TV i le potumoe: filifiliga filifiliga, mamanu, ata i sitaili eseese i totonu

Pin
Send
Share
Send

Potu moe tulaga faʻatonuga

O nai fesoasoani masani:

  • E talitonuina o le maualuga talafeagai mai le foloa mo le tuʻuina o se televise e tatau ona le itiiti ifo ma le 1 mita.
  • O le sili ona lelei nofoaga mo lenei masini mafai ona fuafuaina e ala i le vaʻaia o ata o se laina saʻo mai le ogatotonu o le moega agaʻi i le puipui.
  • E le fautuaina e faʻatautau pe tuʻu le ata TV i luma o le faʻamalama, aua o le pupula ma le susulu o le la o le a faʻalavelave i le maimoaina ma le lelei aʻafia ai le pupuni o lenei metotia.
  • Ae faimai foi Feng Shui, e talitonu o le TV i totonu o se potumoe o loʻo tu i totonu o se fale mautotogi poʻo se fale e le talafeagai, talu ai o lona pisapisao e faʻalavelaveina ai le malosi o le malologa ma faʻalavelave ai i le moe filemu, ae afai e te filifili pea e faʻatautau i lenei potu, ona avea lea o le puipui i sisifo o le nofoaga sili ...

Metotia faʻatulagaina

Tele filifiliga filifiliga:

  • I luga o puipui O lenei metotia faʻatagaina oe e sefe avanoa e ala i le faʻasaʻolotoina mai meaafale tele TV. O le TV ata i luga o le faʻamau poʻo le swivel puipui o se sili aoga ma faʻafaigofie fofo totonu.
  • Aveesea. O se laulau natia e mafai ona toe ufiufiina e se taumamao mamao, fausia i totonu o le potu moe, lavalava poʻo se isi nofoaga talafeagai mo le nanaina, maua ai se avanoa e tuʻuina atu ai i le potu se sili atu ona tamaloa foliga ma fausia ai se aulelei, aoga, talafeagai ma faigofie e faʻatino ai mamanu i totonu.
  • Tuu i meaafale. O se TV polokalama o loʻo tu i luga o se ofu tuusaʻo, kapeneta poʻo ni meafale kapeneta faʻaopoopo e maua ai se filifiliga sili ona lelei mo puʻupuʻiga faʻatulagaina ma teuina o tisiki eseese, tusi, mekasini, eletise stereo elemeni, meafaigaluega multimedia poʻo isi mea taua.

O loʻo faʻaalia mai ile ata se tamaʻi TV uliuli e mafai ona toe ave i totonu o se potu moe i aso nei.

O fea e tuu ai le TV i le potumoe?

Nofoaga e masani ona faʻaaogaina.

Fausia i lavalava

Faʻataʻitaʻiga fausia i totonu o se ofu tuʻufaʻafoe poʻo isi talafeagai ma aoga mamanu tuʻufaʻatasia fetaui lelei i le aotelega mamanu, ao saunia se talafeagai teuina avanoa.

I luga o le puipui

O le faʻatulagaina o le puipui e manatu o le sili ona taua filifiliga, lea e sefe ai avanoa i totonu o le potu.

  • Latalata i le faʻamalama O le vaeluaina o faʻamalama e mafai ona avea ma tali sili ona lelei mo le sone TV. Faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia tele avanoa ma fetaui lelei i luga o se puipui poʻo luga o se laulau laititi.
  • I le tulimanu. O le tulimanu saoloto i totonu o le potu e mafai ona faʻaaogaina i le maualuga gaioiga faʻaaoga le TV. I se faʻaopopoga, o lenei faʻavasegaina faʻaleleia atili le avanoa ma avea ma se manaia tali vaʻaiga.
  • I totonu o se faʻailoga. O ia tulaga faʻatulagaina fausia lelei se ata o le TV sone, ona o lea e foliga mai e fetuʻunaʻi le avanoa ma fausia ai se tasi ma tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia.

I le ata o loʻo iai se potumoe ma se TV o loʻo tu i totonu o se faʻamau i luga o le puipui faʻafesagaʻi ma le moega.

O se TV ua taʻutaʻua lelei o se mea taua tele i totonu e avea ma faʻaaliga o le potu atoa ma e le taumate e tatau ona uaʻi iai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se televise TV i luga o le puipui i le va o faʻamalama i totonu o le potu moe.

I le vaeluaina

O le vaevaega faʻatagaina le gata i le sone o le avanoa, a o tausia lona faʻavasega, ae faʻapena foi ona fausiaina se nofoaga lelei mo le TV, lea e maua ai le potumoe a sili atu lelei ma mafaufau loloto foliga.

I luga o le faʻalo

Faatasi ai ma le fesoasoani a se fofo, o se sili lelei avanoa e saunia e fetuʻunaʻi faʻaaoga ai le faʻaaogaina vaʻaia, aveʻese le avanoa, le solia ona ergonomics ma suia le masani vaʻaiga o teuteu potu moe.

TV pa mamanu

O se puipui lelei-fuafuaina o le a faʻaopoopoina ma fealofani totonu, faia ia tulaga ese ma maeʻa.

Potumoe ma taʻinaafi

O ia mea taua e lua e taʻimua i totonu e pei o se magalafu ma se TV e tatau ona vaʻaia tutusa i totonu o le potu ma fefaʻatauaʻiʻi le tasi i le isi. O le saʻo lanu, fofo fofo ma tulaga o le a fesoasoani fausiaina ai se moni atoatoa soʻosoʻo.

Fuafuaina

Faʻafetai i teuteuga ma maualuga teuteuga gaioiga, e mafai ona matagofie teuteuina puipui ma faʻamamafa ma faʻamamafaina le TV sone i se amataga auala, ma suia ai le siosiomaga ma maua ai se matua fou foliga.

I le ata, o loʻo i ai le filifiliga o se sone ma se TV faʻaaogaina papaʻe foliga i le potumoe.

Fata

Faatasi ai ma le fesoasoani o fata ma mea eseese i le tulaga o tamaʻi tamaʻi teu teu fugalaʻau, fugalaʻau poʻo tusi, e faʻavaivaia ai le leai o se foliga ma monotonous totonu ma faia ia sili atu olaola, aoga ma sili atu le mafanafana.

Ata o totonu i sitaili eseese

Le faʻaaogaina ole TV ile potu moe ile sitaili lauiloa.

Aso nei

O le TV sone mafai ona taʻalo i luga ma taugata meaafale ma inlay, o le puipui mafai ona teuteuina ma matagofie ata, frescoes poʻo stucco. O le televise masini e tatau ona mafaufau lelei ma fealofani faʻatasi ma vaega uma o le Art Nouveau sitaili.

Faʻavae

Mo lenei faʻatonuga, o loʻo i ai le taugata ma faʻafaigata ona faʻataʻitaʻiina, e matua faigata lava ona filifili ni faʻaaliga TV fou. Ina ia le faʻalavelaveina le aotelega sitaili o le potu, oe mafai ona sasaina le pupuni i taga ma ona liliu lea e avea ma se ata pe nana le TV i totonu o se kapeneta faʻapitoa, o sea ituaiga o le a foliga vaʻaia lelei ma matagofie. E fautuaina le tuʻuina o le TV faʻataʻitaʻi i le ogatotonu ma le ogatotonu o le potu, o le a faʻaopopo atili ai le paleni ma le manaia aulelei i le ea.

Provence

O se televise faʻavaʻa i totonu o se laupapa laupapa, o se TV-plasma tuʻu i totonu o se faʻailoga pe naʻo se ata ma se tino e fetaui ma le lanu o le atoa totonu i lanu, o le a avea ma sili ona talafeagai teuteuina mo le Provencal style ma o le a le solia ai le faʻamaoni o le ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se TV i se mea paʻepaʻe i totonu o le potu moe, na faia i le Provence style.

Aso nei

Plasma manifinifi vaega o le ki i modern style design. Lenei, TVs tuʻuina i totonu o se faʻailoga, luga o le puipui, luga o le taualuga poʻo se isi lava avanoa avanoa o le a tutusa tutusa talafeagai.

Maualuga

I lenei faiga, e leai se masking o lenei masini e manatu, i se isi itu, o le TV sone mafai ona iloga, mo se faʻataʻitaʻiga, ma neon susulu. Faʻapea foi, TV faʻataʻitaʻiga luga o se fetuʻunaʻiga puipui e mafai ona faʻamau i soʻo se nofoaga talafeagai e atoatoa.

Minimalism

O le moli ma le laconic plasma vaega o le a faʻatagaina oe e fausia se manino foliga ma sili faʻamamafaina laina ma geometric foliga o le minimalism sitaili.

Faʻataʻitaʻiga mo se tamaʻi potumoe

Talu ai o lapopoa tetele e foliga mai e faigata tele ma mamafa le potu, o sikuea sikuea o loʻo tu i luga o le puipui poʻo le nanaina i totonu o se pusa tuʻufaʻatasia o le a talafeagai mo se tamaʻi potumoe.

Fuafua ni aitia i potumoe a tamaiti

Mo tamaiti faʻaonapo nei, e masani ona faʻaaoga masini feololo feololo ma le pa puipui talafeagai ma saogalemu.

Ata o se potumoe a tamaiti ma se tamai TV-faʻatautau TV i le tulimanu.

Lea TV e filifili ai: fesoasoani ma togafiti mai tisaini

Nuances mo filifiliga:

  • O le filifiliga o faʻataʻitaʻiga ma lanu o le a faʻamoemoe i luga o le aotelega sitaili o le potu.
  • O le tele o le TV e fuafuaina foi i fua o le potu, o le tele o le diagonal i inisi, o le mamao atu o le masini e tatau ona maua mai mata ina ia le afaina ai le vaʻai.
  • E tatau ona e mafaufau saʻo i le mamao o lago, o le faigofie o le faʻamoemoe e faʻalagolago i lenei.

E leaga le TV ile potumoe?

O le nofoaga o le TV masini i le potumoe o se lava filifiliga a le tagata lava ia. O lea ua talitonuina o televise televise microcircuits e toeititi lava saogalemu ma e leʻo feaveaia le faʻamaʻi matautia.

Faletusi o ata

O le TV e le gata ile faʻamatalaina ma fesoʻotaʻi meatotino, ae o loʻo iai foʻi galuega teuteu. O se mafaufau loloto ma fetuutuunai faʻatulagaina o lenei masini mafai ona fausia atoa le lotogatasi i totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ShowMAX Canlı Yayın (Mae 2024).