Fuafuaina o se tamai umukuka ma se pa

Pin
Send
Share
Send

O le pa counter na aliali mai i faleoloa o Amerika - o se maualuga laulau e tuueseese ai le tagata faatau mai tagata faatau. I tua atu o ia na latou saofai ai luga o nofoa o le maualuga o le maualuga, inu ma 'ai. I aso nei, o le igoa lea mo filifiliga eseese mo countertops, e mafai ona 'eseʻese maualuga ma tu i nofoaga' eseʻese i le umukuka.

O le aoga o totonu o le tamai umukuka ma le pa

I le avea ai o se tulafono, i tamaʻi umukuka e faigata tele ona tuʻuina atu se nofoaga faʻapitoa mo se 'aiga' ai, ma e manaʻomia se vave taeao poʻo se vave 'aiga aoauli. O i tonu e maua ai le pa. E le tele se avanoa, e manaia le nofo i ona tua. E le gata i lea, o se avanoa faʻaopopo mo kuka.

O le tulaga masani o se laulau pito i luga ma se lagolago. Afai e faʻatagaina le avanoa, e mafai ona faʻataʻatia le lautele laulau i luga o le faʻavae ina ia mafai ai ona toʻilalo i lalo tulivae o tagata o loʻo nonofo i ona autafa. O le ata o loʻo faʻaalia ai se fata faʻamau ma se tulaga i luga ma se tapu e fausia i totonu. E faʻatagaina oe e faʻaaoga le lautele atoa o le fata pe a faigaluega, ma faʻatulaga se tamaʻi 'aʻai mo le lua i le tolu tagata.

I totonu o se tamai umukuka ma se pa, o le mea mulimuli e masani ona avea o se avanoa vaeluaina, lea e taua mo potu potu, pe a fai o le umukuka ma le potu malolo o loʻo i le potu e tasi.

Fuafuaina o se tamai umukuka ma le pa fata: filifiliga filifiliga

O le nofoaga mo le faʻapipiʻiina o le fata e fuafua faʻavae i luga o le tele ma foliga o le potu tuʻu ese mo le umukuka.

  • Faʻaopoopo. O le laulau faʻamau e faʻapipiʻi i le vaega galue autu perpendicularly, fausia ai se L- poʻo U-foliga umukuka seti i le fuafuaga. I tamaʻi kuka tulimanu, o le pa fata i nisi taimi avea ma na o le filifiliga mo faigofie tuʻufaʻatasia o se galuega ma 'aiga' ai. E mafai ona lapoʻa pe faʻatafafa ma tuʻu ese le vaega kuka mai le vaega o totoe o le avanoa.

  • Tutusa. I lenei faʻailoga, o le pa motu e tu tutusa i le umukuka iunite.

  • Faila faamalama Afai o se matagofie vaʻaiga matala mai le faʻamalama umukuka, e talafeagai le faʻatulagaina o se tamaʻi 'aʻai latalata i le faʻamalama. E toetoe lava a le tago i se isi nofoaga ma e agavaʻa. Faʻamoemoeina i le tulaga o le potu ma le nofoaga o le faʻamalama i totonu o se tamai umukuka, o le pa counter o loʻo tu i soʻoga faʻatasi ma le faʻamalama matala, poʻo tafatafa ia, ae masani lava o le laulau ma faʻamalama faʻamalama fausia tasi atoa.

  • I autafa o le puipui. O lenei filifiliga e faʻaaogaina pe a latou mananaʻo e faʻalautele le tulaga o galuega ma i le taimi e tasi ia maua se nofoaga e mafai ai ona e inu kofe ma, pe a manaʻomia, fai 'aiga aoauli, ae leai se nofoaga mo se faʻatulagaina faʻatasi.

  • Motu I lenei tulaga, o le pa e tu eseese i le ogatotonu o le potu. O le motu e mafai ona i ai o soʻo se foliga ma vavae ese le kuka eria mai le malologa o le avanoa, i le tulaga o le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma le potu malolo.

Totonu o se tamai umukuka ma le pa counter: faʻataʻitaʻiga

  • Luga galulue. Afai e le lava le avanoa mo le kuka, o le sili ona talafeagai filifiliga o le faʻaaogaina o le fata o se faʻaopopo galuega vaega. E mafai ona e faʻatulagaina ile tulimanu ile faʻatulagaina ile vaega galue, pe a faʻapea e umi le potu, ia faʻaauau pea.

  • Faʻaopopo se laulau. O le pa counter e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se laulau masani, pe a fai e iai le avanoa mo sea ituaiga mamanu. I lenei tulaga, o papa laupapa e eseese maualuga.

  • Faʻaopopoina ma se faiga e teu ai. O le pa counter e tuʻufaʻatasia ma le kapeneta, e faʻateleina ai mea e mafai ona teu ai i se nofoaga faʻatapulaʻa. O le curbstone mafai ona aofia ai tatala matalaʻu, tapuni drawers po o drawers. Faʻatasi ma castors, e mafai ona feoaʻi saoloto i le umukuka.

Motugaafa: O se tamai umukuka ma le pa fata, tu i le potu lava e tasi ma le potu malolo poʻo le nofo ai, o le a foliga faʻaesea, tumau i le aofaʻi atoa tusi ma le vaʻaia faʻaititia le avanoa.

Fuafuaina o se tamai umukuka ma le pa fata: faʻamalamalamaina leo

I totonu o se tamai potu, o le faʻaaogaina o foliga matagofie, laʻitiiti e le talafeagai, o lea la, ina ia le umukuka e le foliga foliga faigofie, e aoga le faʻaaogaina o mea teuteu e faʻamamafaina ai le aoga aoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e oʻo lava i le umukuka laʻititi ma se pa, e mafai ona e tuʻuina ni fata faʻaopopo poʻo ni fata mo tioata, ipu ti matagofie - o le a avea ma se ituaiga teuteuga.

O leisi auala e faʻamamafaina ai le manumalo i se elemeni o le siʻosiʻomaga ma faʻalauteleina lona teuteuina aafiaga o le faʻaopopo moli. Ma, oe mafai ona tuʻu teuteuga teuteu i luga atu o le laulau, pe faʻatulaga ni numera o faʻatonuga lamepa i luga o le faʻalo.

O totonu o le tamaʻi umukuka ma le pa fata e foliga taugata ma matagofie pe a fai o lona faʻavae e faia i mea masani, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lagolago faʻatulaga e tuʻu fafo mai piliki, pe faia i laupapa, teuteuina i ata vaneina - e faʻalagolago lava i le ituaiga filifilia o teuteuina o umukuka.

Talu ai o le pa counter lava ia e le masani ai i umukuka, ae maise laʻititi, o lea ua avea ma se teuteuga. I se faʻaopopoga, oe mafai faʻalauteleina le aʻafiaga e ala i le faʻaogaina o leo eseese i lona teuteuga.

Laʻititi umukuka ma le pa fata: elemeni faʻavae

I nisi tulaga, e faigata le faʻatutuina o se mea e tu ai, e masani lava ona tupu lenei mea pe a fai e le toʻafimalie pe laʻititi foʻi le vaega ole umukuka. Ae le o se mafuaʻaga lenei e tuʻua atoa ai. Mo ia tulaga, o loʻo iai ni ata faʻapitoa e faʻatagaina ai, e aunoa ma le faʻaaluina tele o avanoa, e fiafia ai i mea lelei uma o lenei meaafale.

  • Gaugau E oʻo i se tamaʻi avanoa avanoa i tafatafa o le puipui, e mafai ona faʻaogaina ina ia tuʻu ai le pa i fafo. I lenei tulaga, e faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le puipui i soʻoga, ma o le faʻavae e gaugau. O lenei mamanu e faigofie ona potopoto, ma e pei foi o le faigofie e aveʻese pe a le manaʻomia. E mafai foi ona faʻapipiʻi i le windowsill.

  • Aveesea. Lenei filifiliga e talafeagai mo tagata fiafia i multifunctional meaafale. E sili atu le taugata, ae e sili atu ona aoga. Lenei ata o se tamai umukuka ma le pa fata faʻaali atu se tasi o filifiliga mo sea ituaiga retractable mamanu. Ua faʻatumuina le faʻavae i se uili, ma a toso ese le pito i luga o le laulau, ona ia tuua lea o le avanoa saunia, tu i lona tulaga.

Mea e fai ai le faʻapa laupapa

O se tulafono, o mea masani e faʻaaoga mo le faʻamaeʻaina. O nisi taimi e mafai ona ese i latou lanu mai meaafale autu, pe a fai o lenei e saunia e le mamanu. Mo le gaosiaina o fata, e faʻaaogaina le maʻa, e le gata i le natura ma le faʻafoliga, e faʻapipiʻiina laupapa laupapa, laupapa, poʻo luga e faʻataʻatia ma laupapa.

O le sili ona lauiloa i tausaga talu ai nei ua avea ma tuʻufaʻatasia mea, e pei o maamora, ae e iloga i lona maualuga maualuga ma le malosi, faʻapea foi ma se tau maualalo. Corian o se palasitika mea, e faigofie ona maua se oloa o toeititi lava soʻo se foliga mai ia. E sili ona talafeagai lea pe a fai e te faʻatulagaina se tamai umukuka tulimanu ma le laʻau faʻaonapo ma faʻaonapo nei.

O le lapotopoto foliga o le countertop e le gata matagofie, ae talafeagai foi, talu ai i se tamai eria, faʻatumuina foi i meaafale ma masini, protruding tulimanu mafai mafua mafuaʻaga. O le faʻaaogaina o tioata anagata e avea o se mea mo le laulau i luga e mafai ona faʻafaigofie ona vaʻaia le fausaga. O mea mo le faʻavae e filifilia faʻavae i luga o le mamanu sitaili o le umukuka ma le filifilia ituaiga o fata.

Motugaafa: I luga aʻe o le pa e mafai ona e tuʻu ai fata mo lauti, mea kofe ma tioata, mea teuteu - tamai pesini, fagu foliga matagofie, moligaʻo. Lenei o le a avea ma faʻaopoopo teuteu teuteu mo lou totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: AUTALAVOU METOTISI SAMOA MANUKAU TAUVAGA TAUSALA MA LE AGANUU FAASAMOA PART 1 (Mae 2024).