Hallway i se faiga faʻaonapo nei: faʻataʻitaʻiga lelei i totonu

Pin
Send
Share
Send

Minimalism

Tatou amata i le tatou iloiloga o faʻaonapo nei laulelei auala i totonu ma se tulaga ua faʻateleina sili ona lauiloa i le tatou atunuʻu. Ona o lona laconicism, minimalism faia se tamai auala savali vaʻaia lautele lautele ma fesoasoani ia ausia sili maualuga aesthetics i se tapulaʻa vaʻaia. O le lanu lanu i le sitaili o minimalism e masani ona taofiofia - o se tulafono, e lua pe tolu faʻavae masani i totonu. Laʻititi susulu mea faʻaaoga e avea o ni faʻaaliga.

Minimalism e iloga i meaafale o ituaiga maopoopo, laina saʻo, manino geometric. O le mea taua o le teuina o mea ua tapunia. O ofu tuʻu saʻo mo ofu i fafo o loʻo faʻaauupegaina i faʻata, e maua ai le ea ma le malamalama.

Mo uma ana asceticism, minimalism ua manatu o le sili lelei filifiliga mo i latou e fiafia i le maopoopo ma mafai ona tausisia.

I le ata o loʻo i ai se auala savali e aunoa ma le manaʻomia faʻamatalaga. Faʻafetai i le kiona-paʻepaʻu maeʻa ma meaafale, faʻapea foi ma faigofie foliga, o le tamai potu foliga lautele ma mama.

Maualuga

Faigata, saua - ma i le taimi lava e tasi o le malamalama ma le manaia i totonu o le auala o le a talisapaia e tagata fiafia i mea uma tau pisinisi. O le lotoa e le faʻasino i puipui piliki, e faʻatatau i le saolotoga ma le sogasoga. Ina ia toe fausiaina, e le manaʻomia le teu faʻafaigaluega tele o tupe: piliki faʻanatura, sima, faʻapea foi ma laʻau matutua ono i ai i le teuteuga. O meaafale faʻaonapo nei (kapoti, fata, faʻatautau) e masani ona iai se faʻavae uʻamea. Tile ma laminate e talafeagai mo le foloa.

O le lanu fuafuaga e mafai ona pouliuli (efuefu, terracotta) poʻo le malamalama (paʻepaʻe ma eseesega faʻamatalaga). O le teuteuina e taua tele: o se atigipusa lalaga vavalalata nai lo se seevae fata, ala faʻailoga nai lo atavali, molituʻi ae le o lamepa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faitotoʻa ulufale i se faiga faʻaonapo nei, o lona faʻamaeʻaina o mea e paleniina e se puipui o le faʻatonutonuga.

Tekonolosi maualuga

O le autu iloga vaega o hi-tekonolosi o le maualuga tekonolosi ma futuristic meaafale. Glossy ma mirror luga, uʻamea ma chrome totoga, tioata elemeni e masani ona faʻaaogaina i teuteuga ma meaafale o le auala savali. Ae o le faʻamalamalamaina e maua ai se lagona faʻapitoa i totonu, o le tele e foliga mai e fesiitaʻi mai le taimi moni i le lumanaʻi.

O meaafale e mafai ona faʻataʻamilomilo pe saʻo - naʻo lona laconicism ma galuega e taua. O le pito i tua mo ia e filifilia moli, leai ni mea faʻafefe.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu lautele faʻaonapo nei-tech ulufale. O moli lanu viole i tua ma iila e faʻaopoopo i ai le malamalama i le tulaga atoa.

Faiga faasao

O le mafuaʻaga o mea i totonu, lea e pule ai le siʻosiʻomaga, o lona latalata i le natura. E aoga le filifilia o meaafale e faia i laupapa ma ofe mo le alasavali, faʻaaoga pepa poʻo pepa puipui masani mo teuteuga.

O le lanu lanu e masani lava ona mutia - paʻepaʻe, oneone, enaena tone, faʻapea foi ma lanumeamata lanumeamata ma olive o loʻo faʻaaogaina.

I le ata o loʻo i ai se potu faasaina-siva foliga e malamalama ma fealofani. O le faʻatautau ma laulau e faia i laupapa, ma o le foloa ua teuteuina i le toe faʻafouina o le herringbone parquet.

Faʻasao-sitaili tu mo le faʻasaoina o le natura, o lea e fautuaina ai le faʻaaogaina o aitema lona lua. O le potu ulufale e teuteuina i mea masani: lala, maʻa, laupapa e leʻi togafitia, ato faʻaseʻe. O fualaʻau lanumeamata e avatua i le hall le faʻafiafiaina faʻapitoa, ae afai e leai ni faʻamalama i totonu o le potu, e tatau ona filifilia ni fugalaʻau totonu-alofa i totonu o fale.

Fusion

O le togafiti faʻataʻitaʻi i se tulaga faʻaonapo nei e le gata o loʻo mulimuli atu i ni canons, ae o se faʻavae mo le faʻataʻitaʻiga. Ae faʻapefea pe a le mafai ona mafaufau i se tasi sitaili faʻaonapo nei? Faʻaputuputu uma mea sili uma mai itu eseʻese i totonu o le tasi totonu, aua neʻi galo e uiga i le tuʻufaʻatasiga o lanu saʻo (e le tatau ona vaʻaia e le faapaologa).

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fusion-style ulufale potu, lea e avea ai puipui puipui lanumoana o se pito sili ona lelei mo tagata mamanu teuteu elemeni.

E ui lava i le mea moni o fusion mea e matua eseʻese, faʻatasi e tatau ona latou foliga atoa. Ina ia faia lenei, e tatau ai o le foliga o meaafale, faʻataʻitaʻiga ma lanu i le teuteuina ma teuteuina faʻasolo toe faʻatulagaina e le tasi le tasi.

O mea tuai ma meaafale fou, o mea masani ma palasitika e faigofie ona faʻatasia i le fusion-style hall. Malamalama puipui, piliki, vali e talafeagai mo teuteuga puipui; mo le foloa - tile lanu eseese, poletito, laminate. E sili le faʻaaogaina o moli susulu e pei o moli, e mafai ona faʻamalamalamaina ai nisi vaega o le potu ma liliu ai foʻi ata masani i luga o le puipui e avea ma galuega o faatufugaga.

Aso nei

O sitaili faʻaonapo nei teuteuga o le aoga ma faigofie. O totonu o le auala savali i se vaʻaiga faʻaonapo nei ma le pa i le taulaga e faigofie ma le faʻalavelave tele i le taimi e mafai ai, i le taimi lava e tasi matagofie ma matagofie.

O le matagofie o le siʻosiʻomaga e maua i laina saʻo ma le leai o ni mea e le manaʻomia. O mea o loʻo nanaina i tua atu o faitotoʻa ofu e seʻe. O le seevae seevae tautua e le gata o se nofoaga e teu ai seevae, ae faʻapena foi o se nofoa. O mea aoga mo le faamaeʻaina ma le le makaina o mea e fesoasoani ai i lē e ana le fale mautotogi e faigofie ona tausia le oka i le auala savali. O le lanu lanu e masani ona faʻamamaina, ae faʻatasi ai ma ni auiliiliga malamalama e aumaia ai totonu i le ola.

Neoclassic

O le mamanu o le auala savali i le sitaili o se faʻaonapo nei masani faʻatagaina oe e liliu le potu i totonu o se laʻititi matagofie teuteuga. Aumai iinei, oe oso i totonu o le siʻosiʻomaga o le toe faʻaleleia ma le tamaliʻi. Lenei sitaili o se faʻaonapo nei faʻamatalaina o tu ma aga masani.

Le lava o faʻatusatusaga, lanu masani ma symmetry faʻavae lalo o lenei tulaga. O le mauoa teuteuga e maua ona o le maualuga-lelei maeʻa mea (teuteu vali, pepa faʻapipiʻi ma se unobtrusive laʻau laʻau, kapeti poʻo maʻa-pei o maa). O meaafale e mafanafana ma faʻaleleiina: ofu faʻataʻavale ma fatafata o drawers teuteuina i mamanu, ottomans ma se faʻataʻavale solofanua, laulau mananaia ma faʻamafanafanaga. E tatau ona matala le avanoa, ae le o le soʻona tele o mea.

I le ata o loʻo i ai se ulufale ulufale i totonu o se potu potu potu i le sitaili o se faʻaonapo nei masani. O meaafale faʻalelei, o se faʻata ma se ata lathing ma se moli tioata faia totonu taugata ma matagofie.

Art Deco

O lenei sitaili e mafai ona taʻua o le matagofie ma matagofie tele - o ia manatu faʻamalosi e faʻaalia i totonu o le art deco totonu. Eseese tulaga tulaga faʻalo, faʻailogaina o puipui, puipui puipui ma le fola malamalama e fai ai le falefaʻatusalia e le o se nofoaga mo le teuina o seevae ma lavalava.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se vaʻaiga faʻaonaponei faʻaonapo nei i le art deco style i auro, uliuli ma sukalati.

Art Deco i le faapaologa le aofia ai le faʻaaogaina o le tamaoaiga meaafale. Naʻo mea sili ona lelei e faʻafeiloaia ile teuteuga: vali teuteu, tile keramika, laupapa varnished taugata. Faʻamafanafana, moli uila ma faʻata e aofia ai vaega uʻamea, o mea pupula luga e faʻateleina ai le aofaʻi o le malamalama ma le susulu. E le gata i lea, o le art deco e fiafia i mea teuteu ma faʻatusatusaga, ma o le tuʻufaʻatasia o le faigata o le geometry ma teuteuga e maua ai se faʻaiuga ofoofogia.

Pop Art

Lenei o se sili atu fou sitaili faʻailoaina e lototetele manatu, mauoa lanu ma le toa i le faʻataunuʻuina.

O le uliuli ma paʻepaʻe maeʻa galue o se backdrop mo susulu teuteuina: pepa lautele, pepa lautele, komic tusi itulau. O meaafale faʻaonapo nei i le hall e filifilia i se foliga e le masani ai. O le teuteuga na mafai ai ona felanulanuaʻi pepa puipui, vali, vali, faʻapea foi ma luga oila.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se uluaʻi alalaupapa pop-art ma le taualuga uliuli ma puipui e teuteuina faʻapitoa.

Faletusi o ata

I le avea ai o se tulafono, o le toe faʻaleleia o le alasavali e faʻataunuʻuina mulimuli, pe a fai o le toega o le fale ua maeʻa foliga matagofie. O le sitaili filifilia mo le fale tele e tatau ona tuʻufaʻatasia nei avanoa, fausiaina o se fealofani ma faʻaonapo nei totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dont miss via Babusar. Naran. Kaghan. adventure to Gilgit-Baltistan. June-November. HD (Iuli 2024).