Fuafua umukuka 7 sq m - 50 ata moni ma tali sili ona lelei

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se tamai umukuka: tisaini fesoasoani

O le tisaini o umukuka taʻitasi e taʻitoʻatasi, fuafua i uiga o le avanoa ma manaʻoga o tagata nonofo. Ae o nisi manatu i le fuafuaina o le 7 sq.m umukuka e le suia:

  • taofi i se laina faʻasolosolo poʻo se faʻatulagaina avanoa;
  • faʻatau meaafale tetele;
  • sili moli malamalama mo teuteuga ma facades;
  • faʻaaoga tamaʻi lolomiga ma tamaʻi teuteuga aitema.

Faatulaga 7 sq m

Ina ia fuafua le faʻatulagaina o meaafale uma ma mea faigaluega, amata i fua. Faʻaitete pe a fai o loʻo i totonu o le potu ni pupuʻu ma ni faʻapapuga.

Eseese umukuka o le 7 sq m eseese mai le tasi i le isi i le itu ma le tulaga o faʻamalama ma faitotoʻa.

  • Potu vaapiapi, faʻamalama ma le faitotoʻa i autafa o itu pupuʻu. O le seti o loʻo faʻapipiʻi laina faʻataʻamilo i luga o se uumi puipui poʻo se tulimanu, faʻaaoga le avanoa i le faitotoʻa. O le filifiliga lona tolu o se tulimanu i le faʻamalama poʻo U-foliga.
  • Potu va apiapi, avanoa i isi itu umi itu. O sea ituaiga umukuka o le 7 sq m e faʻatagaina ai oe ona sone le avanoa: o se seti e tu i le tasi itu o le faitotoʻa, ma le laulau ma nofoa i le isi.
  • Potu va apiapi, avanoa i luga o puipui tuaoi. O se tasi o filifiliga o le faʻapipiʻiina o le laina laina i le itu umi ma le laulau i autafa o le faʻamalama.

O le faʻatulagaina o itu faʻatafafā ma tutusa itu ma sikuea umukuka e tutusa tasi. O le geometry o ia potu e le mafai ona faʻaleagaina e foliga o le headset, o lea filifili e tusa ma lou fiafia i ai.

I le ata, o se laina faʻatulagaina ma se nofoa tulimanu

Ae mo le tafatolu galue, o le auala sili ona faigofie o le faʻatulagaina o tolu tumutumu i se angular poʻo U-foliga. Manatua e tuʻu le tapu i le va o le ogaumu ma le pusaaisa.

Linear layouts mafai foi ona ergonomic. Ina ia ausia lenei, o le polokalame pusaaisa - magoto - hob pe aveese o le pusaaisa i se tuaoi puipui o le a fesoasoani.

O loʻo faʻaali mai i le ata totonu totonu i lanu malamalama ma lanu samasama.

Lanu fusi o alaleo

7 sq m e laʻititi, o lona uiga e manaʻomia le faʻalauteleina o le potu. Moli pupuni galue sili ona lelei i lenei. Faatasi ai ma papae, beige, efuefu lanu o le a avea atili lautele.

E mafai foi ona e vaʻaia faʻalauteleina le umukuka o 7 sikuea mita ma le fesoasoani o lanu pastel. Malamalama lanumoana, lanumeamata, samasama, piniki, lanu paʻe na setiina le lagona ma faʻalelei ai le fale. Provence poʻo le atunuʻu ma laʻau foliga foliga sili lelei i lenei tulaga.

Afai na e filifilia se moli le faʻaituʻau e avea ma fua autu, faʻaopopo leo i le sitaili. E mafai ona e gafatia ona faʻamalamalamaina se tasi o puipui, faʻatutu se tali pupula poʻo le tuʻu o se pusaʻaisa i se paolo e leʻi mafaufauina.

I le ata, monochrome mamanu o se tamai umukuka 7 sq.

Faʻamaeʻaina ma faʻafouina filifiliga

A filifilia ni mea faʻauma mo se umukuka o 7 sikuea mita, o le lelei e sili i lo mea uma. O luga e tatau ona teteʻe i le mulumuluga ma le tafia.

  • Fogafale O filifiliga pito sili ona lelei ole tile, laminate ma linoleum. O le fola tile keramika sili ona umi. Ae e tatau ona e savali i totonu o seevae tosotoso pe faʻapipiʻi se masini faʻavevela, aua o se mea malulu lea.
  • Taualuga. Filifili papaʻe paʻepaʻe, valiina pe faʻaloaloa. Faʻaputuga fausiaina laupapa o le a faʻaititia ai le potu.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai le malamalama lanumeamata meaafale Provence meaafale

  • Pa. I le tele o tulaga, e mafai ona fufuluina pepa puipui pe vali. I totonu o se umukuka laititi e 7 sikuea mita, e taua ai le puipuia e le gata o le vaega o kuka, e mafai foʻi ona sosolo solo luga o nofoaga lata mai - o le mea lea e tatau ai ona fufuluina soo.
  • Apron O le mamao i le va o kapoti o loʻo faʻataʻoto mai ma maa poʻo ni laupapa saunia ua faia i palasitika poʻo ni fiberboard e faʻapipiʻiina. Afai e leai ni kapoti i luga, o le apron e faia maualuga. E mafai ona faʻatapulaʻaina oe i le maualuga o le 1 mita, pe mafai ona e tuʻuina tile i le faʻalo.

I le ata, o se eseʻesega o se eseʻese talieleele

Meaafale umukuka ma mea faigaluega a le fale

Ole manaʻoga ole faʻapipiʻi o meaafale lapopoʻa ma mea faigaluega ose tasi lea faʻafitauli autu ole umukuka 7 sikuea. Seʻi o tatou vaʻai pe faʻafefea ona fai ia saʻo.

Fuafua umukuka 7 sikuea mita ma le pusaaisa

E 2 filifiliga mo le tulaga masani o le pusaaisa: i tafatafa o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa.

E mafai ona e tuʻuina ile faʻamalama matala ile laina laina ma le angular seti. Vaʻaia lelei le matala o le faitotoʻa (faʻasaga i le puipui) ia mautinoa se auala faʻalelei i ai.

I le ata o loʻo i ai se pusaaisa fausia-i tafatafa o le faʻamalama

O le faʻapipiina o se pusaaisa i le faitotoʻa o se tali sili pe a fai e te fuafua e tuʻu i tafatafa o le penitala pe fausia i totonu o se tasi pusa tu. Ma uma meafale umi o le a i le tasi nofoaga.

Ata o le umukuka 7 m2 ma se sofa

O se umukuka mamanu o le 7 sq m e le tatau ona utaina i se sofa tele. I le suiina i se nofoa puʻupuʻu poʻo le sofa, oe sefeina avanoa ma maua faʻaopoopo teuina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se tamaʻi ottoman umukuka

Faʻataʻitaʻiga o le umukuka ma le fata pa

O le pa counter o se sui sui mo le laulau, e le gata e mafai ona e nofo. I le semi-pa version (level with the worktop), oe mafai ona kuka meaai. Ma faʻatulaga se nofoaga e teu ai lalo poʻo luga atu ole fata faʻataʻatitia.

O fea le seti umukuka e fetaui mo oe?

O tulimanu ole tulimanu ma U e fauina i luga ole tele ole avanoa, ae e iai lava le avanoa mo mea uma e te manaʻomia. I se faʻaopopoga, i se faʻatulagaina, e faigofie le faʻatulagaina o se tafatolu galue.

O le umukuka tuʻu-totonu tuʻufua e laʻitiiti tele ma talafeagai, ae faʻaalu sina avanoa - o lona uiga e sefeina avanoa mo isi mea taua.

O le filifiliga o le tele ma le tulaga o le umukuka iunite e faʻamoemoe lava i mea e te fiafia iai ma ou uiga:

  • O se aiga laititi, matou te fiafia e kuka. Faʻapipiʻi se lapoʻa L-poʻo U-foliga headset, tuʻu avanoa mo se laulau poʻo se pa.
  • Aiga tele, matou te fiafia e kuka. Ave le 'aiga' ai i totonu o le potu malolo, ma i le umukuka, faʻapipiʻi se avanoa L poʻo U-foliga seti.
  • Matou te le fiafia e kuka, matou te masani ona potopoto i le umukuka ma se toatele aiga poʻo ma malo. Filifili se laina faʻamau ulu: e faʻatagaina ai oe ona faʻamalieina ona faia ni mea laiti ma tuʻua ia lava le avanoa mo se kesi tele.

O le ata faʻaalia se faʻataʻitaʻiga o le faʻateleina o avanoa ona o le faamalama sill

O fea pupuni e sili mo oe?

O le malamalama malamalama e talafeagai e le gata mo teuteuga ma meaafale, ae faʻapea foi mo ie. Pupuni pupuni i saute ma tulle malamalama poʻo pupuni pupuni faia i lele lele. E sili le tuʻua o umukuka ma le sao i le itu i matu e aunoa ma ni pupuni, o lea e tele ai le ao.

Moli foliga

E oʻo lava i se tamaʻi potu, e le mafai ona e faia i se moli tutotonu se tasi - e pogisa e te kuka ai ma 'ai. Ina ia foʻia le faʻafitauli o le leai o se malamalama, oe mafai ona faʻaaogaina moli i totonu poʻo le diode lipine i luga aʻe o le eria faigaluega, faʻapea foi ma le taofia i luga atu o le laulau poʻo le pa.

I le ata, o le countertop moli fausia i totonu o kapoti

Manatu i totonu e mamanuina

Ua uma ona matou talanoa e uiga i le faʻaaogaina o le windowsill, ae afai o lau umukuka ei ai se auala i fafo i le poletito, e sili atu lou laki! I le faʻamamaina o le polotito ma le tatalaina le faʻamalama faʻalua-pupula, o le a mafai ona e faʻaauupegaina se faʻafiafiaga poʻo le 'aʻai iina.

I potu potu aʻoga, e tuʻufaʻatasia ai le umukuka o le 7 sq m ma le potu malolo, e mafai ona e faʻaaogaina le umukuka atoa e faʻaavanoaina ai se avanoa lautele, ma aumai le potu 'ai i totonu o le potu. O leisi filifiliga o le tuʻuina o le peninsula poʻo le pa faʻatatau i le sone o le avanoa.

I le ata o loʻo i ai se umukuka ma se nofoaga e nonofo ai luga o le poletito

Faletusi o ata

Faʻaaoga tatau uma inisi o avanoa e fausia ai se umukuka ergonomic, onapo ma matagofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Rongoā - Ngāi Tahu Mahinga Kai (Iuli 2024).