Uma e uiga i le faʻaaoga efuefu i totonu o le potumoe totonu

Pin
Send
Share
Send

Vaega o totonu totonu i lanu efuefu

Tulaga nuances ma faʻavae lanu meatotino:

  • O mea taua e tatau ona mafaufau iai o le lapoʻa ma le maualuga o moli i totonu o le potu. I totonu o se potu laititi ma laititi le malamalama, e fautuaina e faʻaaoga le lanu efuefu.
  • Mai le manatu o le mafaufau, efuefu ei ai le le faaituau uiga. Talu ai ona o ana masani, o lenei lanu fuafuaga e le mafua ai le osooso o lagona. E fesoasoani e faʻamamaina le faʻatinoina feteʻenaʻi ma faʻafetaui le mafaufau talaʻaga, ma fausia ai foi se lagona o le filemu ma le toafilemu
  • E tusa ai ma le Feng Shui, o le efuefu e faʻasino i le elemeni o le uʻamea. O le atemosifia i totonu o se potumoe e fesoasoani i le toe faʻafouina o le malosi. E mafai ona maua se fealofani faʻapitoa pe afai o le potu o loʻo tu i le itu i sisifo poʻo le itu i matu o le fale mautotogi.

Paolo o efuefu

O se potumoe mamanu i le efuefu mafai tuʻufaʻatasia uʻamea, asu, paʻu, koale, fawn, penina lanu po o le faititili lanu i vaega eseese.

Faʻafetai i le mutasi ma malulu fua efuefu, ua liu e vaʻai faʻalelei le avanoa ma faʻatumu i le ea. Faʻafefe ma mafanafana paolo, i se isi itu, faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le potu, aumai le faʻalo ma puipui pa luga latalata.

Filifiliina o le saʻo lanu fuafuaga o le a fesoasoani ia te oe e mauaina le sili ona mafanafana siʻosiʻomaga i lou potumoe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potumoe faʻaonapo nei, faia i le efuefu efuefu.

I le faʻafefiloiina toetoe lava o lanu uliuli, o se totoa ma malulu-toto totonu na faia e ofi faʻalelei i totonu o le potumoe a tamaloloa. Ina ia mafai ona faʻalauteleina le aʻafiaga, e saunia e le au mamanu le potu i ni mea tetele, faʻaavanoaina i ni ie talatala ma faʻaopopo i ai ni gothic poʻo ni mea fai pisinisi.

O le a le lanu e lanu efuefu e tuʻufaʻatasia ma?

O lenei paolo e manatu lautele. E tuʻufaʻatasia ma faʻamalosia le matagofie o le tele o lanu paʻaga.

Potumoe i lanu efuefu ma papaʻe

Paʻepaʻe, mama ma le ea, paʻepaʻe faʻapipiʻi le paʻu ma le leai o se paolo paolo paolo, faʻaopoopo lavelave i le lagona. I totonu o se lua faʻasologa ma se asu lanu lanu, o le a foliga lelei uma malulu ma mafanafana kiona-papaʻe tone.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe i lanu efuefu ma paepae meaafale ma faʻalu i le faʻalo.

Potumoe totonu i lanu efuefu-enaena

O le tuʻufaʻatasia o lanu e le faʻaituʻau e fausia ai se lagona malu i le potumoe. O le enaena paleta e faʻamalulu ai totonu, palasitika ma faʻapaleni le pito i tua faigata.

Le tuʻufaʻatasia o le efuefu ma le piniki i totonu o le potu moe

Le masani tandem o mafanafana efuefu ma piniki o le a faia le potumoe mamanu moni mafanafana, maaleale ma faaleuo. E sili atu pe a fai o le piniki o le a faʻaaogaina o se mea taua e pei o aluga, mea e faʻaaoga poʻo ni atavali.

O totonu, faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o lanu efuefu, e masani ona faʻatumuina i le toʻafilemu ma le filemu. O sea potumoe o le a faʻatulagaina totoʻa lanumoana, lanumeamata poʻo turquoise vavaeʻeseʻese.

I le ata, piniki accent i le mamanuina o se tamai potu moe.

Faʻatasi tuʻufaʻatasia o le uliuli ma le efuefu i le potumoe

Lanu lanu uliuli e tuʻufaʻatasia ma lanu efuefu. Ona o lona i ai, o totonu maua se malu ma aulelei foliga. O se eseʻesega matagofie lanu uliuli ma efuefu duet, faʻamatalaina i le ogaoga, laconism ma e masani ona faʻaaogaina i le mamanuina o se potumoe i maualuga-tech faiga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu sinasina-paʻepaʻe-uli e moe i se tamaʻi potu.

Grey ma beige i totonu

O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina e fausia ai ni foliga le mautonu ma le monochrome. O se paleni paleni, malu ma aulelei paleti beige i totonu o le potumoe fesoasoani e faʻamamaina le matua efuefu lanu ma aveʻesea le potu mai le pogisa.

Tuʻufaʻatasia le efuefu ma le lanumoana

O se potumoe i le efuefu ma le faʻaopopoina o paolo o lanumoana, ua faʻatumuina i lagona malu malu. Malamalama watercolor, lagi lanumoana pe mauoa indigo o le a galue aemaise lava foi ma taʻitasi accent auiliiliga.

Potumoe i lanu efuefu-lanumeamata

O le lanumeamata lanumeamata palette aumaia le toʻafilemu, toʻafilemu ma le filemu o le mafaufau i le siosiomaga. O le potumoe efuefu-lanumeamata ei ai se mafanafana ma unobtrusive mamanu. Mo teuteuga, filifili le lanumeamata lanumeamata, olive, malachite ma isi lanu. I le tulaga o faʻaopopo elemeni i totonu o le potu, e mafai ona e tautau pupuni lanumeamata, faataatia se kapeta o tutusa lanu pe teuteuina le potu ma laʻau.

O loʻo faʻaalia i le ata se potumoe efuefu faaonapo nei ma se moega teuteuina i se ie moe lanumeamata.

Potumoe i lanu efuefu ma susulu faʻaaliga

Ina ia mafai ona aumaia le fiafia, lelei malosi i le potumoe ma faʻamalamalamaina le potu i le susulu o le la, filifili se samasama-efuefu mamanu. Ona o le eseese blotches o susulu lanu, o totonu o le a avea malosi ma saoloto mai le fiu.

O le efuefu-auro tuufaatasiga o le a faia ai le ata o le potumoe moni aulelei ma faʻaalia.

O le grey-lilac union e foliga matagofie ma faʻamamaina, o le faʻailoga lea o le tofo lelei. O elemene viole e masani ona maua i le tuʻufaʻatasia o pa puipui. Faʻaaogaina malamalama sinasina ma lanu viole tandem, o le a liliu atu e fausia ai se lagona malolo i le potu.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai ie samasama i le ata o le potumoe i lanu efuefu.

O le a le maeʻa sili ona lelei e faʻaaoga ai?

I le amanaʻia ai o le ituaiga totonu filifilia, o le pito i luga o puipui ua teuteuina i le sima, laupapa, maʻa, brickwork, teuteuina panels, textured pepa faʻapipiʻi ma lolomi poʻo faigofie atavali mo atavali.

E talafeagai le faʻataʻoto o le foloa i le potumoe ma se poloka laupapa pe faʻafoe se kapeta. O nisi taimi e mafai ona faʻaaoga tile poʻo le linoleum.

O le lanu o le foloa o le ufiufi e filifilia faʻalagolago i le paolo o le puipui maeʻa. O se tali masani o le puipui pupuni puipui ma le pogisa fola.

O le faʻamaeʻaina o mea i le tulaga o le efuefu laminate e matua lauiloa. Faʻafetai i le lapoʻa lanu lanu, oe mafai ona filifilia se siliva pe mauoa antracite maeʻa.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potumoe efuefu efuefu ma se foloa e laina i laupapa enaena enaena.

O le faʻalo e masani lava ona sili atu le malamalama nai lo puipui. Mo le faʻamaeʻaina, faʻaaoga le masani paʻepaʻe, valiina pe faʻapipiʻi se tapoleni. O se sili lelei filifiliga o le filifili se iʻila maeʻa ma se atagia aafiaga. Afai e te faʻaopopoina ni nai paleni vaega i lou potumoe i le tulaga o ie ario poʻo se tioata laei laʻei, oe mafai ona faia se manaia foliga.

I le ata o loʻo i ai ata lanu moana ata puipui i teuteuga o puipui i totonu o le potu moe efuefu.

O a meaafale e filifili mo le potumoe?

E mafai ona e faʻamalosia le monochrome ma taofiofia le siʻosiʻomaga o se potumoe efuefu ma meaafale ma se uluaʻi tino ma foliga. I le faʻapipiʻiina o se moega masani ma moega i tafatafa o le moega i se kalafi poʻo se paʻu efuefu, o totonu o le potu e aulelei ma faʻatumuina i tusi tusitusia. O se ofu teu ofu ma le penina pupula foliga o le a maua ai le potu se foliga vaaia ese, a o efuefu-vai vali o meaafale o le a vaʻaia lautele le avanoa, faʻaopopo le malamalama ma le ea i ai.

Ata o se tamai potu efuefu ma paʻepaʻe, faʻafouina ma uliuli meafale.

Afai o le potumoe e faia i lanu uliuli lanu efuefu, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i le beige, kulimi, amu poʻo ni mea lanu viole. Mo se malamalama efuefu totonu, enaena pe uliuli meaafale seti e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe i lanu efuefu vaivai ma se laupapa meaafale seti.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le efuefu totonu?

Mo se monochrome totonu mamanu o se efuefu potumoe, pupuni faia o natura ie tutusa ma le lanu o le puipui teuteu e talafeagai. Silika malamalama poʻo tafe satin ie e tele pupuni pogisa nai lo le ufiufi totonu o le a foliga manaia. O se uluaʻi mamanu suiga - o le faʻaaogaina o translucent ie, pale teuteuina, tioata lopa ma uʻamea uu.

O se potumoe efuefu monotonous mafai ona faʻavaivaia ma pupula burgundy, Heather po o lanumeamata moega. O se ie moe ma ni foliga faʻavae poʻo ni fugalaʻau o le a fetaui lelei i totonu o le teuteuga. Palanikete, kapeta ma isi ie i mumu, mint, turquoise, lanumoana, enaena poʻo le piniki piniki foliga lelei i le talaʻaga o pa efuefu.

Faʻapea foi, aua neʻi galo e uiga i se faʻaopopoga pei teuteu. E teuteuina laupapa pito i fafo i pupusa siliva ma foliga matagofie poʻo uluaʻi moli ma paolo e faʻafetaui i lanu ma kapeta, pupuni poʻo isi mea.

I totonu o se tamaʻi potu moe, e faʻapipiʻi ai faʻata, lea, faʻafetai i le opt effects, o le a saofaga i se faʻaaliga vaʻaia o le vanimonimo. E talafeagai le teuteuina o le moega ma aluga faia i iridescent ie.

Faletusi o ata

O le potumoe efuefu o se avanoa avanoa e fausia ai se tulaga atoatoa. O sea totonu faʻamatalaina saunia ai se sili lelei avanoa e iloa ai a oe lava mamanu aitia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: RIMBA Racer. Lap 15. Right On Time. Animation (Iuli 2024).