Modern design o le potu a le autalavou

Pin
Send
Share
Send

I se talavou, o mea e fiafia i ai e masani ona suia, o se talavou tuputupu aʻe, aʻoaʻo le lalolagi ma ia - ma ona tofo suia e tusa ai ma lenei fou malamalama. O le "vasega pepe" muamua e tatau ona fetuʻunaʻi i mea fiafia fou, o se malamalama fou o ia lava i le lalolagi, o se fou ituaiga o olaga.

O meaafale fesuiaʻi e fetaui lelei i le ata o le potu a le autalavou. Teuina faʻavasega faiga faʻatulagaina i lenei mataupu faʻavae mafai ona faʻaleleia i taimi uma e tusa ai ma manaʻoga o le taimi nei: e mafai ona latou taofia taʻaloga taʻaloga, poʻo se tele numera o tusi, poʻo mea e faʻaaoga mo nila.

I totonu o le potu a le talavou, o le sofa gaugau e sili atu ona talafeagai nai lo le moega tele - o le a liliu le potu i totonu o se potu malulu mo faʻafiafiaga pati ma avea ma se potu moe lelei.

Nai lo o se masani TV, e sili atu le faʻatautau i luga o le "atamai" atamai, ma filifili teuteuga faʻaaliga e tusa ai ma mea fiafia a se talavou. Nei mafai ona avea posters ma ata o le sili ona e fiafia i ai tagata faʻafiafiaina, e le o ni tulaga masani moli eletise, faʻaputuga eseese.

Tusiata: HQteam

Tausaga o fausiaina: 2014

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 2018 क सपरहट डस वडय Song - LE PHOTO LE - Gori Nagori - Nilu Rangili - Superhit Rajasthani (Iuli 2024).