Umukuka mai le paʻu: foliga vaaia, ata

Pin
Send
Share
Send

O le a lena?

Skinali - tioata panels ma se ata i totonu. E mafai ona e faʻaogaina i soʻo se auala - naʻo le valiina, pipii i luga o elemeni taʻitasi, mo se faʻataʻitaʻiga, nusipepa tuai, e sili ona talafeagai mo le loft style. Ae o se auala sili atu ona atoatoa e fausia ai umukuka paʻu o le faʻaaogaina o se ata e faʻaaogaina ai le lolomiina o ata.

E leai ni tapulaʻa i le ata - e faʻamoemoeina uma i ou mafaufauga. Ma e mafai ona e mautinoa o le a e le vaʻaia se mea faʻapenei i soʻo se fale mautotogi!

Skinals e monochrome, ma ata faʻafanua, e susulu, susua, faʻaaoga ai le atoa lanu. Paʻu lanu paʻepaʻe, e gaosia mai tioata faʻapitoa, e valiina i fale gaosimea, e manaia foi.

Skinali i totonu e mafai ona avea ma se tuʻaiga-fausia elemeni, ma e masani ona faʻaaogaina e le au mamanu lenei metotia e "toe faʻaola" se potu fiu ma faʻatupuina le malosi, faʻatumuina, ma le susulu.

O se taua faʻaopoopoina o skinals o le teteʻe atu i suiga o le ea, i le susulu o le la, i le maualuga o le vevela. E tutusa le taua o latou e faigofie ona gaosia, faia vave ma faigofie tuʻu i le nofoaga, o le autu mea o le le faia se mea sese i le tele pe a okaina.

Le faʻavae

O umukuka paee e foliga manaia, ae o le a le malosi ma le anagata latou? O le faʻavae na paʻu - paʻu tioata. O lona malosi e lima taimi maualuga atu nai lo masani. Glass o se mamafa mea ma masani masani tioata mafai taʻei i lalo o lona lava mamafa. Faʻatasi ai ma le faʻamaʻaʻaina, e le tupu se faʻalavelave faʻapenei.

O le tioata agamalu o se mea taugata; palasitika poʻo plexiglass mafai ona avea ma se paketi suia. Minus - le o ata uma e mafai ona faʻaogaina i se ituaiga mea, e le gata i lea, o le a foliga mai e tau le faʻamatalaina. I se faʻaopopoga, palasitika mafai ona tatalia suiga vevela ma le gaioiga o ultraviolet radiation sili atu ona leaga, o lona uiga o le faʻataʻitaʻiga mafai ona vave mou atu, ma o le faʻavae lava mafai faʻamama.

Ata

O le ata i luga o paʻu o umukuka o loʻo puʻeina saʻo i luga o tioata - o lenei metotia e sili ona lelei. Polymer ata e masani ona faʻaaogaina. Laititi taimi - o le siliki screen metotia, e oʻo lava i le tele o taimi - togitogiga leisa. A maeʻa ona faʻaoga le ata, ona faʻasasaʻo lea o le ipu malamalama.

  • Lolomiina o ata Faʻatasi ai ma le ata-lolomiina metotia o le faʻaogaina, foliga mai o le le malamalama o se volumetric foliga. Faʻaaogaina lenei metotia faʻatagaina oe e faia fatuga fatuga fatuga e faʻatagaina ai oe e suia le vaʻaiga o avanoa, tuʻuina i ai le loloto ma le faʻaalia. O le autu faʻavae mo le filifiliaina o ata o se tuʻufaʻatasia lelei ma le lanu lanu o totonu, ma le fetusiaʻiga o le fua o le ata i le tele o le potu, seʻi vagana ua saunia e le au mamanu se faʻapitoa faʻapitoa.
  • Lomitusi lolomi. Volumetric paʻu i totonu o le a maua ai sili atu loloto. Ina ia maua se 3D aafiaga, faʻaaoga vaitusi faapitoa pe a tusia i luga o le faavae. O le ata e mafai ona i ai, ae o ni manaʻoga manaʻomia e faʻatulafonoina luga: maualuga iugafono, maualuga tulaga, nisi faʻatatau.
  • Ata tifaga E mafai ona e faʻamau se ata faʻapitoa i luga o le ipu malamalama. E mafai ona avea ma monochromatic, mamanu, matte, manino, ma eseese mamanu, aofia ai embossed tasi, faia i 3D tekinolosi. O le faʻaaogaina o ata e faʻaititia ai le tau o le gaosiga o le paʻu, ma, e tusa ai, o le tau mo le tagata faʻatau o le a maualalo. O le maualuga lelei o le ata ma o le fufusi fetaui lelei o le tali atu i le puipui o le a taofia lona fofoina i lalo o le aafiaga o ausa ma vevela suiga ma discoloration o le ata.

Faapipiiina

Tioata Skinal umukuka o le a foliga matagofie mai tusa lava pe o le a le ituaiga tioata e te manaʻo e faia se apron - matte, malamalama, lamolemole poʻo textured.

E tatau ona manatuaina o tioata teuteuina ma le ie i luga (satin), poʻo le i ai o ni tamaʻi (crisset) poʻo se tele (listral) faʻataʻitaʻiga o le pyramidal e le talafeagai mo uma mamanu, ma e sili atu ona faigata le tausiga mo latou.

O le mafiafia o le tioata e tatau ona le itiiti ifo ma le 6 ae le sili atu i le 8 mm. Mo sili atu expressiveness o le ata, aemaise lava pe afai o loʻo aofia ai le tele o lanu paʻepaʻe, e mafai ona e faʻaaogaina le "optiwight" tioata, lea e atoa manino. E leai se lanu lanumeamata o iai i tioata masani. Ae o lona tau e sili atu maualuga. Mo ata lanu, o lona faʻaaogaina e le talafeagai.

Fua E talitonuina o paʻu o umukuka e le tatau ona sili atu i le lua ma le afa mita le umi. Afai o lau umukuka e lapoʻa, e mafai ona e faia se talieleele mai le tele o vaega.

O lenei tapulaʻa tulaʻi mai ona o le maaleale o le ipu malamalama, lea e mafai ona faigofie ona faʻaleagaina i le taimi o le faʻapipiʻi peʻa tele. O sooga o paʻu uumi e mafai ona sasaina, pe faia toeititi vaʻaia.

Toleniga. E le manaʻomia sauniuniga laʻitiiti mo le faʻapipiʻiina o le paʻu, pe a fai e puipui puipui, e mafai ona faʻapipiʻi saʻo ile puipui. Faatasi ai ma le tele curvature o puipui, e sili atu le faʻavasega latou.

E faʻatoa tuʻu le paʻu ile nofoaga pe a maeʻa atoa le tuʻufaʻatasiga o meaafale. Manatua o mea faʻapipiʻi mo lago, ala, ma isi mea e tatau ona tuʻuina atu i paʻu gaosi i le taimi e okaina ai, talu ai a maeʻa sauni oloa, e faigata tele ona faia ni pu i totonu.

Faʻamau. Faʻamoemoeina pe o le a le paʻu o le a faia e paʻu i totonu, o le a le faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina ia i latou, i le a le tulaga o le puipui o le a latou faʻaeʻeina ai, filifili le metotia o le faʻamautuina o panels.

  • Tufa-i totonu: o panels ua faʻaseʻe saʻo i le puipui, faʻaaogaina teuteu teuteuina ulu faʻasolosolo mai le tioata luga. O nei "rivets" uiga ese e mafai ona faia i mea eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, apamemea, chrome-plated, poʻo le tioata foʻi, faʻataʻitaʻi tioata. O lenei metotia faʻatagaina oe e faʻapipiʻi paʻu e oʻo lava i le puipui e le mafolafola, aua o loʻo i ai se avanoa faʻatulagaina i le va o le vaega ma le puipui.
  • Faʻamau: O pupuni e faʻapipiʻi i le puipui ma kelu faʻamau. I lenei tulaga, sili atu le faʻasaoina o le faʻataʻitaʻiga ua mautinoa, o le laulau e sili atu teteʻe atu i masini faʻafitauli. Minus - o le faʻaeteetega o le puipui e manaʻomia aʻo leʻi faʻapipiʻiina. O le isi aoga o paʻu umukuka o le puʻupuʻu taimi faʻapipiʻiina. Tagata faʻapitoa o le a tuʻu le faʻailoga maeʻa i le nofoaga i le tasi ma le afa i le lua itula.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Anapau (Mae 2024).