O le fea sofa e sili ona lelei mo lau moe i aso uma?

Pin
Send
Share
Send

O a ni uiga lelei e tatau ona i ai i le sofa?

Afai e te faʻatau se sofa mo le moe i aso uma i totonu o se tamai potu, ona avea lea ma toetoe lava o le pau lea o le filifiliga mo meaafale meafale i le fale. E le fautuaina e tagata popoto le sefe i luga. Faʻamolemole vaʻai i mea nei ae le i faʻatau:

  • Mamanu Mo se nofoaga moe, e le o le mea sili lea, ae o le sofa o le totonugalemu o le fale, oe tatau ona fiafia i ai.
  • Faigofie E faʻaaogaina mo moe i aso uma, matamata TV, malolo, mauaina o malo. Nofo ma moe e tatau ona lelei.
  • Tulaga lelei E le pei o tuʻuga eseese - moega + sofa, o lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga pea. Meafale e tatau ona tatalia mafatiaga ogaoga.
  • Faigamalaga Ae e te leʻi alu i le moega, e tatau ona faataatia ese le fausaga, pe a uma le moe, e tatau ona gaugau. Afai e faigata lenei mea, oe o le a faʻasalaina oe lava i taimi uma le faʻalavelave.
  • Faagaioiga. Aisea e le faʻaaogaina ai le sofa toso mai i fafo e fai ma nofoaga e teu ai? Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taeao e faigofie le tuu o ie moega i totonu o se pusa teu e le aoga pe a gaugau. Ona e le manaʻomia lea o se isi pusa o drawers poʻo ofu.

Fuafua le tele ma foliga

Tele filifiliga e talafeagai mo moe i aso uma, ae ole sofa lelei mo se ulugaliʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, e ese mai lena mo le vasega pepe.

O le mea taua muamua e tatau ona uaʻi iai o le tele o le moega. I le umi, sofa uma mo moe i aso uma e tusa tutusa - 200 cm saʻo, 200-280 - tulimanu. Lautele mafai ona eseese:

  • 140. E talafeagai mo se tagata e toʻatasi pe sefe se avanoa i se tamaʻi fale mautotogi mo se ulugaliʻi.
  • 160. O le lautele lautele mo le moe lelei i aso uma mo ulugaliʻi.
  • 180. Faʻatagaina avanoa avanoa? Ave le fiafia i lenei filifiliga - e sili atu ona talafeagai mo tagata e toʻalua. A gaugau, o le nofoa e lautele atu nai lo le masani ai mo faʻaopoopo faʻamafanafanaga.

I le ata o loʻo i ai le tulimanu puʻe sofa ma faʻatasi gaioiga

Ae o le foliga, o le filifiliga e laʻititi: saʻo pe angular (L poʻo U-foliga). Talu ai o le tele o taimi e faʻatau ai se sofa mo le moe i aso uma i tamaʻi potu mautotogi, o le sofa saʻo e sili atu le lelei - e sili atu le puʻupuʻu.

E i ai ni au malo poʻo se aiga toatele e nonofo i le fale? Vaʻai totoʻa i tulimanu o sofa. E tele a latou nofoa, o le mea e momoe ai e sili atu le lautele.

O le fea faiga faʻatulagaina e sili atu ona aoga?

E i ai le tele o suiga suiga, ae le o latou uma e talafeagai mo le momoe i aso uma.

  • Tusi O se sofa ma se ituaiga o lenei ituaiga sa lauiloa i tuanaʻi o le USSR, pe a leai ni faʻapitoa. O le faʻavae o le faʻagaioiga e faigofie: siʻi le nofoa, tuʻu i tua, tuʻu i lalo le nofoa. O le mea sili le lelei o le va i le va o vaega e lua, lea o loʻo i ai mai le taimi o le faʻatau. I le aluga o taimi, o le a loloto atili ai, e matua le toʻa lelei i le moe. E faigata ona faʻataʻoto se tusi; e sili le aua le faʻaogaina mo le moe pea.
  • Eurobook. Faʻavasegaina faʻaonapo nei auala e faʻafaigofieina le faʻateʻaina / faʻapotopotoga faʻapotopotoga. O le nofoa e alu i fafo, o le tua solofanua - ua sauni le moega! O mea lelei e aofia ai le faigofie o le metamorphosis, le iai o se lautele potu ie. E leaga - le tutusa faʻanoanoaga. I luga o se sofa sili ona lelei ma se poloka tautotogo, i le taimi muamua e toetoe lava a le vaaia, ae i le aluga o taimi, o le faavae o le a fufulu, o le a avea ma le lelei i le moe. O leisi foliga o le i ai o potopoto aluga i tua. Ae e leʻi momoe, e tatau ona aveʻesea i latou i se mea, e le faigofie foi i taimi uma.

  • Dolphin. O le igoa na faʻaigoaina mo le tutusa o le faʻagasologa o gaioiga ma le osooso o se lumanaʻi. Ina ia faʻasaʻo le sofa, e tatau ona e toso ese le drawer mai lalo, toso le au, siʻi le pito i lalo i le tulaga o le pito i luga. O mea le faʻamalieina e aofia ai le manaʻomia e faʻaseʻe i fafo - e le aofia ai le faʻaaogaina o kapeta, ma o le iʻuga o le faʻaaoga pea e mafai ona faʻaleagaina le foloa ufiufi (parquet, laminate).
  • Kiliki-gag. O inisinia e tai tutusa lava ma se tusi masani, e tasi lava le eseʻesega - o fulufulu lima. Ae e te leʻi aveʻesea le sofa, e tatau ona e loloʻuina, ona mulimuli lea i le laʻasaga ma lea laasaga, e pei o le tusi. Uma le lelei o le muamua faʻataʻitaʻiga (le manaʻoga e siʻi pauna pe a tatalaina) o le kiliki-gag pea taofia.

  • Maliega. E pei ona taʻu mai e le igoa, o le suiga suiga e tai tutusa lava ma le faʻaloaloaina o le tagitagi o lenei mea faigaluega. O le eseʻesega mai le tele o isi sofas o le mafolafola potu e le o i ai, ae faʻasaga i tua. E tusa ai ma lea, 1.5-2 m o avanoa avanoa e manaʻomia i luma o upholstered meaafale. I totonu o se potu malolo tele, o se tasi lea o filifiliga sili ona moe.
  • Gaugauina E sau i se faʻamauʻoa poʻo le sedaflex format. E eseese le faʻatinoga, ae o le aano o le suiga metotia e tutusa: i totonu o le sofa o lo o gaugau moega, lea e tosoina i fafo, tatala ma le lagolago i luga o le nofoa. O le mafanafana o se nofoa faalagolago i le tulaga lelei o le faʻatinoga, faavaa, faamalu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga ma le lumanaʻi

  • Faaavale i fafo. O le faʻavae o le faʻagaioiga e manino mai le igoa: o le tasi vaega o le nofoa o le nofoa, o le isi e faʻasolosolo mai i lalo o ia, siitia. Faʻatusatusa le ata i le leai o se ie lavalava, ave le fiafia i le L-foliga faʻataʻitaʻiga ma teuina i le tulimanu module.

Ua matou lisiina sili ona lauiloa filifiliga. Ina ia faia le filifiliga saʻo, ae e te leʻi faʻatau, ia mautinoa ia taumafai e tatala le sofa ina ia mafai ai ona malamalama i le faigofie ona faia i aso uma. E leʻi mauaina se filifiliga talafeagai i latou na ofo? Siaki nisi faʻaopopo manatu - Eurosofa, Puma, Caravan.

Filifilia o se faʻavaʻa

Fuafua e moe i luga o le nofoa i aso uma? Ave le faʻamuamua i se malosi, faʻatuatuaina faʻavaa.

O le uʻamea faʻavae o le sili ona faigata, ae o lona anagata e faʻalagolago i le lelei o le uʻamea, uelo. E masani ona faʻaaogaina i sofa, maliega poʻo moega gaugau.

I le ata o loʻo i ai se Farani gaugau moega i totonu o se taʻavale faʻavalea

O le laupapa laupapa e sili ona taatele - o meaafale faʻapipiʻiina o le a taugofie, maualalo ifo i le uʻamea i le tulaga o le tautua olaga, ae na o sina laititi. O le mea taua o le sofa e faia i le maualuga maualuga laʻau poʻo le laupapa laupapa.

I le tulaga lona lua, faʻalogo i le faʻagaioiga o laupapa - e tatau ona faʻamamaina, a leai o le a e manavaina formaldehyde emitted e papatusi. Ma o lenei e le taliaina i le taimi o le aso moe.

O le fea e faʻatumu e tatau ona e filifilia?

Uma potu ua vaevaeina i 2 ituaiga: ma le tautotogo poloka pe faʻavae i foam foam (PPU).

O vaipuna moe e sili ona taatele - e te maua se resilient orthopedic luga o le a maua ai e oe se lelei malologa mo po uma. Ae aua le faʻamasani i se mea faʻatumu: o le faalagolago iunite tautotogo e taugofie, ae itiiti malu ma le faʻatuatuaina i le faʻagaioiga. I le aluga o taimi, o le a amata ona tolotolo, faʻatau atu i totonu, o le vaipuna o le a faʻaleagaina ai le tapoleni.

Tutoʻatasi poloka poloka, lea e tofu spring ma a latou lava "ato", ola umi. Latou te le tolotolo, aua le faʻaloaloa, ma maua le sili ona lelei aʻafiaga lagolago.

Ata o se lapoʻa faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga i se fusi

E tali tutusa le tulaga ma le PPU. O sofa ma mea taugofie e sili atu le aoga, ae o le a vave ona le toe faʻaaogaina - o le a fufulu ese, leiloa foliga. Ma maualuga-lelei polyurethane foam, i se isi itu, o le a tumau ia le itiiti ifo ma le 7-10 tausaga, a o maua ai se orthopedic aafiaga i le taimi o le moe.

O maua gofie tagata o lou aiga i tali atu i le papala? Faʻalogo totoʻa i le tuʻufaʻatasia o le mea e faʻatumu: e le tatau ona i ai ni mea masani, e pei o fulufulu, fulufulu, popo popo.

Matou te filifilia se mea faʻalagolago i mea e faʻapipiʻi ai

O le filifiliga o ie ma ie o meaafale ie e mataʻina, ae e eseese uma uiga, e le talafeagai uma mo le moe i aso uma.

  • Paʻu, faasao-paʻu. E foliga manaia, faigofie ona faʻamama - atonu o mea lelei uma ia. Soʻo se ie moega e seʻe i ai, e le toʻafimalie le nofo ma leai ni vae i le taumafanafana. Oe o le a afu, pipiʻi i luga. O le isi mea e tatau ona vaʻai i ai o le i ai o fagafao. E faigofie ona latou faʻaleagaina le paʻu, o le sofa e foliga palapalā.

  • Fuafuaina O se tasi o mea sili ona taugofie mea teu gaʻoa. O le uiga e pei o se ie afu vaivai, manaia, lelei e faʻaoga ai. E manaia le nofo ma moe i luga o le fala, ae le talafeagai i le fale ma fagafao.
  • Velours. Laupepa maualalo maualalo-paʻu, vaivai ma manaia i le paʻi i ai. O oloa i totonu e foliga manaia, e manaia le nofo, taʻoto luga. Ae ia manatua o le maeʻa o le 5-7 tausaga e mafai e le faʻaputuga ona "soloiesea" mai le faʻaaogaina pea, ma faʻaputuga patupatu na faia i nisi nofoaga.

  • Jacquard. Mafiafia, taugata, maualuga le tulaga. E le fefe o ia ile susū, talafeagai mo aiga ma tamaiti, manu. Ae aua le faʻatauina se sofa ma jacquard upholstery i totonu o se potu susulu - o le a mumu i lalo o le faʻaaliga tuusao i le ultraviolet radiation.
  • Lafu Taugofie ma malosi atu nai lo velor, ao e pei lava matagofie ma agamalu. Le fefe ile vai, pisia, togafiti a manu, e le afaina i le fesuiaiga. Ae e faʻaputuputu static eletise, o le sofa mafai ona eletise.
  • Chenille O se tasi o sili ona anagata ie, o le averesi auaunaga olaga ma le faʻasaoina o le ata e aulia 10-15 tausaga. Pau lava le leaga o le mativa ma maamaai mea e faigofie ona fausia.

I se faʻaopopoga i le ituaiga o ie, faʻalogo i isi itu: togafitiga ma oloa mo le faigofie faʻamamaina, auala o le tausiga, o le i ai o le mafai ona aveʻesea ufiufi.

O a faʻaopopo mea faigaluega ma mea faʻaopoopo e filifili ai?

Ua uma ona tatou taʻua le taua o le i ai o se ie lino, ae le gata i lea, o fata i luga o le sofa o le a le faʻalavelave. E faigofie ona faʻaaoga e fai ma laulau i autafa o le moega e tuʻu ai lau telefoni pe tusi i le po.

O fata e fausia i le tulimanu, luga o le backrest, i fafo i le armrests. O laulau e mafai ona aveʻese i luga o faʻamau lima e faigofie - e mafai ona e tuʻuina i ai se kapeke ti poʻo se ipu vai.

O le fausia-i mataʻupu o le a maua ai faʻamafanafanaga faʻaopoopo - e mafai ona faʻaaogaina e faʻaola ai le moli, moli po, moli uila. E i ai sofa e susulu i le taimi e tasi, i le oomiina o se faʻamau i se nofoaga talafeagai e mafai ai ona e kiina le moli i soo se taimi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o fata i le fusi lima

Faʻalatalata i le filifiliga o se sofa mo le moe lelei - o le faʻataʻitaʻiga saʻo o le a maua ai le lelei malologa ma o le a tumau mo se taimi umi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: MOE I LE PO MASINA Samoan Karaoke 2019..Key D (Mae 2024).