Fuafuaina o se potu potu ma faʻalo maualuga i luga o le fale "Stalinist"

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaina o se lua-tulaga potu potu ma maualuga faʻalo

I luga o le lautele o le 24 sikuea mita, o loʻo iai le potu malolo, o se umukuka, o se faletaele ma se taʻele, o se potu moe eseʻese ma se potu e fai ai lavalava ma e oʻo lava i se tamaʻi ofisa mo galuega.

E masani lava, mo tamaʻi potu mautotogi, paʻepaʻe e filifilia e avea ma lanu autu - e faʻatagaina ai oe ona faʻalauteleina le vaʻai. I lenei tulaga, o le tusitala o le poloketi, Tatyana Shishkina, na filifili o le uliuli o le a avea ma autu - ma na ia faia le filifiliga saʻo. Lanu uliuli faʻanenefuina tuaoi i le va o voluma, ona o lea potu e le foliga vaeluaina i eseese "fasi", ae foliga atoa ma fealofani.

O le lata i le fa-mita-maualuga taualuga faʻatagaina na tusia ai e le tisaini le fola lona lua i le potu - o se ofisa ma se potumoe ma se potu faʻaofuofu sa i ai iina. O sone uma e tau feololo i le tele, ae fai si faʻamalieina mo le tagata e toʻatasi.

O le fale mautotogi o loʻo tu i totonu o le fale "Stalinist", ma o tusitala o le poloketi na latou tausia le talaʻaga o le fale ma le faʻaaloalo. O moli lautele e maua mai i moli i luga, ae o loʻo iai le stucco rosette mo le moli moli i luga ole taualuga, ma le moli moli lava ia, e ui lava ona o ona foliga faʻa onapo nei, ae e manino lava e faʻasino tonu lava i tala masani.

Atinaʻeina o totonu o se potu potu potu ma faʻalo maualuga, o le tisaini ua saunia sili atu le tele o nofoaga e mafai ona teuina mea. O le mea autu o le teuina o mea i luga o le fogafalelua. Ua vavaeʻese mai le potumoe e se pupuni tautau i luga o se maualuga foliga L-faʻapipiʻi, faʻamau i le faʻalo. Lenei metotia o le vaevaeina sone e le "'ai" le avanoa, ma taofia le mafai ona litaea i soo se taimi mo se po malolo.

I luma o le teuga teuina, sa i ai se nofoaga mo se mautu laulau - o le a talafeagai e galue i ona tua. O le tamaʻi nofoa i ona tafatafa e sili atu le mafanafana ma e le tele se avanoa.

Ma o le lanu uliuli e le afaina ai le neula, o le tagata na fausiaina fola, faʻalo ma vaega o puipui i le potu mautotogi, o lenei faʻaopopo malosi i totonu.

Faletusi mamanu

Tusiata ata: Tatiana Shishkina

Nofoaga: 24 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Top 6 Photo Printing Tips with Printlab Chicago. PHLEARN (Iuli 2024).