Potu mafaufau loloto mai le tasi potu Khrushchev 30.5 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le eria o lenei fale mautotogi Moscow na o 30.5 sq.m. O le fale i le tisaini Alena Gunko, o le suia uma saoloto centimita ma faʻaaoga le tamai avanoa i ergonomically mafai.

Faatulagaga

Ina ua maeʻa toefausiaina, o le potu e tasi le potu na liua i totonu o potu potu ma potu tuʻufaʻatasi, o se tamaʻi potu ulufale ma tolu vaega e faʻaaoga ai: o se umukuka, o se potu moe ma se nofoaga e malolo ai.

Nofoaga umukuka

O le umukuka na faʻateleina ona o le auala tele, lea sa i ai muamua tu i le nofoaga o le ogaumu. O le puipui i le va o potu na lepeti, faʻafetai ona o le avanoa vaʻaia faʻalauteleina, ma le faʻaaogaina nofoaga na faʻateleina.

O le umukuka e manaia ma laconic. O le foloa na teuteuina i uli ma paʻe papaʻe ma se siaki laupapa. O puipui na ufiufiina i le vali efuefu sinasina ma se lanu mafanafana. O se seti paʻepaʻe na faʻatumuina atoa le puipui, ma le pusaaisa na fausia i totonu o se ato o kapoti. O le hob aofia ai tolu kuka kone: e faʻaaluina laiti avanoa ma e tele avanoa avanoa mo le vaega luga. I lalo o le afi, na mafai ai ona matou tuʻu ni drawers mo le teuina o ipu.

Ua sosoʻo le umukuka i totonu o se tamai potu 'ai. O le faʻataʻitaʻiga e faʻataunuʻuina e le gata ile eseese fola e ufiufi ai, ae faʻapea foʻi i se laʻitiiti vaapiapi. E faʻatumuina e nofoa laupapa mai le IKEA, lea ua matua ma ona lava lima le pule o le fale mautotogi. O faʻamalama sills, pei o le umukuka countertop, e faia i maʻa faʻapitoa.

Nofoaga moe

O loʻo iai se tamaʻi moega ile malologa. O lona pito i luga e tulaʻi i luga: i totonu o loʻo iai potu teuoloa telē. O le pepa faʻamau leo ​​i tua atu o le uluulu na tusia e Alena ma lolomiina i se faʻasologa tele.

Sa le lava le avanoa mo laulau i tafatafa o moega - ua suia e fata mo tusi ma mea laiti. O le vaega e moe ai na faʻamalamalamaina e moli moli e lua, ma i autafa o le laupapa malulu o loʻo i ai ni lago mo le fafagaina o se telefoni feaveaʻi.

Sone malolo

O le autu teuteuina o le puipui i le eria nofo o le galuega a le pueata puʻe ata Howard Schatz. O le sofa lanumoana pupula e faia e okaina: e laʻititi ma, pe a tatau ai, gaugau i fafo i se nofoaga moe.

O laulau mai Kare Design e faigofie ona faʻaoga ma aoga: o se tasi o ia mea e faʻaauupegaina i se tapuni faʻamau. E mafai ona e teuina ni mea iina pe nana se laulau lona lua.

O laupapa poloka fale e faʻaaoga e fai ma fola.

Faapaologa

Ina ua maeʻa ona faʻaleagaina le puipui i le va o le potu malolo ma le alasavali, na fausia ai e le tisaini le fausiaina o fale: na fausia ai i totonu ni ofu tuʻufaʻavaʻa mai le itu o le auala tele, ma le isi ofu tuʻu o loʻo i ai faitotoʻa faʻataʻavale na tu i autafa o le puipui e latalata i le faletaele. O laupepa faʻata e fesoasoani e faʻalauteleina se avanoa va apiapi.

Faletaele

O le faletaele lanumoana ma paʻepaʻe aofia ai se potu taele ma se tioata faitotoʻa, faleuila ma se tamai tapu. O le masini tamea na fausia i totonu o le malologa o le pusa tu i le auala.

O le aliʻi mamanu o Alena Gunko e talitonu o se tamai fale mautotogi e amio pulea, talu ai e le faʻatagaina ai oe e mauaina ni mea le manaʻomia ma aʻoaʻo ia te oe e faʻatauaina centimita uma o lou fale. I le faʻaaogaina o totonu o le fale e fai ma faʻataʻitaʻiga, na ia faʻaalia e oʻo lava i tamaʻi potu mautotogi e mafai ona faʻalelei ma matagofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Reagan tells Soviet jokes (Iuli 2024).