Lauiloa lanu lanu tuʻufaʻatasia i totonu o le potumoe totonu

Pin
Send
Share
Send

Lanumoana ma faigata piniki

O le faʻaeteete efuefu lanu e masani ona talafeagai. E maua ai le toʻafilemu i totonu, talafeagai mo aliʻi ma fafine e moemiti i le malologa pe a maeʻa le aso faigata. O le paolo o le paolo e tuʻufaʻatasia lelei ma paʻepaʻe, e faʻatupuina ai le potu i se vaaiga lautele ma malamalama atili.

Ae o le moni faʻamalieina o le lanu efuefu paleta tuuina atu e efuefu piniki: faautauta ma sophisticated, e faaolaola ai le ea, ma faaopoopo ai le mafanafana. O lenei paolo o loo i le maualuga o faiga i aso nei.

Paʻepaʻe ma lanumoana

Lenei tuʻufaʻatasiga o le a apili ia i latou o loʻo mafaufau i le fou ma le maluluina mai le potumoe totonu. O le tuʻufaʻatasiga e foliga sili ona lelei i se vaʻa sami, ae o le a talafeagai foi i masani ma aso nei.

Ina ia foliga fealofani totonu, e tatau ona e faʻaogaina ni paʻu tutusa o le lanu uili: mai le paʻepaʻe i le lagi lanumoana. Ae i totonu o se potu e seasea vaʻai i ai le la, e le fautuaina le tuʻufaʻatasiga lea.

Terracotta ma laʻau

A o faia se potu malolo-faiga potu malolo, oe le mafai ona faia e aunoa ma le masani ai lanu: o le paolo o le kelei mu ma natura enaena avatu le potumoe a foliga masani. Afai e lagona e se tagata le toʻafilemu i totonu o gaioiga olaola, ona avea lea o lenei tuʻufaʻatasia o se faʻailoga o le mafanafana mo ia.

A o teuteuina se potumoe i terracotta tone, e tatau ona faʻapipiʻiina i latou i papaʻe ma feteʻenaʻi uliuli faʻamatalaga.

Turquoise ma mafanafana piniki

I le tepa muamua lava, o le tuʻufaʻatasiga e foliga mai e sili atu ona pupula, ae o se tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi o aqua ma amu: o foliga faigata foliga matagofie ma le masani ai. E talitonuina o paolo o le turquoise e i ai sona aoga aoga i le tagata psyche, faʻamalieina le itaitagofie, lelava ma overstrain, o le mea lea, aqua lanu e sili mo se potumoe.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i le turquoise: e oʻo lava i le faʻalo e valiina i se malulu paolo. O le faaleoga e taina e ie mafanafana 'amu amu.

Paʻepaʻe, samasama ma le efuefu

Lenei tuʻufaʻatasiga o le a apili i tagata faʻafiafia o malamalama ma totonu fiafia i totonu. Paʻepaʻe galue o se lautele talaʻaga, ma samasama faʻaali susulu lanu ma vivacity i le taeao. E faapitoa lava le talafeagai i totonu o se potu tu i le itu i matu, aua e fesoʻotaʻi ma susulu malamalama susulu. O pupuni mafanafana o le efuefu ua mafai ona faʻagaeʻetia a latou gaioiga.

E te le tau valiina le ulu pe faʻatau ni meafale fou e faʻaola ai se potumoe faigofie: naʻo le tautau pupuni samasama, sui le mea e moe ai, pe tuu i luga o aluga susulu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu i le paʻepaʻe ma le efuefu, e foliga mai e leai se faʻamatalaga e aunoa ma se faʻamau o le puipui ma ni moli lanu vaivai.

Malamalama lanumeamata ma le mint

I le filifilia o lenei tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e fausiaina se potu e le masani ai e agamalu ma malu i totonu o potumoe i lanu malulu. O lenei faʻamanatuga faʻatasi ma se faʻaeseesega vevela vevela maua ai se taʻaloga o le malamalama ma paolo ma maua ai le potu se lagona faʻapitoa.

Mint ma lanumeamata e lelei mo le potumoe, lea e te manaʻomia ai le malolo ma toefaʻaleleia. Faatasi ai ma sea filifiliga, e taua le filifilia o paolo e ogatasi ma le tasi ma le isi i le tele e mafai ai, ina ia mafai ai ona maua se ata e tasi ma sologa lelei fesuiaiga mai le tasi vaega i le isi.

Ata o se potumoe e fausia ai se siosiomaga mo se le popole tafaoga. Mint shade latalata i lanumoana, lanumeamata elemeni luga o le pepa puipui ma aluga susulu maua ai se lagona o le mama ma tautotogo coolness.

Beige ma auro

Le tuʻufaʻatasiga sili mo se potumoe masani masani. O le lanu o le susu tao, latalata i le mafanafana beige, ei ai le faʻamalieina aafiaga, faʻamamafaina le tamaliʻi o le ea ma faʻatumuina le potu i le mafanafana ma le malamalama.

Vaʻai faʻataʻitaʻiga o potu moe teuteuga i le beige.

Meaafale ma faʻamau auro e maua ai i le potumoe le susulu manaʻomia i totonu o se taofiofia totonu.

Lanumoana pogisa ma le sinapi

O lenei tuʻufaʻatasiga e le mo tagata uma: o puipui e faia i leo latalata i le uliuli e mafai ona faʻatamaia ai ma vaʻai ai le avanoa. Ae oi latou e vaʻai i mea lilo ma loloto i le indigo lanu o le a latou talisapaia le pogisa potumoe i lona moni aoga. O le gagana samasama samasama e taua tele lona sao, pei ona faʻamalamalamaina nisi vaega ole potu.

Mumu, beige ma efuefu

O se tuʻufaʻatasiga mo i latou e fiafia i lanu latou lanu mumu. Pei ona e iloa, psychologists aua le fautuaina le faʻaaogaina ose oa mauoa i totonu o le potu moe. Ae o le mumu e faʻaosofia ai e le gata i le faʻamalositino, ae faʻatupuina ai foi lagona alofa.

Ina ia foliga mumu le fealofani, oe tatau ona faʻapipiʻiina i leo le mautonu: efuefu ma beige.

I le ata o loʻo i ai se potumoe, o le mumu na te faia se gaioiga gaioiga naʻo le ulufale atu i le potu: o le faʻaleoga puipui i le ulu e valiina i se susulu lanu. O le foloa ma meaafale ua fuafuaina i muted lanu.

Paʻepaʻe, uliuli ma laʻau

O se agavaʻa tuʻufaʻatasia o le a apili i tagata fiafia i minimalism ma Scandinavian style. White faʻalauteleina le avanoa, faʻatumuina le potumoe ma le ea, ae o le lanu o le natura laʻau faʻaopopo le mafanafana ma maua ai se lagona o le fealofani ma le natura. O mea uliuli e fai o ni faʻaaliga ma faʻaopoopo le eseesega, e pei o le faʻamuina o totonu i totonu.

Pulu, burgundy ma auro

O le tuʻufaʻatasia o ultramarine ma burgundy e fausia ai se siʻosiʻomaga o le vavalalata ma mea lilo i totonu o le potumoe. I totonu o le potumoe, lagolagoina e matagofie meaafale ma teuteuga matagofie, lanu viole foliga mitamita ma mamalu. E tuʻufaʻatasia ma le mumu burgundy o loʻo avanoa uma i paolo e lua. Ona o lenei, o le tuʻufaʻatasiga e lamolemole, maopoopo, ma o le auro e faʻaopopoina le eseesega talafeagai.

Ata o se potu moe viole ma le pogisa sieri ma auro faʻamatalaga. O le satin bedspread e lagolagoina le aotelega o le aitia, faʻaopopo le susulu - o lenei mea e faʻatusalia le atamai ma le tamalii.

Paʻepaʻe, lanumoana ma moli

O le alualu i luma o sea tuʻufaʻatasiga e faʻamaonia naʻo le sao saʻo. Paʻepaʻe e tatau ona galue o se tuʻufaʻatasia o talaaga, ao muted blues ma matte moli e tatau ona avea o ni lagona-faʻatulagaina auiliiliga. Lua paolo e ogatasi ma le tasi ma le isi pe a fai o le lanumoana ei ai se mafanafana lalo loloto.

Afai e te faʻaaogaina na o nei lanu ola i le ata o le potumoe, o le a liu ua tumu i totonu ma faʻamalosi, ae o le lanu lanu, palu i le paʻepaʻe, o le a foliga fou ma muamua.

O se potumoe teuteuina i nei lanu maua ai le lagona o le matagofie ma faʻaonapo nei totonu. E manaʻomia le tuʻufaʻatasia ma le faʻaeteete o elemeni o le chrome i totonu o le potumoe, talu ai o le potu e tatau ona faʻatupuina se lagona o le mafanafana, ae le o le teteʻeina i se malulu ma le faʻamalamalamaina pupula. Faʻafetai i le mafanafana paolo o le efuefu, o le uiga foliga vaaia o uʻamea elemene avea toʻafilemu ma lemu, tuuina atu i le potu se "zest" faapitoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe matagofie, ua fuafuaina i se faiga faʻaonapo nei. Faʻafetai i le tuʻufaʻatasia o le efuefu ma le lilac i le teuteuina o pa, o le lanu uʻamea o meaafale ma faʻata a le au elemene e foliga mai e tau le lava. O le lanu enaena o le foloa e faʻaopoopoina foʻi le mafanafana.

Emerald ma Milky

O le paolo o le maʻa taua e faʻamanatu ai le taugata ma le tamaliʻi, e tuʻuina ai i totonu se mea taua. Tuʻufaʻatasia ma pastel shade, na te fausiaina le atoatoa tuʻufaʻatasia o lanu ola ma mafanafana neutrals. O le potu, teuteuina i le lanumeamata lanumeamata lanu e tusa ai ma tulafono uma, foliga ofoofogia ma lilo.

Lanumoana ma malulu samasama

O lenei tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le potumoe foliga foliga ese ma e oʻo lava i le toa, o le mea lea e le talafeagai ai mo tagata uma. O le tuʻufaʻatasia o le a apili i tagata atamamai ma talavou totoa. I le faia o le kalafi lanu o le autu, o le e ona e mautinoa le tuuina atu i le potu se le mafaagaloina foliga. O se lemoni malamalama i luga o se lanu uliuli o le a foliga mai "oona", ae faʻafetai i le malulu paolo o le samasama, le potu na foliga mai e sili atu feololo.

Faletusi o ata

O le siʻosiʻomaga i le potu malolo tatau ona fesoasoani i le malologa ma le lelei moe. A filifilia se lanu lanu mo se potumoe, oe tatau ona faʻalagolago i lau oe lava tofo, ae aua neʻi galo e uiga i le tuʻufaʻatasia o paolo.

O le mauaina o faʻamanuiaga manuia e faigofie pe a fai e te faʻaaogaina le sili ona lelei o polofesa pe aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaoga le lanu uili. O nai sili atu aitia mo eseese tuʻufaʻatasiga mafai ona maua i la matou ata filifilia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Crochet a Sweater - Weekend Snuggle Sweater Tutorial (Iuli 2024).