Potu matagofie lanu viole i totonu

Pin
Send
Share
Send

Foliga lanu

Uiga uiga:

  • I le mafaufau, e talitonu o le lanu viole e talafeagai mo tagata atamamai ma fatufatu tagata. Taʻitasi paolo o le pāuli faʻaosoina ona lava faʻapitoa lagona. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega pogisa e i ai lona faʻapitoa faʻapitoa, ma o lanu mama e i ai sona aoga i se tagata, faʻafilemu ma malolo ia.
  • O se foliga iloga o lenei totonu o le mafai ona faʻaaoga lanu viole e lua i le taimi e tasi, o le tasi e malamalama ae o le isi e malamalama. Ma le mea lea, o le aotelega ata foliga sili atu olaola ma le manaia.
  • Soʻo se laʻei faigata o le pauli o le a sili ona aoga i potu tele potu. Lenei laina o le a faʻaopopo freshness ma lautele i le potu. I totonu o se tamaʻi potu moe, o lanu laʻititi e faʻatumu ai le faʻaititia o le avanoa.
  • O se potu e faia i lanu viole e manaʻomia moli talafeagai ma sili ona lelei. Lenei o le a le lava e faʻaaoga ai le tasi malamalama malamalama, o lea o totonu e faʻatumuina ma ausilali elemeni, pei o puipui sconces, laulau lamepa ma foloa moli.
  • O se potumoe i lenei tulaga e le fautuaina e faʻavasegaina ma le uluaʻi paolo o le viole i le tulaga mumu poʻo le lanumoana. O nei lanu o le a saofagā i le faʻaleagaina o le maaleale lilac talaaga ma o le a le lelei aʻafia ai le aotelega vaʻaiga o totonu.
  • Ae faimai foi Feng Shui, o le lanu viole o se malosi lanu lava polokalame e aumaia ai se uiga ese uiga ese ma faʻamaneta malosi. I filosofia i sasaʻe, malu ma sina laʻitiiti lanu viole-eggplant, loloto plum, pouliuli viole poʻo indigo tone e talafeagai lelei mo teuteu potu moe. O ia paleta e malolo, faʻamama avega, faʻatagaina oe e maua le fealofani ma fausia se talafeagai siosiomaga mo malologa ma moe.

Tuufaatasiga lanu

O lanu viole e tatau ona faʻaopoopoina i isi lanu. O lea la, o le a mafai ai ona ausia se matua ogatasi ma matagofie le ata. Lalo o lanu sili ona taatele e sili ona aoga faʻatasi ma se lanu viole.

Potumoe paʻepaʻe ma lilac

O le sili ona manino manino lanu lanu. E le faʻapipiʻina e le paʻepaʻe le faʻatumuina o le lilacs i le potu moe se foliga filemu ma paleni. Malamalama elemeni elemeni i le tulaga o pupuni paʻepaʻe, palanikeke, faʻatusa i luga o fata poʻo tamaʻi siliva auiliiliga o le a ofi atoatoa i totonu o le potumoe i le lilac lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole potu moe i ona po nei e papaʻe ma lanu viole.

Potumoe i lanu efuefu-lilac

Faʻalelei, ae manaia lava le tuʻufaʻatasiga. Grey avea ma pito i tua lelei mo lilac auiliiliga ma avatu i le potumoe a sili atu faigata ma multifaceted foliga. O le Lilac o le a fetaui lelei ma laupapa laupapa poʻo le smoky laminate, faʻapea foʻi ma elemeni uʻamea. Mo se maeʻa maeʻa, o le lanu viole mamanu mafai ona faʻapupulaina i siliva pupuni ma papaʻe meaafale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potumoe, faia i le lilac ma lanu efuefu ma le faʻaopoopoina o le paʻepaʻe.

Potumoe i lanu piniki ma le lilac

Lenei tuʻufaʻatasia o lua lanu faʻatagaina oe e fausiaina se girlish ma matagofie totonu totonu. Pale lanu viole lanu mafai ona tuʻufaʻatasia ma le pāuli, ma lavender ma lilac paʻu e mafai ona faʻatasi ma se eseʻesega fuchsia lanu.

Ina ia le vaʻaia le siʻosiʻomaga foliga lalelei tele, e sili atu le faʻavaivaia le piniki-lilac iunite i le tau o le efuefu poʻo siliva pepa. Lilac ma lanu piniki e talafeagai foi e faʻaaoga o ni faʻaaliga i luga o le le mautonu talaʻaga malamalama.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasia o le pupula piniki ma le lilac i totonu o le potu moe.

Lilac-lanumeamata leo i totonu o le potumoe

O se lanu felanulanuaʻi ma mauoa o le lanu viole ma le lanumeamata, manaʻomia faapitoa tofo ma le tausiga. A leai, o sea ituaiga mamanu o le a vave lelava.

O le lilac-lanumeamata tuʻufaʻatasia o se filifiliga masani mo le Provence-style potumoe i totonu. O lenei paleti faʻatupuina fesoʻotaʻiga ma laʻau ma fugalaʻau e pei o lavender, irises, violets poʻo lilacs.

Lanu enaena-lanumeamata ma olive e faʻamamafaina le lavender, ae o le turquoise e sili ona talafeagai mo lanu viole ma vine, e faʻalanu ma le paolo mafanafana o le beige. Mo se pastel, liligi lilac, pistachio poʻo le mint lanu o le a talafeagai.

Manatu mo potu moe i leo beige ma lanu viole

O le duo o le beige ma le viole e fautuaina mo le fausiaina o se mafanafana ma le mafanafana siosiomaga i le potumoe. O se tuʻufaʻatasiga maaleale ma malu, e ofi faʻalelei i totonu o le potu a le teineititi, teuteuina i ie felanulanuaʻi, kapeta vaivai, mea e momoe ai ma mea teuteu matagofie.

Mo lilac ma lavender paolo, meli, kulimi, caramel ma isi suamalie palette e fetaui lelei.

Lilac-samasama totonu

O se matua faʻaalia paʻaga faʻavae i luga o le mataupu faʻavae o faʻaopoopo eseesega. O le lanu samasama e faʻamanuiaina lelei ma lanu paʻepaʻe-lilac, pilekipeli ma lanumoana-lilac lanu, ma samasama-auro - ma amethyst ma lanumoana-viole fugalaʻau. Auro i le tuʻufaʻatasia ma lilac faʻatumuina le ea i le matagofie ma le taugata, o le mea lea o sea tuʻufaʻatasia e masani ona maua i potu fuafuaina i se masani sitaili.

I le ata, o se potumoe mamanu i lilac tone ma se moega ma samasama ie ie.

Malumalu

O le paleta viole o loʻo faʻaalia ai le tele o vailaʻau, e aofia ai ma leo mama o le Heather, faʻatasi ai ma le malosi o le palama ma le loloto o tone o le isalaelu.

Malamalama ma moli lanu viole fausiaina se malu ma mafanafana siosiomaga i le potu. O le faʻaaogaina o le lilac poʻo le lavender i le tuʻufaʻatasia ma pastel beige, mint, brown poʻo le kulimi o le a faʻaopopo ai le mafanafana ma le agamalu i le ea.

Malamalama lilac o se le tutoʻatasi lanu. O se lanu maʻaleʻale faʻaaogaina i le teuteuga o le a fetaui lelei ma mea masani a le laʻau, o ie malamalama ma ola o laʻau. O le mutts tints faia le potumoe mamanu matua mafanafana ma filemu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se amethyst shade of purple i le ata o se tamaʻi potu moe.

Vaioleti, amethyst poʻo lavender grey e manaʻomia tele i totonu o fale, faʻatasi ma taugata fafie ma auro pogisa, poʻo mo vaneina Provence tisaini, o lilacs e tuʻufaʻatasia ma lanumoana, lanumeamata lanumeamata, piniki poʻo lanumoana lanu samasama.

Mauve mafanafana ma papaʻe, kulimi, vanilla poʻo kulimi lanu foliga matagofie. O sea potu o le a tumu i taimi uma i le fou ma le mama.

Mo i latou o loʻo suʻea ni mea taugata matagofie, filifili se isalaelu poʻo le twilight purple. O lenei laina e maua ai le potumoe a matagofie ma le masani ai foliga i le taimi e tasi, ma faʻatasi tuʻufaʻatasia lelei ma laʻau i pogisa paolo ma elemeni o le uliuli poʻo le efuefu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o potumoe masani, fuafua i lanu efuefu-lavender lanu viole.

Filifiliga meaafale

O se potu i paʻu lautele lanu viole e le tatau ona soona faʻatumuina i meaafale e tu matilatila faʻasaga i le pito i tua o le aotelega o mea e fai i totonu. Mo sea potumoe, e sili atu le filifilia o le aofaʻi laʻititi o elemene i lanu malamalama. O le tali lelei e avea ma meaafale papaʻe ma le pupula o luga.

O se pusa pusa toso, se ofu ofu, se moega ma moega i tafatafa o le moega e faia i le pouliuli natura laʻau o le a ofi i totonu o se potu ma puipui teuteuina i moli malamalama. O meaafale e mafai ona i ai uma foliga matte ma lacquered, faʻatumuina e teuteu poʻo ni mamanu. Ona o le taʻaloga o faʻatusatusaga, o le a maua e le ea le ituaiga talafeagai.

Ata o se moega ma ufiufi ie ie ufiufi i se lanu viole potu moe mamanu.

O le potu moe o le lilac e mafai foi ona ofi ai se moega taugata i lanu loloto lanu viole. E talafeagai le teuteuina o le moega moe ma beige poʻo papaʻe aluga teuteu.

Maea ma mea

O le taualuga i totonu o se potumoe lanu viole e sili atu ona lelei faia i paʻepaʻe papaʻe po o le malamalama lilac. Mo lenei, o se ie faʻaloaloa ma se susulu malamalama foliga, lea, ona o lona le atoatoa, faʻaalia lelei uma matagofie o le paolo, e sili ona lelei. Ma o lea, o le a mafai ai e le gata ona faʻaeeina le avanoa i ni tusi matagofie, ae faʻapena foi ona faʻaopopo i ai le voluma.

E talafeagai le faapipii luga o le pito i luga o puipui ma lilac pepa puipui ma fugalaʻau teuteuina poʻo ni foliga geometric, lea e mafai ona i ai se eseʻese mamanu pe fausia se malu ma sologa lelei sifi. I le avea ai o se faʻamatagofie, o le pa vaʻalele teuteuina i ata-pepa ma laufanua faʻalenatura, ola laʻau poʻo voluminous bouquets o talavou rosa poʻo orchids.

E le gata i lea, o le lilac, purple or violet finish o loʻo faʻaaogaina mo na o se tasi o puipui i totonu o le potu. O le teuteuga e faʻafefiloi ma kulimi, paʻepaʻe, poʻo lanu kofe ma faʻatumuina ma lilac teuteu aluga, sconces, o se tamaititi ottoman poʻo isi tamaʻi mea. I lenei tulaga, o pupuni e teuteuina i pupuni o se paolo mama.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i le paʻepaʻe ma le lilac tone ma le pupula faʻaloila faʻalo ma efuefu laminate fola.

Le mea e sili ai puipui ma faʻalo, e le tatau ona soʻona tele le foloa i le tele o lanu. Kapeta lanu malamalama poʻo le efuefu laminate mafai ona faʻataʻatia luga o le foloa.

I le ata, pepa puipui ma fugalaʻiga mamanu i le potumoe i lanu viole.

Manatu fuafuaina

O le tini i le fausiaina o se sologa lelei ma magafagafa ata o le ie teuteu. I totonu o se potu lilac, o pupuni e faia i le malamalama lavender poʻo le mauoa violet ie o le a foliga lelei. Pupuni e faia i mea masani mafiafia e aunoa ma se tele faʻavae e talafeagai foi.

O le teuteuga moni o le potu moe viole o le a avea ma se moega tele, teuteuina i le ie afu lanu viole ma se lolomiga e faʻalogoina pupuni po o kapeta i tafatafa o le moega. Eseesega aluga e le masani ai i lanu efuefu, paʻepaʻe ma lanu viole.

Fluffy, velvet poʻo silky ie o le a faʻaopoopo faʻapitoa faʻamafanafanaga i le ea.

O moli moli ma moli piniki poʻo pupuni efuefu o le a ofi lelei i totonu o le potu moe viole.

O loʻo faʻaali mai ile ata le moli ile moega i totonu ole potu moe lanu viole.

O lenei mamanu e le faʻapea e sili atu le pupula ma susua mumu, moli poʻo mumu mumu. Talu ai, faʻasaga i le lilac talaʻaga, latou o le a foliga matua maʻai.

I le avea ai o ni faʻaaliga, e mafai ona e filifilia ni ie, ie moega, se palanikeke, aluga, ie pupuni, poʻo ni atavali foʻi e iai ni ata atamai.

Ata o se potu moe viole ma se faʻamalama teuteuina ma indigo ie pupuni.

O le potumoe lanu viole, faʻafetai i ona lanu mananaia ma laʻititi, o se fofo sili ona lelei o le a faʻatosina mai ai tagata moni e mananaʻo ia latou amio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Samoa - Afio Ane Loa (Iuli 2024).