DIY butterfly decor +60 ata

Pin
Send
Share
Send

Ina ia lelei totonu o le fale, e tatau ona e uaʻi atili i auiliiliga. O se tasi o nei auiliiliga mafai ona i ai o butterflies puipui. O ni faʻailoga o le malamalama ma e fesoʻotaʻi ma le vaitau o le taumafanafana, pe a mafanafana ma susulu fafo, o lea afai e manaʻo se tagata e tuʻuina atu le faʻamafanafanaga moni i lona fale, ona avea ai lea o lima-pe faʻatauina butterflies o se sili lelei filifiliga.

I totonu o totonu

Butterflies i totonu o loʻo tuʻuina mai i le tulaga o le vaega, lea e faia mai le 'eseʻese o laupepa mea, ona faʻapipiʻiina lea i totonu o se mea manaia i luga o le tasi puipui poʻo le tele i le taimi e tasi. E tele filifiliga mo mea mo le fausiaina o butterflies, faʻapea foʻi ma le tele o fesuiaʻiga pe faʻafefea ona tautau, o le tuʻufaʻatasia o nei mea taua e aʻafia tonu ai le foliga o le faʻaalia mea teuteu foliga o le a vaʻai i totonu.

E mafai ona faʻapipiʻi pepe i luga o le puipui, a le o soʻo se ituaiga poʻo le faia o se ata e tolu-itu.

Faalogo! Afai e te faia lenei teuteuga elemeni ma ou lava lima, ona fautuaina lea e filifili se mama mea, ona a agi le matagi, o le pepe o le a felafoaʻi o latou apaʻau, fausiaina le aafiaga o le sauni e lele i luga.

    

O a sitaili e talafeagai ai latou?

O le teuteuina teuteu elemeni e talafeagai mo teuteuina toetoe lava soʻo se sitaili, ae latou foliga sili ona pupula i le i ai o le potu o loʻo teuteuina sitaili.

  • faʻamaoniga;
  • maualuga tekonolosi;
  • aso nei;
  • minimalism;
  • masani

O le mea taua o le ia mautinoa o le lanu o le butterflies e tuʻufaʻatasia ma le lautele lanu lanu o totonu teuteuga, aua a leai, o le teuteuina o le a avea ma faʻalumaina ma leai se uiga. Ae e manaʻomia le eseʻesega o butterflies i le lanu ia le itiiti ifo ma le 1-2 tone, talu ai a leai o le a latou fusia faʻatasi i puipui.

O le tuʻufaʻatasiga o loʻo avea ma meaola:

  • mumu ma lanumeamata i luga o le pa beige;
  • Lanumoana, enaena ma uliuli i luga o le efuefu poʻo le paepae pa;
  • loloto lanumoana pe mumu i luga o le puipui piniki.

    

Sauniuniga mo galuega

Ina ia faia se ata mai mogamepa pepa, oe manaʻomia le mafaufau totoʻa i le lumanaʻi fatuga, ona amata sauni ai lea o stencil. Afai o ou oe lava mafaufauga e le fautuaina ai ni aitia, ona mafai lea ona e masani i ata o fatuga ma puipui puipui luga o le Initaneti. O le ata o le vortex pe naʻo le faʻasalalauina o mogamoga i nofoaga talafeagai e lauiloa.

O le filifiliina i le lumanaʻi fatuga, oe manaʻomia le filifilia o mea mai le mea o le teuteuina elemeni o le a faia ma fausia ai se stencil. I le leai o ni mea talafeagai i le fale, e tatau ona e asia soʻo se mea faigaluega faleoloa poʻo se sapalai faleoloa faleoloa.

Moths e faia i luga o pepa faigofie poʻo vinyl ma stensil. E fautuaina le faʻatau o ni stencil, a faʻapea, a faʻapipiʻi luga o le puipui, e feteʻenaʻi butterflies e le gata i le lapoʻa, ae faʻapea foʻi ma foliga vaaia, e foliga mai e sili atu lona amataga.

O a mea e faʻaaoga?

E mafai ona e tipiina mogamoga mai toetoe lava o mea uma:

  • pepa;
  • atigipusa;
  • ata vinilini;
  • le ie.

O mea faʻaalia uma e faʻaalia mai e le tele o tulaga lelei ma le lelei.

Pepa

O mea na tuʻuina atu e talafeagai mo tagata na muaʻi fetaiaʻi teuteuina totonu i totonu e faʻaaogaina ai mogamoga, talu ai o le pepa o le auala pito sili lea ona faigofie e fausia ai ni butterflies matagofie. Ona o le tau maualalo o meafaitino, e te le tau popole pe fia ni pepa o le a faʻaaluina i le tipiina o butterflies. Oe mafai ona filifili mo pepa lanu, lea e mafai ona faʻatau i soʻo se mea faigaluega faleoloa.

Afai e fiafia le tagata i le ituaiga, e le mafai la ona e tu naʻo le tasi le lanu ma 'oti ese mogamoga mai i mekasini faʻaigoa ua leva na faitauina. O le iʻuga, o tagata e ana le fale o le a avea ma tagata e ana le teuteuga e aofia ai butterflies o lanu 'eseʻese.

E mafai ona e faʻapipiʻi butterflies mai ia mea i soʻo se auala. O se lapoʻa faʻaopopo o le taimi peʻa faʻapipiʻi atoa le mogamoga, latou te le tu matilatila i luga aʻe o le pa o le puipui, ae afai e na o le vaega tutotonu o pepe taʻitasi latou te faʻapipiʻiina, ona mafai lea ona e ausia o le a latou pesepepe i le matagi.

    

Pepa malo

Moths faia i pepa malo o le a tele taimi faʻamalosi ma sili atu faʻatuatuaina nai lo pepa. A tipi ese ia pepe, e tatau ona e faia se taumafaiga sili atu, ae o loʻo ia te oe le avanoa e fauina ai latou i se taimi e te manaʻo ai, talu ai o le atigipusa faigofie ona fauina ma taofia ai e faʻavavau.

E mafai ona e loloʻu apaʻau o iniseti pe faʻataʻamilomiloina. Ina ia faia nei gaioiga, e tatau ona e faʻasusu laʻititi le pepa malo ma, faʻaaoga se avega, piʻo i le ala manaʻomia. A maeʻa mamago, o le atigipusa o le a tumau pea i le manaʻoga fomu.

Faigata e ono aliaʻe pe a faʻamauina pepa pepa teuteu elemeni, talu ai o le a latou toe faʻaleleia atili faʻatuatuaina.

Ata vinilini

Vinyl, o se mea e faʻapipiʻi e ia lava, e matua atoatoa lava mo le fausiaina o mogamoga teuteuina. O le ata e ilaila ma lanu, o se iʻuga e le gata ina faʻamatalaina ai mogamoga e ni lanu pupula, ae e feʻilafi foʻi i le malamalama.

O le tipi ese o butterflies mai ia mea e faigofie lava, ma o le faʻapipiʻi o le mogamoga i luga o le puipui e sili atu ona faigofie, talu ai e naʻo lou manaʻomia e aveʻese le puipuiga vaega mai le ata, ona faʻapipiʻi lea i le nofoaga manaʻomia. Afai e manaʻo le au e ana le fale i le mogamoga e faʻafuaseʻi ona apaʻau, ona tatau lea ona aveʻese le vaega puipuia i le ogatotonu, i le tulaga o se manifinifi faʻatumu laina.

Le ie

O le ie o se sili lelei mea mo fausiaina butterflies i le tulaga o le puipui teuteuina o suavai faigofie pepa puipui, pupuni poʻo se ie e vaivai i le paʻi i ai. Moths tipiina mai le faʻamaotiina mea o le a naʻo le faʻaopoopoina totonu, ma faʻaopoopo le mafanafana i le potu.

E fautuaina e faʻaoga le kelu e faʻamautu ai le ie i le puipui.

Faʻafefea ona faʻaleleia?

Ina ia mafai e mogamoga na fausiaina ona pipiʻi mau i le puipui ma aua neʻi paʻuʻu ese i le aso e sosoʻo ai, e taua le faʻalatalata atu i le filifiliga o le metotia faʻapipiʻi ma le faʻaeteete faʻapitoa, e tele na.

Kelu

Faʻaaoga kelu mo le faʻapipiʻi o pepe i le puipui, e mafai ona mautinoa e le ana le fale mautotogi o loʻo faʻamatalaina mea teuteu o le a taofi mau. Soʻo se kelu e mafai ona faʻaaogaina i se tulaga o se penitala poʻo le PVA. O le mea taua o le ia mautinoa e le o tele kelu faʻaaogaina, aua o le a oso i tua atu o pito o mogamoga ma faʻaleagaina o latou foliga mai, tuʻu faʻailoga luga o le pepa puipui.

Kelu e manatu o se faigofie auala e faʻapipiʻi ai le teuteuina o elemeni teuteuina i le puipui.

Pine

E mafai ona e faʻaaogaina pine o ituaiga eseese ma foliga e faʻapipiʻi ai oe lava butterflies. I le taimi lava e tasi, ina ia mafai ona faʻaopopo se ata o pepe lele faʻapipiʻiina i pine, e tatau ona filifilia pine ma ni ituaiga o ulu matagofie pe teuteuina i penina 'eseʻese. O le a aoga pine pe a fai o puipui puipui i palasitika panels, laupapa faigofie, koroka, po o drywall.

Afai o le pepa puipui na faʻaaogaina e fai ma teuteuga o le puipui, ona mafai lea ona fai se eseʻese taga. Faʻaaoga pliers poʻo ni mea faʻapipiʻi, loloʻu le pito o le pine 1 i le 2 senitimita i le 90 tikeri. A maeʻa nei laʻasaga, o le pito loloʻu o pine e manuʻa i lalo o le pepa puipui, ma faʻapea ona faʻamamaina le mogamoga.

Faalogo! Ina ia faʻafesoʻotaʻi se pine ma se pepe, e tatau ona e faʻaaoga le kelu Moment.

Styrofoam

O se tamaʻi fasi polystyrene e avea ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani o kelu, e fesoʻotaʻi ma le pepe i le tasi itu, ma i le puipui i le isi. O lenei faʻaputuga filifiliga e sili atu ona le faʻatuatuaina, talu ai o le foam e le o lava le malosi mea ma afai e malepe, ona faigata tele lea ona vavae ese le toega mai le puipui.

Faʻasologa

Faatasi ai ma le fesoasoani a manifinifi filo poʻo fagotaga laina, o mogamoga e faʻamalolo e le cornice mai le faʻalo poʻo le moli uila. O lenei metotia o le faʻamau e mafai ai ona fausia se ata e tolu itu.

Teuteuga o le puipui ma pepe lele

Ina ia fausia lenei ituaiga o teuteuga, e tatau ona faʻapipiʻi le pepe i se paepae paʻepaʻe, ma se lamepa lamepa e tatau ona tu latalata ane.

Mo lenei filifiliga teuteuina, o vaega nei e manaʻomia:

  • stencil;
  • vali poso (e sili ona tele lanu ile taimi e tasi);
  • penitala;
  • e tele ni omomi;
  • paleta ma pulumu;
  • kelu (fautuaina pei o le spray).

A maeʻa ona saunia mea uma na faʻamatalaina, e manaʻomia ona e faia gaioiga nei:

  1. Muamua lava, e manaʻomia ona e faia ni stensil, ia e faʻapipiʻi ile puipui ile kelu.
  2. O laugutu e 'otiʻoti i ni nai fasi, taʻitasi e faʻapipiʻi i le pulumu taofi.
  3. Afai na filifili e faʻaaoga le vali o ni lanu, ona tuʻufaʻatasia lea o lanu taʻitasi i luga o le paleta, ma faʻapipiʻi tasi i faʻailoga ua uma ona faapipiʻi i le puipui.
  4. O le taimi lava e matua mago ai le vali, e tatau ona e aveʻesea stensil, tape moli, ona e fiafia lea i le le masani ai foliga o pupula pepe.

Faalogo! Ina ia mafai ona auiliiliina pe tatau ona taoto saʻo i lalo le vali, e fautuaina le faʻatinoina o faʻamatala taga i le malamalama le malamalama.

Matai vasega i lea laʻasaga

O na tagata ua filifili e tutoʻatasi faia butterflies mo teuteuina puipui e tatau ona faamasani i latou lava ma le tele o vasega vasega i luga o latou foafoaga.

Moths pepa lanu

Ina ia fausia ni butterflies mai lanu pepa, oe o le a manaʻomia mea nei:

  • pepa mafiafia lanu;
  • Lomitusi;
  • laupepa paʻepaʻe (o le a faia ni faʻataʻitaʻiga mai ia latou);
  • pepa malo (o le density ua filifilia faʻapea e mafai ona piʻo);
  • penitala faigofie;
  • seleulu;
  • kelu

I le sauniaina o vaega na tuʻuina mai, oe mafai ona faʻagasolo i le fatuina:

  1. E tele ni faʻataʻitaʻiga e manaʻomia e lolomia ona 'oti ese lea o pepa. Afai e te faʻaaogaina ata o eseesega eseese, o le iʻuga mulimuli o le a sili atu ona manaia.
  2. Oti ese template ua faʻaoga i le pepa malo, faʻamatalaina ma se penitala faigofie, ona oti ese lea. Afai e mafai, o faʻailoga e mafai ona lolomi saʻo i luga o le pepa malo.
  3. O faʻataʻitaʻiga e maua i tua o pepa lanu ona oti ese lea. E fautuaina e fausia nisi taimi. O faʻataʻitaʻiga uma e punou i le afa, o lenei e talafeagai e maua ai mogamoga ma le aafiaga o flutter apaʻau.
  4. E faʻapipiʻi le kelu i le gaugau o pepe taʻitasi, ona faʻapipiʻi lea o avanoa ile puipui. O le ogatotonu vaega o le mogamoga tatau ona mama oomi i le puipui i lou tamatamailima, o lenei e manaʻomia ina ia le mogamoga le faʻatuai i tua.

Faalogo! Ina ia sili atu le moni o pepe pepe, e tatau ona tuʻu i luga o le puipui i se auala e pei o loʻo latou felelei i le itu e tasi.

    

Origami

O se tali muamua o le teuteuina o le puipui e faʻaaogaina ai mogamoga.

Ina ia faia se mogamoga, oe o le a manaʻomia vaega nei:

  • pepa (laupepa mai se tusi poʻo se nusipepa);
  • vali - faaaoga e faʻapouliuligia ai pito o apaʻau;
  • uaea manifinifi;
  • uʻamea;
  • penitala faigofie, pule ma seleulu.

I le sauniaina o nei mea uma, oe mafai ona amata i le foafoaina o pepe:

  1. O le 4 * 4 sikuea e 'otiʻoti mai se tusi poʻo se nusipepa (e faʻatagaina le faʻaaogaina o le 5 * 5 sikuea).
  2. O le pepa e gaugau ile afa faʻalua.
  3. Ina ua uma lena, o le sikuea e gaugau diagonally i lua itu.
  4. E gaugau i totonu le pepa, ma iʻu ai i le tafatolu.
  5. O pito e lua o le pito i luga o le tafatolu e gaugau agai i le tumutumu.
  6. O le tafatolu e see i le itu, a o le tulimanu o le pito i lalo e tatau ona piʻo i luga ina ia alu i tala atu o le mogamoga.
  7. O le tafatolu faia ua punou i le isi itu ma faapipii i le faavae.
  8. Ua pogisa pito o apaʻau.
  9. O se manulele ei ai apaʻau mimigi loloʻu na faia mai le uaea.
  10. O le pepe lele tatala i totonu o se tamaʻi tafatolu i luga, o ona apaʻau piʻo ma latou tuuina atu i se talafeagai foliga.
  11. Ua fufui le uaea i le kelu ma faapipii i foliga o tendrils.

O le pepe na faia e mafai ona faʻapipiʻi i le puipui i soʻo se auala.

    

Mai vinyl faamaumauga

E le faigata le faia o butterflies mai vinyl record pe a e mulimuli i le fuafuaga. E i ai le numera o vaega e sauni ai:

  • faʻamaumauga vinyl le manaʻomia;
  • penivali uliuli ma papaʻe (e mafai ona suia i penitala lanu - e te manaʻomia ni lanu se lua);
  • mogamoga mamanu;
  • seleulu

I le sauniaina o ausilali elemeni, oe mafai tuusao agai atu i le gaosiga o butterflies:

  1. O le ogatotonu o le faʻailoga ua makaina i luga o le vinyl record. White crayons outline the contour on the vinyl record, ma uliuli - luga o le faʻamau o loʻo tu i le ogatotonu o faʻamaumauga.
  2. E te manaʻomia le tago i se ie tao, faataatia i luga le pepa, ona tuʻu lea o le vinale i luga o le pepa. O le ogaumu e vevela e oʻo atu i le 400 tikeri, ma o le ie tao o loʻo tuu i ona luga. O le ipu e tatau ona aveʻese i le taimi lava e amata ai ona suia - pe a maeʻa le 45 sekone.
  3. Faʻaaoga seleulu sele, oti ese le pepe. Afai, i le taimi o lenei gaioiga, le ipu amata amata ona toe faʻamaʻaʻaina, e tatau ona toe tuʻuina i totonu o le ogaumu e faʻamaluluina. O le Vinyl e malulu faʻavave, o lea e manaʻomia ai ona e tipi le mogamoga e le gata i le teuteuina lelei, ae faʻapea foi i se saoasaoa vave. E ono mafai ona faʻamafanafanaina le disk i ni nai taimi.
  4. A maeʻa ona e tipi ese le pepe, e tatau ona e loloʻu ma le faʻaeteete ona apaʻau.

A maeʻa nei laʻasaga, e mafai ona faʻapipiʻi le pepe i le puipui.

Mai le kelei

O le gaosia o mogamoga mai le polymer omea e lauiloa.

Oe o le a manaʻomia vaega nei:

  • tao ipu i le tulaga o le mogamoga;
  • omea polymer (mo 2.5 butterflies, 60 kalama o mea e manaʻomia);
  • filo paʻepaʻe - o le a faʻatautau i ona luga se mogamoga.

A uma ona pikiina uma vaega, e tatau ona e mulimuli i lenei fuafuaga mo le faia o se pepe:

  1. I le faʻaaogaina o se ipu tao, e vavaeina avanoa mai le polymer omea, a o le ogatotonu o le avanoa e faʻaaoga ai se nila, e 4 pu e manaʻomia. O apaʻau o mogamoga e gaugau i tua i itu eseese ma latou faʻatulagaina i totonu o se ipu tao tao. O le kelei e tao i totonu o le ogaumu mo le 15 minute, o le vevela e filifilia e pei ona faʻailoa i luga o le omea afifi.
  2. Afai e maeʻa taoina le mogamoga oe manaʻomia e faʻalautele ia pu i le ogatotonu, ona mafai lea ona e tago i se naifi maʻai ma faʻalautele faʻalelei ia pu. E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le sandapolo ma oneone lemu faataamilo i ona itu. Afai e i ai se manaʻoga, ona sauni-faia fuainumera mafai ona tatalaina.
  3. O le filo e faʻasolo faʻasolosolo i pu ma nonoa i se faapona i tua. E ala ile nonoa na foafoaina, oe manaʻomia le tui se pine ma faʻapipiʻi le pepe i le puipui.

O pepe faapena, e foliga mai e le masani ai, e maua ai totonu le matagofie i totonu.

    

Mai itulau o se tusi

Mai itulau o se tusi tuai, oe le mafai ona faia na o tagata moths, ae o se atoa pale o latou.

Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le saunia o mea nei:

  • se tusi tuai (afai e leai sau tusi, oe mafai ona faʻaaogaina mekasini poʻo nusipepa le manaʻomia);
  • lala manifinifi (e talafeagai le lala o le willow);
  • tolu tautau uaea;
  • mea vevela pipii;
  • teuteuga elemeni i foliga o lopa, lopa, atigi ma penina;
  • ni nai manoa;
  • seleulu;
  • penitala faigofie.

I le sauniaina o nei elemeni, e mafai ona e alu saʻo i le fatuina o se pale:

  1. E mafai ona e faʻaaogaina se stensil ua uma ona sauni ma faʻataʻamilomilo i luga o le tusi tusi, pe mafai foi ona e tusia ni mogamoga oe lava. I le tulaga lona lua, e manaʻomia le gaugau o le itulau o le tusi i le afa, tusi se afa o le pepe i ona luga, ona oti ese lea.
  2. Oe manaʻomia le aoina lala willow ma faʻasusu i latou i le vai, o lenei o le a faʻamaluluina lala ma puipuia i latou mai le gagau i le taimi o punou.
  3. I le taimi lava e tasi, e te manaʻomia le loloʻuina o se uaea tautau i totonu o se mama ma afifi i lala, ia e tatau ona oomiina mau tasi i le tasi. O le pale ua tuua e mago. A maeʻa ona faʻamamago le pale, ua faʻatutu lala i le kelu vevela.
  4. Ina ia fausia antennae ma sina tino i pepe, e tatau ona e ave ni lopa ma ni fasi manoa se lua. Faʻaaogaina kelu vevela, o lopa e faʻamau i le tasi, a o mafanafana pea le kelu, e manaʻomia le tuʻuina i ai o ni fasi filo e lua i totonu o le pu. A maeʻa, ona faʻapipiʻi lea o le tino i le pepa avanoa. E manaʻomia le siakiina peʻa o apaʻau e piʻo laʻititi - o lenei o le a maua ai se flutter aafiaga.
  5. E te manaʻomia le tuu faʻalelei o mogamoga i luga o le pale ma faʻapipiʻi ia latou ile kelu vevela.

    

O le pale e mafai ona tuʻuina i luga o le puipui, ae faʻapea foʻi i luga o lavalava.

Afai o le metotia faʻaalia o le foafoaina o mogamoga mai itulau o se tusi foliga faigata tele, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se isi metotia. Lenei o le a manaʻomia ai mea nei:

  • Tusi tuai;
  • pipiʻi;
  • seleulu;
  • faavaa mo ata o eseesega tele;
  • vali paʻepaʻe.

I le sauniaina o nei elemeni, oe mafai ona amata fausia moths:

  1. O laupapa e vali papaʻe (pe a manaʻomia, e mafai ona suia le lanu o le vali).
  2. O butterflies o ituaiga eseese e tipi ese mai se tusi tuai.
  3. E faʻapipiʻi pepe, o le ogatotonu e faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le mogamoga tele, ma le mea laititi e faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le ogatotonu.
  4. O pepe e tuu i totonu o faʻavaʻa o ata ona faʻamau ai lea i luga o le puipui.

O le a le faigata ona tutoʻatasi fausiaina se teuteuga mo se potu e aofia ai butterflies, o le mea autu o le fuafua lou malosi ma amata faia faigofie mea teuteu, pei o butterflies mai lanu pepa. Ma o na tagata e fiafia i le amataga e tatau ona mautinoa teuteuina lo latou fale ma mogamoga faia faʻaaogaina ai lenei metotia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: DIY HANGING BUTTERFLIES! The cutest diy room decor! (Iuli 2024).