Wallpaper i le Igilisi sitaili: ituaiga, ata ma mamanu, tuʻufaʻatasiga, lanu

Pin
Send
Share
Send

Vaega o teuteuina puipui i le tulaga Igilisi

O le sili ona taatele puipui teuteuina mea i le Igilisi faiga o pepa puipui. E i ai foi le tuʻufaʻatasia o tali vaʻaia - vaevaeina le pa i le maualuga i ni vaega se lua. I lenei tulaga, o le pito i lalo e teuteuina i laupapa laʻau masani, ma le vaega i luga e ufiufi i pepa puipui. Lenei vaʻaiga o le puipui teuteuina faia le "Victorian" sitaili iloagofie ma sina tamai muamua.

I aso nei, i luga o le maketi o le faʻamaeʻaina o mea, e mafai ona e mauaina ituaiga nei o pepa puipui mo puipui:

  • pepa;
  • lē lalagaina;
  • vinyl;
  • ie.

Ituaiga o pepa puipui

Taʻitasi ituaiga ei ai a latou lava uiga foliga.

Pepa

Pepa pepa puipui i ai le numera o sili lelei nai lo isi ituaiga. O mea o le tapoleni o se siʻosiʻomaga faʻalelei ma se mautinoa meatotino o le ea permeability, lea i se isi itu ei ai se lelei aafiaga i le microclimate o le potu.

Le lalagaina

O ie puipui e le lalagaina e faʻaalia i le teteʻe ma le tumau. O le tuʻufaʻatasiga o le tapoleni aofia ai vaega e lua: o le muamua e le lalagaina, ma le lona lua e mafai ona avea ma pepa, ie poʻo le vinamu. O le le lalaga ie e nafa ma le tumau o le ufiufi, ma le mulimuli ane tasi mo le matagofie!

Ata o se potumoe ma pepa puipui i se tamai fugalaʻau mamanu.

Vinyl

Ole pepa puipui ole Vinyl e pei ole pepa puipui e le lalagaina, e iai vaega e lua - ole pito i luga ole vinamu (poʻo le polyvinyl chloride), ma le pito i lalo (e latalata ile puipui) - e leʻo lalagaina poʻo se pepa. Ona o le mafiafia o le tapoleni, o le malamalama sese o le tele ma le loloto ua fausia i totonu o le potu. I le faʻaaogaina o lenei meatotino, e tuʻufaʻatasia ai e le au gaosi ia ie ma ituaiga eseese e pei o laupapa, ie, maʻa, rattan poʻo teuteu teuteu, e faʻalelei ai luga e pei o mea masani.

Vinyl ie e anagata, tetee i le susu ma masini faʻaleagaina. E talafeagai le ufiufi mo le faʻaaogaina i potu e manaʻomia tele ai le faʻamamaina i taimi uma.

Ituaiga ie

O ie puipui i le gagana Peretania, na aumai mai totonu o seneturi ua mavae. Peitai, e oʻo mai lava i aso nei, o loʻo faʻaauau pea ona latou manaʻomia, aua aofia ai le siosiomaga faauo mea - ie, silika, viscose, cotton poʻo lagonaina. Lenei ituaiga aofia ai le lua faaputuga - o le muamua (latalata i le puipui) faʻavae luga o le pepa poʻo le lalagaina, ma le lona lua teuteuina, fuafua ai le aesthetics o le avanoa i le atoa.

Ata i totonu o potu

O le masani ai lolomi ma teuteuga o atavali i le Igilisi sitaili o loʻo vaʻaia i nofoaga malolo.

Kapeneta

O le faʻatonuga a Peretania e masani ona maua i ofisa. Lenei, wallpaper o muted tone i totonu o se pa ma se fasi e foliga manaia tele. Tuʻufaʻatasia ma meaafale laʻititi o meaafale ma mea tuai, o le puipui e ufiufi ma nei faʻataʻitaʻiga e faʻaaloalo ai le avanoa.

Ata o se muamua ofisa ma checkered Igilisi-faiga pepa puipui.

Potu o tamaiti

I totonu o potu a tamaiti, o pepa Peretania-faiga pepa pepa puipui o se saogalemu peti. E i ai le lautele o ituaiga o mamanu i luga o le maketi ma fugalaʻau, mamanu, sasa ma siaki o le a faia ai lau tama tama potu tulaga ese. Mo teineiti talavou, o se fugalaʻau autu e talafeagai, ma mo tama, o le Peretania Burberry cage poʻo fasi pepa. O nei lolomiga tumau mo se taimi umi ma e le leiloa lo latou talafeagai mo se taimi umi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tuufaatasi pepa puipui i le sitaili Igilisi.

Potumoe

O pepa puipui ma fugalaʻau fugalaʻau i le Igilisi sitaili o le a faʻafetaui lelei le teuteuga i le potumoe. Afai o le filifiliga pa'ū luga o se fasi pepa, ona fautuaina lea e faʻaaoga i pastel lanu, ona maua ai lea e le avanoa le filemu ma le toʻafilemu.

Umukuka

E le lalagaina pepa puipui i le gagana Peretania e talafeagai mo le umukuka. latou te mitiia ifo le tau susu ma le manogi, ma e faigofie foi ona fufulu. Mo puipui, e mafai ona e faʻaaogaina se ufiufi ma teuteuga fugalaʻau ma le geometry. Mo tamaʻi umukuka, pepa puipui faigofie, pe i se tamaʻi mamanu (fugalaʻau, pi, ma isi) o le a avea ma sili filifiliga.

I le ata, fugalaʻau mafuaʻaga o le ufiufi i totonu o le umukuka.

Potu malolo

I totonu o le potu malolo, oe tatau ona filifili mo pepa puipui ma se faʻataʻitaʻiga (rhombuses) poʻo se teuteuga - laʻau, fugalaʻau poʻo heraldic. O le filifiliga masani o se fasimea, lea e mafai ona a le mausali pe valivali. Ma le mea foi, aua neʻi galo e uiga i le vaʻaiaiga o faʻataʻitaʻiga laina. Ma afai latou te tuʻu faʻasaga i luga o puipui, o le potu vaʻaia faʻaopoopoina maualuga, ma a faʻatafaʻo, i le lautele.

Faapaologa

Lanu pa puipui, geometry, teuteuina faʻataʻitaʻiga faia le auala tele mataʻina! Ae ui i lea, o le potu e mafai foi ona i ai i moli malamalama. Ma o le monophonic pepa puipui i le Igilisi sitaili ma se manaia pastel lanu ata o le a sau e laveaʻi.

Tisaini ma ata

Igilisi Igilisi-faiga o loʻo i ai le numera o ki autu foliga foliga.

Fugalaʻau

Eseese o ata i luga o tapoleni e nonoina mai i teuila. Laʻau teuteuina, laʻau laʻau, laʻau o fugalaʻau sili ona matagofie i le lalolagi ua valiina i luga o paelo i le sitaili Igilisi. Peitaʻi, o fugalaʻau sili ona taatele o rosa.

O loʻo faʻaalia i le ata se potu malolo e faʻaaoga ai pepa puipui ma se ata o fugalaʻau.

Manulele

O le auai o manulele i luga o puipui e faaolaola ai le avanoa, ma faafeiloai ai. O puipui ma manu feʻai i totonu o le potu a tamaiti o le a le tuʻulafoaʻi lona tamaʻi anaina.


Laupapa

O le fasi pepa e mafai ona lava naʻo ia i le vanimonimo, ae avea foi ma se soa mo isi ata, pei o fugalaʻau. Faʻapipiʻi filifiliga mafai ona 'eseʻese ma matua le masani ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tuʻufaʻatasia o se ata ma se fugalaʻau ma se faʻasologa.

Sela

Eseesega fesuiaʻiga o le pa o le a fesoasoani faia le avanoa mafanafana ma matagofie.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma pepa puipui i totonu o se pa.

Heraldry

Ufiufi puipui ma se lolomi Igilisi o Heraldry seti le austerity totonu ma taʻiala foliga.

Lalo o le ie matagofie

Faʻapipiʻi i le Igilisi sitaili i lalo o le teuteuina faʻaeeina le avanoa ma se autu faʻavae.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se ufifi. Mataupu masani o le ata: soifuaga o le tagata, tulimanu, manu ma manulele.

Lanu fusi o alaleo

E mafai ona e faʻailoaina lanu masani o loʻo iai i soʻo se mea i totonu ole Igilisi.

Lanu moaga

O le lanumoana lanu e faʻatamaoaigaina ai le potu. Faʻatusatusaina kiona-paʻepaʻe stucco suia avea o se sili faʻaopopoga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata totonu o le potu malolo mafanafana ma le ata lanu moana.

Lanu meamata

O le lanumeamata lanu o canvases i le Igilisi sitaili maua ai le avanoa filemu ma le toʻafilemu. O meaafale laupapa mautu e fai o se faʻaopopoga lelei. O le tuʻufaʻatasia o lanu meamata ma laʻau lanu e faʻatupu ai le lava i totonu o le tagata.

Lanu mumu

Ole mumu mumu e mafai ona faʻamataʻu, o lea e tatau ai ona faʻalatalata ile terracotta shade.

Beige

Meaafale o malu, lanu enaena enaena o le a ofi atoatoa i luga o le beige talaʻaga. I le taimi lava e tasi, o puipui malamalama e faʻamama le avanoa ma faʻamalamalama.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma pepa puipui i le Igilisi sitaili. Nofoaga magalafu.

Lanu enaena

O le brown brown, e pei o le lanumoana, e manaia lona tuʻufaʻatasia ma papaʻe elemeni (mo se faʻataʻitaʻiga, gypsum stucco). Faatumu le potu i le loloto ma le lilo.

Tuufaatasi pepa puipui

O le Igilisi-faiga pepa faʻapipiʻi e alu lelei ma pupuni pupuni, tioata moli, afi afu, mea teu tuai ma le mea moni paʻu meaafale.

Meafale

Mahogany, walnut ma oak meafale teuteuina i ata vaneina o se lelei faʻaopopo i le pepa puipui. I le teuteuina o meaafale teuteuina, taugata ituaiga o ie o loʻo faʻaaogaina, e le gata i le manino ae faʻatasi ai ma se ata. Velor, veloveta, lafu, paʻu o ituaiga sili ona lauiloa mo le teuina o sofa ma nofoa faʻanofilima. O le mafaufau e faʻatosina mai foi i foliga o meaafale, e i ai ona uiga taua - faʻasolosolo lima, Kapitone suʻi, lapoʻa vae ma taugata ie.

Ata o le Chesterfield paʻu sofa i le Igilisi sitaili.

Pupuni

O 'ie puipui a le tagata lava ia e fai mai le faʻamalama, silika mafiafia, ie lalaga ie, veloveta ma ie e iai foi i pupuni o faʻamalama. E taua le maitauina o aso nei tagata gaosiga o maeʻa mea na i ai ni faʻaputuga o lea ie ma pepa puipui ei ai a latou masani masani. Lenei faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia pa teuteuina ma pupuni i totonu o se tasi teuteuga faʻaopoopo. O faʻalavalava, teuteuga faʻanatura, siaki o ata masani ia o pupuni ma soa lelei mo ufiufi puipui.

O ituaiga masani o pupuni ei ai se pupuni saʻo pupuni silhouette ma matau, faʻapea foi ma se puʻupuʻu. O le uiga eseʻese o lenei ituaiga o le faʻataʻamilomilo ma lauolaola faʻaputuputuina o ie, lea e ufiufi ai le lona tolu o vaega o le faʻamalama.

Faletusi o ata

Wallpapers i le Igilisi sitaili, tuʻufaʻatasi ma le aristocratic totonu aitema, faʻaeeina le avanoa ma taugata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 7 HOUR 4K DRONE FILM: Earth from Above + Music by Nature Relaxation Ambient AppleTV Style (Mae 2024).