Balkon i totonu ma potu laʻei

Pin
Send
Share
Send

Afai e laʻititi le poletito, o le vaega o ona puipui atonu e le lava e ofi ai le manaʻoga numera o kapoti. E i ai le filifiliga: e osi taulaga faʻamalama, ioe, vaega. O kapoti e mafai ona tuʻu faʻataʻamilomilo i le atoa o le poletito, o lo latou maualuga e tatau ona faʻatapulaʻaina naʻo le maualuga o le poletito. Ae aua le aveina ese - a itiiti mai o se tamai faamalama e tatau ona tuua i le ogatotonu, a leai o le ao e le ulufale atu i le potumoe.

Ina ia foliga ia lapoʻa le vaega o laei, e tatau ona mama meaafale, e sili ona papaʻe. E le manaʻomia faitotoʻa i ofu uma, e sili le faʻafitia atoa - avanoa e sefe tele, ma e le manaʻomia foʻi, aua ole poletito ose potu e fai ai lavalava, ole mea moni, ofu faʻaofuofu.

Faʻata o le sili taua vaega potu laʻei i luga o le poletito... O le a latou vaʻaia faʻateleina le avanoa ma faʻaavanoa ia laʻei matagofie ma teuteu lelei. Nai lo o se faʻata pa, lea e leai se mea e tautau ai, e mafai ona e faʻaaogaina faʻata o le kapeneta.

E mafai ona e tuʻuina se laulau laʻititi laʻei ma se nofoa i autafa o le faʻamalama - o le a le tele se avanoa e maua ai, ma o le faʻafaigofieina o potu e fai ai lavalava o le a matua faʻateleina. E le gata i lea, o sea kulupu o le a teuteuina totonu o lou fale ma tuʻuina i ai le tagata ia. O le moli i luga o le laulau e avea foi o se teuteuga elemeni, ae faʻaleleia foʻi le moli o le potu laʻei.

O se taua matafaioi i totonupotu laʻei i luga o le poletito e pupuni pupuni. Tusa lava pe laititi le faʻamalama, o pupuni o le a fesoasoani e teuteuina le potu ma fausia ai se lagona i totonu. O pupuni uumi e taoto i luga o le foloa o le a faʻaopopoina ai se paʻu o mea taugata, ma o faʻamau faʻamau e faʻatagaina ai le faʻalo e "siʻi aʻe" teisi.

O isi elemeni teuteuina, e pei o se kapeta i foliga o se paʻu, e mafai ona faia se faʻatatauga ma taʻu atu lau amio.

Faʻapipiʻi au mea teuteu i luga o fata tatala - o le a atili ai ona pupula ma atili toʻatasi tagata i totonu.

Tusiata: Yana Molodykh

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Jak przestać się POCIĆ?! (Mae 2024).