Nai lo o le ulu ulu: 15 uluaʻi aitia

Pin
Send
Share
Send

Faitotoa

O isi taimi o oa, e fiafia iai soʻo se tagata teuteuina, e lafoa ma le le alofa i totonu o se faʻaputuga eleele, e ui lava i le manaia o latou foliga mai.

Aneti fale meaafale e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se sitaili. Mo faitotoʻa na tautuaina latou mafuaʻaga, e faigofie ona maua faʻaaoga i le potumoe, liliuina i latou i se ulu ulu.

I se faʻaopopoga i tuai tapoleni, faitotoʻa tetele, o se faʻamalama faʻamalama e aunoa ma se tioata ma e oʻo lava i faitotoʻa pepelo e foliga manaia. Afai e malamalama le faitotoʻa, e mafai ona faʻafouina mama i le vali poʻo le tuiina ma faʻamau faʻataʻamilo.

Faʻata

O le faʻata ulu mo se moega o le a taʻalo, nai lo lea, o se teuteuina matafaioi, talu ai o le a faigata mo le faʻaaogaina o se atagia foliga luga mo lona faamoemoe mafuaʻaga.

O le tapoleni tapoleni o le a vaʻaia faʻaopoopoina le potumoe sili atu vateatea, faʻaopopo le malamalama ma se lagona o le malamalama. Lenei mafai ona avea ma se faʻata tele i totonu o se faʻavaʻa, tele aitema aitema poʻo ni laupapa e faia ai se mea e tasi.

Lafoaia o otaota

Ina ia tutoʻatasi faia se pupuni matagofie ulu mai ie, oe o le a manaʻomia se malamalama tafe ie ma matau faʻapipiʻi luga o le puipui. Afai e leai sau manaʻoga poʻo se avanoa e fai ai ni pu, e mafai ona e faʻaaogaina faʻamau e le manaʻomia ai le viliina ("apogaleveleve" poʻo le "craps").

O le ulu ulu o le a avea ma sili ona aoga ma o le a matua ofi i totonu o le masani sitaili, faʻapea foi ma fusion, scandi ma boho.

Kapeta poʻo le mea e faʻamama ai mea

Kapeta e le alu ese mai sitaili, ae o le mea e sili ona talisapaia i aso nei o ni vine ma o ia lava-lalaga oloa ma masani ai mamanu. E mafai ona e faʻasaʻo le kapeti tuʻusaʻo ile pa poʻo le paʻu laupapa. O le lona lua auala o le a faʻatagaina ai oe e aveʻese faigofie le ie mo le faʻamamaina.

O kapeti faʻataʻitaʻi, mea teuteu, mea faʻapipiʻi ma mea e fusifusia o le a suia ai le ulu ulu ma tuʻuina atu i lou potumoe se uiga olaola taʻitasi.

Ie lalaga

O se tasi o faiga lauiloa i tausaga ua tuanaʻi, o le faʻaaogaina o mea masani i teuga fale. O le lanu lanu o le malamalama enaena, oneone ma le paolo paolo e i ai sona aafiaga lelei i le soifua manuia ma le lagona.

E teuteuina lou potumoe i elemeni siosiomaga, e mafai ona e faʻaaogaina kapeti tatami lalaga ae le o le ulu ulu poʻo se kapeta lapisi.

Ofe

O se le masani ai solomuli o le a alu ese mai ofe pusa na ufiufi i varnish po o vali. E le tatau ona tausisi i le maopoopo symmetry pe a fausia se mea e fai: o sina tamaʻi mea o le a faʻaopopo ai le natura i ai. O le ofe ose mea e fai i totonu ole fale, o lona uiga e fautuaina e faʻaaoga i totonu o laconic interiors ina ia aua neʻi soona vevesi le ea.

Nai lo o mautu ogalaau, e mafai ona e faʻaaogaina a latou afa, faʻapea foi ma le masani ai ofe keke pepa puipui.

Fata

O le a se mea e sili atu ona aoga ma aoga nai lo le fata tu saʻo i luga o lou ulu? E le gata o se togafiti mamanu lauiloa, ae o se tasi foʻi auala faigofie e teuteuina ai le puipui i luga aʻe o le moega.

O le fata e mafai ona avea o se laulau i tafatafa o le moega, teuina aoga mea laiti pei o se telefoni, pe avea o se tu mo teuteuga - atavali, moligaʻo, fale o fale.

Garlands

O se leo manaia e fausia ai se fiafiaga lagona, ma i le pogisa - aumaia se lagona o le faʻaipoipo. E sili le faʻaoga o matauila malulu e fai ma moli uila i tua, ma matauila mafanafana mo se siosiomaga mafanafana. Garlands foliga sili atu ona lalelei, i luga o uaea ata o loʻo taofia ai le fesoasoani mai o lavalava.

Aluga

O aluga teuteuina i luga o le puipui e foliga mafanafana ma aoga mo i latou e fiafia e faitau ae leʻi o e momoe pe nofo i le moega ma le komipiuta. O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻaogaina o oloa ma aluga aluga e mafai ona aveʻese ina ia mafai ona aveʻese ma mulumulu i soʻo se taimi. O pipi e faʻamau i matau poʻo nofoaafi.

Laʻau masani

O se tulaga tumau i ona po nei o le agalelei i le siʻosiʻomaga, o lona uiga o laʻau laupapa ma teuteuga faia mai mea masani o le a talafeagai i taimi uma. Nai lo o le ulu ulu, o se talipupuni teuteuina i laʻau tipiina, fou po o fale teu laupapa, faʻapea foi ma se gaosi laupapa ma faʻasologa pito le lelei o le a faia. O le filifiliga mulimuli e fai lava si taugata, ae e aumaia ai lava le siʻosiʻomaga o le tamalii ma le tulaga faʻavae.

Tusi

Fans o lolomi lolomiina o le a talisapaia sea ituaiga le taua teuteuga o le headboard. O le mea sili ona faigata i le faʻatinoina o lenei aitia o le filifilia o tusi o le tutusa faʻavasega. Ina ia sefe i luga o paketi, matou te fautuaina le faʻaaogaina o lomiga faʻaaoga.

O se laupapa sikulima e talafeagai e avea ma faʻavae. O fao laʻititi e mafai ona faʻaogaina e faʻamau ai tusi, ae e taua le tuʻu fua o itulau e 2-3 e mafai ai ona e faʻapipiʻi mulimuli ane ma tapuni ulu o fao.

Pallet

Pallets o se faʻaaoga faʻaaoga mo felauaiga ma teuina o oloa. Ae i ona po nei totonu, ua latou mausali faʻavaeina o se mananaia teuteu ma meafale faʻavae.

O le ulu ulu mafai ona avea uma ma paletete latou lava, faʻamau i luga o se moega po o le puipui, ma laupapa fesoʻotaʻi le tasi i le isi. Pallets tatau ona muai faʻataʻitaʻia: fufuluina, sanded ma ufiufi i se puipuiga vaega: suauʻu, vali pe pisia.

Macrame

I le tuʻuina o se oloa e faʻaaogaina ai le macrame technique i luga o se tamaʻi sana poʻo se lala ua maeʻa ona faʻatino, e faigofie lava ona e faʻaopoopoina ni boho nota i le teuteuga o le potu moe. Afai e mafai ona e lalagaina i ou oe lava lima, ona avea lea o le ulu ulu ma sili ona taua ma mafanafana.

Macrame, o lana faatufugaga o loʻo taʻoto i le lalagaina o faʻamaʻa, o le sili ona leva ituaiga o suʻisuʻi, ae o aso nei e sili ona talafeagai i totonu totonu tisaini.

Ata

Sui o le ulu ulu mafai ona avea o se le masani ai atavali o le pa i tua o le moega. E mafai ona e faʻaaogaina le metotia gradient, stencils, faʻaaoga i ni vaega valivali pe faʻaaoga se faigofie teuteuga o le geometric. A faʻasolo le ulu ulu, e mafai ona toe vali pe faʻapipiʻi foʻi le puipui i pepa puipui.

Laupapa Perforated

Perforated laupapa e masani ona faʻaaogaina o se teuina faʻaputuga, ma afai muamua na mafai ona maua i latou i faletaavale, nei o latou o se foliga faigofie faʻamatalaga i fale mamanu. I totonu o le potumoe, e fautuaina e faʻaoga se laupapa e faia i le MDF poʻo le plywood: e mafai ona valivali i soʻo se lanu talafeagai, faʻaauupegaina i fata, matau ma nofoaafi.

O le lelei o le perforated laupapa o lona agavaʻa. Oe mafai ona suia e le gata o le teuteuga, ae faʻapea foi ma lona tulaga.

Ina ia aua neʻi paʻu le laʻau 'ili i totonu o le moega, e tatau ona faʻaseʻeina ma faʻamamaina pito.

Afai e te faʻatinoina se tasi o nei le le masani manatu, o le ulutala o le a avea ma autu teuteuina o le potumoe ma avatu ia originality ma le mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Reversible Cardigan with Buttons. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).