Ofisa mamanu

Pin
Send
Share
Send

Tagata fai pisinisi, ofisa, sui o matata eseese e le mafai ona faia e aunoa ma se isi falefaigaluega. Galulue ma tele aofaiga o faʻamatalaga e tatau ona faia i se mafanafana siʻosiʻomaga, tausia le soifua maloloina o le tuasivi, le lelei o le vaʻai, ma lagona paleni. I lenei itu, o tuutuuga o potu suʻesuʻega ua faʻateleina faʻateleina i potu mautotogi. I le taimi lava e tasi, latou te kopiina le ata o fale tumaoti ma faʻalapotopotoga lautele. Tele tupe e faʻaalu i le faʻamaeʻaina, o lea e mafai ai ona suia ofisa i se isi vaega o galuega, pei o le tulimanu o le ofisa. Tagata e tatau ona taulagaina sikuea mita o potumoe, umukuka, ala savali.

O le aoga o se ofisa i totonu o se fale mautotogi o se finauga manatu. Latou masani nofoia mo se faigofie laulau. O suiga o le a talisapaia lelei e tagata talavou ma fafo-o-le-pusa mafaufau ma i latou e le mafai ona faia e aunoa ma a latou lava falefaigaluega.

Vaega o le faʻavasegaina

O ofisa e faʻaaogaina e tagata faipisinisi, tagata faipisinisi, tagata ofisa. O latou manaʻoga aafia ai le mataupu faʻavae o fuafuaga. I ofisa o fale, e i ai lava le laulau, i ofisa lautele o loʻo iai foʻi fata ma kapoti lisi. O mea le manaʻomia uma e aveʻesea mai le lautele, pe a fai o se ofisa avanoa. Mini-ofisa ua faʻaauupegaina e tusa ma le ergonomic mataupu faʻavae. O le vaega ogatotonu e masani lava o se vaega o galuega ma se laulau o le tutusa faʻamoemoe. O le laulau pito i luga o loʻo i ai i faʻauigaina o le masani ma sili ona maualuga eria galuega. I le tulaga lona lua, o loʻo i ai se avanoa avanoa i luga o le laulau mai tamatamailima o faʻaloaloa atu lima i le pito. O le tua o le nofoa e le tatau ona tilotilo i le itu o le faitotoʻa - i fafo o le amio lelei. O le siosiomaga ofisa autu amata mai 925 i le 1625 mm i le maualuga. Uma mea autu ua tuu iinei. I le aofaʻi, 5 vaalele e iloga i le maualuga, ma o le autu e nofo i le ogatotonu.

O fea e faʻatulaga ai se ofisa i totonu o se fale mautotogi

Oe tatau ona amata i le faʻamamaina, faʻataʻitaʻiga toe faʻatulagaina o nofoa, sofa, laulau. O i latou e i ai:

  • potu potu potu;
  • faʻaleleia tele o loʻo amataina ma toefaʻaleleia;
  • e sili atu i le 3 potu malolo;
  • fale fou gaogao.

Studios vaʻai i vaega 'eseʻese faʻataʻitaʻiga i lalo o le taualuga tutusa ma latalata i. O se laulau galue e vaevaeina faʻapitoa i le va o le potu malolo ma le auala faʻataʻavale poʻo le umukuka eria. O loʻo tuʻu faʻasolosolo foi ma mea totoe o meaafale ma luga ole laina ole pa. I totonu o le fale ua toe faʻafouina, o le tele o potu ua suia e fiafia i se fale tele ma se potu malolo ma se ofisa. O totoe o potu e vaeluaina ile afa ole avanoa, o isi taimi e faʻatulaga ai ile laina. O potu faʻaopopo e aofia ai le ofisa, potu e teu ai ofu, ofu teu ofu, fale faigaluega. E manaʻomia le tuʻuina ole ofisa ile nofoaga e masani ona malamalama ai, ae iai tuʻusaʻoga e fai mo se potu atoa. O le potu e mafai ona tutuli. Afai e le maua avanoa lisi, o le kesi e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se potu teu, poletito, umukuka poʻo le potumoe.

Kapeneta i se isi potu

O se potu atoa o le fale o le fale e faʻa 4- poʻo le 5-potu e aoga. O le ofisa o se le fiafia i ai; latou te filifilia foʻi i le va o ofu tuʻufaʻatasi, potu faʻaopoopo poʻo se potumoe.

E fetaui pe a e faʻamaopoopoina le fua ma le faiga o le faʻatinoina ma le auala. Taʻiala taʻitasi e lua isi auala:

  1. Faʻaonapo nei poʻo ituaiga ofu, meaafale.
  2. Valivali tumau pe eseʻesega i le va o potu.

Oe mafai ona saili mo mea mo se potu onapo nei i le faigofie maketi. Laminate e faataatia i luga o le foloa, meaafale avea malamalama pe i le lanu o fafie, o faamalama ua tapunia ma faasee pupuni. O puipui e teuteuina i le malamalama malamalama o vali, embossed pepa puipui, ie puipui. I se faʻaopopoga i papaʻe, kofe, samasama ma kulimi tone o loʻo faʻaaogaina malosi. Tabletops o loʻo vaʻai mo tioata, maʻa faʻapitoa.

Faatasi ai ma le masani, o le tulaga e ese. O le potu malolo e teuteuina i tuaʻoi, teuteuga teuteuina, teuteuina. O le taualuga ufiufi e tuʻua le malamalama pe faʻapouliuligia e le maeʻa. O le faitotoʻa e faʻataunuʻuina e le faitotoʻa e tasi poʻo le faʻalua faʻalua faiga faʻatasi ma le faitotoʻa tulaga ese.

Kapeneta i luga o le poletito

Malie malie:

  1. Kesi, kesi, TV.
  2. Desktop, teuina o meaai.
  3. Tuʻufaʻatasia se polotito ma se potu. Tuʻu naʻo le laulau ma kapoti.

O balconies ua puipuia ma loggias ua liua e avea ma ofisa. I lenei tulaga, ua lava lava faʻaaofia vevela vevela totonu. O piko uma ma tamaʻi mea e lafo i le potu i lalo, fale taʻavale poʻo le potu e teu ai. O le amataga faʻatoʻuga e le tuua; afai e mafai, o le pito i luga e ufiufiina i le laupapa ma valivali. O le faʻamalama e faʻaaogaina o se vaevaega talafeagai pe tuʻituʻi i fafo, fausiaina se fesoʻotaʻiga ma le potu. Mo i latou e fiafia e galulue i le le leoa, e sili atu le aua le tago i le faʻamalama, i se faʻaopopoga e suia le taupega faitotoʻa ma se maliega. O le ata e tuʻua pe toefaʻailogaina i Farani ma panoramic glazing, Igilisi ma le vaeluaina faʻamalama matala. Faʻalagolago i le fausaga o le fale, o le auala o le poletito laupapa o loʻo pipiʻi, o tagata nonofo o le a maua le avanoa e talepe ai le vaeluaina. A leai, mo le lelei o le ogatasi ma le fua o le poletito, e tatau ona e faʻaaogaina se sikuea sikuea ma nofo i luga o se nofoa vaapiapi.

Kapeneta i le pusa tu

Muamua lava, o potu lapoʻa teuina, tamaʻi potu pe a maeʻa ona tatalaina faitotoʻa, lapoʻa lapopoʻa potu e talafeagai. O le tali o le a avea ma se atua mo tagata e ana le tele o mea tau komipiuta o loʻo manaʻo e faʻamama le pusa tuʻufaʻatasi ma mulimuli ane faʻatulaga lelei mea uma, faʻapea foʻi ma tagata e faʻalelei mea uma. I le potu teu oloa, e masani ona aveʻese le faitotoʻa fetoso, ae tuʻu fua le faitotoʻa pe tapuni foʻi i se pupuni. O le faitotoʻa faʻatulagaina ua suia foi i se tusi, o se maliega, faʻaseʻe faitotoʻa. O laulau e faʻasaga i le puipui pito i lalo o moli paʻepaʻe pupula. A le o lea, faʻapipiʻi moli uila i luga o fata ma se moli tuʻufua i luga o le puipui. O fata e faʻataulagaina mo nisi taimi mo se faʻata o le faʻata, ma e nana mea i totonu o ata faʻaseʻe o meafale sili ona taugata. O gaioiga aoga e mafai ona faʻalavelaveina e le gaioi pea i tua o le tua, leo i le afu, o se lagona o le faʻapipiʻi. O taimi le matagofie o le a faʻamalieina e se siosiomaga mafanafana molī.

Filifiliga tuʻufaʻatasia mo le faʻamaopoopoina o falefaigaluega

O le tuʻufaʻatasia i lalo o le tasi taualuga ua avea ma se mea e tatau ona tupu. I nofoaga faigata, oe manaʻomia le faʻataʻamilomilo, taulaga faʻaputuga, mafaufau e uiga i le tulaga o le koluse-atunuʻu agavaʻa. Faʻatasi ai ma filifiliga tuʻufaʻatasia, e i ai avanoa e lava ai avanoa mo manaʻoga o le ofisa ma gaioiga o le a le leiloa. O loʻo matou talanoa e uiga i le potu malolo, umukuka, potumoe. I totonu o le potumoe, o le pisapisao i le paʻu e latalata i le leai, e le pei o le umukuka. I tulimanu o le potu malolo, e i ai filifiliga mo geometric tuufaatasiga.

O le umukuka o se potu tutusa ma mea aoga. O le laʻititi faʻafitauli i le faʻavasegaina potu tuʻufaʻatasia e masani i fale potu. O le avanoa mo le nofoaga faigaluega e maua i le tasi taimi i le tele o togi i lalo o le faʻaauau faʻalo. E fuafuaina e tagata mamanu ni fale mautotogi ina ia i ai le mea e matamata ai i le TV, malolo ai, galue ma 'ai. Filifiliga lauiloa e aofia ai le aveʻesea o le poletito pa, vestibule pa - ina ia mafai ai ona maua nisi gaioiga.

Suesue faatasi ma se potumoe

O le potu vateatea e lava le avanoa mo le atoa aʻoaʻoga faʻataʻitaʻi ma le suiga sone e aunoa ma ni vaeluaina. I lenei tulaga, o le potumoe taofi se faʻautauta vaʻaiga. Le lava o avanoa avanoa e tau atu i le mea moni o le potu ua liua i se mea mamanu. Sili, saunia se kilia eria ma eseese moli ma maeʻa. O kapoti e faʻamalamalamaina atili, fesoasoani i moli malamalama ma faʻaopopoina malamalamaaga. I tulaga vaapiapi, o loʻo latou sailia filifiliga e pei o podiums e faʻasaʻoloto ai avanoa, lea, i le iuga, latou setiina le laulau. O potu mautu ma faʻalo maualuga e faʻaaoga e fai ma potumoe ma le moega, ae o le fogafalelua. I lenei tulaga, o le laulau e tuua i luga o le muamua.

O pupuni o le a aumaia ai penefiti mo le aumalaga. O pupuni nanaina le tamaʻi kapeneta ma i le taimi lava e tasi faʻamamafaina le mafanafana, vaʻai ese le ea. Latou te faʻaaogaina foʻi faʻamalama ma faitotoʻa e seʻe. I nisi tulaga, ofisa o loʻo tu luga o le loggia poʻo le poletito.

Oe tatau ona mafaufau e uiga i 2 moli faʻamalama: ma se susulu malamalama ma le le pogisa tasi.

Kapeneta tuʻufaʻatasia ma potu malolo

Mo le tuʻuina o le kapeneta, latou filifilia se tulimanu latalata i le faʻamalama, o se fasi i ona tafatafa poʻo le faʻafeagai. O se kesi, fata, se fata, se nofoa i luga o casters, o se komepiuta ma ofisa mea faigaluega o loʻo faʻatauina i totonu o le avanoa potu. O le tuaoi e tosoina i ni meaafale umi pe a latou mananaʻo e nana le ofisa. Avanoa mo le tafaoga nofoaga e sefe e ala i le faʻavasegaina i autafa o puipui. Afai e mafai, o le pito i luga o le fale tele e ave i lalo ma faʻatautaia le ofisa. I potu nonofo umi, o se vaega ma se faitotoʻa e faia, lea e tuʻu ai le kesi.

O le a fesoasoani i latou e ana ia potu aoga e ala i le suia o meaafale. E faʻatau atu mo soʻo se sitaili ma i se lautele lautele tau. Gaugau laulau kofe, tusi laulau ma se sofa o le a aoga i le hall. O le ogatotonu o le potu o le a le pisi tele e aunoa ma ni nofoa tetele. E sili atu le tuʻua o le ogatotonu vaega o se tasi o puipui mo le fale faletifaga. Faʻamoemoeina i le sitaili o le ofisa, ua filifilia se moli tutotonu.

Kapeneta tuʻufaʻatasia ma le umukuka

Muamua oe manaʻomia le fuafuaina o le eria - i le lumanaʻi, i teori, oe o le a manaʻomia se scanner, lolomitusi ma isi masini. O gaioiga o le laulau e faia e le laupapa laʻau, puipui gaugauina meaafale. A mafai, o mea lona lua o loʻo i totonu o le ofisa o loʻo nana i totonu o se nofoaga, i se tulimanu mamao ese mai le vaega galue o le umukuka. O le avanoa e teuteuina i fugalaʻau, umukuka mea faʻaaoga, faia monolithic ma le potu. E lelei pe a fai o le ofisa e faʻapipiʻiina se ili, se moli uila maualuga, fata i luga o le puipui. I potu potu, o ofisa e fuafuaina lelei i se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi le potu malolo ma le umukuka. I lenei tulaga, le tagata faigaluega mafai ona vave fesuiaʻi mai lana galuega i le 'aiga aoauli. O le umukuka e talafeagai mo tamaiti aʻoga, tamaiti laiti, faʻaipoipo fou ua faʻatauina o latou lava fale. E tatau ona atiaʻe le tagata e ala i le faʻaopopoina o elemeni o autu mo kuka, lanu ma foliga tuʻufaʻatasia.

Faʻafefea ona filifili se potu mo se ofisa i se fale tumaoti

Avanoa filifiliga:

  1. Falealuga
  2. Lalo i lalo
  3. Tapulaʻa mai le auala savali.
  4. Fogafale 1.
  5. Fogafale 2.

O le nofoaga sili ona lelei o lalo o le taualuga o le fale. O le ulu o le aiga mafai ona litaea, loloto i totonu o a latou mataupu, mataʻituina laufanua mai le maualuga o le falealuga. E masani ona lelei le falealuga - o le potu e masani ona laʻititi nai lo isi. O avanoa aoga e sili atu ona faigofie iina. O le potu i lalo e faʻaaogaina o se "bunker". O faʻamatalaga faʻapisinisi e nana i totonu o le potu, o le faitotoʻa e tapunia ma le faitotoʻa uʻamea. O le ofisa i luga o le fogafale 1 o loʻo tu i le tulimanu o le fale, e masani ona aunoa ma se faitotoʻa, ma faʻamalama elemene. O le potu i le fogafale lona 2 e tapunia, siʻomia e potu moe. O le sili ona mafanafana o ofisa ma se faitotoʻa e matala i le auala tele. Afai o le fanua o gaioiga a tagata e ona e fesoʻotaʻi ma faʻanatinati ma faanatinati mataupu, o le a le talafeagai le tamoe i le fogafale 2 po o le iuga o le fale. Faʻatasi ai ma filifiliga matagofie, e taua le maitauina o se ofisa i le lautele o faʻamalama faga - o se lapoʻa tele.

Mea mo le faʻamaeʻaina o le kapeneta

O potu masani ma faʻaleaganuʻu potu e faʻaaoga laupapa ma maʻa. O pa ua maeʻa i laupapa laupapa ma pepa puipui, e seasea lava ona vali. O fola e ufiufi i laupapa mautu laupapa, fale, linoleum. O le teuteuina o le laupapa e faʻapipiʻi i faʻalo, e faʻaopopoina laupapa pe a mafai. Kapeneta i le sitaili o le faʻaiuga o le 20 seneturi e teuteuina i ni fafie fai, laminate, ma teuteuina maa.

Mo le 21st seneturi ofisa, o le maeʻa ono tutusa vaega, ae o le taimi vaitaimi e tatau ona faʻaalia. O puipui e ufiufiina i palasitika panuni ma laupapa faʻapipiʻi. E vali foi i latou, ufiufi i le vinyl, fau tioata. O le taualuga ua faia faʻamalolo, maualuga. O vaega ma meaafale mai mea faʻaonapo nei e faʻatau mo totonu, e faʻafetaui le tulaga ma teuteuga. O tioata ma uamea o loʻo faʻaaogaina i avanoa le taugata ma fausia ai se galuega siosiomaga. Soʻo se tuusaunoaina e faia mo manatu mamanu.

Le filifiliga o le faʻatonutonuina o faʻasinoga

O se vaega taua o sitaili:

  • aso nei;
  • emepaea faiga;
  • minimalism;
  • galue;
  • maualuga tekonolosi;
  • fusion

O le tuaoi i le va o aganuu ma galu fou na aliali mai i le vaitaimi o le 60. Na amata ona latou aveʻesea mea le talafeagai mai ofisa. E manaʻomia lava e nofoa maualuluga ni nofoa taugata, mea taugata, ma mea masani. I totonu o le malo, sitaili faʻaonapo nei ma le matagofie, o vaega o puipui, o fale i luga o faʻalo, o pupuni i luga o faʻamalama e vaʻai totino. Ofisa pule tatau filifili i totonu fefiloi ma alualu i luma sitaili. Minimalism ma saoloto luga faʻailogaina le anaina o le kapeneta o laconic ma taumafai mo le atoatoa. Fusion e talafeagai mo sui o le galuega fesoasoani tagata, fatufatu faatonu. Mo le tele o tausaga, o le sitaili na taliaina loloto elemene mai itu eseese. Afai o le galuega e fesoʻotaʻi i le mamanu, tekonolosi, o le saienisi saʻo, ona avea lea o le auai i le fanua o le a faʻamamafaina hi-tech. O sitaili e fesoʻotaʻi ma ituaiga, avant-garde, glamor e le talafeagai mo tagata e ana le ofisa.

Lanu fusi o alaleo

O vasega masani o loʻo faʻatusalia e papaʻe ma lanumeamata-enaena tuʻufaʻatasiga. Latou te fesoʻotaʻi ma se maualuga tulaga o le tamaoaiga ma polofesa. O laupapa, pepa puipui ma tusi ua avea ma faʻailoga o mea faʻaonaponei i teuteuga, o lea na latou faʻaaogaina ai i talaʻaga i totonu o kapoti ma faʻaopopo enaena i le laiga.

Kapeneta i moli ma tekinolosi sitaili e papaʻe i le lanu. Modern techno-classics taulaʻi ma faʻamaʻaʻi mafaufau. E faʻaopoopoina togitogi lanu pe a fetaui ma i latou le fanua o gaioiga.

Beige i totonu o ofisa soothes ma malolo. Beige e tuʻufaʻatasia ma matua atoa paolo, e ui lava e le o le sili ona ofoofogia tuʻufaʻatasiga. Green faʻaititia le lagona lelei i le pisapisao, faʻamalolo mata. I le taimi lava e tasi, e faʻateleina ai le agavaʻa i galuega faʻaeteete ma maualuga. O se lanu samasama faʻamalosia e faʻaaogaina i potu ofisa mo le tele o tagata. O le leo e talafeagai mo toaaga 'au ma ola olaola galuega.

Meafale: faʻafefea ona filifili ma faʻafefea ona faʻavasega

Mai le manatu o ergonomics, le kapeneta tatau ona faia tuusaʻo gaioiga, ia vateatea ma mafaufau lelei i fafo. I potu tuʻufaʻatasia filifiliga, gaugau, mafai ona fetuʻunaʻi ma puupuu laulau e aoga tele. Mo se ofisa ese, latou te faʻatauina laulau ma laulau i tafatafa o moega, failautusi, mea aoga e fai, vaega e faʻaseʻe ese ai. O mea mulimuli e faʻaaogaina e talia ai malo. E fautuaina le nonofo o tagata asiasi faʻafeagai, tasi ma le vaaiga o le auala e alu ese ai. I se isi potu, o le laulau e seti latalata i le ogatotonu. O puipui, fata ma kapoti e faʻatau loloto ma maualalo, e le faʻalavelave i galuega talafeagai ma faʻamaumauga. O mea e teu ai meaafale e faʻaaoga e faʻaalu uma ai pa, a le o se laina mautu poʻo ni lautele lautele. O tapulaʻa sili ona lelei e faʻamoemoe i le tele ma le faʻamoemoe o le ofisa. O fata tatala e faʻatau i le potu tuʻufaʻatasi i le umukuka poʻo le pantry.

Muamua, latou faʻatau se laulau ina ia mafai ai ona filifili le sitaili saʻo o le potu mulimuli ane.

Moli

Moli masani e faʻamuamua. O le susulu poʻo le susulu mai o le susulu o le la e le tatau ona faʻalavelave i ou mata, ae i le feololo e faʻateleina ai lou mafai e galue. E manaʻomia le tuʻuina atu i avanoa e aunoa ma ni suiga faigata mai le malamalama i le paolo.

Ona o le eseʻesega o le galue i le ofisa, o se laulau lamepa: TAITAIINA, halogen poʻo le incandescent, o le a le faʻalavelave. O le vevela o le lanu e filifilia malulu, e faʻamalosia ma faʻaleleia atili ai le mafaufau. O sea masini e aoga ile potu feutanaiga. Lanu mafanafana e talafeagai mo tagata atamamai. Faʻatasi ai ma filifiliga mo le tufatufaina o le malamalama, o le faʻasusuluina o moli e faʻaalia ai lona sili atu.

O mea e sili ona lelei o mea ia e iai le fesuiaiga faʻapipiʻi. O le malamalama e fetuʻunaʻi i itu e 2 - faʻaopopo i le taimi o le faʻagaioiga ma le faʻaititia i le taimi o fesoʻotaʻiga. O masini e talafeagai mo tagata e masani ona vaʻai, myopia ma hyperopia.

Teuteuga

Tagata e nonofo i potu ma le tele teuteuga avega lagona lelei, ae maua faʻalavelave mai le galuega faʻagasologa. O tisaini tisaini ma teuteuga masani i lanu susulu o le a tosina mai le le taua ia latou lava. Laʻititi teuteuga tatau ona aveʻese mai laulau, moni 2-3 o loʻo totoe. O le matafaioi a le teuteuina o mea e fai e tuʻuina atu i sapalai a le ofisa - faʻalapotopotoga, tu. I se nofoaga faʻaaloalo i le agaga o aso anamua, o laʻila kelope ma moli lanumeamata Art Deco o loʻo tuʻuina i luga o laulau. O taʻitaʻi onapo nei e mananaʻo e tuʻu pea tagata aʻoaʻo vaivai i o latou tafatafa, aʻo teuteuina le potu. O puipui e teuteuina i teuteuga, tioata ma faʻata - e tusa ai ma tala masani. O luga e faʻateleina foʻi ma ata ma 3D elemeni. I luga o fata o loʻo setiina fualaʻau, tusi i lanu faʻasologa, faʻatusa o faailo.

Faʻatulagaina o se potuaʻoga Feng Shui

E tusa ai ma lenei aʻoaʻoga, o le kapeneta e fesoʻotaʻi vavalalata ma le lalolagi i fafo, o lea Yang malosi e faʻaputuina i totonu. Latou te 'aloʻalo mai i potu feoaʻi, o le mea moni, o se mea seasea tupu.

Feng Shui e le taliaina faʻalapotopotoga tulaga i luma o le faitotoʻa. E le tatau foʻi ona e nofo faʻasaga i le faʻamalama poʻo le faitotoʻa. O le umi ona tumau i lenei tulaga e tupu ai le le lelei. O le puipui i tua o le tua o le a maua ai le talitonuina ma le talitonu o le a lelei mea uma. Afai e toʻatele tagata e faʻaaoga le laulau, e tatau ona latou nonofo i lalo ina ia le vaʻavaʻai le tasi i le isi. O leo malulu e tatau ona aveʻese mai le ea, aemaise lava le lanumoana mama.

O le kapeneta e le tuu i luga o le maualalo-malosi itu sisifo. I le isi itu, o le itu i matu e faʻalauteleina le tuputupu aʻe faʻapolofesa, o le matusasaʻe i sisifo na fafaguina le mafai gafatia. O le nofoaga i matu sasaʻe, e tusa ai ma le Feng Shui, e tumu i le malamalama fou. O le itulagi atoa i matu e faʻatumuina i le chi energy, e fiafia tele i ai mo galuega.

Faaiuga

O le faʻatulagaina o le ofisa i totonu o le fale mautotogi amata i le sailia mo se avanoa avanoa. I fale tumaoti, o loʻo matou talanoa e uiga i se filifiliga ua uma ona faia, o nisi taimi e vave ona faia i se poloketi. I fale mautotogi, potu malolo e faia i le potu malolo pe, o se nofoaga faigaluega, tuʻufaʻatasia ma le umukuka ma potu malolo. O le ofisa ua lava sapalai o le ofisa, moli malamalama, ma se nofoa lelei mo oe lava faʻaaoga. O laulau lapopoʻa, laulau i tafatafa o nofoa ma nofoa faʻataʻavalevale mo malo e matuaʻi tele lava i lenei tulaga. I se nofoaga le taliaina vave, e tatau ona fuafua le nofoaga ina ia faʻalavelave faʻamalama ma faitotoʻa. E masani ona latou liliu i aʻoaʻoga a Feng Shui. E tusa ai ma nisi lipoti, o le metotia na galue lelei i ofisa mo le tofiaina o tagata faigaluega.

Faʻatasi ai ma le faʻamaeʻaina o mea mo ofisa, sili ona taua e avatua i talaʻaga poʻo aso nei tala masani. O le tele o potu malolo e iai laupapa, faʻasaʻo foliga, taofiofi lanu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Au uso fogo Koneferenisi Metotisi 2018 (Mae 2024).