Teuteu tusi mo teuteuga i totonu +56 ata

Pin
Send
Share
Send

O le fale e le na o se 'olo mo se tagata, lea e mafai ai ona ia faʻaaluina taimi ma lona aiga, malolo pe a maeʻa se aso faigata. O ia, pei o lavalava, e mafai ona faʻaalia le aano o le tagata i totonu, faʻafetai i nisi o teuteuga elemeni, totonu fofo ma maua.
O se lauiloa lauiloa salalau faʻafetai i papalagi tagata mamanu i foliga o volumetric mata mo totonu, faʻapea foi ma isi typographic elemeni o le a talafeagai i fale uma. Faʻafetai i le tele o ituaiga filifiliga, oe mafai ona faia se tulaga ese teuteuina o tusi o le a faʻamamafaina lelei lelei tofo, uiga tagata o le ana.

Faʻafefea ona filifili mataʻitusi, fuaitau, numera lolomi mo totonu?

O tusi teuteu te faʻatagaina oe e faʻaopopo se paʻi o le sogasoga, fou, fatufatuaʻi i totonu o soʻo se potu poʻo se potu. A filifilia ni mea faʻapipiʻi, e taua le filifilia o le vai saʻo, lanu, lapoʻa. E mafai ona e mauaina tusi ua maeʻa saunia i totonu, pe mafai foi ona e faia e oe lava. Lelei tali o le ie, uʻamea, fafie faʻataʻitaʻiga. E mafai ona lapopoʻa, laʻititi, mafolafola, tele, pe faia i le tulaga o numera, mataʻitusi mataitusi.

E taua le filifilia o totonu upu o le a aumaia ai le paʻi o le tagata lava ia i le ea o le potu.

O ia fatuga o le a fealofani fealofani i totonu o le vaega ulu i totonu o le potumoe, foliga matagofie i luga o le puipui, luga o le foloa, i le tulimanu o le potu.

Faʻafefea ona ou faʻatulagaina le igoa?

Faʻatasi ai ma filifiliga mo le tulaga o tusi volumetric i totonu, o mea nei e tu matilatila:

  • auala asymmetrical. Faʻatasi ai ma sea faʻatulagaga, e maua ai se tuʻufaʻatasiga le masani ai, lea e faʻaaoga ai mataʻitusi o siʻosiʻomaga eseese, lanu, lapoʻa. O ia tusi teuteuga mo totonu e masani lava ona faʻatulagaina i se faʻasologa faʻapitoa, e tusa ma le tofo a lē e ana le nofoaga. Ua fautuaina e le au atamamai e aua neʻi aveʻeseina e le tele o lanu. E sili le faʻaaoga e le sili atu ile fa lanu ile vaega atoa e fai ai. A leai, o le ata atoa ono leiloa se tasi faʻamaoni;
  • faʻatulaga faʻasologa mataʻitusi. O ia fofo e sili ona talafeagai mo le potu o tamaiti o se fesoasoani aʻoaʻoga. Faʻafiafia atili le avanoa, felanulanuaʻi, latou te atiaʻe, aʻoaʻo le pepe, faʻamasani ia ia i tusi mai lona laititi;
  • le faʻatulagaina o mataitusi tetele, faʻaupuga tasi ma faʻauiga umi. O ia teuteuga o le a faʻapitoa i le fale, eseʻese mai fale o isi tagata. I totonu o le potu a le tamaititi, e mafai foi ona e faʻaaogaina upu atoa i totonu. Luga o le moega, luga o le faitotoʻa poʻo luga o le laulau, oe mafai ona tuʻu le igoa o le ana le potu. Fasifuaitau e fiafia iai, faʻamatalaga, tusi o igoa o tagata taʻitasi o le a avatua se lagona valivali, fesoasoani e faʻatasia uma tagata o le aiga.

Faʻalogo, aua le faʻaaogaina sili atu i le fa lanu i mataitusi tusi o se potumoe poʻo se isi potu.

O le a le mea e fai ai sea teuteuga mai?

O tusi i totonu e faia i mea eseese, e mafai ai ona faʻamalieina le tofo a tagata uma. Oe mafai foi faia latou latou, i ai ni mea i ou lima. Ina ia fausia ni tusi mo totonu, e mafai ona e faʻaaogaina le paʻu, palasitika, fafie, suede, foam rubber, metal, ma faʻapipiʻi foʻi nei mea i le tasi. O le filifiliga pito faigofie e fai o se tusi mafolafola poʻo se tusitusiga i luga o le puipui. Volumetric elemene e sili atu ona faigata ma faʻaalu taimi. O tusitusiga i puipui e faia i le uaea mafiafia e foliga mai o le amataga. O se fesoasoani tutusa e mafai ona faʻaopopoina i filo lanu, lopa, lipine.

E le gata i lea, o le teuteuina o mataitusi e mafai ona faia i ie. E suʻi se aluga malulu i foliga o se mataitusi, e naʻo le poto masani o le suʻisuʻi e te manaʻomia, le agavaʻa e fausia ai se mamanu ma suʻi se faigofie faigofie oloa. O le isi ituaiga teuteuina o mataitusi o graffiti i luga o puipui. O le elemene e faia faʻaaogaina ai se maka, vali, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o se stencil. E mafai ona faʻatinoina i gagana eseʻese, tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi ma fausia ni tuʻufaʻatasiga fauina. O se manaia faʻaopopo o le a avea upu ma fasifuaitau faia mai faʻamau, eseese lace, fili, filifiliga mai seashells, maʻa matagofie.

O fea e tuʻu ai teuteu mataitusi?

O mataʻitusi i luga o le puipui i totonu e mafai ona faʻaaogaina, muamua lava, e fusia ai le tasi poʻo le isi avanoa i lē ana. Faʻatasi ai ma na elemeni, oe mafai ona faʻaaoga mataitusi tetele o le aiga faaiu, igoa saʻo, mataitusi o le igoa o le tamaititi. O le faʻaaogaina o tusi laupapa i totonu ua faʻateleina foʻi, ua avea ma upu ma fasifuaitau eseese e puʻeina ai. O ia faʻaopopoga o le a talafeagai e le gata i luga o puipui, faʻalo. Latou te tuʻuina i totonu o se potu o soʻo se gaioiga. E lelei mo mea nei:

  • laulau kofe;
  • fata;
  • magalafu;
  • fatafata luga;
  • faʻamalama;
  • sitepu sitepu.

O le mea lea, o totonu tusi o le a teuteuina le potu malolo, potumoe, potu o tamaiti, aʻoga, ma le umukuka, auala, ala savali.

Faʻaaogaina o teuga tusi i le potu malolo ma suʻesuʻega

E mafai ona iloga se pa atoa mo lenei ituaiga ata i le potu malolo. E mafai ona tuʻufaʻatasia i latou ma faʻavaʻa ata e fausia ai tisaini laʻei i soʻo se sitaili. Lenei o le a faia potu vateatea foliga pupula ma sili atu muamua. O tusi mai mea vaivai e mafai ona tuʻu ile foloa, sofa. I taimi o tifaga a le aiga matamata pe faʻatasitasi ma uo, o nei elemeni o le a avea o ni aluga mo faʻaopoopo faʻamafanafanaga.

I totonu o se potu faigata o se ofisa, oe mafai ona faʻaaoga upu mai fafie i totonu. O le a latou foliga taugata, muamua, faʻamamafaina le ana le masani ai tofo. O le faʻaosofia o fasifuaitau i luga o falefaigaluega o le a faʻaosofia ai le manaʻo e galue, faʻafitauli vaivai.

Le faʻaaogaina o tusi ile umukuka ma potumoe i totonu

Ina ia mafai ona fausia se foliga tutusa teuteuga luga o se puipui puipui, oe o le a manaʻomia ata lolomi oloa. O mea umukuka mea e fai i le tulaga o mataitusi mo teuteuga e foliga mai e le masani ai. I lenei fomu, e mafai ona faʻaalia ai koneteina eseese mo cereal, salt shakers, pepper shakers. E mafai ona e tuʻuina mataitusi-magnets i luga o le pusaaisa, ma ia fausia se ogatasi i totonu, faʻaopopo le laulau ma ipu ma faʻailoga. E mafai foi ona e teuteuina ie umukuka ma tusitusiga. O le a latou foliga talafeagai i pupuni, ie pupuni, tapuni. Faatasi ai ma le fesoasoani o ia teuteuga faʻaopoopoga, e mafai ona e faʻafouina foliga vaaia o nofoa, potholders, umukuka solo.

I totonu o le potumoe, o le tusi elemeni fausia ai le mafanafana fale, moliaga ma lelei. Lenei e mafai ona e mauaina e le gata i upu i luga o le puipui i totonu, ae faʻapea foʻi luga o le faʻalo. Eseese fasifuaitau neon fasifuaitau tuʻuina i le taualuga o le a fausiaina le masani ai moli o le a avea o se teuteuga gaioiga. Igoa, upu alofa, ma foliga matagofie o le a foliga matagofie i le ulu o le moega.

Teuteuina o se potu a tamaiti ma tusi tusi, teuteuga

Avea o se tasi o le sili ona lauiloa potu mo teuteuina ma totonu tusi, o le potu a tamaiti faʻatagaina oe e faʻaalia ai soʻo se miti ma fatufatu aitia. Luga o le moega pepe o se tamaititi, e mafai ona e tuʻuina lona igoa, ma teuteu le tulimanu galue o le tamaititi muamua i se mataitusi. Ile taimi lava e tasi, mo le lelei faʻamanatuina, oe mafai ona faʻaaogaina le Igilisi lomiga. Tusi fesoasoani fesoasoani vaevaeina le avanoa o le potu i sone. E talafeagai lea mo fale mautotogi e nonofo ai tamaiti e toʻalua i le tasi vasega pepe. E maua e tamaiti matutua le manaia o le auai ma tagata matutua i le teuteuina o le latou potu. E mafai e le tamaititi ona filifilia ia lava lanu, faʻaopopo mea teuteu, pi, fugalaʻau i mataʻitusi mataitusi.

Mea e faʻaaoga i tusi ma fasi meaafale i foliga o mataʻitusi

I se faʻaopopoga i le masani ai ona tuʻuina atu tusi i luga o fata poʻo luga o se puipui, o aso nei e mafai ona e filifilia nisi filifiliga muamua mo le tuʻuina o lenei ituaiga teuteuga. E mafai ona maua i latou i le tulaga o mataitusi e pei o ni mataitusi. Faatasi ai ma ia oloa o fata eseese, kapoti, pusa tu. Latou o le a faʻaopopo originality i so o se fale poʻo le fale, talafeagai mo potu i le sitaili o Provence, avant-garde, futurism, masani ma isi.

Faʻatasi ai ma mea faʻaaoga, aluga vaivai ma mea lolomi, teuteuina o ipu ma isi ipu ma le ata o mataʻitusi, faʻavaʻa mo ata, tulaga tusi, faʻamaumauga, moli e sili ona lauiloa. Wallpaper ma se faʻataʻitaʻiga tusi ma se uluaʻi lolomiina i le tulaga o tusitusiga, faʻaupuga alofa, ma faʻaupuga i gagana eseese o le a fesoasoani e faʻafouina foliga vaaia o se potu o soʻo se sitaili.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Opuszczony pałac Grabowskich- cz II Piwnice- HD URBEX. Abandoned Palace. Urban Exploration (Mae 2024).