Faʻafefea ona filifili se tapu mo le umukuka - ata ma polofesa fautuaga

Pin
Send
Share
Send

O a tapulaʻa e tatau ona e uai totoa i ai pe a filifilia?

Ina ia le sese i le filifiliga, o uiga nei e tatau ona mafaufauina:

  • Faagoto mea mo le umukuka.
  • Oloa foliga ma lapoʻa.
  • Lotoatoa umukuka seti atoa.
  • Faʻapipiʻi metotia
  • Umukuka mamanu totonu.

O a mea o le a faia ia magoto atili aoga?

O totogia e faia mai i mea eseese - e oʻo lava i le maamora poʻo le laʻau. O ia faʻataʻitaʻiga e faia naʻo le okaina: e tutasi, ae taugata ma e le masani ona aoga. O oloa sili ona taatele e mafai ona maua faʻapisinisi, ma o le tele e anagata, i le tele o lanu ma foliga.

Apa siliva

E sili ona taʻutaʻua i totonu o Lusia le magalo ole uʻamea e le faʻamamaina: e anagata, leai se pala ma faigofie ona faʻamama. O le maualuga vevela e le afaina ai latou, o le aʻafiaga o ulo ma tipi e le tuua ai maosiosia.

Pau lava le toe faʻafitauli o le oloa gaʻo e le uʻamea o le faateleina o le pisapisao i le taimi e inu ai le vai. O lenei faʻafitauli e faigofie lava ona fofo i se pad faapitoa, lea e tele gaosi sapalai i totonu o le pusa.

Afai, i luga o le faʻatauina, o le tau o le fufuluina taʻavale foliga masalosalo maualalo, ma le ituaiga e le masani ai, e sili atu le teʻena e faʻatau. A leai, o le oloa e ono liua e manifinifi, o lona uiga laititi le lelei ma laei-tetee.

Ata o se aoga fufuluina faʻamamago stainless sila. E faigofie ona tausi mo se mea faapena - o maosiosiosi ma ila e le vaaia ai.

Totogi keramika

Ceramic models e faia mai tala faʻatatau o tupe poʻo sili atu taugata poselane. Enamelled oloa atoatoa faʻapalepaleina faʻaumiumi faʻaalia i le susū, faigofie e mama, siosiomaga faʻalelei ma filemu. I le aluga o taimi, e mafai ona taʻei le pito i luga o le keramika, ma o le mea porous mea e mitiia palapala ma gaʻo. Naʻo le enamel faʻapitoa na te puipuia mai aafiaga leaga, ma avea ai le oloa ma anagata ma iila.

O le le faʻamanuiaina o se keramini magoto falai o lona mamafa: faapipiiina o le a manaʻomia le fesoasoani a tagata faʻapitoa. O sea oloa e tatau ona puipuia mai soʻo se ituaiga o masini faʻafitauli.

Ata o se keramika magoto e foliga lelei i tu ma aga masani ma umukuka i aso nei.

O le maʻa masani

Maulalo umukuka magoto faia i maamora po maamora o se fasi oloa ma e faia na o oe lava oka. O se tasi o mea sili le lelei o le maʻa umukuka maa o lona mamafa. O le tau maualuga o le oloa e manaʻomia faʻaopoopoga tau faʻapipiʻiina ma se talafeagai mautu kapeneta. Ae o le maʻa maa e umi, teteʻe-teteʻe ma filemu. Ae paga lea, o lona laualuga e le o teteʻe atu i meaola ninii - o ni faʻataʻitaʻi e amata ona manogi leaga i le alu o le taimi.

Taimane pepelo

O mea magoto na faia mai maamora maʻa poʻo oneone oneone, faʻapea foʻi ma le poli resin binder. Faʻafetai i tekonolosi faʻaonapo nei, o maʻa faʻafuaseʻi maulu e sau i luga i luga e uiga i le malosi ma le teteʻe teteʻe. O ia oloa e avea ma teuteuga o le umukuka, e le gata i lea, latou te eseese i se lautele lanu lanu.

O le autu faʻaaliga o se tuʻufaʻatasi tuʻufaʻatasi o lona mafai gafataulimaina. Tusa lava pe le mafai ona puipuia le pito i luga mai le tipiina, o le faʻapitoa o le a aveʻese le faʻaletonu i sandpaper ma acrylic kelu. Le isi taua nuance: o le pu mo le paipa, lea e viliina i le taimi o faʻapipiʻiina, faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le mea palu i soʻo se nofoaga talafeagai.

Ata o se tapu mo le umukuka, faʻalanuina "maamora".

Acrylic

O nei faatanoa e faia mai i se faʻapitoa ituaiga o fau tioata-faʻamalosia palasitika. Latou te suamalie, lamolemole, ma taugofie. E fai lava si faigofie ona tausi mo latou, ae aua le soona faʻaaoga se mea e faʻamama ai le suauʻu poʻo le suauʻu. E aoga foi le puipuia o le ufiufi mai ipu vevela.

Ata o se acrylic sink ma lua pesini ma stainless uamea ipu i le pito i lalo.

O le fea fomu e sili atu ona talafeagai?

E talitonuina o se lapisi tapu magoto e sili atu le vateatea nai lo le faatafafa ma sikuea, talu ai o le tele o ipu ma apa ua faʻataʻamilomilo tulimanu. I le vaʻaia, e tau laʻititi le avanoa, e faigofie ona tausi.

O se lapisi taʻele o se filifiliga sili ona lelei pe a manaʻomia e faʻapipiʻi i le tulimanu o se L-foliga umukuka seti. Faʻatau atu foi o loʻo i ai tulimanu multifaceted mamanu. O tafatolu faʻataʻitaʻiga e sili ona puʻupuʻu: ona o le laʻititi o le tapu, e faigofie ona ofi i le tulimanu ma e le tele se avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le umukuka oval ma le pesini lapoʻa, e le gata e aulelei mai ona foliga, ae e eseese foʻi lona aoga.

O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e i ai o latou tulaga lelei - e le pei o taʻamilo, e mafai ona lapoʻa ma faʻaopoopo isi mea faʻaaoga. O le sili ergonomic foliga o le faatanoa o se sikuea pe sikuea ma faataamilo tulimanu. Ae o le mea mulimuli, o le foliga o le oloa o se mataupu o filifiliga a le tagata lava ia o le umukuka umiaina.

I le ata o loʻo i ai se magoto magoto e foliga mamalu ma matagofie. Tele o le palapala e faigata ona vaʻai i luga o sea luga.

O le fea lapoʻa e sili mo le umukuka?

O le lautele ma loloto o le magoto, o le sili atu ona talafeagai o le: sili atu ipu o le a ofi ai iina, ma splashes mai le vai o le a le lele i luga o le laulau. Ae i totonu o se tamai umukuka, oe le tatau ona ositaulagaina kuka avanoa ma faʻapipiʻi se tele tele magoto lea e aofia ai luga atoa galuega luga. Ina ia fetaui lelei ipu, e sili atu le faʻatau o se loloto fausaga. O le i ai o le masini fufuluaʻu o se isi faʻaopoopo i le fiafia i se tamaʻi tapu.

O le loloto masani o le pesini o le 15-18 cm. Ua lava lea e faʻatumu ai se fagu i le vai pe faʻasusu ipu. A faʻapipiʻi se tapu, e aoga le tuʻuina atu o le 5 cm i le puipui poʻo autafa o le kapeneta.

O fua lelei mo le sikuea sikuea o le 50x50 ma le 60x60 cm, mo le tasi sikuea - mai le 55 cm le umi ma le 50 cm le lautele. O oloa lapotopoto e faia mai le 45 cm le lautele.

Filifilia o se seti atoa o tapu

Nisi uiga faʻaopoopo e ono foliga mai e leai se aoga, ae o faʻataʻitaʻiga faʻaalia ai latou te sefeina i le 30% o le taimi faʻaalu i le umukuka mo kuka ma fufuluina.

Fuafuaina le sili lelei numera o ipu

Mo tamaʻi umukuka faʻaleaganuʻu, o le tapu e iai ni ipu tetele se lua e seasea maua. O isi taimi e mafai ona e mauaina se oloa e masani ai le tasi ipu ma le isi e laʻititi. E faʻaoga lava le falua faʻalua, ona e mafai ai ona e faʻasusu ma fufulu ipu i container eseese. E faigofie le fufuluina o meaʻai i totonu pe a fai o le pesini e tasi e nofo i ulo ma ipu. E mafai foʻi ona faʻaaoga mea faʻaopoopo i le faletaele faʻalua.

O le oloa ma le pesini e tasi e sili atu ona lauiloa ma taugofie, e le gata i lea, e le manaʻomia ni siphons faʻapitoa ma lua outlets.

O afea e tatau ai ona e faʻaaogaina se tapu ma se alavai?

O fenders aveina se vaega taua o le laulau, ae e aoga tele mai se aoga faʻatinoina o manatu. I luga o se faʻaopoopo luga faia i le le silasila uʻamea poʻo acrylic, oe mafai ona tuʻu susu ipu, lea o le a faʻalauteleina ai le ola o le umukuka seti. A filifilia se oloa ma se apaʻau, e tatau ona e uaʻi atu i lona tafatafa: o le itu agai i le alavai o le a fesoasoani e aloese ai mai le faʻaputuputuga ma le tuʻu o vai.

Afai e lava le avanoa i le umukuka e faʻapipiʻi ai se sink ma se apaʻau, ona avea lea o lenei mamanu ma se aoga ma aoga faʻatau.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se malulu mafanafana ma se apaʻau, o loʻo tu faʻafeagai ma le faʻamalama.

O a mea faʻaaoga e fesoasoani i le olaga i aso uma?

Nei o nisi sili manaia faʻaopoopo e sefe taimi ma le malosi i le umukuka:

  • O se masini faamago e tautau i luga o le pesini ma e faʻaaogaina pe a uma ona fufuluina ipu. Faʻatau mai le paipa faleʻoloa.
  • O le lapisi otaota i totonu o le alavai (lafoaʻi) fesoasoani e aveʻese mai le fufuluina masani o paipa alavai.
  • Grates faʻapitoa poʻo papatusi e puipuia le pito i lalo mai le faʻaleagaina.
  • Collander o se aveeseina perforated tao lapisi na fuafuaina mo le fufuluina, faʻamago pe defrosting meaai. Mo faigofie o le faʻaaogaina, ua faʻapipiʻi luga o le pesini.

O le ata o loʻo faʻaalia mai le amataga o le umukuka magoto, o lona faʻatulagaina e faʻatagaina ai oe e fausia ni faʻaopoopoga faʻaopopo, mo se faʻataʻitaʻiga, laupapa mo fualaʻau ma fualaʻau.

O le fea metotia faʻapipiʻiina e tatau ona e filifilia?

E aoga le mafaufau muamua e uiga i le ituaiga o faʻapipiʻi pe a filifilia se tapu mo le umukuka. E faʻamoemoe ile tele o itu.

Tupe totogi

O le oloa, pei o se tapuni, e tuʻu i luga o le kapeneta, e sui ai le tapolo. O le fugalaʻau i luga e faʻapea o se tali sili ona lelei mo modular, o lona uiga, saunia muamua, seti umukuka. O le faaletonu mamanu o le vai mafai ona ulu atu i le itu puipui o le kapeneta.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le maufaatuatuaina ma aoga i luga atu o le fale, o lona faapipiiina e faigofie.

Mortise

Afai o le countertop o se mautu chipboard, maa faʻasolo poʻo le uʻamea ipu, ona faʻapipiʻiina lea o le tapu i totonu o se faʻapitoa slot mo le tele o le oloa. I totonu o se mea e fai ai laupapa poʻo se laupapa laupapa, e mafai ona e tipiina se pu ia oe. I isi tulaga, e sili atu le faʻatuatuaina o polofesa.

O le le lelei o lenei metotia faʻapipiʻiina o le ono ono maua o le susu i le va o le tapu ma le kapeneta. Ina ia aloese mai le faʻaleagaina o mea, e togafitia ma le vai-faʻatupuina impregnation.

Lalo o le laulau

O le tapu e faʻapipiʻi i lalo ifo o le tulaga o le laulau. E fetaui lelei mo naʻo le susu e tetee i laupapa e fai i maʻa poʻo maʻa masani, talu ai o mea e masani ona faʻailoa i le vai.

Faʻapipiʻi

O le tuʻufaʻatasia umukuka magoto, pe a faʻatusatusa i lisi lisi o faʻapipiʻiina, o le sili ona manaia ma taugata filifiliga. O le mulumuluga e tuʻufaʻatasia ma le countertop, e oʻo atu i tua atu o le kapeneta. Faia e oka mai mai maʻa faʻanatura poʻo maʻa masani, faʻapea foʻi ma palasitika.

I le ata o loʻo i ai se umukuka ma se tapu ua tuʻufaʻatasia i totonu o se teuina faʻatu maa.

Fautua faʻapitoa

O le umukuka magoto ua vaevaeina i ituaiga e le gata i le tele, foliga ma mea o gaosiga, ae faʻapea foi i a latou mamanu.

  • O le oloa e tatau ona ogatusa ma umukuka meaafale ma masini. O lanu lautele e papaʻe ma uʻamea. O se uʻamea le faʻamamaina uʻamea o le a ofi lelei i totonu o aso nei totonu, ae o le sili atu mea taua ma lanu e talafeagai mo se paʻu ma le masani faiga.
  • E manaʻomia le faʻafetauiina o le ata o le paipa faʻapipiʻi ma le sitaili o le umukuka: o le "aso anamua" magoto e le ofi i totonu o le falealuga poʻo le mea maualuga.
  • O le tapu e mafai ona faʻatusatusa i le countertop pe, i se isi itu, faʻatasia ma ia. E talafeagai le faʻatusatusaina i totonu o le umukuka e leai ni faʻaaliga.
  • O le maualuga o le atigi maualuga e manatu i ai pe a fai o se tagata tulilima e tusa ma le 10 cm mai ia.

O le umukuka faʻaonapo nei falefaigaluega e teu ai faleoloa o loʻo ofoina atu le tele o ituaiga o tapu, mai le sili ona faigofie i le sili ona faigata. O le tapu magoto, lea sa masani ona i ai na o se aoga galuega, nei aso mafai ona liua i se umukuka teuteuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Best Funny Videos 2017 - Girlfriend vs Boyfriend Challenge (Mae 2024).