e te leʻi filifilia le tulle mo le umukuka, e tatau ona e filifilia poʻo le a le mea ma le totonu e sili atu ona lelei i ai.

Organza

O se ie manifinifi, maumaa, ma manino. Masani ai, siliki, rayon poʻo polyester e faʻaaogaina mo le gaosiga o organza.

Veli

Ie lamolemole, vaivai, ma translucent. O le vaega autu o le faʻaaogaina o pupuni pupuni i totonu o le umukuka o le mafai lea ona ave ma faʻasalalauina le susulu o le la, o se lelei pe a filifilia se faʻamalama faʻamalama e faʻatatau i le itu pogisa.

Kiseya

Matua mama, malamalama ie faia mai vavae vavae. Mafai ona pasi saoloto le ea, a o paolo le potu mai ave o le la.

I le ata o loʻo iai se pupuni paʻepaʻe i totonu o le umukuka ma se motu.

Chiffon

Malamalama mama, translucent ie e faʻasalalauina le malamalama ma e mafai ona puipuia le potu mai prying mata. Chiffon e faia mai vavae poʻo silika filo.

Ituaiga

Tulle gaosi ofoina atu se tele filifiliga o ituaiga mea.

Grid

E foliga matagofie i luga o le faʻamalama i le tuʻufaʻatasia ma pupuni poʻo isi mea faʻaonapo nei. E le fautuaina e faʻaaoga se mea ma se mesh uiga e aunoa ma se faʻaopoopo talaaga, aua o le a le puipuia ai le umukuka eria a le mai le susulu o le la po o prying mata.

Cobweb

E malosi tele e ui lava i le le mamafa o le vaʻai. Fai mai silika poʻo synthetics. Leai se auli e manaʻomia pe a uma ona fufulu. E mafai ona e faʻaogaina toʻatasi le faleʻafu poʻo le tuʻufaʻatasia ma isi ituaiga o ie.

Timu

Fautuaina e aso nei tagata faufautua faʻaaoga lenei ituaiga ie i totonu pupula e faʻamamafaina ai le faʻaeseesega o faʻamatalaga ma faʻafilemuina le lautele lautele.

Faʻafiafia

E i ai lona ofoofogia meatotino o le feaveaʻia malamalama ma taofia le la susulu. Lelei tele mo faʻasaga i saute o faʻamalama. E le maanuminumi uma.

Nityanaya

E le manaʻomia le auli ma taofia lona faʻavae foliga mo se taimi umi lava. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e teuteuina ia atigi 'ie i fusi eseese.

Vaʻai pe faʻapefea ona vaʻai ie puipui i totonu.

Fua o tulele i le umukuka

O le filifiliga o le tele faʻalagolago lava i luga o le eria o le umukuka potu.

Puʻupuʻu

O le a ofi lelei i totonu o se tamaʻi umukuka, aunoa ma le faʻalavelave, pe a tatau ai, tatalaina le faʻamalama.

Ata o se umukuka masani ma se tulimanu puʻupuʻu puupuu.

O se umi

O le a foliga matagofie i le lautele potu o le umukuka-'aiga potu. E faʻamamafaina lelei le taugata o totonu.

Filifiliga filifiliga i sitaili eseese

O le foliga vaʻaia o le umukuka faʻatagaina oe e faʻailoa atu lagona o vaega ma oe lava manaʻoga o tagata e ana.

Provence

A teuteuina le faʻamalama o le umukuka e matala i se laufali Farani faiga, filifili tulle ma se malamalama pastel leo masani ma se susulu fugalaʻau lolomi.

Faʻavae

O le sitaili masani e talafeagai i potu ma le tele o eria, aua o lona uiga o ie foloa-umi pupuni. I mea masani, o le tulle i le umukuka a le o le paʻepaʻe poʻo le malamalama lanu pastel. Laʻititi ata e faʻatagaina i luga o mea.

O le ata faʻaalia o totonu masani, o faʻamalama e teuteuina i chic tulle ma matau.

Aso nei

O tulle umukuka i se faiga faʻaonapo nei e mafai ona i ai ni lanu eseʻese pe, i se tulaga lautele, tele-lanu, faʻapea foʻi ma le geometric lolomi, mo se faʻataʻitaʻiga, ma tafatolu. Fetaui e pei o saturated mautu lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, burgundy, ma ma le lolomiina o ata.

Tekonolosi maualuga

O se maualuga-tech pupuni mafai ona faʻaaogaina i se auala e faʻatagaina ai le ulufale atu i le faʻamalama mai le vaega faʻatonutonu ma le faigofie faigofie mafai geometric lanu.

Lanu fusi o alaleo

O le lanu o le tulle e tatau ona ogatasi ma le lanu o meaafale i le umukuka. Afai e faigata ia te oe ona filifili, e tatau ona e faʻamuamua i moli poʻo lanu o le pastel.

Lanu paʻepaʻe

O se lanu masani mo le faʻamalamaina o se faʻamalama i le umukuka, aemaise lava se tamaʻi eria. Ae a filifilia se lanu paʻepaʻe, e tatau ona manatuaina o le tagata agavaʻa ma e sili ona tuʻufaʻatasia ma se malu, malamalama totonu.

Beige

Se lanu le mautonu, malu. Ae a filifilia se lanu beige, e tatau ona manatuaina e lua lanu o le beige - mafanafana ma malulu.

Lanu moli

Sili mo le faʻalauteleina avanoa ma lelei mo potu pogisa. Faʻateleina le ola ma faʻateleina le manaʻo.

Lanu meamata

Malamalama ma ea ea lanumeamata tulle o le a toe faʻaola ma faʻafouina le umukuka avanoa. Green e faʻasino i lanu faʻanatura ma faʻafilemuina lelei le mafaufau o le tagata.

Lanu moaga

O le a faʻaopopoina le malamalama i totonu, talu ai o le lanu moana maaleale e fesoʻotaʻi ma vanimonimo mama aʻiaʻi. E sili ona fetaui lelei ma mafanafana lanumeamata, lanumoana maaleale poʻo fugalaʻau.

Lanu efuefu

O se faigata, feteʻenaʻi lanu, o lona susulu e suia faʻalagolago i le tikeri o saturation. O le monochromatic palette o le ie efuefu i le umukuka o le a tutusa lelei tuʻufaʻatasia ma uma se lanumoana seti ma sunflowers i luga o le pepa puipui.

Lanu enaena

O se aristocratic lanu e mafai ona faʻamamafaina le tulaga o le anaina o se umukuka ma ia pupuni. O totonu e i ai le tulle enaena e fausia ai se lagona o le tuʻua ma le saogalemu. O lenei lanu e i ai foi se taua iloga: i le tuʻufaʻatasia ma pogisa meafale, vaʻaia faʻaititia le vaega o le umukuka.

Lanu samasama

Lelei tele mo umukuka ma faʻasaga i matu o faʻamalama. Le a faʻaopopo le malamalama ma le mafanafana.

I le ata o loʻo iai le pupuni Farani samasama.

Lanu mumu

O se lanu e faʻamamafaina ai le mafaufau, o le mea lea, i le tasi lima, e taua le aua le soona faia faʻatasi ma ia, i le isi itu, e faʻaopoopoina le umukuka totonu ma mumu tulle o le tutusa lanu ma ipu po o ie. O se tuʻufaʻatasia o papaʻe ma mumu foliga lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, se pa.

Piniki

Fetaui lelei mo umukuka teuteuina i ona po nei sitaili poʻo le atunuʻu, Procece. Pe a filifilia se faʻamalama piniki umukuka faʻamalama, e taua o le lanu o meaafale e matte pe i ai se fausaga laupapa.

Lanu viole

Fetaui lelei mo fatufatu ma fiafia i tagata. Suia se potu ma suia se nofoaga e leʻo tusia ai ni tusitusiga i totonu o totonu, e fesoasoani i talanoaga.

Ata ata

Tulle i le umukuka e le gata o se fasi meaafale, ae o se maeʻa paʻi pe a faia se totonu totonu.

Tasi le itu

Lelei tele mo potu ma se kesi kesi i tafatafa o se faʻamalama matala, ma maua ai foi le potu ma lelei ea.

Faʻavae

Faʻamau i luga o le ie o se uiga faʻaalia e faʻamamafaina ai oe lava ia o totonu. Faʻalaʻau mafai ona faia mai tasi filo, pompons, tassels, po o bugles.

Oblique

Slanting tulle faʻaopoopo le asymmetry i totonu, faʻaopopo le malamalama vaʻaia i le itu puʻupuʻu ma faʻamamafaina auiliiliga i le itu umi.

Mai afa e lua

O le lua-afa tulle e aoga aua e maua ai avanoa lelei i le faʻamalama. O tapoleni pupuu ma uumi o afa e lua e foliga tutusa lelei.

Koluse

O lenei ituaiga tulle i le umukuka e fetaui lelei mo tamaʻi avanoa. E foliga sili ona faʻaonapo nei ma e le masani ai.

Faitotoʻa

Tulle arch (arc) i luga o faʻamalama foliga manaia. I le taimi lava e tasi, e mafai e se tasi ona lagona le māmā ma le agamalu i le ea, lea umi tapoleni e le mafai ona avatua.

Ata ma mamanu

Tulle ma susulu faʻataʻitaʻiga ma mamanu e talafeagai mo malu kalinisini totonu; ma se pupula lautele lautele, mea teuteu o le toʻafimalie lanu e tatau ona filifilia.

Laʻau

E mafai ona eseese lautele lautele, fuafua i le tulaga o le faʻataʻoto poʻo luga, latou mafai vaʻaia faʻalautele le umukuka avanoa pe faʻatu i luga faʻalo.

Lace

O le faʻataʻitaʻiga i luga o le tulle mafai ona lalagaina, suʻi pe bobbin pei. O le lace e mausali pe faʻatasi foʻi ona faʻaofi. O lenei tulle faʻatagaina le malamalama i totonu o le umukuka ma puipuia mai prying mata.

Fugalaʻau

O se ie ma se teu fugalaʻau o le a faʻaopopo le mafanafana ma le agamalu i totonu o le potu. Fugalaʻau mafai ona i ai ma elemeni o manu feʻai, mo se faʻataʻitaʻiga, ma butterflies. E faʻaaogaina tutoʻatasi ma faʻatasi ai ma pupuni faigofie.

I le ata, o se pupuni ma se fugalaʻau fugalaʻau, totonu e teuteuina i le Provence style.

Ma embroidery

Embroidery o se lauiloa tulaga. Lauiloa auro teuteu i luga o tulle, e maua ai le tulaga ese mea taugata i totonu o le umukuka.

Eaves mounting filifiliga

O le filifiliga o le metotia o le faʻapipiʻi o le tulle i le sana e faʻatatau saʻo lava i mea e fiafia iai tagata e ana totonu.

Eyelets

Latou te uʻuina ma le atoatoa soʻo se ituaiga ie e aunoa ma le faʻaleagaina o le pito i luga, ma faʻatagaina ia ie e gaugau i le matagofie o tamaʻi fale, ia e matua taua lava pe a filifilia tulle mo le umukuka-potu malolo.

I le ata o loʻo i ai se puupuu tulle i luga o mata mata i lanu enaena.

Mama

Tulle i mama foliga foliga sili atu le leaga nai lo eyelets. Ae i le taimi e tasi, o mama o se faʻaopopo elemeni o le teuteuina o le faʻamalama i le umukuka. Mama e mafai ona tutusa lanu pe tuʻufaʻatasia.

Faʻamau

E tali tutusa ma manoa, o lenei faʻamau e ofi i soʻo se ituaiga o totonu. E masani lava o matasele e faia mai le tutusa mea e pei o tulle ie, ae o nisi taimi e tatau ona e filifilia se mea e ese i le lanu ma foliga.

Manoa

E tatau ona e faʻaeteete a o e filifilia lenei metotia faʻapipiʻi. E le talafeagai mo ituaiga uma o totonu umukuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e teuteuina le potu i se fale maualuga, faʻaonapo nei ituaiga poʻo minimalism, o se faʻapipiʻi o le a le talafeagai. Ae o le a ofi faʻalelei i totonu sili atu alofa totonu totonu totonu.

Faʻamalama faʻapitoa

I se faʻaopopoga i le masani faʻatulagaina foliga, i le taimi nei o loʻo i ai faʻamalama i 'eseʻese tisaini i umukuka.

Faʻatasi ma le faitotoʻa faitotoʻa

E teuteuina se faʻamalama o le umukuka e matala ma se faitotoʻa o le poletito, e mafai ona e faʻaaogaina uma se tapoleni e tasi le umi o le foloa ma lua tulle: tasi e oʻo i le faʻamalama sill, o le isi o loʻo ufiufi atoa le faitotoʻa i le poletito.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻamalamaina o faʻamalama ma se faitotoʻa o le poletito ma pupuni ma se lambrequin malo.

Faamalama Bay

O le autu galuega o le faga faʻamalama i le umukuka: ia maua le potu se faʻateleina tikeri o malamalama, faʻavae i luga o lenei tulle mo le faʻamalama e le tatau ona taofia le susulu o le la mai le ulufale atu i le potu.

Faamalama tulimanu

Manaʻomia le faʻamaualuga ma le tamaoaiga. Laconic tulle i le umukuka ma sea ituaiga o tatalaina o le a foliga tau le fiafia.

Ma faʻamalama e lua

O pupuni e tu i luga o le tasi puipui e mafai ona faigofie teuteuina i soʻo se ituaiga tulle, mulimuli i tulafono faigofie.

  • Muamua, oe manaʻomia le amanaʻia o le lautele o le puipui (tulle le tatau ona soʻosoʻo le umukuka pa);
  • Lona lua, e le tatau ona tele ni pupuni i luga o tulle;
  • Lona tolu, o tulles tatau ona tutusa pe fefaʻasoaaʻi.

Tuʻufaʻatasiga tulle

Eseesega tuʻufaʻatasiga o tulle ma isi mea e mafai ona sili atu le faʻamamafaina o le sitaili o le umukuka totonu. O le mea autu iinei o le aua nei galo e uiga i le lagona o le tofo, ina ia aua nei faʻaleagaina le mamanu.

Vaʻai muamua i filifiliga o le pupuni umukuka.

Ie puipui a Roma

O lenei tuʻufaʻatasiga e le aoga mo tagata uma. Ina ia le faʻaleagaina le lagona o le umukuka totonu ma lenei ituaiga o tuʻufaʻatasia, e tatau ona e maua lelei tofo ma iloa tulafono mo le tuʻufaʻatasia o mea o lanu eseʻese ma ituaiga.

Faasee faasee

O le tuʻufaʻatasia o ie ea ma le opaque roller blinds e foliga mai e sili ona faʻaonapo nei ma e mafai ona faʻateʻia ai soʻo se malo.

I le ata, o se tuʻufaʻatasiga o tulle ma roller blinds i papaʻe.

Pupuni

Tuufaatasiga masani. I le ao, o le tulle malamalama o le a teuteuina le faʻamalama, tuʻu i totonu o le malamalama, ma i le pogisa, o pupuni pupuni o le a puipuia le umukuka ma moli mai le prying mata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se pupuni lanumeamata satin mafiafia ma tulle paʻepaʻe mama.

Jalousie

O le tuʻufaʻatasia o tulle ma pupuni e teuteuina ma manaia. Tauaso faʻaopoopo austerity i le potu, ao tulle maua faʻamafanafanaga ma se lagona o le atoatoa. Ma o lenei tuʻufaʻatasia e faʻatonutonuina le malosi o le malamalama ulufale.

Lambrequin

O luga o le faʻamalama e paʻu ai le tilotilo muamua o soʻo se tasi e ulufale i le umukuka. Lambrequin o le a avea ma malamalama susulu e faasaga i le tulle background.

Ma piki

O tiebacks faʻatagaina oe e fausia ni galu matagofie ma gaugau i luga o tulle mea, faʻapea foi ma le tatalaina pupuni i le ao.

Vaega o le filifiliga o tulle mo se tamai umukuka

E talitonu lautele o le tulle e tele lona avanoa ma o se tali le lelei mo le teuteuina o le umukuka faʻamalama i totonu o se tamai umukuka.

  • O le filifilia lelei o le tulle e mafai ona vaʻaia lautele le vaega pe faʻalauteleina le taualuga o le umukuka - mo lenei mea naʻo lou manaʻomia tautau le ea mea ma se gradient mai se lanu uliuli i le pito i lalo i se malamalama tasi latalata i le faʻalo.
  • O le lanu o le tulle e sili atu le malamalama, ae le o le paʻepaʻe.
  • O ata tetele e tatau ona tiaʻi.

Faletusi o ata

Poʻo le a lava le ituaiga o mea e filifilia, e tatau ona ofi faʻatasi i totonu o le potu, faʻaopopo le mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tiwa RecipesPork DishesMethods to wear Tiwa the Traditional dress. Renaris Planet (Iuli 2024).