Apron umukuka ma fugalaʻau: foliga foliga, ituaiga o mea

Pin
Send
Share
Send

Umini umukuka ma fugalaʻau: foliga foliga

O le foliga mai o le talieleele tele fuafua ai foliga vaaia o le umukuka i lona atoa, o tagata mamanu e totogia tele le vaʻai i lona teuteuga.

E mafai ona vaevaeina taliuli o umukuka i vaega nei e tusa ma a latou mamanu:

  • Faʻaituʻau;
  • Faʻatusatusaga;
  • Nofoaga;
  • Teuteuga

Uma vaega nei i ai a latou lava totonu foliga.

  1. O le vaega muamua tuʻufaʻatasia ma le talaʻaga e aunoa ma le faʻatosina mai o manatu ia ia lava. E masani ona i ai se lanu le mautonu, latalata i le lanu o puipui.
  2. O le vaega lona lua faʻamamafaina le vaega o galuega, masani ona i ai se lanu e sili atu ona tumu nai lo puipui latou lava, ae o le tutusa paolo, mo se faʻataʻitaʻiga, ma beige puipui, o le apron umukuka mafai ona enaena.
  3. O le vaega lona tolu ua fuafuaina e taulaʻi atu i le vaega kuka; o lenei aafiaga e mafai ona ausia i auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se lanu faʻaaliga, pe ala i le tuʻuina o fugalaʻau susulu i luga o le apron umukuka.
  4. O le vaega lona fa e tuʻufaʻatasia faʻatasi vaifofo totonu. Lenei vaega o le puipui galue o le autu elemeni teuteuina. E mafai ona ausia lenei mea i auala eseʻese, ae o le mea e sili ona aoga ma le faʻafaigata o le faʻaaogaina o talieleele ma fugalaʻau i le umukuka. E mafai ona faia mai mea eseese ma ia eseese ituaiga. O ata o fugalaʻau mafai ona faia i le valiina poʻo le puʻeina o ata.

Ituaiga o mea mo se apron umukuka ma fugalaʻau

O le manaʻoga autu mo le mea o le talieleele o lona malosi, teteʻe atu i aʻafiaga, ogaoga siʻosiʻomaga, maualuga sūsū ma le vevela, faʻapea foi ma le ono faigofie o le faʻamamaina ma vailaʻau o loʻo avanoa vailaʻau ma sina taumafaiga. Tele mea e faʻamalieina ai nei manaʻoga, ae le o latou uma e mafai ona faʻaaogaina e fausia ai faʻaputuga muamua ma fugalaʻau. Sei o tatou mafaufau i na e talafeagai mo lenei faamoemoe.

  • Pa puipui

Faʻamaeʻaina panels faia o MDF o loʻo ufiufiina ma se ata i luga, lea e mafai ona faʻaogaina ai se ata, e aofia ai fugalaʻau. Latou te le taugata, faapipiiina e faigofie ma vave, latou ausia uma manaʻoga mo le malosi ma le mautu. Atonu o le auala sili ona vave lea e "faʻatulaga ai" fugalaʻau i luga o le talieleele i le umukuka, e le gata i lea, e le manaʻomia ni tupe tetele.

  • Tile

Pepa keramika o loʻo faʻaalia ai fugalaʻau ma fugalaʻau fugalaʻau e oʻo mai i le tele o lanu ma lapopoʻa. O maa tetele ma fugalaʻau i tua o le laupapa e talafeagai mo umukuka lapoʻa, e mafai ona faʻaaoga laʻititi i potu o soʻo se tele. O le tele o fugalaʻau latou mafai foi ona eseese mai matua laʻititi, gaugau i se mamanu pe faʻatulagaina i teufugalaʻau, i lapoʻa, i luga atoa o le puipui. I lenei tulaga, o fugalaʻau taʻitasi e aofia ai le tele o maa, ma o latou numera, faʻalagolago i le tele o tile taʻitasi, e mafai ona oʻo atu i le sefulu pe ova selau foi.

  • Mose

O nisi o sili ona manaia ma i le taimi e tasi o le sili atu taugata faʻaputuga fugalaʻau e faia mai mosaics. Latou foliga sili ona mataʻina ma o se moni teuteuina o le umukuka. O le mosaic apron e mafai ona avea ma tusitala, ma o lona tau e talafeagai ma le tau o se artvas canvas, pe o se mea tele, na faia i se fale gaosi auala. O lona tau, pei o faʻaaliga ata, e matua paʻu maualalo.

  • Tioata

O mea sili ona manaia e mafai ai mo le teuteuina o se apron umukuka e saunia e le tioata. E faʻaaoga le tioata agamalu mo le gaosiga o talieleele. O se sili lelei mea i le tulaga o le faʻatinoga, ae o lona autu aoga o le manino. Soʻo se ata e mafai ona ufiufi i se tioata vaega, a o le a tumau pea faʻaavanoaina i mata ma le mafai ona ofi i le faʻaleagaina.

O tali apu a le umukuka e fai i tioata ma fugalaʻau e iai foliga lalelei ma e sili ona lelei lona faʻatinoga. E mafai ona e tautau se vai moni i luga o le pepa ma faʻapipiʻi ma le tioata i luga - o lenei mea teuteu e mautinoa lava e taʻitoʻatasi. Le isi filifiliga - pepa puipui pepa faʻatasi ma fugalaʻau ua faʻapipiʻi i le puipui poʻo le ie ua toso, tioata tuu i luga.

  • Skinali

O le lolomiina o ata ma fugalaʻau i luga o le ipu malamalama o loʻo iai le igoa faʻapitoa - o le skinali. O le ata e faʻaoga i le tioata e ala i le lolomiina o ata, ma le itu o loʻo faʻatautaia ai le tusi talosaga, e latalata i le puipui. Faʻapitoa faʻapipiʻiina sisitema e avatua mo paʻu, e faʻapipiʻiina naʻo tagata tomai faʻapitoa. Ae o le filifiliga o lanu e te manaʻo e vaʻai i lau umukuka e pule lava oe.

O a fugalaʻau e mafai ona i luga o le apron umukuka?

O mafuaʻaga masani e sili ona lauiloa ile ata ole umukuka. Pe a filifilia fugalaʻau, matou te taumafai e filifili ia mea e faʻataʻamilo mai ia matou i meaola. E masani ona filifili e tamaʻitaʻi ata o rosa ma tulip, e masani ona fiafia tama i malae daisi ma popi.

Lavender ua amata ona lauiloa - o le lautele o Provence lavender fanua manumalo ma o latou agamalu lagona ma loloto leo o filosofia lilac lanu. O natura faʻamamaina latou te fiafia i oketi - o latou fugalaʻau lapoʻa e i ai o latou foliga matagofie. Mafaufau po o fea o totonu sitaili e fetaui i ai nei laʻau.

  • Afono ma rosa. O le ata o le rosa o le a avea o se teuteuga i le umukuka o toetoe lava o soʻo se sitaili, ae o le tele o mea uma e talafeagai i totonu masani totonu. Ole eseese o lanu ma siʻosiʻomaga o lenei fugalaʻau lauiloa o le a faʻatagaina oe e filifili le vavaeina e fetaui ma oe.

  • Afono ma orchids. E oʻo lava i le tasi fugalaʻau o lenei laʻau faʻaopopoina faʻafaigofieina ma faʻapitoa le ea i totonu. E masani lava, o se lapoʻa foliga o se tasi fugalaʻau poʻo ni lala taʻitasi e faʻaaogaina e teuteu ai tapoleni umukuka. Faapitoa talafeagai mo lalelei Art Deco ma understated minimalism.

  • Apron ma daisies. O se fugalaau vao faigofie o se faʻailoga o le faʻamoemoe ma le alofa. E talafeagai mo le faiga a le atunuʻu i lana faʻa-Rusia, eco-style, faʻapea foʻi ma vaʻaiga faʻaonapo nei i le ituaiga minimalism.

  • Apono ma popi. O lenei olaola fugalaʻau o le a fesoasoani aumaia faʻaaliga i le umukuka uma e ala i lanu ma ala i foliga o le fugalaʻau lava. Mumu e masani ona faʻaaogaina o se lane lanu pe a teuteuina se tamaʻi umukuka laitiiti. O le masani lanu lanu tuʻufaʻatasia - paʻepaʻe, mumu, uliuli e foliga lelei foʻi i isi vaʻaiga faʻaonapo nei.

  • Apron ma tulip. O lenei fugalaʻau o se faʻailoga o le faʻafouina. O se lagona fiafia, faʻatali mo le tautotogo - o le mea lea e fanau mai ai se agamalu tulip i le agaga. I se faʻaopopoga, o lenei fugalaʻau e eseese lanu o petals - mai paʻepaʻe e toeititi uli, lea e faʻatagaina ai oe e filifili le paolo saʻo mo toetoe lava soʻo se totonu. O pupuni umukuka ma tulipe foliga matagofie i le art deco style, minimalism, faʻapea foi i eco-style sitaili.

  • Apron ma lavender. O le lanu o le lavender o le lanu o filosofia atagia, sailiga faʻaleagaga. E sili ia i latou e mafaufau i le uiga o le olaga. Talu ai nei, o le Provence style ua sili ona lauiloa - o le French version o le atunuʻu. O lenei sitaili e iloga i le faʻaaogaina o le ata o lavender fanua o se faʻailoga o le Provence.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Pronounce ʖ (Mae 2024).