Potu-potu malolo 12 sq. m. - faʻataʻatiaga, ata moni ma tisaini aitia

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulaga 12 sq m

A fuafuaina le totonu, oe tatau ona saʻo faʻalelei le avanoa ina ia faʻatumu ai le potu i mea uma e manaʻomia ma i le taimi e tasi e foliga mai ua le ova.

Muamua lava, e tatau ona foia le mataupu o le nofoaga o le gaioiga eria. Afai e tele se taimi o le a tuʻuina atu i le kuka, o lona uiga o le vaega o le umukuka ma luga o le fale, mea faigaluega a le fale ma le lautele o kapoti e tatau ona nofoia le vaega autu o le potu. Mo i latou o loʻo taumafai mo se faʻamafanafanaga tafaoga ma malologa, o le eria nofo, lea e aofia ai se sofa mafanafana, se leo faiga, mea puʻe ata, ma sili atu, tatau faapitoa faʻapitoa. I lenei tulaga, o le umukuka ua faʻaauupegaina ma le laʻititi seti i le tulaga o se tamai pulou, puʻeina ogaumu ma tapu.

Filifiliga mo se umukuka-potu malolo ma se poletito o 12 m2

Faʻafetai i le poletito, lea e maua ai sikuea faʻatafafa, o le umukuka-potu malolo o le 12 sikuea mita e le gata ina avanoa, ae faʻatumuina foʻi i le malamalama, mauaina o se sili atu ona lalelei foliga vaaia.

Ona o le poletito eria, o le totonu fuafuaina avanoa e matua faateleina. O le loggia o se sili sili ona lelei nofoaga e talafeagai ai le faʻapipiʻi o se nofoaga e nonofo ai ma se sofa, TV ma foloa lamepa. O le polotito e mafai foi ona faʻaaogaina o se faʻaopopoina o le umukuka ma faʻaauupegaina ma se 'aiga' aʻai.

I le ata o loʻo i ai le umukuka-potu malolo o le 12 sq m, ma se nofoaga e nofo ai luga o le poletito.

Fuafua o le sikuea umukuka-potu malolo 12 mita

Mo se potu fai potu umukuka-faʻatafafa-potu, o se faʻatulagaga L-foliga ma se tulimanu seti e masani ona faʻaaogaina, ma o nisi taimi e faʻaopoopoina e se motu poʻo se peninsula. E le gata i lea, i totonu o le potu ma le tutusa foliga, o loʻo i ai le faʻatulagaina i le tulaga o le tusi n I lenei tulaga, o le seti ua faʻaauupegaina i le tasi itu ma le pa counter ma nofoa maualuga poʻo se galuega luga ma se ogaumu ma se tapu.

Ma sikuea sikuea o le potu, o le laina laina o le a talafeagai. O se umukuka seti ma se pusaaisa, magoto, ogaumu ma isi o loʻo tu latalata i le tasi puipui, o se malulu sone ua faʻaauupegaina i autafa pa, ma se 'aiga vaega o faʻapipiʻi i le ogatotonu.

I le ata, o le faʻataʻatiaga o le umukuka-potu malolo e sikuea.

Potu-potu malolo i le umukuka faatafafā

O se potu faatafafā ma faaumiumi ma se vaega o le 12 sikuea, e foliga mai o le i ai o le tasi faamalama, i tafatafa o le o loʻo i ai se eria nofo. Faʻatasi ai ma lenei faʻatulagaina, le umukuka faia nofoaga latalata i le faitotoʻa.

Mo se faʻaaogaina ergonomic o avanoa, o se L poʻo U-foliga headset e talafeagai, lea e fausia ai se mafanafana galue tafatolu. Faʻafetai i nei fausaga, o le malo nofoaga e faigofie ona ofi uma mea manaʻomia. O le potu faʻafafa-potu faʻafola potu malolo mafai ona zoned ma se fata i ai tusi poʻo teuteuina elemeni o le a teuina.

I le ata o loʻo i ai se potu faʻatulaga umi-umukuka-potu malolo o le 12 sq m, ma se seti L-foliga.

Filifiliga faʻafanua

O le auala sili ona lauiloa e faʻaeseese ai se tamaʻi potu laʻititi o le umukuka-potu potu o le faʻaaogaina o puipui eseese, faʻalo poʻo le faʻamaeʻaina o le foloa. Mo vaʻaiga vaʻaia e le vevesi luga le potu, faʻatusatusa vaʻaia mea e filifilia. O le mea masani, o le potu malolo o loʻo faʻamalamalamaina ma se lanu susulu, ma o le umukuka e teuteuina e tusa ai ma le lautele pupuni talaʻaga.

Ma, pei o le umukuka-potu malolo o 12 sikuea mita, lelei moli tatau ona i ai, o le potu e zoned ma le fesoasoani o faʻalo moli, moli uila ma isi moli malamalama. O le nofoaga faigaluega e faʻatumuina i masini masini, ma moli teuteuina poʻo puipui pupuni ma se susulu malu e faʻapipiʻi i totonu o le potu malolo, fausia ai se mafanafana lagona.

I le ata, o le mamanu o le umukuka-potu malolo o 12 sikuea ma le fono faʻailoga pa.

O se ie ie, o se pasi-ala fata poʻo se feaveaʻi tioata, fafie ma laupapa laupapa o le a faʻafetaui lelei ma le faʻailogaina.

Faʻatulagaina faʻaaogaina sikuea mita ma vaevaeina le umukuka-potu malolo, motu poʻo le pa faʻatulagaina o loʻo tu i le ogatotonu o le potu.

O fea e tuu ai le sofa?

O le elemene autu i le malo malo o le sofa. E tusa ai ma le maualuga o meaafale ufiufi, e filifilia se laulau kofe poʻo se vaega 'aiga.

I totonu o le umukuka-potu malolo o le 12 sq m, e mafai ona e faʻapipiʻiina se gaugau faʻataʻitaʻi ma se isi moega pe tuʻu se sofa tulimanu tulimanu e sefe avanoa faʻaaoga. O le nofoaga o le fausaga i le tulimanu sui o se sili ona lelei ma talafeagai fofo mo se tamai potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tulaga o se tamai sofa i totonu o le umukuka-potu malolo ma le lautele o le 12 sq.

O se sofa saʻo masani o le a faia atoatoa i tafatafa o se faʻamalama poʻo luga o le tuaoi i le va o lua vaega aoga.

I le ata o loʻo i ai se umukuka-potu malolo ma se paʻepaʻe sofa faʻapipiʻi luga o le tuaoi i le va o le lua sone.

Filifiliga ma le faʻatulagaina o se umukuka seti

Mo se tamai potu umukuka-potu malolo o le 12 sikuea mita, o le filifiliga pito sili ona lelei o se tulimanu seti e ofi uma ai le manaʻomia mea faigaluega a le aiga, e i ai ituaiga eseese o kapoti, drawers, teuina o masini ma e mafai ona faʻaauupegaina i se pa counter. O sea ituaiga galuega e le faʻaleagaina le avanoa ma e le aveʻeseina mita aoga.

I totonu o le sikuea potu, e talafeagai le faʻapipiʻi o se umukuka iunite ma se peninsula. Lenei elemeni mafai ona faʻaauupegaina i luga o se galuega luga, ogaumu poʻo le magoto. O le motu tutotonu tutotonu ei ai se sili lelei nofoa nofoaga.

E sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i le sili ona aoga faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaauupegaina i le gaugauina 'ai laulau poʻo-o ese atu kuka luga. O tisaini ma mea e fausia i totonu o le fale o loʻo nanaina i tua atu o le fale o le a ofi lelei i totonu o le ata o le umukuka-potu malolo o le 12 sq.

O kapeteni e aunoa ma ni kapoti i luga o le a fesoasoani e faʻamalamalamaina le avanoa lata mai. Tatala fata e foliga sili atu le ea nai lo le tautau drawers.

Faʻataʻitaʻiga ma se pupula foliga poʻo tioata faitotoʻa ma se sliding, siʻiina masini ma ufiufi totoga e talafeagai foi.

E fautuaina e filifili laconic mamanu i moli malamalama e aunoa ma le le manaʻomia elemene elemene, volumetric auiliiliga ma kapeneta e i ai se le masani ai foliga.

I le ata o loʻo i ai se seti tuʻufaʻatasia seti ma se malamalama luma i le faʻatulagaina o se umukuka-potu malolo o 12 sikuea mita.

Foliga foliga mananaia

O se tamai umukuka-potu malolo o 12 sikuea e mafai ona teuteuina i se masani sitaili. I lenei tulaga, o se symmetrical seti o laupapa mautu i moli malamalama ua faʻapipiʻi i totonu o le potu. O le tisaini e faʻatumuina i tioata poʻo ni kapoti faʻata, teuteuina i mea teuteuina ma totoga i le feololo. O le umukuka ei ai se laulau 'ai ma curved vae, ma le potu e talia ai o loʻo faʻatumuina ma se tamai sofa sofa ma lapotopoto lima. O se toetoe lava manaʻomia uiga o le masani o le tioata moli, lea o loʻo tu i luga o le faʻalo, teuteuina ma matagofie stucco suia.

O le tuʻaiga taulaga o le maota maualuga fetaui lelei i totonu o se umukuka eria ma e talafeagai mo le fausiaina o se matagofie nofoaga e malolo ai. O le itu tau alamanuia e faʻailoa mai e totonu o le fale pei o se fale tuʻulafoaʻi fale poʻo le falealuga. I le fuafuaina o le umukuka-potu malolo, o le i ai o paipa uʻamea, matala ea faʻamalama, brickwork i luga o puipui, uaea moli ma uluaʻi teuteuga falegaosimea, faʻamamafaina le tofo faʻapitoa a lē e ana le fale mautotogi, e talafeagai.

I le ata o loʻo i ai le umukuka-potu malolo o le 12 sq m, na faia i se fale alofilima faiga.

Mo le fuafuaina o se laʻititi-tele umukuka-potu malolo, faʻaonapo nei sitaili ua filifilia, e pei o tekonolosi maualuga-tekonolosi poʻo laconic minimalism. O sea totonu e iloga e le tele o tioata, uʻamea ma palasitika tuʻufaʻatasia ma faigofie geometric foliga. O luga pupula mata e fesoasoani e fausia vaʻaiga lautele.

I le ata, le Provence style i le mamanuina o le umukuka-potu malolo i le atunuʻu.

Manatu fuafuaina

E fautuaina e faʻatumauina se tamaʻi avanoa i totonu ole moli ma pastel lanu lanu. O le lanu o le pupuni puipui e sili ona taua. O laualuga e teuteuina i paʻepaʻe, susu, kulimi lanu poʻo isi lanu mananaia ma fou e tumu ai le umukuka-potu malolo i le ea ma le mafanafana.

Ina ia faʻateleina vaʻaia le itu, o le potu e faʻatumuina i faʻata, o puipui e teuteuina i ata puipui ma ata vaʻaia, poʻo puipui puipui e faʻaaogaina.

I le ata, o le ata o le umukuka-potu malolo o 12 sikuea mita, fuafuaina i papaʻe ma lanu beige.

O se teuteuga manaia ma le le masani ai o le a fesoasoani e faʻasese le vaai mai fua o le potu, ma ia maua ai le atemosifia se tagata taʻitoʻatasi. O ni nai ata mama, matagofie ata poʻo ni faʻasalalauga o le a avea totonu o se tamai umukuka-potu malolo susulu ma manatuaina.

Faletusi o ata

Faʻafetai i le lautele mamanu metotia ma tisaini aitia, na liua i ergonomically faʻatulagaina se talafeagai umukuka-potu malolo o le 12 sq m, ma liliu se tamai potu i se aoga potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Calculate Square Metres - DIY At Bunnings (Iuli 2024).