O se faʻataʻitaʻiga lelei o le faʻavasegaina o se umukuka-potu malolo, potumoe, potu o tamaiti ma potu e fai ai ofu i le 44 mita

Pin
Send
Share
Send

O le umukuka na tuʻufaʻatasia ma le potu malolo, i se faʻaopopoga, o se potu eseʻese na tuʻuina atu mo le potumoe potu faʻaipoipo ma se ato atoa potu na faʻaaogaina. O se potu lautele e fai ai lavalava na aliali mai i le auala e ulufale ai, e foʻia ai faʻafitauli i le teuina o lavalava ma seevae.

O le autu autu o totonu o se tamaʻi fale mautotogi o ni foliga faʻaopoopo ma mapusaga. E mafai ona vaʻaia i le taimi atoa o le ata - mai le teuteuina o le pa i foliga o lamepa. O lenei metotia e tuʻufaʻatasia uma avanoa i le tasi atoa, fausiaina o se aotelega sitaili o le fale mautotogi.

Potu-umukuka potu 18.6 sq. m

O le potu e tuʻufaʻatasia ni mea taua se lua: o se nofoaga mo le taliaina o malo ma se nofoaga mo kuka ma 'ai. I tafatafa o se tasi o puipui o loʻo i ai sofas mafanafana malu, i luga aʻe o loʻo iai fata tatala mo tusi, faʻamalolo i se tulaga le masani ai - o le herringbone.

Lenei e mafai ona malolo ma malolo, matamata mekasini pe talanoa ma uo. I totonu o le "sofa area" o le tasi puipui na ufiufi i laupepa ma se mamanu e manatua ai laupapa laʻau faʻatulagaina i se foliga taimane.

O meaafale na filifilia ina ia mafai e le aitema e tasi ona faʻatautaia ni gaioiga i le taimi e tasi. Ma, o le faigaluega laulau 'umukuka "i le tuʻufaʻatasia" o se' aiga 'ai, o se tamai sofa, fofola, liliu i se malo malolo nofoaga.

Nofonofo nofo lelei nofoa manino ma manifinifi ae malosi uʻamea vae - o lenei fofo mafai ai ona latou "solo" i le vanimonimo, fausiaina le lagona o le maua fua. E oʻo lava i elemeni teuteuina i totonu o lenei tamaʻi potu mautotogi e aoga: o le tamaʻi tusi e faʻataʻitaʻia ai se ata e pei o se ata i luga o puipui o le umukuka, o ulo mo laʻau lanumeamata e i ai se paʻepaʻe papaʻe ma galue e faʻalauteleina ai le tele o le potu.

Potu 7.4 sq. m

O le potu na iʻu ina puupuu, ae na te faʻataʻitaʻia lana galuega autu: o se ulugaliʻi faʻaipoipo e maua le avanoa e litaea ai. Minimalist potumoe i le ata o le fale o 44 sq. aofia ai mea uma e te manaʻomia: o se moega, tamai kapoti ma se kapoti lavalava faʻata faʻata - latou fesoasoani e faʻalauteleina vaʻaiga o se tamai potu.

O le elemene autu teuteuina i totonu o le potu o le puipui i tua atu o le uluulu, ufiufi i panels ma se blueberry embossed mamanu. Uliuli ma paʻe ata i luga o puipui faʻaopopo kalafi i le potumoe totonu.

Potu o tamaiti 8.4 sq. m

O pepa puipui aoga sa filifilia mo le teuteuina o puipui i le vasega pepe - poʻo le a lava le ata a le tamaititi i luga o le puipui, e mafai ona valivaliina e aunoa ma le toe faʻafesoʻotaʻi taugata i le toe faaleleia. O le fola o le natura laminate oak mai Vave laa. Meaafale mo le vasega pepe, paʻepaʻe, foliga masani mai IKEA.

Potu taele tuʻufaʻatasi 3.8 sq. m

I totonu o le faletaʻele, sa matou faʻaaogaina ni maa porelane ma maa mai le Corten-Heritage aoina mai Tau Ceramica, mea faigaluega a le IKEA.

Potu o laei 2.4 sq. + faitotoʻa ulufale 3.1 sq. m

I totonu o le ulufale atu, na mafai ai ona tuʻuina atu avanoa mo se potu e fai ai ofu, lea na avea ma nofoaga autu mo le teuina o mea uma e te manaʻomia. O lona vaega e na o 2.4 sikuea mita. m., ae mafaufau ma le faʻaeteete faʻatumu (ato, faʻatautau, seevae seevae, atigipusa) faʻatagaina oe e ofi uma mea o loʻo manaʻomia e se aiga talavou iinei.

Mo le taliaina o malo, na fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o nofoa gaugau, ma faʻaaliga faʻapitoa na faʻaalia i totonu o le potu e fai ai ofu - o nofoa e mafai ona faʻaleleia i luga aʻe o le faitotoʻa, latou te le masani ona ave avanoa ma e masani ona i ai i taimi uma.

Design Studio: Volkovs 'Studio

Atunuʻu: Lusia, Moscow itulagi

Vaega: 43.8 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Largest surah of Holy Quran, Can you guess reciters age????, Surah Bakarah (Iuli 2024).