Potu-potu malolo tuʻufaʻatasia 30 sq. m. - ata i totonu, fuafuaga ma le faʻafanua

Pin
Send
Share
Send

Faatulaga 30 sq m

Ina ia mafai ona ausia se siosiomaga mafanafana i totonu o le potu, muamua lava, e tatau ona mafaufau i luga o se fuafuaga ma le nofoaga o gaioiga vaega, le faʻatulagaina o meaafale ma umukuka mea faʻaaoga. O le ata o loʻo faʻailoa mai ai foi le tele ma foliga o le potu, o faʻatonuga o faʻamalama, o le tuʻuina o faitotoʻa, o le faʻamoemoe o potu felavasaʻi, o le maualuga o moli ma le aofaʻi o tagata o loʻo nonofo i le fale mautotogi. Saʻo fuafuaga o le umukuka-potu malolo potu ma le lautele o le 30 sikuea o le a aʻafia ai isi toe lipeaina ma maeʻa galuega.

I le amanaʻia uma o foliga o le faʻatulagaga, pe a tuʻufaʻatasia, o le umukuka ma le potu malolo o le a le leiloa a latou uluaʻi galuega.

Potu umi-potumoe potu malolo 30 sikuea

I totonu o le potu umukuka umi-potu malolo, latalata i le tasi pito pa, o se nofoaga faigaluega mo kuka ua faʻaauupegaina, ma latalata i le isi - o se nofoaga mo malologa. Lisi faʻatulagaina, lelei mo potu tafafā. Faʻafetai i lenei faʻatulagaga, o se aofaʻiga lava avanoa avanoa tumau i le ogatotonu o le potu, lea o loʻo nofoia e se 'aiga' ai poʻo se motu. O le motu module galue o se vaevaeina elemeni i le va o le lua eria, lea faia totonu e lagona le mafanafana ma aoga.

I le ata, o le faʻatulagaina o le umukuka-potu malolo o le 30 sq m o faʻatafafā foliga.

O le faʻatulagaina o le tulimanu o le umukuka iunite o le a faʻatagaina ai oe e sefe e sili atu sikuea mita. O le umukuka o loʻo tu i le tulimanu e faʻatagaina ai oe ona ausia se tafatolu galue lelei ma faʻatulaga lelei le ogaumu, tapu ma le pusaaisa.

I le ata o loʻo i ai se potu faʻatulaga umi-umukuka-potu malolo o le 30 m2 ma se tulimanu seti.

Fuafuaina o le sikuea umukuka-potu malolo luga 30 sikuea

Lenei sikuea foliga e sili ona manuia mo le vaevaega faʻavasegaina o le umukuka-potu malolo i ni itu faapitoa. Sili i lo mea uma, o se saʻo poʻo le tulimanu umukuka seti ma se motu o le a ofi i totonu o totonu. I le tulaga o se motu faʻatulagaina, o le fua o le module e tatau ona amanaʻia; le itiiti ifo ma le tasi le mita e tatau ona tumau i itu uma o le fausaga mo saoloto gaioiga i le vanimonimo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata i totonu o le sikuea umukuka-potu potu i le potu malolo e 30 sikuea mita i se faiga faʻaonapo nei.

I totonu o le sikuea umukuka-potu malolo o le 30 sq m, o se vaega kuka e tu latalata i se tasi o puipui ma vavaeʻese e vaeluaga poʻo ni fasi meafale i le tulaga o se sofa faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le sikuea umukuka-potu malolo, vaevaeina e se vaega maualalo.

Filifiliga faʻafanua

A o zoning se umukuka-potu malolo o le 30 m2, o vaega e le tatau ona tele eseʻese mai le tasi ma le isi. O se lelei sili fofo mamanu o le a avea ma pulupulu, lea o le a maua ai se avanoa e avatu ai totonu o le aulelei ma faʻaonapo nei foliga.

Faapipiiina o le fata o se tutusa lauiloa metotia. O ia ituaiga ata e le gata o le vaʻaia avanoa ma matagofie teuteuina ai, ae faʻapea foi ona faʻaeeina i ai ma sili atu gaioiga.

O se auala sili ona lelei e faʻapipiʻi ai nofoaga o le faʻamamafaina o se vaega eseʻese ma le lanu pe faʻaaoga eseese mea faʻauma. E vaeluaina le potu, e mafai ona faʻapipiʻi le vaega ma le pepa puipui i mea eseese. O peleni pouliuli, o maa o le keramika poʻo isi ofu o le umukuka o le a foliga mai e le masani ai, e sologa lelei i totonu o le potu malolo, teuteuina i lanu o pastel.

E mafai ona e faʻagataina le avanoa o le umukuka-potu malolo ma pupuni. Lenei metotia ua manatu aulelei tele, ae le aoga.

I le leai o se vaeluaina i se faʻaonapo nei tisaini, o le pa counter e lelei atoatoa mo zoning. E suia atoatoa le laulau 'ai ma maua ai se atoa luga galuega.

I le ata o loʻo i ai le faʻaupuga laupapa i totonu o le nofoaga o le umukuka-potu malolo ma le vaega o le 30 sikuea.

E mafai ona e vaevaeina le umukuka-potu malolo o sikuea 30 e faʻaoga ai le faʻalo. O le faʻamalolo pe faʻafetauia faiga e fausia ai se tuʻu eseʻese ese ma suiga, lea e mafai ona saʻo, gaugau pe fai siʻo.

O moli malamalama e fausia i totonu o le faʻalo poʻo le faʻamalamalamaina o moli susulu ma moli i tua. Faʻafetai i lenei, ua liliu atu i sone le potu ma le malamalama.

Faatulagaina o meaafale

E ui lava i le mea moni o se potu ma le lautele o le 30 sikuea mita e lautele, e le tatau ona tumu i le tele o meaafale. E talafeagai le faʻatumuina o le potu malolo i se laulau kofe, pusa o drawers, curbstone poʻo le TV puipui. O se fata, ni faʻatautau tautau, puleʻaga poʻo ni faʻaaliga faʻaaliga lelei e talafeagai e avea ma se mea e teu ai.

Mo le umukuka eria, filifili se faʻalelei seti ma le lava numera o kapoti ma drawers. I le tulaga masani, latou te fiafia i faʻataʻitaʻiga ma faʻamapuni foliga. O le nofoaga faigaluega mo kuka e teuteuina i le faʻasaʻo, p- poʻo l-foliga fausaga. O le umukuka e faʻatumuina e le tutotonu motu poʻo le vaega 'aiga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o meaafale faʻatulagaina i totonu o le umukuka-potu malolo ma le potu 'ai.

I totonu o le umukuka-potu malolo o le 30 sq m, o le tele o taimi o se sikuea faʻatafafā poʻo le lapoʻa ma nofoa e tuu latalata i le vaega o loʻo faigaluega ai, e faʻapipiʻi le sofa ma lona tua i le vaega o le umukuka, ma mea faitino i foliga o kapeneta, pusa o drawers ma isi mea e tu latalata i puipui saoloto.

Ina ia sefeina avanoa faaopoopo, o le TV masini ua faʻapipiʻi luga o le puipui. O le pupuni e tatau ona faʻatulagaina ina ia mafai ona vaʻaia le ata mai vaega uma o le potu.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se umukuka-potu malolo?

Faapitoa gauai ua totogi atu i le faatulagaga o le umukuka eria. O le vaega galue e tatau ona i ai ni faʻamaumauga mo mea uma e manaʻomia ma umukuka mea faigaluega. E manaʻomia le mafaufau i le tuʻuina o le tapu i se auala e le paʻu ai le vai i luga o le ogaumu, meaafale ma teuteuga. Ole mea lava e tasi e faʻatatau i le hob, o se mafuaʻaga o le vevela i le taimi o kuka, spashes gaʻoa ma manogi malosi. O le mafuaʻaga lena e tatau ai ona faʻapipiʻi se hood sili ona lelei ma faʻauma le tapuni umukuka ma mea faʻatuatuaina ma faigofie ona fufuluina.

I le ata, le faʻatulagaina o moli i le ata o le potu malolo faʻatasi ma le umukuka.

O le vaega o le umukuka e tatau ona malamalama lelei. E fautuaina e tuʻu i totonu moli-malamalama, matauila poʻo le LED laina i luga aʻe o le galuega.

Nai lo o se laulau 'ai, o se nofoaga e tuʻu ai luga o le tuaoi i le va o sone mo se nofoaga lelei mo tagata uma o le aiga. I totonu o se potu vateatea, o le 'aiga' aʻai e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se sofa, o le tua liliu i le umukuka.

Potu-potu malolo potu i totonu eseese sitaili

O le ata o le umukuka-potu malolo o le 30 sikuea mita i le pito i luga o le fale e iloga i lona amataga foliga mai. Lenei totonu presupposes faʻasolosolo ma natura faʻamaeʻaina, meafale ma teuteuga fesoʻotaʻi ma se falefaigaluega poʻo le falealuga avanoa. Le teuteuina teuteuina vali poʻo brickwork foliga feololo i luga o puipui, le potu aofia ai talatala fasi meaafale tuʻufaʻatasia ma le onapo nei tekonolosi faʻaonapo nei.

O le masani masani e i ai se faʻapitoa taugata ma tele o gilded elemeni. O le potu malolo-potu malolo e teuteuina i ata paʻu. O le peleni poʻo le taugata o pepa puipui e faʻaaogaina ma le faʻaeteete mamanu e faʻaaoga mo puipui, o le faʻalo e teuteuina i le stucco molding ma faʻatasi ma se chandelier chicelier. O le faʻaaogaina o pou poʻo avanoa faʻaavanoa e talafeagai pei o elemeni elemene. O le masani a foliga mai e taugata meaafale fausiaina i laʻau ma ufiufi masani i faʻatasi ma mauoa mamanu o faamalama matala.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le umukuka-potu malolo o sikuea e 30, na faia i se ituaiga sitaili.

Ina ia fausia le sili atu le vateatea siosiomaga i le umukuka-potu malolo, latou filifilia se faigofie ma i le taimi lava e tasi laʻitiiti faiga o minimalism poʻo maualuga-tech. Lenei mamanu e le soʻona tele le avanoa ma faʻasao ona aoga. Ua maeʻa le potu i lanu le mautonu ma ua faʻaauupegaina i mea fesuiaʻi ma mea lilo.

Scandinavian design, lea e faʻafeiloaʻi malamalama lanu, mea masani ma malamalama susulu, e masani ona mafanafana, malamalama ma laconic. O le umukuka e mafai ona faʻaopopoina i se seti ma se pupula poʻo se foliga laupapa ma se faʻatu laupapa, o le foloa e mafai ona faʻatulagaina i le efuefu porcelain stoneware, lea e ogatasi ma mea faigaluega a le aiga i lanu. Paʻepaʻe meaafale o le a ofi ofi i totonu o le malo nofoaga; e talafeagai le teuteuina o puipui i tamaʻi atavali, ata ma tatala fata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanuina o le umukuka-potu malolo o le 30 m2 i se faiga faʻaonapo nei o mea maualuga.

Manatu o ona po nei

O elemene sili ona iloga i totonu o le umukuka-potu malolo o le 30 sikuea ua manatu o ni mea faʻaaoga i foliga o pupuni, ie moega ma aluga. Ituaiga ie mafai ona faia i le tasi lanu pe i ai se eseʻesega mamanu. Lenei teuteuga ua filifilia foi mo puipui teuteuina, meaafale ofu, foloa kapeta, ma sili atu. O se tasi o filifiliga manaia na te filifiliina o le laulau kofe poʻo sofa i totonu o le potu malolo, faʻatasi ma se seti i le vaega o le umukuka.

I le ata, le ata o le umukuka-potu malolo o le 30 sq m i totonu o se fale laupapa.

I totonu o se fale tumaoti fale poʻo se atunuʻu, e talafeagai le tuʻuina o le maeʻa puipui ma se natura uiga, lea o le a tuʻufaʻatasia lelei ma tuai mea faʻaaoga ma faʻaeeina le ea i le ofoofogia naturalness ma matagofie. Ae ui i lea, o sea totonu e manaʻomia ai le sili ona maualuga moli e faia ai le umukuka-potu malolo foliga sili atu le mafanafana.

Faletusi o ata

O le potu tuʻufaʻatasi umukuka-potu malolo, amanaʻiaina uma tulafono faʻavae, lautele mamanu fautuaga ma le faʻaaogaina o fatufatu aitia, liliu i se avanoa ma se magafagafa ma multifunctional totonu tumu faʻatumuina i le mafanafana ma le mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nassim Haramein - 1st television interview, 1995 (Iuli 2024).