Polokalama i totonu o le fale o se fale mautotogi

Pin
Send
Share
Send

Potu malolo

O le faʻafetauiina o meaafale ma mea teuteu e aumaia ai le mamalu ma le mausali i totonu o le potu malolo. O mea taua e fai o se pepa lautele i lanu samasama ma ni ufiulu samasama samasama e lua. Lua symmetrically faʻatulagaina tatala fata i ai fata angled i le foloa laina, lea e maua ai i totonu se malosi lagona.

Umukuka

Ina ia faia se tamai umukuka foliga sili lautele, o le pito i lalo o umukuka modules sa faʻaauupegaina i le paʻepaʻe, matua lamolemole foliga: latou leai ni protruding vaega, leai au 'au e saunia - o faitotoʻa e matala i le oomi. Na latou mumusu mai i soʻoga faʻataʻitaʻi i totonu o le galuega o le fale - e faʻaopoopo i le mauaina o le leo fua, o se faʻaiuga na faʻatagaina le tatalaina o le teuteuga autu o le umukuka - o se puipui na laina i maʻa masani, samasama travertine. O le ogaumu o loʻo tu maualuga - e faia lea mo le faʻafaigofieina ona faʻaaoga.

Potumoe

I totonu o le galuega fuafuaina o le fale, o puipui i totonu o le potumoe na teuteuina i se malu malu foliga beige. O le moega o loʻo i le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga o foliga masani: i le ulu ulu i itu uma e siʻosiʻomia e tagata taofiofia taofi o loʻo tautau mai le faʻalo, i le isi itu puipui o le tuʻufaʻatasiga e maeʻa e ni fola se lua.

I totonu o le poloketi o le ata i totonu, o moli autu e avatua e moli tuʻuina i totonu o se faʻamau i luga o le faʻalo. O le faʻamau e amata i le alasavali ma alu i totonu o le potumoe ma valivali uliuli. O le potumoe o loʻo i ai se tamaʻi potu laʻitiiti. O le foloa e faia i laminate, faʻataʻitaʻi laupapa oak ua leva, ma o se mafanafana kapeta enaena enaena e tuʻuina e faʻaopopo ai se faʻapitoa mafanafana i le ea.

Potu o tamaiti

Fola laupapa e faʻaopopo ai le mafanafana i se siʻosiʻomaga laʻititi. O le potu o loʻo fausia i totonu o se nofoaga faʻapitoa, faʻapipiʻia ma pupuni samasama pupula, faʻafetauiina le lanu o le sofa mea i luga. Lua "polo" lapoʻa o le uluaʻi lanu i luga o le foloa e leai ni faʻataʻavale nofoa e faigofie ona feoaʻi solo i totonu o le potu.

A o atiaʻe se ata tisaini mo totonu o se fale mautotogi, sa taumafai le au mamanu e tuʻuina atu ni nofoaga e tele e teu ai pe a mafai. I le vasega pepe, mo se faʻataʻitaʻiga, faafeagai o le moega o se faiga e aofia ai mezzanines, tatala ma tapuni fata, ma se TV tisa.

Faletaele

Mo e anaina, i le ata faʻataʻitaʻi o totonu o le fale mautotogi, o loʻo faʻatulagaina ai se faletaele mataʻina, lea o loʻo laina ai le "sone susu" ma papa maʻa. O le natura uiga o lenei minerale o le autu elemeni teuteuina o le potu. O laupapa tuai oak fola o loʻo ufiufiina i se varnish puipuia, o puipui ma le faʻalo e valiina i se leo beige ma susu vali tetee. O le faletaele o loʻo vavaeʻese mai le potumoe sili e se tioata vaeluaina, lea e atili ai ona tele voluminous.

O le fale talimalo malo i totonu o le fale ua maeʻa i le maamora lanumeamata i le vaega taele. Ina ia faʻamamafaina le tamaoaiga o le tulaga o lenei mea, moli na fausia i totonu o le cornice o le faʻalo tautau. E le pei o le fale taele a le matai, e leai se taʻele - e naʻo le taʻele e saunia. Fola e ufiufi ai - o le natura lauti o le auro-mumu lanu. O se sili tetee susu mea. O lona faʻaaogaina i totonu o faletaʻele faʻatagaina oe e faʻaopopo le mafanafana ma le mafanafana i le potu, ma i le taimi lava e tasi ia mautinoa le tumau o le toe faʻaleleia.

Tusiata fale: potu "Design Manumalo"

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pe A E Siva Cover (Mae 2024).