Scandinavian totonu mamanu o se tamai potu potu o 24 sq. m

Pin
Send
Share
Send

E i ai mea uma e te manaʻomia e fausia ai se tulaga faʻaonapo nei o le mafanafana. Paʻepaʻe mama e avatua avanoa i mafaufauga ma maua ai se lagona o le le faʻatapulaaina o le saolotoga, susulu lanu fausiaina sitaili ma lagona.

O le totonu atoa o se tamaʻi fale mautotogi i le sitaili Scandinavian e matua faigata: paepae pa, paʻepaʻe paʻepaʻe o le paolo lava e tasi, o se teuteuina auiliiliga - cornice i luga o le atoa faʻalo, ma vali paʻepaʻe.

O se tasi o puipui o loʻo iai le tino o piliki, ae e paʻe foʻi. E oʻo foʻi i le vaega o le foloa e papaʻe iinei - o le tasi e paʻu i luga o le potu malolo.

O le vaega o le umukuka e mama lanu lanu, pei o le laulau. O le mea lea, o le lanu filifilia o le umukuka eria e faia i totonu o se isi mea.

O totonu o le potu potu e 24 sq. e i ai ni nai elemene teuteuina, ae latou matua mafaufau loloto. I luga o le puipui ma se faʻamalama o loʻo iai ni faʻavaʻa "gaogao", lea e te vaʻai ai i totonu o le piliki o loʻo tuaoi ma se lace lace ma faʻauʻu ai e avea ma se ato ata atoatoa.

I luga aʻe o le sofa o loʻo i ai atavali moni, o se tasi e mamanuina i ni lanu se lua - uliuli ma paʻepaʻe, ma e masani ona avea o se talaʻaga mo le isi, lea e toeititi lava tutusa mea e tusia, ae i lanu susulu malamalama.

Moli. Lamepa tautau mai le faʻalo ma uaea e masani ai o le Scandinavian style. E lua moli faapena na tautau i luga o le laulau 'ai, faʻamalamalamaina le vaega autu o le potu. Moli lautele e saunia e moli malamalama susulu fausia i le faʻalo. O le vaega e faʻamalamalamaina e se faʻasologa o malamalama malamalama mafuaʻaga fausia i totonu o se laina o tautau kapoti, ma o le nofoaga o loʻo faʻailoa mai i le moli auala e se foloa moli e le sofa.

I totonu o le fale o loʻo fausia ai se potu laʻititi, sa faʻaaoga lelei le galuega ole piliki e fai ma teuteuga, o lea na latou le nanaina ai i lalo o le sulu. O le eseʻesega ma le maaleale o le laupapa o faʻavaʻa e maua ai se faʻaopoopoga aʻafiaga.

Na faia le tonu e aua neʻi toe suia le maa tuai o le faʻavevela, ae naʻo le valiina ma le faʻaeteete. Talu ai o le tele o fale matutua i atunuʻu i Nordic na faʻaaogaina nei maa, o lenei mea na faʻaleleia atili ai le tulaga o le sitaili.

Ina ia i ai le tele o le malamalama e mafai ai, o pupuni faigofie na suia i faasee: i le ao latou te le o vaʻaia, ma i le afiafi, i le tulaga tuʻu i lalo, o le a nana ai le umukuka mai le tauagafau foliga mai le auala.

Potu malolo

O totonu o se tamaʻi fale mautotogi i le sitaili a Scandinavian e aofia ai se potu malolo ma se sofa lautele lautele ma se TV i ona luma. O se tamaʻi atigi pusa i lalo o le Televise e avea o se faʻaopopoga.

A potopoto, o le sofa e lava le tele e faʻamautinoa ai le lelei moe, ma afai e tatau ai, e mafai ona faʻalauteleina e faʻatulaga se isi moega. Cushions i vai vali lanu o se lanu felanulanuaʻi i totonu o le Scandinavian totonu o se tamai fale.

Umukuka

Mo le faʻateleina o le malamalama, o foliga umukuka na faia iila - i le tuʻufaʻatasia ma papaʻe, latou vaʻaia faʻalauteleina le potu ma faʻamalamalama atili. O se fomu faigofie e fesoasoani e 'aloʻese mai le "aulelei", lea e atili ai ona saʻo ma mamalu ai totonu.

Brickwork ma se maa tuai na setiina le leo atoa mo le 24 sq. m., e tusa ai ma le pusaaisa teuteuina i se ituaiga sitaili. E paʻepaʻe foʻi, e tutusa le lanu o puipui. Masini umukuka - laʻititi, naʻo mea e manaʻomia. E oʻo lava i le kuka i luga e naʻo le lua lava mea faʻamumu, ua lava lea mo se aiga laititi.

I se faʻaopopoga, e seasea kukaina e tagata e ana le fale a latou lava meaʻai, e fiafia e fai le 'aiga o le aoauli ma le taumafataga i le cafe. Latou te le manaʻomia tele galuega luga, ma sa faia foi saʻo, faia i laupapa togafitia ma faʻapitoa puipuiga. O se mosaic apron paʻepaʻe mo le galuega vaega atili teuteuina le potu ma susulu malamalama, faʻateleina le malamalama o le potu.

I totonu o le fale fuafuaina o se tamai potu potu, o le 'aiga' aʻai nofoia se nofoaga tutotonu. E sili teuteuga: i tafatafa o le laulau laʻau o loʻo iai nofoa e le gata ile eseese o foliga, ae faʻapea foʻi ma lanu eseʻese, faia i mea eseʻese. E i ai le nofoa faia i laupapa, o se nofoa uamea ma nofoa faia i palasitika.

Faapaologa

O se faʻapitoa lanu lanu na faʻaaogaina i totonu o le ata o se tamaʻi potu potu potu i le faitotoʻa ma totonu o le faletaele. Lanumoana mafiafia i le auala savali ma pupula pupula i totonu o le faletaele fausiaina se lanu prism e ala ai ona iloa le fale atoa.

Faletaele

Tusiata ata: Vyacheslav ma Olga Zhugin

Tausaga o fausiaina: 2014

Atunuʻu Lusia

Nofoaga: 24.5 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: -son and -sen in Scandinavian names (Iuli 2024).