Le tuʻufaʻatasia o lanu i totonu o le umukuka

Pin
Send
Share
Send

Lanu faʻafetaui tulafono

E leai se sese pe sao tuʻufaʻatasia o lanu i le umukuka. Ae peitaʻi, afai e te faʻatinoina nisi o manaʻoga, ona avea lea o le aotelega o le ata o le a avea ma sili atu felagolagomaʻi.

  • Faʻaaoga le tulafono 60/30/10. Ole mea 60 - lanu le faʻaituʻau, 30 - faʻaopopo, oʻo atu i le 10% - susulu ma pogisa. Aua le faʻaaogaina sili atu i le 3 shade. Afai e te fou i le mamanuina, tuʻufaʻatasia tele lanu i lau umukuka mafai ona avea ma se taufaafefe galuega.
  • Mafaufau i le aofaʻi o le malamalama. O totonu le umukuka o le umukuka, o ona faʻamalama e feagai ma le itu i matu, e manaʻomia ni lanu mafanafana - paʻepaʻe sinasina, beige, samasama, moli. Afai o le umukuka o saute, i se isi itu, faʻaopopo le agamalu: pupuna paʻepaʻe, lanumoana, piniki ma isi pastels o le a faʻapaleni le tulaga o le mafanafana.
  • Amata mai le tele o le potu. O le lanu lanu mo tamaʻi umukuka e tatau ona matua malamalama pe a mafai. Sili i lo mea uma, paʻepaʻe lanu faʻalauteleina le avanoa, lea e le faʻavaivaia ma isi leo, ae ma textures - pupula foliga, brickwork, malamalama fafie.
  • Liliu i le mafaufau. O le lanu o puipui ma isi vaega i totonu e aʻafia saʻo lava i ou lagona ma ou manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lanu mafanafana e faʻaosofia ai le fiaai, o mea malulu, i se isi itu, faʻamalieina. E le o lona uiga afai o loʻo e taumafai e faʻatumau lou tino i foliga, oe manaʻomia le teuteuina atoa o le umukuka i malulu o le paolo - na o le filifili o le ie afifi talafeagai ma ipu.
  • Taia se paleni. Filifili se seti umukuka seti mo susulu pe pogisa pa. Ma le isi itu - o le susulu headset o le a foliga sili atu faasaga i tua o le malamalama po o paepae pa.
  • Usitaʻi i le faʻafetaui tulafono i luga. E mafai ona faʻapipiʻiina i le tasi fasifuaitau: mai lalo i luga. O le pogisa i totonu o le potu o taimi uma o le foloa, o le sili ona mama o le faʻalo.
  • Aua neʻi galo le ituaiga. O le lanu e tasi o le a foliga eseʻese ese i luga iila ma matte luga. I le tulaga muamua, o le leo o le a sili ona mauoa, i le lona lua - muted.

O a lanu lanu ma a latou foliga?

Ina ia saʻo le filifilia o le tuʻufaʻatasia o lanu i totonu o le umukuka, faʻaaoga le uili lanu - fuafua i le tulaga o vaega, tele win-win scheme e iloga ai.

Gradient poʻo le samasama

O lenei lanu tuʻufaʻatasia mo le umukuka e taʻua foi o le monochromatic poʻo le monochrome. O le mea o le ave le tasi vaega o le liʻo ma fai totonu i totonu o nei lanu. O lona uiga, naʻo le tasi le leo e avea o se faʻavae, ma o le loloto o le avanoa ma le dynamics e maua ona o ona semitones.

Faʻafetai i lenei metotia, e mafai ona e aumaia le lagona o le lotogatasi i totonu, tuʻufaʻatasia le tele o auiliiliga e aunoa ma le mataʻutia o le soona puputa ma le tele o totonu.

I le ata, o le beige lanu o le umukuka o se faʻataʻitaʻiga o se lanu samasama lanu

Ina ia puipuia se monochrome totonu mai le vaʻai foliga manaia, faʻaopopo atili faʻatusatusaga i le va o paolo, faʻaaoga le tele o ie mananaia ma auiliiliga i totonu. I lenei tulaga, o le sili ona malamalama e tatau ona avea elemeni e te manaʻo e faʻamamafaina pe faʻamamafaina.

O lenei polokalame e na o le pau lea o le mea e te le manaʻo ai e mulimuli i le maualuga o le 3 shade tulafono. E mafai ona e mauaina se mea manaia pe a e faʻaaogaina ni leo se 5-6.

Tuufaatasiga lanu lanu eseese

O se paga felagolagomaʻi e manatu e tuʻu faʻafeagai le tasi i le isi i le lanu uili polokalame. Sunny samasama, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻamalieina lanu viole i le po. Faʻatusatusa mumu mumu ma mauoa lanumeamata. O se moli malosi e tuʻufaʻatasia ma se lanumoana mai le lagi.

O le aoga sili o le lua-leo totonu totonu o le expressiveness. O le ata e mautinoa lava o le a le afaina ai ma o lanu o le a le finau ma le tasi.

Ae e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o lanu i totonu o le umukuka ma le faʻaeteete ina neʻi avea le aʻafiaga ma mea pupula tele, filifili se tasi lanu e avea ma autu, ma faʻaaoga le lona lua e tuʻu ai malamalama susulu. O le iʻuga mulimuli e faʻamoemoe i le susulu o le lanu lanu - o le toʻafilemu lea, o le toʻa o le umukuka o le ai ai.

Mai le fusi o lanu, taumafai e filifili e le mama, ae faʻasusu, faʻaletonu poʻo le palapala paolo. Faʻafesoʻotaʻi leo e faʻatagaina ai oe ona faia se avanoa sili ona lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, suia le moli ma le elea, maukeni, tangerine, oketi poʻo le apamemea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se malamalama lanumeamata-lilac i totonu ma pop art elemeni

Tafatolu

Pei ona taʻu mai ile igoa, ole lanu lanu e tolu vaega. I lenei tulaga, e tupu le tafatolu:

  • Faʻaali. I luga o le lanu uili, o nei tolu lanu o le tutusa susulu, tu latalata i le tasi ma le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se umukuka samasama, o le tuʻufaʻatasia o lanu lanumeamata + tangerine o le a avea ma tala. Ina ia faʻafaigofie ona teuteuina totonu, o se tasi o paolo e filifilia e avea ma autu - o se umukuka seti po o puipui e faia i totonu. O le leo lona lua e lagolagoina, o le lona tolu o le faaleoga.

  • Masani Afai e te tusia se tafatolu tutusa i luga o se liʻo, ona o lona tumutumu o le a na o le faʻailoaina o lanu o le masani tolu tolu tuʻufaʻatasiga. O lenei polokalame e faʻaaogaina ai vaega tutusa mai le tasi ma le isi - i se lio e sefululua vaega - e oʻo atu i le tolu vaega. Faʻataʻitaʻiga: lanu viole + maukeni + lanumeamata, lanumumu + lemoni + lagi. Faʻapea foi, pei o le faʻatusa, o le muamua laʻasaga o le filifilia o se paolo o le a avea ma faʻavae, o le lona lua - o se faʻaopopoga, o le lona tolu - o se faʻaleoga.

  • Faʻatusatusaga. Se fesuiaʻiga o se tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasia, ae nai lo le tasi faʻafeagai, e faʻaaogaina se pea o paʻu felataʻi. Afai e te tusia se tafatolu, ona avea lea o ni motu. O lona uiga, mo moli, nai lo le lanumoana, ave lanumoana lanumoana ma turquoise. E liligi le lanu viole i le lanumeamata ma le moli moli. O sea fua tuʻufaʻatasia e sili atu ona faigata ona vaʻaia, ae sili atu ona manaia.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasiga o le piniki piniki, sesega samasama ma le efuefu-lanumeamata

Umukuka uliuli ma papaʻe

O ia umukuka e feteʻenaʻi, ae a faʻatusatusa i lanu, e manatu e le toe toaga. Talu ai nei, o lanu uliuli ma paʻepaʻe tuʻufaʻatasi ua maua i Scandinavian, minimalist ma isi po nei totonu.

Le faʻapogisa o le uliuli ma le paʻepaʻe ua faʻavaivaia i le tasi pe lua faʻaopoopo foliga ma paolo:

  • uʻamea uliuli siliva;
  • paepae faigata i foliga o nifo elefane, marshmallow, vanilla;
  • uamea ma enaena;
  • lanu o le natura laʻau faʻatasi ma le teuteuga.

Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogia i moli i totonu o se umukuka ma paʻepaʻe umukuka. E mafai ona lanu a le masani ai - mafanafana pe malulu, faʻamoemoe i le manaʻoga aoga.

Lisi e tuʻufaʻatasia sili ona lauiloa

Afai o leo faʻavae e tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o lanu uma, ona sili atu lea ona faigata faʻatasi. Ae le gata i le lalelei.

LanuTuufaatasigaFaʻataʻitaʻiga
lanu mumuSnowy, susu, uliuli, lanumoana pupula, kalafi.

lanu moliEmerald, lemoni, kiona paʻepaʻe, lanumoana uliuli, azure.
Lanu moagaTurquoise, galu o le sami, lilac, mumu, penina.

VaioletiLanumoana, lanu viole, galu o le sami, fuchsia, paʻepaʻe.
PinikiSnowy, indigo, plum, raspberry.

Lanu meamataLemon, kofe, oneone, indigo, lanu viole.

Lanu samasamaMalachite, sukalati, uliuli, lavender.

Faʻafefea ona filifili le faʻasologa saʻo?

O le lanu o puipui i totonu o le umukuka e aʻafia ai le tuʻufaʻatasia o lanu faʻapea foi ma le lanu o meaafale, foloa ma le faʻalo. Ina ia aua neʻi sese le fuafuaina, amata mai se mea tele - mo se faʻataʻitaʻiga, kapoti i luga ma lalo, ma faʻavae i luga o lo latou paolo, filifili le toega o auiliiliga (nofoa, pupuni, teuteuga).

Filifilia o le lanu o le headset

O le lanu o le umukuka seti nei e le faʻatapulaʻaina e se mea - o se tele tele o ata ma vali e faʻatagaina oe e filifili matua soʻo se paolo. E tatau ona faʻavae i luga o filifiliga a le tagata lava ia, le tele o le potu ma meaafale, faigofie o le tausiga.

Mo se tamai umukuka, o facades e na o le malamalama ma iila e sili atu ona lelei. Lanu pogisa, maise lava lanu matte, mitiia moli ma faʻatupuina le potu laititi. O se umukuka paʻepaʻe tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe papaʻe o le a faʻavaivaia i le vanimonimo, ma o pupula luga o le a atagia mai ma faʻateleina le malamalama, faʻamalamalama atili le umukuka ma sili atu le lautele.

E foliga mai i nisi o paʻepaʻe papaʻe poʻo le malamalama e matua le fetaui lava - o se manatu sese lea. O le sili ona le aoga o pogisa pupula foliga - o loʻo tumau pea i luga o latou, ma e oʻo lava i sina tamaʻi gaʻo o gaʻo ma vai ua tafe atu.

E le tau filifilia se tasi lanu mo meaafale uma. O le pogisa poʻo le pupula lalo ma se malamalama poʻo le le mautonu luga o se saogalemu peti mo soʻo se tele umukuka.

I le ata o loʻo iai le seti leo e lua-leo ma le laupapa laupapa

Filifiliina o le lanu o le metotia

A filifilia ni mea faigaluega i le fale, e mafai ona e alu i auala e tolu: paʻepaʻe paʻepaʻe, uliuli, poʻo le susulu leo.

  • O mea papaʻe i totonu o se umukuka susulu o le a le tu i fafo pe fuaina le avanoa; e faigofie ona tausi.
  • O mea uliuli e faʻaoso lelei i mata ma e manaʻomia ona faʻaopoopoina ma mea e faʻaaoga poʻo ni auiliiliga o le lanu e tasi. Tuʻufaʻatasia lelei ma se mea faigaluega tutusa. Glossy ma tioata luga e manaʻomia se tausiga faapitoa.
  • Flamboyant metotia mafai ona faʻaaogaina i lanu ma achromatic umukuka e faʻamamafaina le nofoaga saʻo. O le tuʻufaʻatasia o le matagofie mumu poʻo le lanumoana ma le paʻepaʻe poʻo le uliuli foliga fou ma matagofie. Ae aua le soona faia - 2-4 masini o le a lava.

I le ata, mumu mumu i totonu o le umukuka: pusaaisa, radiator, ulo

Filifilia o le lanu o le countertop

Tele o tagata fai fale ma fale mautotogi taumafai e faʻataua lenei tulaga - ma o le filifiliga saʻo lea. O le mea autu e le o le filifilia o se lanu e sili ona pogisa - a leai o le a faigata ona tausia ia mama.

Taua! O lanu e sili ona aoga ole: paepae sisina, beige, laʻau masani, efuefu.

O le auala sili ona saogalemu e filifili ai se paolo ma fausia le mafanafana o le toe fai o le palette o se tasi o le sone fuafuaina. Fogafale, faʻaputuga maa, laulau 'ai, mea teuteu.

Filifilia o le lanu o puipui

O puipui e mafai ona matuaʻi soʻo se mea, o le mea taua o le ausia lea o se tuʻufaʻatasia lelei ma meaafale ma masini. Ma ia mafaufau foi i foliga vaaia o le potu:

  • Faʻatumu lanu. Pogisa momomo, vaiti le potu, malamalama - faʻaopoopo avanoa.
  • Vevela E faʻamaluluina le mafanafana, malulu - faʻafouina.
  • Tele lolomi Tetele fugalaʻau, teuteuga ma isi elemene e talafeagai naʻo mo lautele umukuka, latou mafai vaʻaia faʻaititia le tele o le potu. Laʻititi mamanu, i se isi itu, faʻateleina.
  • O le faʻasinoga o le ata. Ina ia faʻatauaina maualuga taualuga o le fale, piki i luga faʻatonu laina. O se potu vaapiapi o le a suia e faalava potu. A leai se malosi i totonu, e fesoasoani le diagonal.

Faletusi o ata

Mauaina o lau sili fetaui lelei mo lau umukuka e le faigofie. Matou te faʻamoemoe o a matou motugaʻafa o le a fesoasoani ia te oe e feagai ai ma lenei galuega, ma oe o le a fausiaina le avanoa o au miti!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TOP 8 MOST UNUSUAL AND WEIRD HOUSES IN THE WORLD 2020 #unusualhouses #weirdhouses #houses2020 (Mae 2024).